Chris Bradley

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Chris Bradley
Luoja(t) Howard Mackie, Tom Grummett, Dan Lawlis
Kustantamo Marvel Comics
Ensiesiintyminen X-Men Unlimited vol. 1 #8 (1995)
Oikea nimi Christopher "Chris" Bradley
Status Kuollut
Ryhmäsidokset Uudet Soturit
Henkilöllisyydet Maverick
Voimat Kyky luoda ja hallita sähköä
Suhteet

Christopher Bradley on Marvel Comicsin sarjakuvissa esiintynyt mutantti, joka nähtiin ensimmäisen kerran X-Men Unlimited -sarjakuvasarjan kahdeksannessa osassa. Hänet loi Howard Mackie, Tom Grummett ja Dan Lawlis. Bradley esiintyi myös vuonna 2009 julkaistussa X-Men Origins: Wolverine -elokuvassa, jossa häntä esitti näyttelijä Dominic Monaghan.

Sarjakuvissa Bradley on mutantti, joka kykenee luomaan ja hallitsemaan sähköä. Hän oleili jonkin aikaa Professori X:n koululla opiskellen voimiensa hallintaa, mutta sairastui mutantteja tappaneeseen tautiin ja lopulta joutui erilleen Ryhmä-X:stä. Hän päätyi yhteen toisen tautia sairastaneen mutantin, David Northin, kanssa ja kaksikko toimi yhdessä kunnes Bradley uskoi Northin menehtyneen. Bradley päätti naamioitua Northiksi pitääkseen yllä tämän muistoa tietämättä siitä, että North oli hengissä ja toimi koodinimellä Zero. Lopulta kaksikko päätyi taistelemaan keskenään ja Zero tappoi entisen ystävänsä.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.