Born to Be My Baby

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Born to Be My Baby”
Bon Jovi
Singlen ”Born to Be My Baby” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta New Jersey
 Julkaistu 1989
 Tuottaja(t) Bruce Fairbairn
 Tyylilaji hard rock, glam metal
 Kesto 04.40
 Levy-yhtiö Mercury
Bon Jovin muut singlet
Bad Medicine
1988
”Born to Be My Baby”
1989
I’ll Be There for You
1989

Born to Be My Baby on yhdysvaltalaisen hard rock -yhtye Bon Jovin hittisingle vuonna 1988 julkaistulta albumilta New Jersey. Kappaleen ovat kirjoittaneet Jon Bon Jovi, Richie Sambora ja Desmond Child, ja se on yksi yhtyeen suosituimpia ja tunnetuimpia kappaleita. Single sijoittui ilmestymisvuonnaan kolmannelle sijalle Billboard 200 -listalla, seitsemännelle sijalle Mainstream Rock Tracks -listalla, sijalle 22 Britannian singlelistalla ja sijalle 30 Australian singlelistalla.

Vaikka kappaletta soitetaan yhtyeen jokaisessa konsertissa, suurta hämmästystä aiheutti se, ettei kappaletta julkaistu Cross Road -kokoelmalevyllä vuonna 1994.lähde?

Musiikkivideo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Video on kokonaan mustavalkoinen, kuten myös moni muu yhtyeen musiikkivideo New Jerseyltä.

Video kuvattiin ja tehtiin erittäin pienellä budjetilla, ja se on kuvattu kokonaan studiossa kappaleen nauhoittamisen aikana. Täyspitkässä versiossa on myös yhtyeen jäsenten välinen dialogi, jonka jälkeen yhtye laulaa kertosäkeen uudelleen tyytymättömänä aiempaan versioon.

Musiikkivideo julkaistiin myös videokokoelmalla New Jersey: The Videos, jota ei ole kuitenkaan valmistettu 1980-luvun lopun jälkeen.

Kokoonpano[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]