Can’t Remember to Forget You

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Can’t Remember to Forget You”
Shakira feat. Rihanna
Singlen ”Can’t Remember to Forget You” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Shakira
 Julkaistu 13. tammikuuta 2014
 Tuottaja(t) John Hill, Kid Harpoon, Shakira, Kuk Harrell
 Tyylilaji Uusi aalto, reggae rock[1]
 Kesto 03.26
 Levy-yhtiö RCA, Sony Music Latin
Shakiran muut singlet
Get It Started
2012
”Can't Remember to Forget You”
2014
Empire
2014
Rihannan muut singlet
The Monster
2013
”Can't Remember to Forget You”
2014
Jump
2014

Can’t Remember to Forget You on kolumbialaisen laulaja-lauluntekijä Shakiran kappale hänen kymmenenneltä, Shakira-studioalbumilta, jolla myös laulaa mukana barbadoslaislaulaja-lauluntekijä Rihanna. Shakira alkoi pohtimaan uuden musiikin julkaisemista vuonna 2011; Työskentely jatkui vuoteen 2012, jolloin hän jätti aiemman levy-yhtiönsä Epic Recordsin ja liittyi RCA Recordsiin. Kappaleen julkaisivat "RCA Records" sekä "Sony Latin Iberia" albumin johdantosinglenä 13. tammikuuta 2014. Kappaleesta julkaistiin 21. tammikuuta 2014 myös espanjan kielellä esitetty versio, nimeltään "Nunca Me Acuerdo de Olvidarte".

Kappaleen sanoittivat Shakira, Rihanna, John Hill, Tom "Kid Harpoon" Hull, Daniel Ledinsky, sekä Erik Hassle, kun taas tuotannosta vastasivat Shakira, Hill, ja Hull.[2] "Can't Remember to Forget You" on kategorialtaan ylätempoinen uusi aalto ja reggae rock-kappale.[3] "Can't Remember to Forget You" on saanut pääosin ristiriitaisia vastaanottoja kriitikkojen keskuudessa; kun kriitikot yllättyivät ska vaikutteista, he tunsivat että kappale ei jäänyt kovin hyvin heille mieleen. Muut kriitikot huomioivat samanlaisuuksia kahden pop reggaelaulajan, The Policen ja Bruno marsin välillä.

Kaupallisesti single menestyi hyvin sijoittuen Britannian singlelistan 11. sijalle; kappale sijoittui myös kymmenen parhaan joukkoon Espanjassa, Ranskassa, Saksassa ja Sveitsissä. Yhdysvalloissa kappale pääsi ensimmäisellä viikollaan Billboard Hot 100 -listalla 28. sijalle, muodostuen Shakiran kaikista parhaimmaksi singlen julkaisuviikolla saavuttamaksi sijaksi kyseisellä listalla. Korkeimmillaan kappale pääsi kokonaisuudessaan 15. sijalle. Kappaleen musiikkivideon, mikä kuvattiin Los Angelesissä, ohjasi Joseph Kahn ja se ladattiin videopalvelu YouTubeen 30. tammikuuta 2014. Video sisältää Shakiran ja Rihannan molemmat paljastavissa asuissa sekä "alasti syleilemistä". Kappale esitettiin ensimmäistä kertaa livenä iHeartRadiossa.

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Can't Remember to Forget You
Tämä singleen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.