Luettelo televisiosarjan Päivien viemää henkilöistä

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta Austin Reed)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä artikkeli on luettelo televisiosarjan Päivien viemää hahmoista.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Bradyn perheeseen kuuluvat Caroline ja Shawn Brady. Heillä on kolme yhteistä lasta: Roman, Kimberly ja Kayla. Carolinella oli nuorena suhde Victor Kiriakisin kanssa ja he saivat yhteisen lapsen, Beauregard "Bo" Brady. Caroline ja Shawn ovat kasvattaneet Bon ja Shawn luuli pitkään olevansa Bon isä. Carolinella ja Shawnilla on myös kaksi adoptiolasta: Frankie (Francois Von Leuschner) Brady ja Maxwell "Max" Brady. Salemin sarjamurhaaja murhasi Carolinen marraskuussa 2003, mutta tosiasiassa kuolema lavastettiin, kuten myös muidenkin uhrien kuolemat, ja he joutuivatkin kaukaiselle Karibianmeren saarelle, jonka Tony lopuksi räjäytti.

Shawn Bradylla on kaksi sisarusta. Hänen veljensä nimi oli Eric Brady, mutta hän on kuollut. Siskon nimeä ei tiedetä, mutta hänellä on Colin Murphy -niminen lapsi. Colin asui Salemissa, mutta Nicole ampui hänet Nicolen ja Victorin häissä.

Roman Bradylla on viisi lasta: Caroline "Carrie" Brady, Anna Fredericksin kanssa, kaksoset Samantha "Sami" Brady ja Eric Brady, Marlena Evansin kanssa sekä toiset kaksoset Cassie Brady ja Rex Brady. Katherine "Kate" Robertsin kanssa. Roman on myös isoisä Samin neljälle lapselle. Samilla on poika William "Will" Horton ja tytär Alice "Allie" Horton yhdessä Lucas Hortonin kanssa sekä poika John Roman "Johnny" DiMera ja tytär Sidney DiMera yhdessä E.J. DiMeran kanssa.

Kimberly Bradylla on kaksi lasta: Andrew Donovan ja Jeannie Donovan yhdessä Shane Donovanin kanssa. Koko perhe on muuttanut pois Salemista.

Kayla Bradylla on kaksi lasta: Stephanie Kay Johnson ja Joseph "Joey" Johnson Steven "Patch" Johnsonin kanssa.

Bo Bradylla on neljä lasta: Shawn-Douglas "Shawn" Brady, Isaac "Zack" Brady ja Ciara Alice Brady yhdessä Hope Williams Bradyn kanssa sekä Chelsea (alun perin Georgia) Brady yhdessä Billie Reedin kanssa. Zack kuitenkin menehtyi, kun Chelsea ajoi hänen ylitsensä.

Frankie ja Max Bradylla ei ole omia lapsia. Frankie on ollut naimisissa Eve Donovanin kanssa.

Kaikki Bradyt ovat keskenään hyvin läheisiä ja he pitävät toistensa puolia. Sami on ainut, joka voi pettää perheensä, jos saa siitä itse jotakin etua.

Shawn-Douglas Brady

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Shawn Brady on syntynyt 6. huhtikuuta 1987 Salemissa. Hänen vanhempansa ovat Hope ja Bo Brady. Shawnilla oli useita äitipuolia, koska hän joutui elämään suuren osan lapsuudestaan ilman Hopea. Pienenä Stefano Dimera sieppasi Shawnin ja suunnitteli tekevänsä hänestä sankarin. Shawn onnistui kuitenkin pakenemaan Stefanolta ja Bo löysi hänet. Vuonna 1999 Hope pakotti Shawnin hyppäämään parvekkeelta, jolloin hän loukkaantui ja joutui sairaalaan. Myöhemmin Hopen kuollessa he huomasivat, että nainen olikin Gina, ei Hope. Shawn lähti isänsä ja muun perheen kanssa etsimään Hopea, joka löytyi lopulta.

Marraskuussa 2003 Jan Spears palasi Salemiin, mutta pysytteli piilossa. Hän vietti aikaansa seuraamalla Shawnia ja miettimällä, miten saisi Bellen pois "kuvioista" ja Shawnin itselleen. Jan piti Shawnin lukittuna häkissä koko kesän. Päästyään karkuun Shawn joutui moottoripyörä-onnettomuuteen ja unohti taas Janin huijauksen.

Shawn jäi kiinni rattijuopumuksesta juotuaan liikaa kuultuaan siitä, että Belle oli menossa naimisiin Philipin kanssa. Shawn oli yön vankilassa ja pääsi sitten pois. Shawn olisi jo muistanut kesän tapahtumat, koska Jan toisti nauhoittamaansa kuvanauhaa, mutta Jan sai hänet unohtamaan kaiken uudelleen. Shawn tapasi Bellen ja puhui tämän kanssa, mutta Shawn muistaa vain Janin videonauhalta näkyvät kuvat Bellestä ja Philipistä, joten he eivät palaakaan yhteen. Myöhemmin Philip lähtee sotaan. Shawn ja Belle sopivat sillä välin asiat ja päättävät palaavansa yhteen, mutta vasta sitten kun Phillip palaa sodasta. Phillip jää kuitenkin sotavangiksi, joten Shawn, Rex, Brady ja Lucas lähtevät pelastamaan hänet. He onnistuvat ja samalla Belle huomaa olevansa raskaana, joten hän ei jätä Phillipiä.

Myöhemmin Shawn ja Mimi lähentyivät ja he menivät naimisiin tammikuussa 2007.

Hopen vanhemmat ovat Adelaide "Addie" Horton ja Douglas "Doug" Williams. Addie kuoli pian Hopen syntymän jälkeen traagisesti auto-onnettomuudessa työntäessään Hopen vaunut pois auton ajoreitiltä. Hope asui isovanhempiensa Alicen ja Tomin luona, kunnes hänen isänsä tunsi olevansa tarpeeksi vahva ottamaan Hopen takaisin. Tästä eteenpäin Hope asui siskopuolensa Julien sekä isänsä Dougin kanssa. Juliesta tuli Hopen äitipuoli, kun hän meni naimisiin Dougin kanssa. Teini-ikäisenä Hope lähetettiin sisäoppilaitokseen.

Hope palasi Salemiin vuonna 1984. Hän oli omapäinen, seikkailua kaipaava nuori aikuinen. Hän tapasi Salemissa yhtä seikkailunhaluisen Bo Bradyn. He rakastuivat, mutta parin elämässä on ollut paljon vaikeuksia. Hopen 18-vuotissyntymäpäivänä Doug löysi Hopen ja Bon rakastelemasta ja sai sydänkohtauksen. Myöhemmin samana vuonna Hopen oli pakko mennä naimisiin Larry Welchin kanssa suojellakseen Bota.

Seuraavana vuonna he liittyivät ISA:an jäljittämään Dragonia, joka oli lopettamassa kuningaskuntaa. Korvauksena rikollisen vangitsemisesta Hope ja Bo saivat loisteliaat häät, joissa heidät puettiin kuningattareksi ja kuninkaaksi. Jopa heidän perhe ja ystävät lennätettiin Englantiin. Myöhemmin luultiin, että Hope oli kuollut räjähdyksessä vuonna 1990. Hope palasikin Salemiin vuonna 1994 ja kärsi muistinmenetyksestä. Samaan aikaan Bo oli yhdessä Billien kanssa. Billie lähti kaupungista sen jälkeen kun Bo oli saanut selville, että nainen, joka kutsuu itseään Ginaksi, onkin oikeasti Hope. Pian tämän jälkeen kaikki luulivat, että Hope oli kuollut lumivyöryssä. Bo pelasti hänen henkensä ja he aloittivat uuden elämän yhdessä.

Yhteistyö poliisilaitoksella aiheutti ongelmia Hopen ja Bon välille. Hope lopettaessa työnsä poliisina, hän työskenteli mallina Titanilla ja hän oli seksikkään Franko Kellyn parina. Billien paluu Salemiin aiheutti lisää ongelmia Hopelle ja Bolle. Billie ja Bo olivat yhä useammin yhdessä, kun he työskentelivät yhdessä tuhotakseen huumeliigan. Heidän täytyi mennä naimisiin Roomassa saadakseen salaisen juonensa vakuuttavaksi. Myöhemmin kostonhaluinen huumekauppias ruiskutti Billieen heroiinia ja Bo hoiti häntä vaikean vieroitushoidon aikana. Tämän jälkeen Billie huomasi odottavansa lasta Bolle.

Palattuaan Salemiin Bon täytyi auttaa Hopea löytämään tietoja vuosista, joiden aikana Hope oli Stefanon vankina. He menivät New Orleansiin selvittämään asiaa ja mustasukkainen Billie seurasi heitä. Eräänä iltana Billie synnytti kuolleen vauvan, jonka hän nimesi Georgiaksi. Hän ei kuitenkaan kertonut kenellekään, että vauva oli kuollut ennen syntymää. Billie menetti autonsa hallinnan, sen jälkeen kun oli riidellyt Hopen kanssa Salemissa. Billie valehteli, että vauva kuoli onnettomuudessa ja syytti siitä Hopea. Tämä aiheutti erimielisyyksiä Bon ja Hopen välille. Molemmat tunsivat olevansa vastuussa siitä, että Bo oli laiminlyönyt Billietä raskauden aikana. Hope ja Bo palasivat yhteen, kun totuus Billien keskenmenosta selvisi.

Hopen ja Bon onni oli kuitenkin lyhytaikaista, kun Hopen menneisyys alkoi tulla esiin. Hope oli matkustanut Luganoon Sveitsiin John Blackin kanssa. Siellä hän oli huomannut, että eräs rikas nainen nimeltään Lili Faversham uskoi, että Hope oli prinsessa Gina Von Amburg. Hope oli myöhemmin saanut selville, että Gina oli kuollut, mutta Hope oli alkanut muistuttaa Ginaa. Stefano "käänsi" Hopen Ginaksi aivopesun avulla vuosina jolloin Hope oli kateissa. Prinsessa Ginalla oli tytär Greta, jonka Bo toi Salemiin. Selvisi, että nainen, joka joutui räjähdykseen olikin oikeasti oikea Gina eikä Hope. Greta hämmästyi, koska Hope näytti samalta ja käyttäytyi samalla tavalla kuin Gina.

Bo järkyttyi, kun Hope löi häntä, sen jälkeen kun hän oli kosinut Hopea. Bo ei tiennyt, että Stefano oli aktivoinut uudestaan mikrosirun Hopen aivoissa. Tämä aiheutti sen, että Hope palasi Ginan persoonaan. Euroopassa Gina, jona Hope myöhemmin esiintyi, oli erittäin taitava taidevaras, joka työskenteli Stefanolle. Lili Favershamin taidekokoelma oli yksi Ginan valloituksista. Ginan rikostoveri oli Stefanon palkkasoturi John Black. Jopa Stefano ei tiennyt, että Gina oli Johnin elämän rakkaus ja Gina rakasti myös Johnia. Ollessaan Ginana, Hope halveksi Bota. Hänellä oli kaikki prinsessa Ginan muistot ja hän halusi olla yhdessä elämänsä rakkauden Johnin kanssa.

Gina sai melkein Johnin takaisin kidnapatessaan hänet. Tämän takia Stefano karkotti Hopen maasta Pariisiin. Hope oli siis Gina. Samaan aikaan oikea Gina saapui Salemiin ja kaipasi yhä Johnia. Kun hän ei voinut saada Johnia, hän kääntyi Bon puoleen. He alkoivat suunnitella häitä, koska Bo luuli, että Gina oli Hope.

Häävastaanotolla Ginaa ammuttiin ja tämä kuoli. Lili huomasi ruumiissa arven ja todisti, että tämä oli Gina eikä Hope. Salemilaiset lensivät Ranskaan pelastamaan oikeaa Hopea, joka oli saanut selville, että oli raskaana. Bo ja oikea Hope yrittivät sopeutua avioelämään ja heidän uuteen vauvaansa, vaikka Bo tiesi, ettei hän ole vauvan isä. Heidän tietämättään Stefano järjesti monimutkaisen vauvojen vaihdon. Hope sai sairaalassa väärän vauvan ja Lexie adoptoi Hopen vauvan. Hope tunsi syvää syyllisyyttä, kun selvisi, että JT:llä oli alkoholisairaus. Vuoden 2000 jouluaattona Hope ja Bo solmivat häävalat ystävien ja sukulaisten edessä.

Hope selvisi JT:n kidnappauksesta, jonka teki JT:n biologinen isä Glen Riber. Tämän jälkeen he taistelivat oikeudessa JT:n huoltajuudesta ja Glen sai biologisen poikansa huoltajuuden. Tämän jälkeen Hope voitti oikeustaistelun Lexietä vastaan Zackistä, joka oli Hopen biologinen poika. Selvisi myös, että Bo oli Zackin biologinen isä, eikä John. Hope lähti Iowaan, koska JT joutui leikkaukseen. Paluumatkalla kotiin Larry Welch kidnappasi Hopen ja Zackin. Larry oli aiemmin Salemin alueen asianajaja, jonka Hope jätti alttarille. Larry oli äskettäin vapautunut vankilasta ja halusi kostaa Hopelle, ja melkein onnistuikin. Monimutkaisen juonen avulla Bo löysi Hopen, mutta Larry katosi ja kaikki luulivat hänen kuolleen. Hope ja Bo jatkoivat elämäänsä, mutta Hopen oli vaikea toipua kidnappauksesta. Hän kärsi traumaattisen tapahtuman jälkeisestä stressistä ja luuli jatkuvasti näkevänsä Larryn. Samaan aikaan Colin Murphy murhattiin Nicolen ja Victorin häissä. Hope lähti häistä kotiin kesken illan ja oli vakuuttunut, että oli syyllinen. Oikea murhaaja oli kuitenkin Nicole Walker. Hope ja Bo saivat myöhemmin selville, että joskus kun Hope luuli näkevänsä Larryn, tämä olikin oikeasti paikalla. Larry oli yhä hengissä. Hän yritti jälleen tappaa Hopen, mutta Bo sai hänet kiinni.

Bolla tuli Salemin poliisissa erimielisyyksiä, joten hän päätti erota. Tämän jälkeen Hope ja Bo aloittivat palkkionmetsästyksen. Heidän täytyi myydä veneensä Fancy Facen rahoittaakseen tämän bisneksen ja jäljittääkseen huumediileri Vin Ramsellin Texasista. He selvittivät myös mysteerisen mönjän salaisuuden. DiMerat aikoivat ostaa kyseistä ainetta. Se osoittautui voimakkaaksi luonnossa syntyneeksi räjähteeksi. Hope ja Bo räjäyttivät aineen, etteivät DiMerat saisi sitä. Pian tämän jälkeen Hopen ja Bon kimppuun käytiin Basic Blackin muotinäytöksessä, ja he melkein kuolivat. Muutamat heidän perheenjäsenet ja ystävät joutuivat Salemin sarjamurhaajan uhriksi. Hope ja Bo palasivat Salemin poliisiin töihin ja käyttivät kaiken energiansa saadakseen sarjamurhaajan kiinni.

Hope tutustui juuri äskettäin kaupunkiin saapuneeseen Patric Lochartiin, jonka suhteen hän oli aluksi epäileväinen. Myöhemmin hän joutui saarelle muiden Salemin "uhrien" kanssa. Tämä oli Patricin syytä. (Patric vei hänet saarelle lentämällä, koska Hope oli nähnyt hänen varastavan takaisin onnen kolikkonsa, jonka Bonnie oli vahingossa myynyt). Hope ja muut onnekkaat selvisivät saarelta, vaikka monet myös kuolivat. Kun he olivat palanneet saarelta he saivat Billien saarelta löytämän levyn avulla tietää, että Hopen miehen Bon ja tämän ex-vaimonsa Billie Reedin kuolleeksi luultu tyttö onkin elossa.

Pian tämän jälkeen Bo ja Billie saivat tietää, että Georgia saattaa olla jossain päin Eurooppaa DiMerojen vanhassa linnassa. Bo ja Billie päättävät lähteä etsimään tytärtään Eurooppaan.

Beauregard "Bo" Brady

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bon on kasvattanut Caroline ja Shawn Brady, mutta hänen biologinen isänsä on Victor Kiriakis. Vuosien aikana, etenkin lapsuudessa, Bolla oli riitaisa suhde Shawnin kanssa ja he riitelivät usein. He päättivät sopia riitansa ja elää sovussa, kun Bon todellinen isä selvisi. Samalla Bo jatkoi ailahtelevaa suhdetta oikean isänsä kanssa.

Nuorena Bo ajeli moottoripyörällä ja hän kävi kauppalaivaston. Bo usein tavoitteli Salemin naisia. Siihen aikaan Bo oli paha poika, joka käytti nahkatakkia. Hän oli kiinnostunut Hope Williamsista. He rakastuivat, kun Hope oli vasta 17-vuotias. He muodostivat pysyvän siteen, joka kestää kaikki vastoinkäymiset. Hopen ja Bon ensimmäisen lapsen nimi on Shawn-Douglas. Perhe purjehti maailman ympäri Fancy Facella pian Shawnin syntymän jälkeen. Vuosia myöhemmin Hope ja Bo sekaantuivat Ernesto Toscanon salaisiin toimiin. Hope ja Ernesto joutuivat suureen räjähdykseen vuonna 1987 ja kaikki luulivat, että Hope on kuollut.

Bo palasi Salemiin järkyttyneenä Hopen kuoleman takia. Hän sai tukea sukulaisilta ja ystäviltä. Bo meni pian naimisiin Carly Manningin kanssa ennen kuin kiinnostui nuoresta Billie Reedistä. Billie oli toipuva huumeriippuvainen ja prostituoitu, jota Bo alkoi auttaa. Pari muodosti tärkeän siteen ja menivät lopulta naimisiin. Pian häiden jälkeen "Gina" saapui Salemiin. Myöhemmin selvisi, että Gina on Hope Williams. Hope ja Bo alkoivat taas rakastaa toisiaan, joten Billie muutti Eurooppaan ja Billien ja Bon avioliitto todettiin mitättömäksi.

Billie palasi Pariisista pysäyttääkseen Hopen ja Bon toisen avioliiton. Billien ja Bon oli pakko mennä uudestaan naimisiin ollakseen uskottavia, kun he yrittivät paljastaa huumeliigaa salaisessa operaatiossa. He sinetöivät avioliittonsa ja Billie alkoi odottaa Georgiaa. Georgia valitettavasti kuoli synnytyksessä. Myöhemmin Billie sai Hopen uskomaan, että hän oli syyllinen Billien keskenmenoon saadakseen Bon takaisin.

Samaan aikaan Bo löysi "swamp girlin" Bayousta. Bo oli järkyttynyt huomatessaan, että hän tiesi monia salaisuuksia Hopen menneisyydestä. Itse asiassa tyttö otti Hopen paikan Erneston häkissä. Hän oli vahingoittunut räjähdyksessä, kun Stefano DiMera oli ottanut Hopen turvaan. Myöhemmin Stefano oli kätyrinsä avulla asentanut mikrosirun Hopen päähän muuttaakseen hänet salaa prinsessa Ginaksi. Bo toi "swamp girlin" Salemiin. Tyttö tunnettiin myöhemmin nimellä Greta von Amburg. Greta kävi Salemissa kauneusleikkauksessa korjaamassa arpeutuneita kasvojaan. Bo käynnisti oikean Hopen pelastusoperaation Stefanon otteesta. Bo ja ryhmä salemilaisia matkusti Pariisiin.

Stefano käytti aivopestyä Hopea tuhoamaan Bon, koska osana suunnitelmaa oli varastaa arvokkaita maalauksia. Bo oli vankina ja melkein paloi elävältä varastossa, mutta hän pääsi pakoon. Pitkän koettelemuksen jälkeen Hope ja Bo palasivat yhteen, mutta Bon kanssa Salemiin palasikin prinsessa Gina. Samaan aikaan oikea Hope oli vankina Pariisissa. Shawn vaistomaisesti tunsi, että jokin oli erilaista hänen äidissä. Bo oli liian rakastunut huomatakseen eron. He menivät naimisiin ja pian tämän jälkeen "Hope" yritti tappaa Shawnin ja Marlenan. "Hopea" ammuttiin kuolettavasti tapahtumassa. Tämän jälkeen totuus paljastui ja Bo lähti Pariisiin pelastamaan oikeaa Hopea.

Hope ja Bo palasivat Salemiin. Bo oli iloinen Hopen raskaudesta, vaikka Bo ajatteli, että vauva ei ole hänen. Pian vauvan syntymän jälkeen Rolf vaihtoi vauvan juopon veljen- tai sisarentyttärensä Marlon vauvan kanssa. Lexie ja Abe adoptoivat Marlon vauvan Isaacin, joka oli siis oikeasti Hopen vauva. Hope ja Bo kasvattivat alkoholisairaudesta kärsivän JT:n. Samaan aikaan Hopen vauvan isyys oli edelleen arvoitus. John ja Stefano tunsivat olevansa lapsen isiä ja halusivat tietää totuuden.

Bo meni Irlantiin, jossa hän tutki Bradyn ja DiMeran perheiden välisiä riitoja. Hän joutui siellä ongelmiin ja Jennifer Horton pelasti Bon. He pääsivät pakoon ja nousivat sabotoituun laivaan, joka meni Salemiin. Jennifer ja Bo melkein hukkuivat, mutta risteilyalus pelasti heidät. Kun Bo palasi Salemiin, Hope tunnusti, että Bo ei ole vauvan isä. Hope ei kuitenkaan kertonut Bolle Johnista. Hopen ja Bon rakkaus oli taas voimakasta, joten he suunnittelivat häitä. Vuoden 2000 jouluaattona Hope ja Bo menivät naimisiin perheen ja ystävien edessä kauniissa seremoniassa.

Häiden jälkeen Hope ja Bo keskittyivät kasvattamaan JT:tä. Lopulta he saivat myös tietää vauvojen vaihdosta. He saivat oikean vauvan Zackin kotiin ja heille selvisi, että Bo on Zackin oikea isä. Hope ja Bo myös selviytyivät vanhemman poikansa Shawnin ongelmista, kun hän väitti olevansa opiskelijatoverinsa lapsen isä. Lopulta totuus selvisi ja Shawn ja hänen tyttöystävänsä Belle palasivat yhteen.

Hope ja Bo joutuivat hetkeksi eroon, koska Hope matkusti Iowaan JT:n luokse, kun JT joutui leikkaukseen. Paluumatkalla kotiin Larry Welch kidnappasi Hopen ja Zackin lentokentältä. Hope oli vuosia aiemmin auttanut poliisia saamaan Larryn vankilaan. Hope oli vankina jonkin aikaa. Samaan aikaan Bo turvasi Hopen vapautusta sen jälkeen kun oli kehittänyt mutkikkaan juonen saadakseen kidnappaajan kiinni. Hope ja Bo palasivat yhteen, mutta Hope kärsi stressin jälkeisestä masennuksesta. Hope luuli kuukausia näkevänsä Larryn, mutta Bo oli varma, että Larry oli kuollut. Samaan aikaan Colin Murphy ammuttiin kuoliaaksi Nicolen ja Victorin häissä. Hope ja Shawn luulivat olevansa syyllisiä. Lopulta selvisi, että Shawn oli ampunut Colinia, mutta hän ei tappanut Colinia. Samoihin aikoihin selvisi myös, että Larry onkin elossa ja lopulta Bo sai hänet kiinni. Larryn ollessa vankilassa Victor kiristi Larryn tunnustamaan Colinin murhan. Oikea tappaja oli Nicole Walker.

Bo huomasi, että monet rikolliset pääsivät vapaaksi syyttäjä Carson Palmerin avulla Salemissa. Bo sai tarpeekseen, kun huumekauppias Vin Ramsell yritti tappaa Shawnin ja hän pääsi silti vapaaksi. Bo erosi poliisista ja lähti etsimään Viniä. Tämän jälkeen Hope ja Bo päättivät työskennellä yhdessä palkkionmetsästäjinä. Rahoittaakseen tämän heidän täytyi myydä rakas Fancy Face -niminen vene. Hope ja Bo selvittivät erään mönjän salaisuuden, jota Tony DiMera aikoi ostaa. Pian tämän jälkeen Hopen ja Bon kimppuun käytiin Basic Blackin muotinäytöksessä. He kuitenkin selvisivät.

Hope ja Bo päättivät liittyä takaisin Salemin poliisiin. Bo menetti äitinsä ja muita ystäviään, kun Salemin sarjamurhaaja alkoi tappaa ihmisiä.

Bo lähti etsimään saarta yhdessä Johnin kanssa ja he selvisivät koneen putoamisesta maahan. He pelastuivat ja pääsivät turvallisesti kotiin. Perillä Bo saa tietää, että hänen ja Billien kuolleeksi luultu tytär Georgia onkin elossa. Dimerat kidnappasivat hänet ja nyt Bo auttaa Billietä löytämään tyttärensä, sekä tukea Hopea, koska tietää, että hänelle se on vaikeaa. He saavat kuulla mahdollisuudesta että Georgia saattaisi olla eräässä DiMerojen omistamassa linnassa Euroopassa. Hän lähtee sinne, vaikka tietää ettei Hope ole asiasta kovin innoissaan. Hope tosin luottaa mieheensä, Billieen ei.

Cassie ja hänen kaksoisveljensä Rex laskeutuivat Salemin meteoriittisateessa heinäkuussa 2002, ja he olivat puolialastomia, eivät puhuneet englantia ja heidän luultiin olevan aitoja avaruusolioita. Nyt kuitenkin tiedetään Cassien ja Rexin olevan ihmisiä ja he ovat oppineet puhumaan englantia ja opiskelevat Salemin yliopistossa ystäviensä Bellen ja Shawin kanssa.

Heidän ollessaan muutaman kuukauden Salemissa, geneettinen testi todisti, että he ovat oikeasti tavalliset kaksoset, joiden vanhemmat ovat Tony ja Marlena (tieteellisessä mielessä). Rex otti uutiset melko hyvin ja alkoi sulauttaa itseään mahdollisimman hyvin paikallisten joukkoon. Pian Rex ja Mimi alkoivat tapailla, Mimi oli myös hänen tukenaan, kun hänelle selvisi, että hänen isänsä oli Roman Brady, mies jota hän halveksi, ja hänen äitinsä oli Kate Roberts. Sillä hetkellä, kun Rex sai tietää totuuden alkuperästään hän juoksi suoraan Cassien luo, sillä hänen oli kerrottava sisarelleen, että Lucas on heidän velipuoli, eikä Cassie näin voi yrittää vietellä häntä itselleen.

Pian opittuaan heidän todellisen alkuperänsä, Rexin asenne muuttui. Hänestä tuli ailahteleva ja sulkeutunut, hän sai kummallisia päänsärkykohtauksia, jotka huolestuttivat hänen ystäviään. Hänestä tuli myös väkivaltainen. Kun ihmiset alkoivat kuolla Salemissa, Rex oli pääepäilty. Ja kun Maggie Hortonin verta löytyi Rexin t-paidalta, Rex vangittiin ja hän joutui vankilaan. Hän vapautui, kun Salem Fall juhli, ja hän piteli käsivarsillaan kaksoissisarensa kuollutta ruumista, Rex syytti Cassien murhasta Kate Robertsia.

Rex ei oikeastaan koskaan saanut tilaisuutta tutustua Roman Bradyyn, sillä juuri, kun he alkoivat päästä juttuun keskenään, Roman murhattiin omissa häissään. Rex tunsi lämpimän ailahduksen sydämessään, kun hänen isoisänsä Shawn Brady tuki häntä Romanin kuoleman jälkeen. Pian Tonykin sai surmansa ja Rex karisti itsestään kaiken DiMeran ja hän muutti sukunimekseen Brady.

Rex seurustelee Mimin kanssa edelleen, koska ei tiedä, että Mimi on ollut raskaana. Mimi teki abortin kertomatta Rexille raskaudestaan. Rex saa kuitenkin tietää, että Mimi teki abortin, ja niin Rex lähtee kaupungista vihaisena jättäen työnsäkin.

Cassie ja Rex tunnettiin alun perin Gemini-kaksosina. He tulivat Salemiin meteorisateen mukana heinäkuussa 2002. He olivat alastomia eivätkä osanneet puhua, joten heitä luultiin avaruusolioiksi. Shawn ja Belle ottivat heidät huostaansa ja opettivat heitä puhumaan ja kertoivat ihmisyydestä. Kun agentti Spector otti kaksoset huostaansa testattaviksi selvisi, että he olivat oikeasti ihmisiä. Heitä on geenimanipuloitu ja molemmilla oli ranteissaan Feeniks-tatuoinnit, jotka vahvistivat ajatuksen siitä, että heillä oli jokin yhteys Stefanoon. Kun selvisi, että Marlena oli synnyttänyt kaksoset ja Cassielle ja Tonylla oli sama harvinainen verityyppi, kaksosten pääteltiin olevan Marlenan ja Tonyn. Cassie oli vanhemmuuttaan kiinnostuneempi Shawn Bradysta. Hän halusi Shawnin itselleen ja oli valmis tekemään mitä tahansa saadakseen hänet. Cassien käytös outoni, kun Rex kertoi Roman Bradyn olevan heidän isänsä. Cassie oli aikeissa rakastella Lucas Robertsin kanssa, kun Rex syöksyi sisään kertomaan järkyttävän uutisen: Kate Roberts oli heidän äitinsä. Tämä tarkoitti sitä, että Shawn, Lucas ja Philip olivat sukua hänelle eikä hän voinut seurustella heidän kanssaan. Hänen oikeiden vanhempiensa selvittyä Cassie alkoi käyttäytyä villisti. Hän ystävystyi Philip Kiriakisin kanssa, kun Phillip paljastui Sokea Rakkaus -ohjelman mysteerimieheksi. Kun murhat alkoivat Salemissa ja Rex pidätettiin, Cassie halusi todistaa Rexin syyttömyyden, vaikka se olisi tarkoittanut murhaamista. Sami paljasti Cassien ja Rexin oikeat vanhemmat Carolinen hautajaisissa. Ennen kuin Cassie oppi tuntemaan biologiset vanhempansa, murhaajan henkilöllisyys paljastui hänelle. Murhaaja sai tietää asiasta ja lähetettyään viestin Rexille, Cassien ruumis löytyi piñátasta. Häntä oli isketty puukolla monta kertaa ja tungettu sitten piñátaan kiitospäivänä. Kate pidätettiin pian sen jälkeen, koska hän oli seissyt lähistöllä verisen puukon kanssa. Kuukausia myöhemmin paljastui, että Cassie oli elossa Melanswenilla. Siellä ollessaan hän ja Roman olivat lähentyneet. Häntä ei näkynyt usein ja hän käytti edelleen DiMera-nimeä, joten hänen epäiltiin olevan Tonyn rikostoveri. Kun selvisi, että Tony oli kaiken takana, hän alkoi kutsua itseään Cassie Bradyksi. Kun Cassie pääsi myöhemmin pakoon Tonyn Euroopassa olevasta linnasta, hän palasi muiden mukana Salemiin, mutta lähti myöhemmin Mimistä eronneen Rexin kanssa Chicagoon.

Caroline Brady

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Caroline Bradyn todellinen rakkaus on Shawn Brady. Hänellä on Shawnin kanssa kolme lasta: Roman, Kimberly ja Kayla. Myöhemmin he adoptoivat Frankie ja Max Bradyn. Carolinella oli lyhyt suhde Victor Kiriakisin kanssa, kun Kayla oli lapsi. Suhteesta syntyi Bo. Caroline kuitenkin teeskenteli aina, että Bo on Shawnin lapsi.

Victor yritti saada Carolinea kerran takaisin, kun hänelle selvisi, että Caroline on Salemissa. Caroline rakastaa kuitenkin Shawnia. Victor alkoikin vietellä Kimberlyä, koska Caroline ei suostunut palaamaan hänen luokseen. Victor yritti myös hankaloittaa Brady Fishmarketin toimintaa avaamalla oman liikkeen. Kerran kun Caroline ja Victor riitelivät, Bo melkein ampui Victorin. Samalla Caroline paljasti salaisuuden ja huusi, että Bo on Victorin poika.

Eräänä iltana Caroline yritti ampua Victorin, koska ei kestänyt, että tämä on Bon isä. Tämän jälkeen Bo teki Victorin kanssa sopimuksen. Bo lupaisi olla Victorin poika, jos Victor jättäisi hänen perheensä rauhaan. Tämä teki Victorin onnelliseksi, mutta Bon onnettomaksi.

Caroline on aina ollut hyvä ja rakastava äiti. Caroline yritti ottaa syyn itselleen, kun Kaylaa syytettiin Marina Toscanon murhasta. Se ei kuitenkaan toiminut, koska Kayla joutui vankilaan. Siellä hän synnytti tyttärensä Stephanien. Kayla vapautettiin vankilasta myöhemmin. Myöhemmin samana vuonna Caroline ja Shawn tapasivat uuden lääkärin, Carly Manningin. Hän oli mukava nainen, mutta siteet Victoriin toivat Bradyille mieleen ikävät muistot. Bo sai lopulta Carlystä hyvän lohduttajan Hopen kuoleman jälkeen.

Kimberly palasi takaisin Salemiin, sen jälkeen kun Caroline ja Shawn olivat vierailleet hänen luonaan Kaliforniassa. Kimberly kohtasi heti juuri leskeksi tulleen Kaylan, joka oli kiinnostunut Kimberlyn ex-miehestä Shane Donovanista. Caroline oli kauhistunut, kun Kimberly alkoi seurustella Lawrencen kanssa. Kimberly ei kuunnellut Carolinen puheita siitä, että Lawrence on samanlainen kuin Victor. Onneksi Kimberly tajusi tämän myöhemmin itse.

Carolinella on ollut paljon stressiä vuosien aikana. Hänellä oli sydänkohtaus pian sen jälkeen kun Sami palasi Salemiin Coloradosta. Caroline melkein kuoli sairaalassa, kun Vivian yritti tappaa hänet. Caroline jäi henkiin kaikkien Bradyjen iloksi. Bradyille oli todella raskasta, kun heille selvisi, että Marlena oli pettänyt Romania John Blackin kanssa. Asian teki vielä raskaammaksi se, kun heille selvisi, että Belle ei olekaan Romanin tytär. Pitkään aikaan Caroline ei sietänyt Marlenaa ja Johnia. Caroline oli auttamassa Marlenaa ja Johnia, kun Marlena oli Saatanan riivaama.

Caroline on aina ollut se henkilö, joka on pitänyt perheen yhdessä. Carolinen rakkaus ja usko piti Samin koossa silloin, kun häntä syytettiin Franko Kellyn murhasta. Caroline myös tuki lapsenlastaan sen jälkeen, kun hänet oli vapautettu. Carolinen ja Shawnin koti on ollut myös usein turvallinen paikka Samin ja Lucasin pojalle Willille. Will jopa unelmoi muuttavansa isoisovanhempiensa luokse asumaan samaan aikaan, kun Carolinen sormenjäljet löydettiin pullosta, jolla Maggie tapettiin. Carolinen perhe ja ystävät yrittivät suojella Carolinea sarjamurhaajalta, mutta silti hänet myrkytettiin Aben, Jackin ja Maggien hautajaispäivänä. Hän kuoli kirkossa ollessaan rukoilemassa. Koko Bradyn perhe murtui, kun sarjamurhaajan luultiin surmanneen Carolinen. Mutta mitään sarjamurhaajaa ei ollutkaan vaan oikeasti DiMerat olivat kidnapanneet Carolinen monen muun Salemilaisen tavoin ja Caroline eli saarella jossa lähentyi Victorin kanssa jonka Nicole ja Jan olivat yrittäneet tappaa vaikka DiMerat olivat Victorinkin kohtalon takana. Caroline ja Victor joutuivat virumaan DiMeran linnassa ja myöhemmin kaukaisella DiMeroiden saarella, kunnes Bo, Hope, Billie ja Patrick vapauttivat heidät. Caroline ja Victor pääsivät onnellisesti salemiin kotiin, ja Caroline palsi Shawn Brady seniorin luo, kun Victor puolestaan heitti Nicolen ulos kartanostaan.

Tarkoititko Shawn-Douglas Brady?

Shawn on hyväsydäminen ja tulinen irlantilainen kalastaja. Hän meni naimisiin Carolinen kanssa ja avasi Bradyn Fishmarketin, josta tuli myöhemmin Brady Pub. Hän on tunnettu simpukkakeittoreseptistään ja hän on myös hyvin lojaali Carolinea kohtaan. Hän ei jättänyt Carolinea, vaikka sai tietää tämän suhteesta Victor Kiriakisiin ja sen, että Bo on Victorin biologinen poika.

Shawn on heidän muiden lasten biologinen isä. Lapsien nimet ovat Roman, Kimberly ja Kayla. Pari adoptoi kaksi lasta 1980-luvun puolivälissä. Lasten nimet ovat Frankie ja Max Brady. Heillä on myös lapsenlapsia, joiden nimet ovat Andrew ja Jeannie Donovan, Stephanie Johnson Georgia Reed sekä Carrie, Eric, Sami, Shawn-Douglas ja Zack Brady. He ovat olleet myös isovanhempina Belle ja Brady Blackille.

Vuoden 2003 loppupuolella sarjamurhaaja alkoi tappaa salemilaisia. Shawn menetti useita ystäviään sekä vaimonsa Carolinen, pojantyttärensä Cassien ja poikansa Romanin.

Monien vaiheiden jälkeen Caroline palasi kotiin ja Shawn oli onnellinen. Myös Roman palasi kotiin. Shawn asui onnellisena perheensä kanssa Salemissa, kunnes kesällä 2007 Dimerat palsivat Salemiin. Stefano Dimera alkoi muistutella Shawnia tämän sisaresta Collenista, joka oli kuollut kymmeniä vuosia sitten. Dimerat syyttivät Colleenin kuolemasta Bradyja ja Shawn syytti Dimeroja. Tapausta alettiin tutkia ja pian kävi ilmi, että Colleen oli elossa. Shawn matkusti tapaamaan sisartaan Irlantiin. Paluumatkalla Salemiin kone joutui onnettomuuteen ja seurue kärsi pitkään hapen puutteesta. Koska kaikille ei riittänyt happinaamareita, Shawn antoi omansa Bolle, joten Bo jäi henkiin ja Shawn menehtyi. Vaikka perhe jätti hyvästit Shawnille, hän elää yhä heidän kaikkien sydämissä.

Aluksi Zack tunnettiin nimellä Isaac Theo Carver. Hän oli Lexie ja Abe Carverin kauan odotettu ja rakastettu poika. Useiden vuosien ajan Lexie ja Abe yrittivät saada omaa lasta tuloksetta. Lopulta Lexien isä Stefano esitteli heidät nuorelle raskaana olevalle naiselle Marlolle. Lexie ja Abe adoptoivat lapsen, jonka Marlo synnytti. He eivät tienneet, että Stefano oli vaihtanut Marlon ja Hopen vauvat keskenään heti syntymän jälkeen

Lexie ja Abe olivat innostuneita uudesta vauvastaan. Isaac oli kaikki mitä he olivat aina toivoneet. Vaikka Hopen vauvalla todettiin alkoholisairaus ja Isaac oli täysin terve, kukaan ei ajatellut, että siinä olisi jotakin outoa. Kaikki kuitenkin tiesivät, että Marlo oli juonut paljon alkoholia raskauden aikana. Lexie rakastui koko ajan enemmän uuteen lapseensa. Lexie oli kauhuissaan, kun hän sai tietää, että Stefano oli vaihtanut lapset. Hope oli hänen paras ystävänsä, mutta hän rakasti Isaacia. Lexie halusi epätoivoisesti pitää lapsen itsellään. Kaikki tuli julki, kun pojat olivat melkein 2-vuotiaita. Isyystesti todisti, että Hopen ja Bon kasvattama J. T. oli oikeasti Glen Riberin ja Marlon poika. Tämä tarkoitti, että joku muu oli Hopen lapsi. Aluksi Hope ja Bo halusivat pitää molemmat lapset, mutta he menettivät J. T. :n huoltajuuden Glenille. Tämän jälkeen he taistelivat kaikin voimin Isaacista. Abe oli valmis antamaan Isaacin Bradyille, mutta Lexie halusi taistella Isaacista. Isaac oli ollut melkein kaksi vuotta heillä, joten Lexie ei olisi halunnut sekoittaa pojan elämää. Abe järjesti Hopelle ja Bolle Isaacin huoltajuuden sen jälkeen, kun Lexie oli paennut poikansa kanssa. Hope sai vihdoin poikansa takaisin, mutta siihen aikaan he luulivat, että Bo ei ole lapsen biologinen isä.

Hope ja Bo nimesivät poikansa uudelleen. He antoivat tälle nimeksi Beauregard Isaac Theo Brady. He päättivät kutsua poikaa Zackiksi, ettei nimenvaihdos aiheuttaisi enää lisää traumoja. He järjestivät Zackille ristiäiset, johon saapui perhe ja ystävät. Tilaisuus meni melkein pilalle, kun Lexie saapui sinne. Kukaan ei tiennyt, että Lexie yritti vain pelastaa Zackin hengen, hän tiesi, että kirkon vesi oli myrkytettyä. Lexie vietiin sairaalaan ja ristiäiset jatkuivat ilman muita ongelmia.

Ristiäisistä lähtien Zack on asunut vanhempiensa ja Shawnin kanssa, kunnes Shawn muutti yliopiston asuntolaan. Zack on sopeutunut hyvin uuteen elämäänsä. Zack saa surmansa, kun Chelsea ajaa huolimattomasti autoa ja kolaroi.

Chelsea Brady

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Chelsea Brady (aikaisemmin Chelsea Benson, syntymänimi Georgia Brady), esiteltiin Abby Deverauxin parhaana ystävänä. Hän esitti kilttiä tyttöä, mutta oikeasti hän kannusti Abbya tupakoimaan, juomaan ja valehtelemaan äidilleen. Tavattuaan Abbyn perhetutun Patrick Lockhartin, hänestä tuli pakkomielle Chelsealle. Hän oli päättänyt saada Patrickin. Chelsea käytti Abbyn apua pitääkseen Jennifer Hortonin kaukana Patrickista. Hän tarvitsi Abbyn apua myös Billie Reedin ja Patrickin erossa pitämiseen. Chelsea jopa huumasi Patrickin. Kun se ei toiminut, hän terästi Billien juoman, mutta ei tajunnut, että se vain lähensi heitä. Abbyn 17-vuotissyntymäpäivänä Chelsea, Abby ja Chelsean vanhemmat olivat ulkona koko päivän kunnes he joutuivat hirveään auto-onnettomuuteen. Chelsean molemmat vanhemmat kuolivat kolarissa. Chelsea jäi yksin, kunnes Billie lupasi ottaa vastuun Chelseasta. He molemmat muuttivat Patrickin luo, Chelsean iloksi. Pian muuton (ja monen läheisen kohtaamisen Max Bradyn kanssa) jälkeen Chelsea sai tietää, että hänet kasvattaneet, Bensonit, eivät olleet hänen oikeat vanhempansa, vaan Bo ja Billie. Vuosia aiemmin Bo ja Billie uskoivat tyttärensä, Georgian, kuolleen. Oikeasti Dimerat varastivat hänet. Chelsea inhosi Billietä, koska hän ajatteli Billien estävän Patrickin saamisen. Hän uskoi, että Billie oli vain hylännyt hänet pienenä. Chelsealla oli ongelmia myös ajamisen kanssa. Hänen ajokorttina joutui hyllylle kahden onnettomuuden takia. Bon vaatimuksesta hän alkoi ottaa ajotunteja. Chelsean vakuutettua, että hänen ajo-opettajansa mielestä hän oli hyvä kuski, Bo antoi hänen lainata autoaan uutena vuotena. Valitettavasti Chelsea ei keskittynyt ajamiseen ja hän törmäsi johonkin. Tunteja myöhemmin hän tajusi törmänneensä nuorempaan velipuoleensa Zackiin, joka kuoli kolarin vuoksi. Chelsea pelkäsi, että Bo hylkäisi hänet, mutta Billie otti syyt niskoilleen. Totuus kuitenkin selvisi eikä Hope enää halunnut olla missään tekemisissä Chelsean kanssa. Bo tuki Chelseaa ja Billietä, mikä aiheutti Bon ja Hopen välirikon. Chelsea yritti juonitella vanhempansa yhteen ja Hopen eromaan Bosta. Hänen isoäitinsä Kate auttoi häntä juonittelussa. Chelsea oli kuolla viemäriin, kunnes Shawn ja Philip pelastivat hänet omien henkiensä kustannuksella.

Chelsea ei ole valmis seurustelemaan vakituisesti Maxin kanssa, mutta hän ei kuitenkaan halua menettää Maxia Stephanie Johnsonille.

Blackin perheeseen kuuluu Marlena Evans Black, John Black ja heidän yhteinen tytär Isabella "Belle" Black Kiriakis sekä Isabella Toscanon ja Johnin poika Brady Black.

Marlenan vanhempien nimet ovat Martha ja Frank Evans. He asuvat nykyään Denverissä, Coloradon osavaltiossa. Marlenalla oli myös identtinen kaksonen, jonka nimi oli Samantha. Hän kuoli vuonna 1982 traagisesti, kun Salemia vainonnut sarjamurhaaja tappoi hänet. Murhaaja nimettiin Salemin kuristajaksi, koska hän tappoi kaikki uhrinsa kuristamalla.

Johnin äiti on Daphne DiMera. Johnilla ja Tony DiMeralla on sama äiti, joten he ovat velipuolia.

Marlenalla on Bellen lisäksi myös kolme muuta lasta. Marlenan ja Donald "Don" Graigin lapsi syntyi 25.2.1980 ja hänen nimensä oli Donald Jeremiah (D. J.) Craig Jr. Valitettavasti heidän lapsensa kuoli jo saman vuoden aikana. Marlenalla on kaksoset Samantha "Sami" ja Eric Brady yhdessä Roman Bradyn kanssa. Samantha sai nimensä tätinsä Samanthan mukaan ja Eric isoisä-Shawnin veljen mukaan. Samilla ja Lucas Robertsilla on William "Will" Roberts -niminen lapsi sekä myöhemmin Sami synnyttää myös kaksoset, tytön ja pojan. Will asuu äitinsä kanssa kerrostalossa ja Lucas asuu heidän naapurissa. Eric asuu tällä hetkellä Denverissä ja hänellä ei ole omia lapsia.

Marlena ja John asuvat kattohuoneistossa Salemin keskustassa. He nauttivat rauhasta, kun lapset ovat muuttaneet pois kotoa. Belle asuu ystävänsä Mimi Lockhartin kanssa Bellen isän asunnossa. Bellen ja Mimin naapurissa samassa kämpässä asuvat Bellen ex-poikaystävä Shawn-Douglas Brady ja Mimin poikaystävä Rex Brady. Brady asuu isoisänsä Victor Kiriakisin ja tämän vaimon Nicolen kanssa Victorin kartanossa.

John Black (Drake Hogestyn)

Vuonna 1986 mysteerinen mies saapui Salemiin. Hän oli äskettäin kokenut laajan plastiikkakirurgian eikä muistanut mitään menneisyydestään. Marlena Evans yritti auttaa häntä selvittämään menneisyyttään. Marlena luuli aluksi miestä Stefanoksi, koska miehellä oli Phoenix-tatuointi olkapäässä. Vierailtuaan plastiikkakirurgin luona, jolla oli kuvia kadonneesta Roman Bradysta, Marlena oli varma, että mies on Roman. "Roman" muutti Marlenan kotiin, sänkyyn ja sydämeen. Hän oli myös taas vanhempi lapselleen Carrielle sekä Marlenan ja Romanin yhteisille lapsille Samille ja Ericille.

Noin viiden vuoden kuluttua tästä oikea Roman pakeni vankeudestaan ja palasi Salemiin. John oli šokissa, koska hän oli elänyt toisen ihmisen elämää, eikä hänellä ollut mitään tietoa omasta menneisyydestään. Vuonna 1992 Lawrence Alamainin täti Vivian tuli Salemiin. Selvisi, että John Black oli oikeasti Forrest Alamain, Lawrencen kuolleeksi luultu veli.

John alkoi seurustella Isabella Toscanon kanssa, joka alkoi odottaa lasta Johnille. Samoihin aikoihin Danielle Stevens tuli Salemiin. Danielle väitti olevansa Johnin vaimo sekä yksityisetsivä, joka oli jalokivivaras Romuluksen jäljillä. Hän lähetti Johnin Eurooppaan ja olisi vietellyt hänet, mutta Isabella huomasi, että Danielle oli oikeasti Romulus. John antoi Daniellen paeta. John palasi sitten Salemiin ja meni naimisiin Isabellan kanssa. Heidän poikansa, Brady Black syntyi kirkossa ennen kuin pari ehti sanoa häävalojaan. Vain muutamaa kuukautta myöhemmin Isabella kuoli Johnin käsivarsille haimasyöpään.

John ei koskaan lakannut rakastamasta Marlenaa. Marlena on nainen, joka dominoi Johnin koko sitä elämää, jonka hän muistaa. Marlena oli omistautunut miehelleen ja perheelleen, vaikka he myönsivät rakkautensa toisilleen. Marlena ja John rakastelivat Johnin yksityiskoneessa, kun John kertoi, että hän on lähtemässä Salemista lopullisesti. Se muutti kaiken. John päätti jäädä Salemiin ja Marlena huomasi olevansa raskaana.

Samaan aikaan, kun Marlena oli raskaana, John aloitti suhteen Kristen Blaken kanssa. Selvisi kuitenkin, että Kristen oli kihloissa Tony DiMeran kanssa. Marlena synnytti Bellen samaan aikaan, kun Kristen ja John aloittivat kivikkoisen romanssinsa. Kristen meni naimisiin Tonyn kanssa, sen jälkeen kun Sami oli ilmoittanut, että John on oikeasti Bellen isä. Stefano otti Johnin vangikseen ja kidutti häntä. Marlena yritti vietellä Stefanon auttaakseen Johnia pakenemaan. Roman sai tietää Marlenan ja Johnin suhteesta, joten hän päätti erota Marlenasta ja lähteä kaupungista.

Samaan aikaan John oli yhdessä Kristenin kanssa, vaikka Kristen oli naimisissa Tonyn kanssa. Marlena ja John eivät voineet kuitenkaan jatkaa suhdettaan, koska John sai selville menneisyydestään olevansa pappi. Tämä sopi Marlenalle hyvin, koska selvisi, että paholainen oli päässyt valloilleen hänessä (Stefanon avustuksella). Marlena tarvitsi manaajan karkottamaan pahoja henkiä ja John sopi tähän hommaan hyvin. John vapautti Marlenan saatanasta ja itsensä papin valoista.

Kristen ja John etsivät keinoa olla yhdessä, mutta ennen kuin Kristen yritti saada avioliiton mitätöimistä, Tony teki itsemurhan. Mutkikkaan juonen avulla Tony sai Johnin näyttämään murhaajalta. John tuomittiin kuolemaan murhasta. Hän ehti vetää kaasua keuhkoihinsa, ennen kuin syyttömyys tuli selville Tonyn päiväkirjasta.

Marlena ja John olivat lähellä päätyä yhteen, sen jälkeen kun John oli melkein kuollut. Kristen tuli kuitenkin raskaaksi ja John ehdotti avioliittoa. Marlena ei uskaltanut mennä parin väliin, koska pelkäsi että Kristen saisi keskenmenon. Oikeasti Kristen oli jo saanut keskenmenon, mutta Stefanon avustuksella hän sai itselleen kaksoisolennon, joka oli raskaana. Juoni piti Johnin Kristenillä kauan, mutta kaksoisolento alkoi hallita Kristenin elämää ja rakastui Johniin.

Kaksoisolento Susan laittoi juonittelevan Kristenin ja Marlenan lukkojen taakse ja aikoi mennä Johnin kanssa naimisiin. Laura Horton paljasti suunnitelman sekä Susanin todellisen henkilöllisyyden että Kritenin valehdellun raskauden. John alkoi vihata Kristeniä, kun hänelle selvisi, että lapsi ei ollut hänen. Uusi järkytys tuli, kun salemilaiset saivat tietää, että Roman Brady oli kuollut ISA:n tehtävässä.

Vihdoinkin Marlena ja John palasivat yhteen. Ennen kuin he ehtivät naimisiin, Roman palasi kuolleista. Kristen ja Stefano olivat tuoneet Romanin Salemiin, mutta selvisi, että Romanilla oli kuolettava sairaus. Marlena ei voinut kertoa kuolevalle Romanille, että rakasti Johnia. Kristen uskotteli Romanille, että hän ja John ovat pari, koska halusi epätoivoisesti saada Johnin takaisin.

Stefano lähetti Johnin viidakkoon etsimään Romanille lääkettä. Johnin ystävä Hope seurasi häntä. Hope tarvitsi jotakuta suojelemaan häntä Stefanon juonilta. Heidän seikkailujen aikana Hope ja John tulivat entistä läheisemmiksi. Mutta John rakasti edelleen Marlenaa ja hän keskittyi löytämään Romanille lääkkeen. Johnin ollessa poissa, Marlena lupasi toteuttaa Romanin viimeisen toiveen mennä naimisiin hänen kanssaan. Juuri kun Marlena ja Roman olivat menossa naimisiin, John palasi Romanin lääkkeen kanssa.

Kristenin "murhan" jälkeen John oli vihdoinkin vapaa olemaan rakastamansa naisen kanssa. Marlena ja John suunnittelivat häitä. John alkoi myös selvittää menneisyyttään. Marlena ja John menivät häämatkalle Havaijille. Siellä Gina houkutteli Johnin itsensä luokse leikkimällä hukkuvaa. John oli hetkellisesti palautettu vuoteen 1985, jolloin hän rakasti Ginaa. Stefano aktivoi uudelleen Johnin päässä olevan mikrosirun ja heitti hänet pois sukellusveneestä. Marlena löysi Johnin merellä ajelehtivan ruumiin ja vei hänet sairaalaan. John ei muistanut mitä oli tapahtunut, kun hän heräsi.

Marlena ja John palasivat Salemiin innokkaina aloittaakseen onnellisen avioliittoelämän. Isabellan ja Johnin poika Brady muutti kotiin ja hänellä oli heti huonot välit Marlenan kanssa. John myös uskoi olevansa Hopen lapsen isä, mutta myöhemmin selvisi, että Bo on isä. Marlena ja John olivat taas vapaita jatkamaan onnelista suhdetta.

John perusti Basic Black -nimisen yrityksen, ja palkkasi Kate Robertsin johtamaan sitä. Salemin järkyttävin ilta pitkiin aikoihin oli Tony DiMeran paluu. Tony Stefanon poika, jonka kaikki luulivat kuolleen. Hän paljasti Johnin vakoilutaidot, kun Marlena ja John yrittivät selvittää miksi Tony tuli takaisin. Johnin täytyi myös sopeutua kaksosiin Cassieen ja Rexiin, koska Marlena halusi auttaa heitä. John luuli, että Cassie ja Rex olivat Stefanon kätyreitä.

Marlena ja John matkustivat DiMeran saarelle saadakseen tietoja kaksosista. Tonyn ja Rolfin avulla selvisi, että Marlena oli synnyttänyt Cassien ja Rexin. Selvisi myös, että Tony on heidän isä. John ei ollut iloinen, että Tonyn ja Marlenan välillä oli nyt linkki. John sai selville, että hän ja Tony ovat velipuolia, koska heillä on sama äiti. Tony ei ollut luonnollisesti iloinen tästä. Johnin isää ei tiedetä vieläkään. Välillä näytti, että Tony halusi yhteen Marlenan kanssa. Marlena päätti pysyä lopullisesti miehensä rinnalla, kun Tony yritti tappaa Johnin lukitsemalla hänet saunaan. Tämän jälkeen Marlena päätti, että Tony täytyy saada pois heidän elämästä kokonaan.

Salemin sarjamurhaajan aikana John sai tietää Marlenan olvan syyllinen, vaikkei sitä itse lopulta uskonutkaan. Hän lähti etsimään Salemin sarjamurhaajan "uhreja" yhdessä Bo Bradyn kanssa. Hän onnistuu pääsemään saaressa vaikka hyökyaalto vei Marlenan mukaansa. Salemissa hän kuulee, että Belle on menossa naimisiin Philipin kanssa ja hyväksyy tämän. Hän ikävöi rakastettuaan Marlenaa, jonka luullaan kuolleen merellä olleesta hyökyaallosta. Oikeasti Marlena oli Roman Bradyn kanssa vankina Tony Dimeran saarella. Kun Marlena ja Roman pääsevät pakoon, käy ilmi että Marlena on raskaana Romanille. Romanin ja Johnin välit viilenevät. Marlena kaatuu rappusissa ja kokee muistinmenetyksen. Apuun pyydetään Alex North, johon John ei luota. North valehteli Marlenalle, että Johnin ja Katen suhde jatkui yhä. Kun Marlena oli menossa naimisiin Alexin kanssa, John tunkeutui kirkkoon ja ampui Alexia. Koska Alexia syytettiin tämän ex-kihlatun Loisin pahoinpitelystä, hän ja Marlena pakenivat Salemista. Alexin menneisyys onneksi paljastui Marlenalle ja John onnistui pelastamaan rakkaansa.

Salaperäisen hanskakäden riehuessa Salemissa John ja Marlena saivat tietää Stefanon olevan elossa. He matkustivat etsimään Stefanoa Italiasta, jossa tämä oli sairaalahoidossa munuaisvaurion vuoksi. EJ Wells ampui Johnia ja vei tämän munuaisen Stefanolle. Kayla toi munuaisen takaisin ja vähitellen koomassa ollut John alkoi tulla tajuihinsa ja lopulta heräsi kokonaan. Koettelemukset kuitenkin jatkuivat kun John jäi Dimerojen kätyrin yliajamaksi. Johnia luultiin kuolleeksi, mutta oikeasti tämä siepattiin sairaalassa ja vietiin Stefanon aivopestäväksi. Colleen Brady paljastui Johnin biologiseksi äidiksi. Kun John meni Marlenan kanssa Irlantiin etsimään Colleenia, he löysivät vanhan naisen, joka oli siepannut Bellen ja Shawnin pienen Claire-tyttären. Naisella oli siihen syynsä, sillä Clairen avulla hän halusi saada kaikkien hukkaan heitettyjen vuosien jälkeen yhteyden Johniin. Kun John kuuli, että Santo Dimera oli hänen isänsä, hän yritti puukottaa Colleenin, mutta Marlena esti sen. Isoisä-Shawn, Kayla, Steve, Bo ja Hope saapuivat paikalle ja tässä vaiheessa Colleen kertoi, että leukemia oli viemässä hänen voimansa ja että hän halusi pyytää Johnilta anteeksi, että oli hylännyt tämän lapsena. Colleen kuoli perheensä läsnä ollessa. John tukeutui tämän jälkeen entistä enemmän Bradyihin, joita hän on aina pitänyt perheenään. Isoisä-Shawnin kuolema lentomatkalla takaisin Salemiin oli kova isku myös Johnille. Aivopesu oli myös jättänyt häneen jälkensä.

Marlena ja perhe yrittivät kaikin tavoin saada Johnia palaamaan entiselleen. Dimeran kartanossa asuminen ja Stefanon lähestymisyrirykset olivat liikaa Marlenalle. Kun John sai syytteen Paul Hollingsworthin taposta, verkko kiristyi. Marlena esti Stefanoa menemästä oikeussaliin puolustamaan Johnia, koska Stefano oli sekoilullaan aiheuttanut kaikki Johnin ongelmat. Kun Johnin poika Brady palasi Salemiin, Marlena murtui täysin, koska John ei muistanut omien lastensa lapsuutta. Bradyn tuttava ja Marlenan työtoveriksi sairaalaan tullut Charlotte Brooks antoi Johnille hypnoositerapiaa. Kun Brady ja Charlotte onnistuivat purkamaan Stefanon kätyrien tekemän ohjelmoinnin, John alkoi vihdoin ja viimein palata entiselleen. Vaikka Charlotten apuun luotettiin, tällä oli taka-ajatuksensa; tämä oli epätoivoisesti rakstunut Johniin. Charlotte huumasi Johnin ja tämä halvaantui. Marlena ja John menivät naimisiin muuttivat Sveitsiin, josta Brady hankki Johnille hoitopaikan.

Brady Black oli Isabella Toscanon ainut lapsi, ja John Blackin vanhin lapsi. Heti kun Brady oli sen ikäinen, että alkoi käydä koulussa, oli hänen opiskelupaikkanaan yksityinen koulu, josta hän kävi harvoin kotona. Hän tuli vihdoin kotiin Yliopistosta lomille, hän päätti, ettei enää palaa takaisin. Siitä tuli ikimuistoista, kun Brady yritti saada isänsä eroamaan kaikin tavoin Marlenasta monia vuosia äitinsä kuoleman jälkeen. Se kaikki muutti Marlenan asenteen Bradyä kohtaan. Useammin kuin kerran Marlena antoi Bradyn ymmärtää, että vaikka hän tätä kasvattaakin kotonaan, ei hän ole koskaan samanarvoinen, kuin Marlenan biologinen tytär Belle. Usein toistuvista tappeluista ja riidoista aiheutui, että Marlena vakuuttui siitä, että Brady oli yrittänyt tappaa Bellen.

Bellen loukkaannuttua junaonnettomuudessa, Marlena tuli pakkomielteiseksi Bradyä kohtaa, sillä Marlena halusi Bradyn vastuuseen teoistaan ja näin vankilaan. Marlena yllytti Roman Bradyä ampumakohtauksessa, jossa Brady halvaantui vyötäröstä alaspäin. Brady sai tuntoa takaisin jalkoihinsa, mutta hän päätti, että saa jotenkin Marlenan pois isänsä ja sisarpuolensa elämästä. Bradyn mielestä Marlenalla oli paha vaikutus (viittasi tämän lapsiin Ericiin ja Samiin), sillä Marlena kohteli poikapuoltaan Bradyn mielestä väärin.

Marlena ja Brady olivat lopulta valmiit selvittämään ongelmansa. Marlena pyysi anteeksi käytöstään Bradyä kohtaan ja Brady pyysi anteeksi käytöstään Marlenaa kohtaan. Brady jopa soitti "äidilleen" muutaman kerran, mutta se ei ollut paljoa aiemmin, kuin hänen oikea äitinsä palasi hänen elämäänsä. Sinä aikana, kun Bradyn hyvä ystävä Chloe sairastui vakavasti, Isabellan haamu ilmestyi Bradylle ja neuvoi häntä pitämään hyvät välit Chloeen, vaikka Chloen poikaystävä Philip olikin mustasukkainen Bradyn ja Chloen välisestä suhteesta. Lopulta Chloe erosi Philipstä lopullisesti ja kääntyi Bradyn puoleen. Pian nämä kaksi huomasivat olevansa korviaan myöten rakastuneita, mutta heidän tulevaisuutensa oli uhattuna Chloen leukemian vuoksi. Brady oli aina tuntenut, ettei heillä Chloen kanssa ole paljoa aikaa yhdessä. Hän oli oikeassa: Chloe sai mahdollisuuden laulaa Euroopassa oopperaa, Brady päätti että oli vain yksi tapa saada Chloe lähtemään ja se oli käyttää kovaa rakkautta. Kun Chloe lähti, Bradyn sydän särkyi.

Chloen lähdettyä Brady muutti takaisin isoisänsä luokse. Pian hän sotki itsensä isoisänsä avioliittoon Nicolen kanssa. Oikeastaan ennen kuin Brady tajusi, hän näki päiväunia Nicolesta Chloen sijaan. Pian kuitenkin Brady näki Nicolen mukavan käyttäytymisen läpi ja kun Victor toi Chloen takaisin Salemiin jouluna 2003, Brady tajusi ettei koskaan lakkaisi rakastamasta häntä. Chloe lähti jälleen kaupungista uralleen ja Brady käänsi selkänsä Nicolelle.

Victorin kuoleman jälkeen Nicolen ja Bradyn välit parantuivat. Kaikki muut pitivät Nicolea murhaajana paitsi Brady. Brady lähtee veneellä etsimään Salemin ns. uhreja Tekin kanssa ja Nicole tulee veneelle jäniksenä. Heistä kaikki selvisivät hyökyaallosta. Bradyn ja Nicolen välit lämpenevät entisesään. Chloe on oikeasti elossa, mutta ei halua Bradyn näkevän itseään ulkonäkönsä takia. Myöhemmin Brady jättää Nicolen, koska tämä tiesi Chloen olevan elossa. Victor pääsi pois Tonyn linnasta ja potkaisi Nicolen ulos kartanostaan. Chloe uskalsi näyttäytyä tällä kertaa Bradylle ja he ovat taas yhdessä. Myöhemmin jopa naimisissa.

Kun Chloe palasi Salemiin luokkakokoukseen, paljastui että Chloe ja Brady ovat eronneet ja Brady on vieroitushoidossa.

Isabella Kiriakis (Martha Madison)

Isabella "Belle" Black (myöhemmin Kiriakis, syntymänimi Brady), o. s. Black) syntyi 21.10.1983 Hortonien mökillä Smithin saarella. Synnytyksessä auttoivat Kristen Blake ja John Black. Aluksi kaikki salemilaiset luulivat, että Belle on Marlena Evansin ja Roman Bradyn tytär. Todellisuudessa Belle on Marlenan ja Johnin yhden illan suhteen tulos. Bellen oikea isä ei olisi ehkä koskaan selvinnyt, jos Bellen siskopuoli Sami ei olisi saanut tietää totuutta. Kun Roman sai tietää, hän ja Marlena erosivat. Vuonna 1998 Belle söi suklaata, johon Kristen Blake oli laittanut penisiliiniä. Suklaa oli tarkoitettu Marlenalle, joka on allerginen penisiliinille. Belle selviytyi, koska Roman osasi toimia oikein ja nopeasti. Opiskellessaan Salemin lukiossa, Belle aloitti tuhoontuomitun suhteen Philip Kiriakisin kanssa. Philip oli siihen aikaan "paha poika". Pian Belle alkoi kuitenkin kiinnostua Shawn Bradysta. Belle meni luokkatovereidensa kanssa Puerto Ricoon kesällä 2001. Palattuaan Salemiin Jan paljasti Shawnille raskautensa. Vaikka Shawn ei ollut lapsen isä, hän lupasi auttaa Jania ja esittää lapsen isää, vaikka tämä tuhosikin Bellen ja Shawnin suhteen. Shawn kertoi lopulta totuuden hänestä ja Janista. Belle antoi anteeksi ja he palasivat yhteen.

Kesällä 2002 meteorisuihkun aikana näköalapaikalla Belle ja Shawn kokivat suuren yllätyksen. Avaruusaluksen näköinen laite laskeutui maahan. Belle ja Shawn pelastivat "avaruusoliot" ja viettivät heidän kanssaan koko kesän. He myös huolehtivat "avaruusolioista" ja pitivät heidät piilossa muilta salemilaisilta. Shawn halusi usein paljastaa heidät. Belle ei kuitenkaan lopettanut auttamasta ystäviään. Cassieksi ja Rexiksi nimetyt "avaruusoliot" osoittautuivat ihmisiksi. Keväällä 2003 Belle ja Shawn ostivat siveyssormukset. Sormukset merkitsevät, että he harrastavat seksiä vasta avioliitossa. Bellen alusasu- ja uimapukumallisto julkaistiin Basic Blackin muotinäytöksessä. Näytös päättyi kuitenkin huonosti, koska Bota ja Hopea lyötiin päähän ja he joutuivat sairaalaan. He selvityivät ja Belle alkoi suunnitella tulevaisuutta muotisuunnittelijana. Belle järkyttyi pahasti murhista, jotka teki Salemin sarjamurhaaja. Hän päätti hetkeksi ottaa siveyssormuksensa pois ja elää vain tätä hetkeä. Bellen isä John ja Shawn päättivät lähettää Bellen Eurooppaan töihin Basic Blackiin. Belle palasi Salemiin vähän ennen vuoden 2003 joulua. Salemin sarjamurhaaja jatkoi kuitenkin edelleen työtään.

Kun Belle valehteli äidistään, heidän suhteensa kärsi ikuisen kolauksen (Belle oli valehdellut, että oli Marlenan kanssa Dougin murhan aikaan). Kun Shawn sai tietää, että Bellen valheet johtivat Alicen murhaan, hän lähti. Kun Shawn ei palannut, Belle toivoi kaiken palaavan entiselleen. Belle murtui, kun Jan kertoi Shawnin liittyneen kauppalaivastoon.

Hän järkyttyi myös ystävänsä Philipin vahvoista tunteista häntä kohtaan. Kun Shawn palasi kaupunkiin, Belle toivoi heidän palaavan yhteen, mutta hän tajusi pian Shawnin ja Janin olevan yhdessä. Belle ja Shawn makasivat vain kerran yhdessä, kun he olivat loukossa ladossa. Se ei kuitenkaan estänyt Belleä naimasta Philipiä.

Häiden jälkeen Belle ja Shawn tapasivat katolla, jossa Belle lopulta myönsi yhä rakastavansa Shawnia ja haluavansa jättää miehensä. Belle kiirehti kertomaan Philipille päätöksestään, mutta Philip oli jo ehtinyt lähteä Irakiin. Belle pysyi tiukasti päätöksessään jättää Philip, kunnes selvisi, että Philip oli menettänyt jalkansa miinan räjähtäessä. Belle teki vaikean päätöksen pysyä miehensä luona, mutta hän ei silti päässyt yli tunteistaan Shawia kohtaan. Kun Belle lopulta oli valmis jättämään miehensä, hän sai tietää olevansa raskaana. Koska hän ei muistanut yötä ladossa Shawnin kanssa, hän oletti lapsen olevan Philipin. Vaikka Bellellä oli pieniä ongelmia raskautensa kanssa, hän synnytti terveen tyttövauvan. Philip ja Belle nimesivät lapsen Claireksi. Valitettavasti pian vauvan syntymän jälkeen Belle alkoi kärsiä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Masennus paheni, kun Clairella oli vakava sairaus. Claire toipui saatuaan Zackilta uuden maksan. Belle kuitenkin yhä himoitsee Mimin kanssa naimisiin mennyttä Shawnia.

Salaperäinen hanskakäsi sekoitti Philipin ja Bellen vauvasuunnitelmat. Hanskakäsi vaihtoi Mimin ja Bellen munasoluja petriastiassa, joten Belle odottaa nyt toista lastaan Shawnille. Belleä asia ei tunnu juurikaan harmittavan. Hänen ja Shawnin välit ovat muutenkin lämmenneet.

Carverin perheeseen kuuluu Alexandra " Lexie" Carver, Abraham "Abe" Carver ja heidän yhteinen poika Theodore Brandon Carver. Abe oli sarjamurhaajan ensimmäinen uhri. Hän kuoli syyskuussa 2003.

Aben vanhempien nimet olivat Rita ja Benjamin Carver, mutta he ovat kuolleet. Abella on kolme sisarusta: Karen, Theo ja Jonah. Theo Carver on kuollut.

Lexie ja Theo muuttivat DiMeran kartanoon Aben kuoleman jälkeen.

Abraham Carver

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Abe on syntynyt ja kasvanut kahden veljensä kanssa. Lapsena Abe halusi lainvalvojapoliisiksi. Hänen mielenkiinnostaan lainvalvontaan tuli Aben intohimo, sen jälkeen kun lahjuksia vastaanottanut poliisi ampui Aben veljen Theon. Yhdessä Roman Bradyn kanssa Abe työskenteli Salemin poliisissa. Hän oli sitoutunut taistelemaan rikoksia ja kansainvälistä rikollispomoa Stefano DiMeraa vastaan.

Abe oli poikamies, joka oli omistautunut täysin työlleen, kunnes hän rakastui Lexieen. Myöhemmin pari sai tietää, että Lexie on Stefano DiMeran tytär! Kaikesta huolimatta he menivät pian naimisiin ja päättivät perustaa perheen. Heidän rakkaus oli voimakasta, vaikka Abe ei pitänyt Lexien uskollisuudesta isälleen.

Abe ei pitänyt yhtään, kun hänen vanha tuttu Brandon Walker saapui Salemiin. Brandon paheksui Abea syvästi lapsuuden kokemustensa takia, ja hän halusi tuhota Aben elämän. Brandon otti selvää Aben menneisyydestä. Hän sai tietää, että Abe oli ampunut ja halvaannuttanut 8-vuotiaan pojan yrittäessään selvittää perheriitaa. Brandon jäljitti pojan ja suostutteli hänet haastamaan Aben oikeuteen. Abe tunsi suurta syyllisyyttä ja melkein erosi poliisista, sen jälkeen kun hän oli kohdannut pojan.

Lexie ja Abe yrittivät kauan turhaan lasta. Lopulta Lexie ehdotti, että he adoptoisivat vauvan. He adoptoivat Isaacin ja luulivat, että Isaac on alkoholisti Marlon vauva. He eivät kuitenkaan tienneet, että Stefano oli käyttänyt vauvaa viimeisimmässä juonessaan.

Roman päätti lähteä kaupungista lähteneen Bradyn perään, kun Marlena luuli, että Brady oli aiheuttanut Bellen kooman. Roman ja Abe jäljittivät Bradyn. Brady yritti paeta, joten Abe ampui häntä selkään. Brady selvisi ampumisesta, mutta haastoi Romanin ja Aben oikeuteen. Brady vaati, että Roman menettäisi työnsä ja miljoonan dollarin vahingonkorvauksia. Brady sai 100 000 dollarin korvaukset ja Roman ja Abe saivat pitää työnsä.

Lexie ja Abe etääntyivät toisistaan, koska Lexie oli läheinen DiMerojen kanssa ja lisäksi hän yritti epätoivoisesti pitää Isaacin itsellään. Abe tiesi, että heidän avioliitto on ohi, kun tuli ilmi, että Lexie oli tiennyt jo kauan vauvojen vaihdosta. Abe ei voinut sietää Lexien käytöstä ja Lexie ei ymmärtänyt miksei Abe tehnyt kaikkeaan, että he saisivat pitää Isaacin. Abe jätti avioerohakemuksen, mutta Lexie halusi palata uudestaan yhteen. Abe muutti lopulta mieltään, sen jälkeen kun hän oli pelastanut Hopen ja Zackin eli Isaacin kidnappaajalta. Lexie ja Abe palasivat yhteen ja heidän suhteensa voimistui, kun Lexie sai tietää olevansa raskaana.

Lexie ja Abe olivat todella onnellisia raskaudesta. He olivat yrittäneet kauan saada lasta, joten tämä oli todella iloinen yllätys. Vauvan syntymäpäivänä Abe sai suuren yllätyksen. Brandon Walker oli sairaalassa ja pyysi mukaan vauvan synnytykseen. Abe kieltäytyi, kunnes Brandon sanoi, että vauva on hänen veljensä. Brandon on Aben poika! Abe antoi Brandonin jäädä synnytykseen ja ennen kuin Brandon lähti Salemista he sopivat riitansa.

Theon syntymän jälkeen Lexie alkoi olla yhä vastahakoisempi sen suhteen, että Abe on Salemin poliisipäällikkö. Hän pelkäsi, että Abe tapetaan. Lexien painajainen toteutui, kun Abe oli Salemin sarjamurhaajan ensimmäinen uhri Theon ristiäispäivänä syyskuussa 2003.

Abe oli tosiasiassa elossa trooppisella saarella muiden ns. uhrien kanssa. Hän pelastui saarelta, mutta on menettämässä näkönsä lopullisesti. Mutta saa näkönsä takaisin

Tri Alexandra DiMera Carver

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lexie on entinen poliisi ja hän oli myös Salemin yliopistollisen sairaalan jäsen. Hän vaihtoi uransa poliisista lääkäriksi, sen jälkeen kun hän oli saanut potkut poliisista. Hän sai potkut, koska oli mukana suojelemassa Jonah Carveria rikolliselta, jota kutsuttiin Pacifieriksi. Lexien potkut poliisista aiheuttivat hankaluuksia myös Aben ja Lexien suhteeseen. Lopulta he selvisivät tästä rakkautensa avulla.

Vasta muutama vuosi sitten Lexie sai tietää, ketkä ovat hänen biologiset vanhempansa. Brooksin perhe adoptoi Lexien, mutta hän kasvoi orpokodissa, koska perhe kuoli traagisessa onnettomuudessa. "Täti Frankie" otti Lexien huoltajuuden ja tuki häntä nuoruusvuosien ajan. Tutkittuaan menneisyyttään Lexie sai tietää, että "täti Frankie" onkin oikeasti hänen biologinen äitinsä. Lisäksi hänen äitinsä oikea nimi oli Celeste Perrault ja hän oli Stefano DiMeran pitkäaikainen ystävä! Abe järkyttyi, kun hän sai tietää, että oli naimisissa vihollisensa tyttären kanssa. Lexien ja Aben avioliitto oli kauan vaarassa, koska Lexie joutui usein isänsä ja miehensä riitojen väliin.

Lexie ja Abe yrittivät kauan saada omaa lasta. Lopulta Lexie ehdotti Abelle adoptiota. He adoptoivat Isaacin ja luulivat, että tämä oli alkoholisti Marlon lapsi. Myöhemmin selvisi, että vauva oli vaihdettu Hopen vauvaan sairaalassa heti syntymän jälkeen. Vauvojen vaihdon toteuttajana oli Lexien isä Stefano. Lexie teki kaikkensa, että vauvojen vaihto pysyisi salassa. Hän jopa yritti kääntää Hopen takaisin Ginaksi Hopen kunniaksi järjestämillään juhlilla. Lexie joutui myös Barb Reiberin kiristyksen kohteeksi, koska Barb tiesi vauvojen vaihdosta. Lopulta totuus selvisi kaikille. Lexie yritti kidnapata Isaacin, mutta hän jäi kiinni ja Isaac palautettiin biologisille vanhemmilleen eli Hopelle ja Bolle.

Kaiken tämän juonittelun jälkeen Abe ajatteli, ettei ole muuta mahdollisuutta kuin erota Lexiestä. Lexie yritti saada Aben ottamaan hänet takaisin, mutta siitä ei ollut mitään hyötyä. Eräänä yönä Lexie ja Brandon rakastelivat, koska olivat molemmat hyvin yksinäisiä. Lexie piti tämän salaisuutena, koska yritti saada Aben takaisin. Abe ei halunnut palata yhteen, kunnes Lexie asetti itsensä vaaraan pelastaakseen Hopen hengen, kun tämä oli kidnapattu. Aluksi Abe luuli, että Lexie oli syyllinen Hopen kidnappaukseen, joten hän ei halunnut olla missään tekemisissä Lexien kanssa. Lexie ja Abe palasivat yhteen sen jälkeen kun hän sai tietää olevansa raskaana. He olivat todella iloisia vauvan syntymästä ja samaan aikaan Lexie erotti Samin ja Brandonin.

Sami oli vaihtanut isyystestin tuloksen sairaalan tietokoneella, koska luuli, että Brandon on vauvan isä. Sami ei tiennyt, että Lexie oli jo vaihtanut tuloksen tietäen, että Sami aikoisi valehdella. Sami piti tietonsa salassa ja lopulta totuus selvisi kaikille. Tämän jälkeen Brandon lähti kaupungista.

Lexie pelkäsi Aben puolesta, koska hän pelkäsi, että Aben ammatti johtaisi hänet vaaraan. Lexie pyysi, että Abe jättäisi työnsä. Ennen kuin Abe ehti tehdä tämän, sarjamurhaaja tappoi Aben Theon ristiäispäivänä. Celesten enteet kyseisestä päivästä valitettavasti toteutuivat. Surressaan miehensä kuolemaa Lexie joutui todistamaan usean ystävänsä kuoleman, kun sarjamurhaaja jatkoi työtään. Samalla hänen täytyi kasvattaa Theo yksin.

Lexie on erittäin onnellinen kun hän kuulee, että Abe onkin elossa. Hän pitää Abelle tervetuliasjuhlat. Hän on myös erittäin pahoillaan siitä, että Abe on tulossa sokeaksi. Samalla hän toivoo ettei Brandon päädy enää yhteen Samin kanssa. Kaiken ollessa hyvin selviää että Theo on autistinen.

Theodore Brandon Carver on Lexien ja Aben kauan odotettu poika. Hän syntyi yli kymmenen vuotta sen jälkeen, kun Lexie ja Abe olivat menneet naimisiin. Theon syntymäpäivänä Abe sai myös tietää, että hän on Brandon Walkerin isä. Theon isä Abe kuoli Theon ristiäispäivänä, kun sarjamurhaaja murhasi hänet. Abe pääsi takaisin läheistensä pariin oltuaan "feikkikuolleena" DiMeran saarella.

Theolla diagnosoidaan autismi hänen ollessa esikouluikäinen.

DiMeran suvun pää on Stefano DiMera. Stefanon isä on Santo DiMera, joka kuoli vuosikymmeniä sitten. Stefano on teeskennellyt kuolemansa useita kertoja. Stefanolla on kuusi biologista lasta ja he kaikki ovat syntyneet lyhyestä suhteesta. Lisäksi hänellä on kaksi adoptiolasta sekä veljenpoika joka oli käytännössä Stefanon poika.

Daphne DiMeran kanssa Stefanolla on Antony "Tony" DiMera-niminen poikapuoli, Tonyn oikea isä on puutarhuri Enrico. Tony kuoli vuonna 2009. Suhteesta Lee DuMondeen syntyi Renée DuMonde. Renée kuoli vuonna 1983 kun Reneen oma serkku Andre tappoi Reneen. Megan Hathawayn Stefano sai tuntemattoman naisen kanssa. Larry Welch tappoi Meganin vuonna 1985. Stefano sai Alexandra "Lexie" DiMera Carverin Celeste Perraultin kanssa. Stefanolla oli suhde Ellen Hawkin kanssa ja siitä syntyi Benjy Hawk. Andre tappoi myös Benjyn vuonna 2007. Elvis Banks syntyi 21.2.1997. Hänen vanhempansa ovat Susan Banks ja Stefano DiMera. Eliviksestä tuli myöhemmin EJ Wells Dimera. Vuonna 2010 paljastui Usan jaksoissa että Stefanolla on Madeline Petersen Woodsin kanssa poika Chad Petersen Woods. Stefanon adoptiolasten nimet ovat Kristen ja Peter Blake.

Tony DiMeralla oli André DiMera -niminen "serkku", joka on Stefanon veljenpoika ja käytännössä Stefano on hänen kasvatti-isänsä. André kuoli vuonna 2007 vedettyään hengityslaitteensa irti sairaalassa.

Stefano asuu isossa DiMeroiden kartanossa. Vuonna 2009 Stefano meni naimisiin Kate Robertsin kanssa joka muutti DiMeroiden kartanoon myös. Tony DiMera palasi autiosaarelta vuonna 2007 kun Andre ja Stefano olivat vanginneet hänet sinne 20 vuotta aiemmin, Tony muutti Dimeroiden kartanoon Salemissa mentyään uudelleen naimisiin Anna Frerdicsin kanssa. EJ DiMera muutti myös DiMeroiden kartanoon morsiamensa ja sittemmin vaimonsa Nicole Walkerin kanssa vuonna 2008. Lexie asuu miehensä Aben ja poikansa Theo Carverin kanssa Aben talossa. EJ oli naimisissa Sami Bradyn kanssa ja heillä on poika Johny. Andre DiMera luuli pitkään, että Cassie ja Rex Brady ovat hänen lapsiaan. Kate Roberts ja Roman Brady ovat todellisuudessa kaksosten vanhemmat. Kun totuus paljastui kaikki isällinen katosi tästä ja Andre lavasti Cassien sarjamurhaajan uhriksi saarelle ja Rexin tämä yritti tapattaa muiden lomassa kun tämä saapui pelastamaan Philipiä.

DiMerat ovat Salemin vihatuin suku, koska Stefano on tehnyt kaikenlaisia kataluuksia Salemin asukkaille yhdessä veljenpoikansa Andren kanssa, etenkin Bradyille ja Hortoneille. DiMeran perheen omakaan läheishenki ei ole ollut parhain mahdollinen aina, sillä Andre on tappanut Stefanon lapsista sekä Reneen vuonna 1983 ja Benjyn vuonna 2007 sekä pitänyt Tony DiMeraa vankina yhdessä Stefanon kanssa ensin vuonna 1983–1984 ja 20 vuotta saarella vuosina 1985–2007. Andre myös yritti tappaa EJ:n useamman kerran sekä piti Lexie Carveria vankina kuukausia. Vuonna 2009 Stefanon välit tyttäreensä Lexieen lähentyi. Myös EJ:n kanssa Stefano sopi vuonna 2008.

Tony DiMera (Thaao Penghlis)

Tony DiMera tuli Salemiin 1981 saadakseen vaimonsa Lizin takaisin ja tarkistamaan omaisuutensa, joka oli ollut Stuart Whylandin hoidossa. Tony huomasi, että Stuart oli tehnyt 25 000 dollarin virheen sairaalan raha-asioissa. Stuart lähti nopeasti kaupungista sen jälkeen, kun oli jäänyt kiinni laittomista toimistaan. Tony otti rahat omaisuudestaan. Myöhemmin Tony osti Twilight Barin ja teki Trishistä managerin. Hän palkkasi myös Danny Grantin baarimikoksi. Tony myös ihastui Renee DuMondeen ja alkoi kosiskella häntä lahjoilla.

Vuonna 1982 Tony kidnappasi Liz Chandlerin, joka oli yhä hänen vaimonsa, koska he eivät olleet eronneet. Tony halusi Doug's place -nimisen paikan itselleen, joten Stefanon avulla hän pakotti Lizin vakoilemaan paikkaa. Hän uhkasi, että Lizin mies Neil joutuu vaikeuksiin, jos Liz ei tee sitä. Stefano ja Tony olivat saaneet selville, että paikan alapuolella oli titaaniesiintymiä. He halusivat löytää ne. He löysivät kulkupaikan DiMeran kartanon salaisesta huoneesta Doug's placen kellariin. Tämän oli rakentanut Stuart Whyland. Lopulta koko asia paljastui huijaukseksi.

Tony kieltäytyi avioerosta, kun Liz pyysi sitä. Tony lopulta hakkasi ja raiskasi hänet. Myöhemmin Stefano yritti tappaa Neilin piilottamalla pommin hänen huoneeseen. Tony jatkoi Reneen tavoittelua, vaikka Reneen äiti Lee käski Tonyn pysyä Reneestä erossa. Salemin kuristaja hyökkäsi Reneen kimppuun jälleen, mutta tällä kerralla hän näki kuristajan kasvot. Renee ei kuitenkaan muistanut jälkeenpäin sitä. Tony piilotti Reneen kotiinsa, koska pelkäsi, että kuristaja yrittäisi hyökätä Reneen kimppuun neljännen kerran.

Vuonna 1982 Tony kosi Reneetä, joka vastasi myöntävästi. Renee kuitenkin löysi Leen päiväkirjasta, että Lee on hänen äiti ja Stefano DiMera isä. Tämä merkitsi sitä, että Tony on Reneen velipuoli. Renee lopetti suhteen Tonyn kanssa nopeasti. Hän ei kuitenkaan kertonut oikeaa syytä, koska halusi suojella Tonyn tunteita. Tony ei päästänyt Reneetä lähtemään. Tony ei myöskään uskonut totuutta, kun Renee kertoi sen. Tony syytti Stefanoa hänen ja Reneen erottamisesta. Stefano teeskenteli sydänkohtauksen, kun Tony yritti lähteä Salemista. Tony sai myöhemmin tietää, että hän ja Renee eivät ole sukua keskenään. Hänellä oli testit, jotka todistivat sen. Renee oli kuitenkin jatkanut eteenpäin ja mennyt naimisiin David Banningin kanssa. Renee ei suostunut jättämään Davidia, vaikka Tony kertoi uusista todisteista.

Samoihin aikoihin Liz Chandler alkoi odottaa Neilin lasta, mutta Tony uskoi, että lapsi on hänen. Tony lupasi Lizille avioeron, mutta vasta sen jälkeen kun lapsi on syntynyt, koska hän halusi lapsen itselleen. Vuonna 1983 Liz synnytti vauvan. Tony erosi Lizistä nopeasti sen jälkeen, kun sai tietää, että lapsi on Neil Curtisin. Testamentissaan Stefano vaati, että Tonyn ja Reneen pitäisi asua vuoden saman katon alla ansaitakseen perintönsä. Lisäksi Reneen täytyisi pysyä naimisissa Davidin kanssa. Testamentissa oli myös, että ensimmäinen pari, joka saisi lapsen saisi myös rahaa 5 miljoonaa dollaria. Anna alkoi odottaa pian Tonyn lasta ja mustasukkainen Renee yritti tappaa Annan veneonnettomuudessa. Valitettavasti Tony oli veneessä Annan kanssa, kun pommi räjähti. David pelasti Tonyn ja Annan, mutta Anna menetti vauvansa. Myöhemmin samana vuonna Tony sai tietää, että Anna pääsi hänen kanssaan naimisiin, koska oli huumannut hänet. Tony erosi Annasta nopeasti, vaikka Anna oli rakastunut häneen samoihin aikoihin.

Vuonna 1984 Tony oli sidottu ketjuilla hänen kattohuoneistoonsa. Tämän oli tehnyt Tonyn serkku Andre, joka on hänen kanssaan täysin samannäköinen. Tonyn ollessa vankina Andre valehteli kaikille olevansa Tony. Lopulta Roman pelasti Tonyn tapeltuaan ensin Andreen kanssa, joka pääsi pakoon tappelun jälkeen. Andre palasi Stefanon saarelle, jossa Stefano ja Andre suunnittelivat kolmen prisman varastamista. Prismat oli suunnitellut Larry Welchin isä. Stefano halusi prismat parantuakseen aivokasvaimestaan. Yksi prisma oli alligaattorin mahassa, toinen oli Daphne DiMeran kaulakorussa, mutta se tippui Calliope Jonesilta ja kolmas oli Venäjällä.

Vuonna 1984 Alex, Anna ja Tony valitsivat Haitin valokuvauspaikaksi heidän muotiyritykselle. Lentokoneessa matkalla Haitille olivat Eugene Bradford, Calliope Jones, Hope Brady, Bo Brady, Anna DiMera, Liz Chandler, Carlo, Daphne DiMera, Andre DiMera ja Tony DiMera. Matkalla Haitille Andre yllättäen ilmestyi esiin piilopaikastaan. Hän pakotti lentäjää vaihtamaan koneen suuntaa, mutta lentäjä sai sydänkohtauksen ja kuoli. Lentokone iskeytyi syrjäiselle saarelle. Lento-onnettomuuden seurauksena Daphne DiMera kuoli Andren käsivarsille. Andre ja Tony tappelivat sen jälkeen, kun Tony sai tietää, kuinka hänen äitinsä kuoli. Tony otti Daphnelta kaulakorun, jossa oli prisma ja antoi sen saaressa olevalle tytölle. Stefano halusi saada prisman takaisin. Roman Brady ilmestyi paikalle ja tappeli Stefanon kanssa lähellä kallionjyrkännettä ja Bo katsoi tappelua alapuolella. Lopulta Roman tippui jyrkänteeltä ja kuoli rannalla Bon käsivarsille. Bo lähti hakemaan apua Romanille, mutta Romanin ruumis oli hävinnyt, kun hän palasi. Lopulta rannikkovartiosto saapui ja kaikki pelastuivat saarelta.

Vuonna 1985 Anna ja Tony palasivat yhteen jälleen kerran. Alex Marshall pysäytti heidän ensimmäiset häät. Hän oli palkannut näyttelijän esittämään pappia. Toiset häät keskeytettiin, kun aasialainen liikemies kidnappasi Annan. Lopulta Tony ja Anna menivät naimisiin ja palasivat Salemiin. Tämän jälkeen Annaa syytettiin taidekauppias Claud Van Zandtin murhasta. Claud ei ollut antanut Annalle voittoja Annan tauluista, jotka hän oli myynyt. Anna oli syytön. Samaan aikaan kun Anna yritti todistaa syyttömyyttään Tony katosi. Annaa syytettiin myös miehensä katoamisesta, mutta oikeasti Tony oli elossa olevan Claudin vankina.

Claud löydettiin lopuksi elossa. Emma Donovan kiristi Tonya ottamaan avioero Annasta ja lähtemään Salemista. Vuosia myöhemmin paljastui että tuolloin Tonyn identtinen kaksoisserkku Andre oli kidnapannut jälleen Tonyn. Tony DiMera palasi Salemiin (tai niin ainakin kaikki Salemissa luulivat) vuonna 1993 mennäkseen naimisiin kihlattunsa Kristen Blaken kanssa. Stefano oli kertonut Kristenille, että ennen kuolemaansa hän haluaa Kristenin ja Tonyn menevän naimisiin. Kristen suostui menemään naimisiin Tonyn kanssa, vaikka hän rakasti John Blackiä. Kristen jätti Tonyn kuitenkin alttarille, koska lähti auttamaan Johnia löytämään Marlenan ja Bellen.

Billie Reed päätti aloittaa oman kosmetiikkayrityksen, jonka nimi oli Countess Willamina. Rahoittaakseen yrityksensä, Billie suostui siihen, että Alice ja Maggie Horton investoivat hänen yritykseensä. Valitettavasti Kate Roberts osti Countess Willaminan kiusatakseen Billietä. Myöhemmin samana vuonna Billie ystävystyi Tony DiMeran kanssa. Tony osti 49 % Titanista ja palkkasi Billien johtamaan Countess Willaminaa.

Kristen ja Tony olivat menossa naimisiin, kun John Black saapui häihin väittäen, että hänellä on todisteita siitä, että Stefano oli osallisena Curtis Reedin murhassa. Stefano hyppäsi autoon ja yritti lähteä, mutta John ampui renkaisiin. Stefano oli suunnitellut, että auto jatkaisi tiellä ja hän "kuolisi" törmäyksessä. Kristen meni naimisiin Tonyn kanssa 18.2.1994, koska syytti Johnia isänsä kuolemasta. Tony sai myöhemmin tietää, että Stefano on hengissä, mutta salasi sen, koska pelkäsi Kristenin jättävän hänet.

Vuoden 1994 loppupuolella Tony, Peter, Jennifer, Bo ja Billie menivät Maison Blancheen Kristenin järjestämään hyväntekeväisyysiltaan. Jennifer ja Peter rakastelivat siellä. Billie näki naisen, joka näytti ihan Bon kuolleelta vaimolta Hopelta, mutta kukaan ei uskonut häntä. Hope oli Maison Blanchessa, mutta Celeste ja Stefano kutsuivat häntä Ginaksi. Roman ilmestyi sinne vangitsemaan Peter Blaken, joka oli kuljettanut huumeita yhdelle hänen klubeistaan. Mustasukkainen Celeste vuodatti kaasua selliin, jossa Marlena ja John olivat vankina. Tästä alkoi tulipalo. Roman sai pelastettua Marlenan ja Johnin. John ilmestyi paikalle ja Kristen ja Tony järkyttyivät. He olivat kauhuissaan nähdessään Johnin kahleissa. Kristen katsoi ylöspäin ja kiljui nähdessään kuoleeksi luulleen isänsä Stefanon. Tony juoksi takaisin taloon ja yritti hakea isänsä tietokoneen, jossa oli tietoja Johnin menneisyydestä. Maison Blanche paloi kokonaan. Tony sai tietokoneen, mutta sokeutui palossa.

Kristen alkoi harrastaa seksiä Johnin kanssa. Myöhemmin Kristen sai tietää, että hänen miehensä Tony tiesi kauan Stefanon olleen hengissä. Lisäksi hän sai tietää, että Tony oli vaihtanut Kristenin ehkäisypillerit sokeritabletteihin. Kristen jätti Tonyn ja alkoi elää John Blackin kanssa hänen asunnossaan. Kristen myös onnistui murtautumaan Maison Blanchen kannettavaan tietokoneeseen ja sai kauhukseen tietää, että John on pappi. Kristen kertoi Johnille tämän, mutta John ei uskonut häntä. John ja Kristen menivät seurakuntaan, jossa hän oli ollut töissä. Johnin oppi-isä Isä Francis tunnisti hänet Isä Blackiksi. Myös eräs nainen seurakunnasta tunnisti hänet. John oli laittanut käsimerkkinsä erääseen seinään lähellä seurakuntaa ja kauhistui, kun se oli aito. Johnin oli pakko hyväksyä, että hän on pappi. Eräs ystävä käski Johnin elää kuin pappi jonkin aikaa, nähdäkseen mistä hän on luopumassa. Kristen palasi Tonyn luo, joka oli ostanut aseen ja suunnitteli Johnin tappamista. Tony ei aikonutkaan tappaa häntä sen jälkeen, kun Kristen oli kertonut, että John on pappi. Myöhemmin samana vuonna Tony sai näkönsä takaisin. Hän kuitenkin salasi sen, koska odotti näkevänsä Kristenin ja Johnin yhdessä.

John vapautettiin hänen papinvaloistaan, joten Kristen jätti Tonyn ollakseen Johnin kanssa. Tony sai pian tietää, että hänellä on harvinainen ja tappava verisairaus, joka päättäisi hänen elämänsä todella nopeasti. Tony kehitti suunnitelman, jolla hän saisi Johnin näyttämään hänen murhaajalta. Tony kirjoitti koko suunnitelman päiväkirjaansa ja hän tunnusti sen myös Isä Francisille. Tony sai tietää, että Isä Francis aikoo kertoa totuuden Johnille, joten Tony uhkaili Francisia. Hän otti Francisin verenpainepillerit ja aiheutti hänelle sydänkohtauksen. Myöhemmin Tony katkaisi Francisin happiletkun sairaalassa, joten Francis vaipui koomaan.

Tony meni Aremidiin Jennifer Deverauxin ja Peter Blaken häihin. Siellä hän asensi Johnille ansan Blaken kotiin. Häävastaanotolla Tony sai Johnin raivoon ja sai Johnin huutamaan, että hän tappaa Tonyn. Sen jälkeen Tony meni huoneeseensa ja houkutteli Johnin sinne puhelinsoitolla. Tony peitti äänensä ja kertoi Johnille, että Tony yritti tappaa Isä Francisin. Tony ja John tappelivat Tonyn huoneessa. John lopulta lähti ovesta, johon Tony oli ripotellut ruutia. Sen jälkeen Tony aneli, ettei John ampuisi häntä. Useat salemilaiset kuuntelivat sitä. Tony aktivoi laitteen, joka aiheutti, että ase laukesi Tonyyn ja hän kaatui lattialle. Salemilaiset tulivat huoneeseen ja löysivät Tonyn hengenvaarallisesti haavoittuneena. Tony kuoli, mutta yksi asia pilasi hänen suunnitelmansa. Nainen valkoisissa sai käsiinsä hänen päiväkirjansa.

Seitsemän vuotta myöhemmin salemilaiset saivat tietää, että Tony (joka kuitenkin oli Andre) onkin elossa. Hän palasi yllättäen Marlenan ja Johnin hääpäiväjuhliin. Aremidissa kuolemansa lavastanut mies oli oikeasti kuolleeksi luultu Andre, joka on Tony serkku ja näyttää ihan Tonyltä. Tony kärsii yhä harvinaisesta verisairaudesta, ja nyt myös pakkomielteestään Marlenaan. Hänellä oli ilmeisesti jotakin uutta mielessä, kunnes hän sai tietää, että kaksoset Cassie ja Rex ovat hänen ja Marlenan lapsia. Pian tämän jälkeen Tony sai tietää, että John Black on hänen velipuolensa. Heillä on sama äiti Daphne DiMera. Johnista ja Tonysta ei ole tullut ystäviä, koska John uskoo, että Tony voi tehdä ihan mitä vain. Tony järkyttyi kuullessaan, että Cassie ja Rex eivät ole hänen lapsiaan. Tony oli vihainen Stefanolle, koska tiesi tämän tehneen sen tahallaan.

Tony oli epäilty numero yksi, kun sarjamurhaaja alkoi tappaa ihmisiä. Kaikkien yllätykseksi Mickey Horton päätti puolustaa Tonya ja sai Tonyn pois vankilasta.

Tonyn ja hänen isänsä juoni menee pieleen ja suurin osa pääsee pakoon saarelta. Muutamat hän saa vangeiksi uudestaan.

Lopulta Tony DiMeran linna syttyy tuleen ja räjähtää henkiin jää Caroline, Victor, Bart ja Tony ja hänen muut kätyrinsä. Tony vie heidät uuteen paikkaan vangeiksi ja Poliisit saavat tietoon missä Tony on ja ottaa Tony DiMeran vangiksi. Sami Bredy käy katsomassa Tonya ja Tony uhkeilee Samia että paljastaa että Sami oli Stan. Sami ei voi sietää sellaista ja yrittää auttaa Tonya pakenemaan.

Tony ja Bart tulivat jotain kaivoa pitkin ja Bart sanoi Tonylle haiset mutta olet vapaa ja sen jälkeen Tek, Roman ja muutama muu poliisi tulivat ja saivat kaikki muut vangeiksi paitsi Bartin.

Vuonna 2007 paljastui vihdoin ja viimein, että Andre oli esittänyt Tonya 20 vuotta ja oikea Tony oli saarella vankina, joka ei ole läheskään yhtä paha kuin Andre. Tony palasi Annan, Marlenan ja Johnin kanssa Salemiin ja oli hyvin katkera kuolemansairaalle isäpuolelleen Stefanolle. Andre kuoli myöhemmin kun hän hyppäsi Salemin poliisiaseman katolta ja katkaisi hengityslaitteensa sairaalassa.

Deverauxin perheeseen kuuluu Jennifer ja Jack Deveraux. Heillä on yksi tytär, jonka nimi on Abigail (Abby) Deveraux.

Camille ja Harper Deveraux adoptoivat Jackin, kun hän oli pieni. Camille ja Harper ovat molemmat kuolleet. Jackin oikeat vanhemmat ovat Duke ja Josephine Johnson ja hänen syntymänimensä on William Johnson. Jackilla on kaksi sisarusta, joiden nimet ovat Adrienne ja Steve Johnson.

Jack kuoli lokakuussa 2003. Hänkin oli Salemin sarjamurhaajan uhri. Jennifer ja Abigail asuvat isossa ja hienossa talossa Salemissa, jonka he saivat Jenniferin isältä, Bill Hortonilta. Myöhemmin Jack palasi perheensä pariin.

Jack Deveraux Sr.

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jack on Anjelica ja Harper Deverauxin adoptoitu poika. Hodgkinsin taudista kärsivä Jack saapui Salemiin 1987. Pian hän tapasi Jennifer Hortonin.

Jack on tehnyt aiemmin muutamia kauheita tekoja. Hän raiskasi vaimonsa Kaylan. Lisäksi Jack auttoi isänsä Harperin vankilasta päästäkseen käsiksi Harperin Sveitsin pankkitiliin ja kiristi Harperia niin, että sai omistukseensa puolet The Salem Spectatorista. Jack ei todellakaan ollut silloin mikään naapurinpoika. Jackin elämässä kääntöpiste oli päivä, jona Jennifer tuli töihin Spectatoriin. Jack löysi lopultakin elämänsä ainoan suuren rakkauden. Pian Jennifer ja Jack menivät naimisiin ja saivat kauniin tyttären. Valitettavasti onni oli lyhytaikaista. Jack uskoi olevansa syypää Abigailin anemiaan, joten hän lähti Salemista. Jennifer joutui selviämään yksin Abigailin sairaudesta.

Lopulta Jack palasi Salemiin muuttuneena miehenä. Hän oli tajunnut todellisen rakkauden tarkoituksen ja päättänyt laittaa elämänsä jälleen kuntoon. Valitettavasti Jennifer oli kiinnostunut Peter Blakesta, joka on Stefano DiMeran adoptoitu poika.

Peter rakastui Jenniferiin ja oli valmis tekemään mitä tahansa saadakseen Jenniferin vaimokseen. Peterin täytyi pitää rikolliset tekonsa salassa Jenniferiltä, joten hän yritti saada Jenniferin äidin Laura Hortonin käyttäytymään mielenvikaisesti. Peter piilotti Lauran toimistoon kaiuttimia ja myrkyllisiä maaleja luodakseen äänejä ja hallusinaatioita. Laura todettiin terveeksi, mutta hän lähti silti mielisairaalaan. Siellä hänellä oli suhde Clarken kanssa. Clarke olikin oikeasti hänen tyttärensä ex-mies Jack, jota Laura ei ollut koskaan tavannut.

Palattuaan Salemiin Laura ja Jack saivat tietää toistensa todelliset henkilöllisyydet, mutta he pitivät suhteensa salassa. Laura oli rakastunut Jackiin samalla, kun Jack yritti saada Jenniferin itselleen Peteriltä.

Lopulta Jennifer sai tietää Peterin rikollisesta menneisyydestä, joten hän antoi Peterille avioeropaperit. Jennifer ei kuitenkaan suostunut ottamaan Jackia takaisin. Jack epäili, että Peter suunnitteli Jenniferin ja Abigailin kidnappausta. Jennifer vaati, että Jack hankkiutuisi eroon aseesta, jonka Jack oli ostanut. Jack oli valmiina, kun Peter yritti kidnapata Jenin ja Abbyn. He tappelivat ja Peteriä ammuttiin. Peterin sydän pysähtyi, mutta hän selvisi. Pian tämän jälkeen hän kuitenkin "kuoli".

Jen, Jack ja Abby viettivät ihanan joulun yhdessä. Jack otti todella paljon kuvia, koska pelkäsi joutuvansa vankilaan Peterin kuoleman takia.

Jack tuomittiin vankilaan Peterin taposta. Peter oli todellisuudessa hengissä, mutta piilossa. Vankilassa yksi Jackin sellikavereista nimeltään Travis työskenteli salaa Stefanolle, että hän voi pitää Jackiä silmällä. Kesällä Jackin vetoomus vapautumisesta evättiin. Samaan aikaan Travis vapautui vankilasta. Hänestä tuli Jenniferin uusi naapuri "Trent". Trent oli niin "kiltti", että asensi turvajärjestelmän Jenniferin taloon!

Jennifer sai työn Jackin vankilasta. Hän tekeytyi vartijaksi nimellä Hope Williams. Travis/Trent kidnappasi Jenniferin sen jälkeen, kun hän sai tietää, että Jen esittää vartijaa vankilassa. Travis/Trent suunnitteli Jenniferin ja Peterin tapaamista, koska Peter maksaisi hänelle tästä. Jennifer yritti paeta aina, kun se oli mahdollista. Jack pakeni vankilasta pelastamaan Jenniferiä sen jälkeen, kun sai tietää kidnappauksesta. Peter oli matkalla piilopaikkaansa viidakkoon. Siellä hyttynen puri häntä ja Peter kärsi sairaudesta, joka on yleinen viidakossa. Jack löysi Travisin/Trentin Grand Canyonista, jossa he tappelivat ja tippuivat kanjonin reunasta. Jack tippui kallion kielekkeelle, mutta Travis/Trent tippui pohjaan asti ja kuoli. Jack ja Jen palasivat Salemiin ja he juhlivat Abbyn kanssa joulua.

Jack, Jen ja Abby lähtivät Salemista ja liittyivät sirkukseen, koska Jack halusi suojella perhettään erityisesti Peteriltä. Jack halusi myös välttää viranomaisten pidätyksen, koska hän oli paennut vankilasta. Lopulta Peter löysi heidät ja otti Jenniferin panttivangikseen. Jack ja Jen teeskentelivät Jenniferin kuolleen näytellyssä onnettomuudessa. Juonen tarkoituksena oli paljastaa Peterin henkilöllisyys viranomaisille. Lopulta se tapahtui, joten Jennifer palasi perheensä luokse ja Jack vapautettiin murhasyytöksistä. Pian tämän jälkeen vuonna 1998 Jack, Jen ja Abby muuttivat Afrikkaan.

Vuonna 2000 Jennifer palasi Salemiin ilman Jackia. Alice Hortonin ansiosta Jack kuitenkin saapui myös Salemiin. Jennifer ja Jack yrittivät yhdistää perheen, joten he muuttivat saman katon alle Abigailin kanssa. Jennifer yritti vetäytyä sopimuksesta, mutta Jack uhkasi Abigailin yksinhuoltajuudella, jos Jennifer lähtee. Jack yritti epätoivoisesti saada Jenniferin kiinnostuksen, mutta Jen ei saanut mielestään erästä miestä menneisyydestään. Mies oli Colin Murphy, jonka hän tapasi Irlannissa. Colin on isoisä-Shawnin siskonpoika.

Greta Von Amburg jätti taakseen suhteensa Austinin kanssa ja päätti keskittyä Jackiin. Jack oli kuitenkin yhä rakastunut Jenniferiin. Jack valehteli Gretalle olevansa homo, pitääkseen heidän suhteensa pelkkänä ystävyytenä! Greta yritti saada Jackin yhteen Harold-nimisen miehen kanssa. Samaan aikaan Jack yritti saada Jenin mustasukkaiseksi väittämällä, että hänellä ja Gretalla on suhde. Näytti kuitenkin, että vain Jack oli mustasukkainen, kun hän näki Jenniferin uuden miehensä Brandonin kanssa.

Jack yritti saada uuden työn, koska luuli tekevänsä Jenniferiin vaikutuksen. Jack matkusti Las Vegasiin saadakseen työpaikan Spectatorista Oliver Wentworthilta. Vegasissa Greta esitti Jackin tyttöystävää. Samaan aikaan Jennifer oli siellä Samin ja Austinin häissä. Reissu päättyi siihen, kun Jackin, Gretan ja Haroldin täytyi pukeutua showtytöiksi paetakseen eräitä rikollisia. Tämän jälkeen Greta sai tietää, että Jack ei ole homo ja lisäksi Jack ei saanut työpaikkaa. Asian teki vielä pahemmaksi se, että Jennifer sai tämän työpaikan. Jenniferistä tuli Spectatorin uusi päätoimittaja ja hän palkkasi Jackin toimittajaksi. Jennifer heitti Jackin ulos heidän yhteisestä kodista, joten Jackin täytyi muuttaa äitinsä ja tämän miehen luokse asumaan.

Samaan aikaan Jennifer lopetti suhteensa Brandonin kanssa. Jackin harmiksi Jennifer alkoi jälleen viihtyä Salemiin muuttaneen Colin Murphyn seurassa. Jen teki sen vain saadakseen selville Colinin suhteen DiMeroihin. Colin tuli hetkeksi Jenin ja Jackin väliin.

Seuraavaksi Jack muutti DiMerojen kartanoon, koska teeskenteli tekevänsä jutun DiMerojen uudesta hyvästä elämästä. Oikeasti Jack yritti selvittää totuutta Colinista. Pian Tony heitti Jackin ulos. Samaan aikaan Jack viihtyi hyvin vanhan ystävänsä Billie Reediin seurassa, joka oli juuri palannut Salemiin.

Jack tuki Jenniferiä, kun hänen serkkunsa Hope oli kidnapattu. Jack kuitenkin loukkaantui, kun hän sai tietää, ettei häntä otettu mukaan Hopen pelastussuunnitelmaan. Kaikki muut paitsi Jack käänsivät selkänsä Billie Reedille, koska hän oli osallisena Hopen kidnappaukseen. Lopulta Jack ja Jen palasivat yhteen, koska tajusivat, että he kuuluvat yhteen. He menivät naimisiin tyttärensä Abbyn avulla Penthouse Grillissä. Tällä hetkellä he ovat myös talk show’n In the House juontajia! Ohjelma kuvataan heidän kotoa! He menivät naimisiin kauniissa seremoniassa Penthouse Grillissä.

Valitettavasti Jenniferin ja Jackin avioliitto oli lyhytkestoinen. Salemin sarjamurhaaja hyökkäsi Jackin kimppuun. Jenniferin täytyi tehdä vaikea päätös ja sammuttaa Jackin hengityskone.

Paljastui kuitenkin, että Jack on oikeasti elossa, kuten kaikki muutkin sarjamurhaajan uhrit. Hän niin sanotusti kuoli hyökyaallon iskiessä heihin lauttamatkall pois saarelta. Hän jäi uudestaan Andre DiMeran vangiksi, mutta pääsi myöhemmin pakoon.

Kuukausia paon jälkeen käy ilmi, että hänellä on tappava sairaus, jonka takia hänellä on vain muutama kuukausi elinaikaa. Hän ei suostu kertomaan perheelleen sairaudesta. Lopulta totuus paljastui Jenniferille ja Abbylle. Jack pyysi Frankie Bradya naimaan Jenniferin tämän kuoltua. Jackin auto suistui sillalta ja tämä lavasti kuolemansa jotta omaiset eivät näkisi tämän tuskallista loppua.

Kuukausia myöhemmin Jack palasi sairaana Salemiin saattohoitokodista yhdessä kadoksissa olleen veljensä Steve Johnsonin kanssa, joka kärsi muistinmenetyksestä hyvästelläkseen perheensä ja yhdistääkseen Steven jälleen omiensa luo.

Frankie löysi lääkärin jolla oli hoitokeino Jackin sairauteen. Jackin kunto alkoi parantua ja hän tutki Jenniferin kanssa Eve Michaelsin murhaa, sillä työ oli Jackin mielestä parasta lääkettä. Jennifer ja Jack joutuivat moniin hankaluuksiin tutkiessaan murhaa, johon oli todisteiden mukaan syyllinen Patrick Lochart. Jack pyörtyi metsässä ja päästyään sairaalaan, Lexie julisti Jackin olevan täysin parantunut ja terve. Jennifer valitsi Jackin ja jätti Frankien. Jennifer ja Jack saivat töitä Lontoosta ja hyvästelivät perheensä ja ystävänsä ja lähtivät Salemista Jack JR:n kanssa.

Jennifer Horton Deveraux

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jennifer syntyi maatalossa lumimyrskyn aikana ja hänen vanhempansa ovat Laura ja Bill Horton. Hänellä on myös isoveli Mike Horton. Bill antoi Jenniferin vanhempiensa Alice ja Tom Hortonin hoitoon sen jälkeen, kun Laura joutui laitoshoitoon.

Jenniferillä oli pieni kapinallinen aika teini-iässä. Tämän jälkeen hän alkoi opiskella yliopistossa journalismia. Diana Colville palkkasi hänet myös apulaiseksi The Salem Spectator -nimiseen sanomalehteen. Jennifer löysikin todellisen kutsumuksensa sanomalehdestä. Lisäksi hän löysi sieltä elämänsä todellisen rakkauden Jack Deverauxin.

Jenniferin elämässä on ollut Jackin lisäksi muitakin miehiä, kuten Frankie Brady ja Emilio Ramirez, mutta Jack on hänen elämänsä ainoa todellinen rakkaus. Jenniferin ja Jackin seurustelu ja ensimmäinen avioliitto olivat vaikeita. Jennifer yritti pysyä miehensä rinnalla, mutta Jack teki tästä mahdotonta. Jennifer ihastui sulavakäytöksiseen ja kohteliaasti puhuvaan Peter Blakeen, kun hän lupasi pitää huolta hänestä ja Abigailista. Jennifer meni naimisiin Peterin kanssa, huolimatta äitinsä varoituksista. Peter on Stefanon adoptoitu poika. Jennifer kuitenkin katui pian nopeaa naimisiinmenoaan. Jennifer luuli hetken, että Peter oli kuollut, mutta hän alkoi pian epäillä tätä. Lopulta Jen saikin selville, että Peter oli elossa. Peter oli päättänyt kidnapata Jenniferin ja Abigailin ja viedä heidät syrjäiselle saarelle. Jennifer oli kuitenkin tietoinen tästä, joten Jack ja Jen pakottivat Peterin pois piilopaikastaan. Tämän jälkeen Jennifer ja Jack palasivat yhteen. Jen, Jack ja Abby lähtivät Salemista Afrikkaan, koska halusivat aloittaa uuden elämän. Pian Jennifer palasi Salemiin Abbyn kanssa. Ennen paluutaan he olivat asuneet hetken Irlannissa.

Jack seurasi Jenniferiä takaisin Salemiin, ja he muuttivat saman katon alle. Jennifer yritti vetäytyä sopimuksesta, mutta Jack uhkasi Abigailin yksinhuoltajuudella, jos Jen lähtee. Jack yritti saada Jenniferin itselleen, mutta hän oli ihastunut Colin Murphyyn, jonka Jen tapasi Afrikassa. Colin on isoisä-Shawnin sisarenpoika.

Jack järjesti yllätyssynttärit Jenniferille ja kosi häntä, mutta Jen kieltäytyi. Juopunut ja masentunut Jack suuteli Gretaa, tehdäkseen Jenniferin mustasukkaiseksi. Suunnitelma ei onnistunut ja Jennifer meni treffeille Brandonin kanssa!

Jennifer ja Colin tyrmistyivät, kun he lopulta tapasivat Salemissa. Selvitettyään tunteensa Jennifer päätti seurata sydäntään ja palata yhteen Colinin kanssa. Jennifer sai kuitenkin pian tietää, että Colin oli kihloissa Elizabethin kanssa. Tämän jälkeen Jen päätti jatkaa suhdettaan Brandonin kanssa. Hän meni Brandonin kanssa myös Samin epäonnistuneisiin häihin Las Vegasiin. Siellä Jack yritti saada vaikuttavan työpaikan ja Jenniferin takaisin. Hän kuitenkin epäonnistui molemmissa. Jennifer sai Jackin tavoiteleman työpaikan, joka oli The Salem Spectatorin päätoimittajan paikka. Lisäksi Jen heitti Jackin ulos heidän yhteisestä talosta.

Palattuaan Salemiin asiat Brandonin kanssa eivät menneet niin kuin hän oli suunnitellut. Jen ja Brandon lähtivät viikonloppulomalle, mutta Nicole ja Colin seurasivat heitä. Jack ja Sami yrittivät myös seurata heitä, mutta eksyivät kummalliseen majataloon. Jenniferin ja Brandonin täytyi keskeyttää heidän lyhyt romanttinen matka ja mennä pelastamaan Jackiä ja Samia. Pian tämän jälkeen he lopettivat suhteensa. Jennifer alkoi tapailla Colinia, joka ei ollut enää kihloissa ja väitti, että suhde Nicolen kanssa oli ohi. Jennifer vannoi, että tapailee Colinia vain, koska haluaa selvittää tämän yhteydet DiMeroihin. Näytti myös siltä, että Jen oli mustasukkainen Jackistä, kun tämä tapaili Billietä.

Hope kidnapattiin samaan aikaan, kun Jen oli yhdessä Colinin kanssa. Jennifer oli osa juonta, kun he yrittivät pelastaa Hopea, mutta Jack ei ollut. Jack vannoi, ettei koskaan anna anteeksi sitä, että Jen hämäsi häntä ja antoi hänen kirjoittaa valheita Spectatoriin. Jennifer jatkoi suhdettaan Colinin kanssa, kunnes hän sai selville Colinin yhteydet DiMeran organisaatioon. Jack ja Jen työskentelivät yhdessä saadakseen Colinin kiinni teoistaan. Jenniferin täytyi myös harrastaa seksiä Colinin kanssa pelastaakseen Jackin hengen. Myöhemmin samana yönä Colin murhattiin. Jen ja Jack molemmat luulivat, että toinen oli tehnyt rikoksen. Selvisi kuitenkin, että molemmat olivat syyttömiä. Heidän suhteensa eteni ja Jennifer kosi Jackiä! Jack myös muutti takaisin heidän yhteiseen kotiin.

Pian tämän jälkeen Jennifer ja Jack menivät naimisiin kauniissa seremoniassa Penthouse Grillissä suorassa tv-lähetyksessä! Häämatkansa jälkeen he jatkoivat hetken ohjelmaansa, mutta pian Jack kyllästyi. Hän halusi palata takaisin toimittajaksi ja pian tämän jälkeen Salemin sarjamurhaaja tappoi Jackin. Abby alkoi syyttää Jenniferiä Jackin kuolemasta, koska Jenin täytyi sammuttaa Jackin hengityskone. Pian Jen saikin tietää olevansa raskaana. Valitettavasti raskaus on kuitenkin vaarallinen, koska sekä Jenniferin että vauvan henki on vaarassa.

Jenifer päätyy saarelle Hopen ja Patricin kanssa saarelle. Siellä hän yrittä löytää Jackin, joka on hukkunu viidakkoon. Viidakossa hän myös synnyttää lapsensa. Hänen verenvuotonsa oli vaarallisen suuri, joten (kaikkien hämmästykseksi) Tony DiMera pelasti hänet viidakossa olevan kasvin avulla. Jack löydetään ja kaikki lähtevät pakoon saarelta. Jenniferin harmiksi Jack katoaa merelle ja kaikki luulevat hänen kuolleen.

Salemissa hän joutuu kertomaan Abbylle ja Abby oottaa asian raskaasti ja jopa syyttää Jenniferiä Jackin kuolemasta. Samaan aikaan hän tukee Hopea jolla vaikeaa sen jälkeen kun hän kuulee, että Bon ja Billien kuolleksi luultu tytär onkin elossa. Jopa Jennifer myöntää sen, että Billieen ei voi luottaa (vaikka tämä onkin Jenniferin ystävä). Samalla hän yrittä selviytyä Abbyn kanssa. Jennifer ikävöi Jackiä edelleen. (Joka ei olekaan kuollut.)

Abigail Deveraux

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Abigail "Abby" Deveraux'n vanhemmat ovat Jennifer ja Jack Deveraux. Syntyessään Abby kärsi anemiasta, koska lapsivesi oli saastunut. Abigail tarvitsi luuydinsiirron. Jack ei voinut luovuttaa luuydintään, koska hänellä on Hodgkinsin tauti. Onneksi Jenniferin ystävä ja työkaveri Austin Reed oli kuitenkin sopiva luovuttaja. Abigailin tervehdyttyä täysin Jack sai tietää, että oli syypää Abbyn anemiaan. Tämän takia hän lähti Salemista. Jack palasi, sen jälkeen kun Abigail oli sopeutunut Jenniferin uuteen poikaystävään Peter Blakeen. Jennifer, Jack ja Abigail joutuivat kohtaamaan useita vastoinkäymisiä. Jack joutui muun muassa vankilaan ja kaikki luulivat Jenniferin kuolleen. Näiden tapahtumien jälkeen Abby lähti perheensä kanssa Afrikkaan.

Muutaman vuoden kuluttua tästä Abigail ja Jennifer asuivat Irlannissa. He palasivat kotiin tavattuaan siellä Bo Bradyn. Abigail oli iloinen, kun Jack palasi myös Salemiin. Abby toivoi, että hänen vanhempansa palaisivat yhteen, vaikka Jenniferillä olikin suhde ensin Colin Murphyyn ja sitten Brandon Walkeriin. Pian hänen vanhempansa olivatkin yhdessä. Lisäksi heidän kotoaan tehtiin tosi-tv-ohjelmaa nimeltä In The House! Abigail oli iloinen, kun hänen vanhempansa menivät naimisiin. Hän kuitenkin murtui, kun sarjamurhaaja tappoi Abbyn isän. Jenniferin täytyi tehdä vaikea päätös ja sammuttaa Jackin hengityskone, koska Jack ei voinut enää toipua. Abby syyttikin tämän vuoksi äitiään isänsä murhasta. Abby vietti paljon aikaa isoäitinsä Jon ja tämän miehen Vernin luona. Abby oli iloinen, kun hän sai tietää, että hänen äitinsä odottaa lasta.

Abby on myös iloinen, että hänen äitinsä selvisi saarelta siitä huolimaata että olisi halunnut myös isänsä selviävän. Hän myös syyttää äitiään siitä, että Jack on kuollut.

Lockhartin perheeseen kuuluu Bonnie ja Miriam "Mimi" Lockhart. Mimin isän nimi on David Lockhart. Hänellä on myös vanhempi veli Patrick Lockhart ja nuorempi veli Connor Lockhart. David Lockhart on ollut jo kauan poissa kuvioista ja Bonnie Lockhart/Horton yrittää parhaansa mukaan auttaa lapsiaan.

Mimi asuu Salemissa ystävänsä Bellen kämppäkaverina. Mimin äiti Bonnie asuu myös Salemissa.

Bonnie Lockhart

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Bonnie Lockhart (Judi Evans)

Bonnie Lockhart on viehättävä nainen, yksinhuoltaja Mimille ja hänen sisaruksilleen siitä asti, kun hänen miehensä hylkäsi heidät. Bonnie on tupakoija, joka on yrittänyt lopettaa jo monta vuotta. Bonnie on kateellinen kaikille perheille Salemissa. Hän pitää heitä vain itseään onnekkaampina. Hän puhuu perheistä pahaa niiden selän takana, mutta on heille mukava heidän ollessaan paikalla. Bonnien suhde tytär Mimiin on rakastava, vaikka Mimi ei hyväksykään hänen juoniaan. Bonniella on aina ollut paljon kunnianhimoa, mutta ei koskaan tuuria. Hänen mielestään elämä on kohdellut häntä ja hänen lapsiaan epäreilusti. Hän yrittää parantaa heidän elämäänsä, kunhan se ei vaadi paljon häneltä. Hän siivoaa taloja työkseen, mutta yrittää myös rikastua juonien avulla. Hän on valmis matkustamaan kilometrienkin päähän ostamaan arpoja. Bonnie on käynyt monissa itseapu-seminaareissa yrittäessään muuttaa elämänsä suuntaa, mutta hän ei koskaan jaksa noudattaa ohjeita pitkään. Hän ei kuitenkaan koskaan syytä itseään. Hänellä on aina tekosyy valmiina. Bonnie uskoo tehneensä kaiken oikein, joten kaikki on elämän syytä.

Bonnie sai Mickeyn kosimaan häntä pitkän taivuttelun jälkeen. Bonnie halusi nopeasti naimisiin. Kun he palasivat kotiin häiden jälkeen, Mickeyn kuolleeksi luultu ensimmäinen vaimo Maggie oli siellä. Bonnieta tämä ei kuitenkaan pelottanut vaan hän tunsi olonsa itsevarmaksi. He asuivat kolmestaan jonkin aikaa, kunnes Mickey valitsi Maggien.

Kun Bonnien tytär Mimi kertoi hänelle olevansa raskaana, Bonnie kehotti häntä teettämään abortin sanoen, että liian nuorena hankittu lapsi pilaa elämän. Bonnie murtui, kun Mimi sairastui abortin jälkeen. Asiat vain pahenivat, kun Mimi pidätettiin Jan Spearsin pahoinpitelystä. Mimin vapautti videonauha, joka todisti, ettei hän ollut lähelläkään Jania pahoinpitelyn aikana.

Mickeyn jätettyä Bonnien, hän alkoi taas juonia itselleen uutta miestä. Tällä hetkellä Bonnie yrittää auttaa Mimiä pitämään Shawnin itsellään. Bonnie keksii aina uusia juonia Mimiä varten.

Bonnie paljasti Mimille vuonna 2007, että Mimi oli vahingossa tappanut itsepuolustukseksi isänsä David Lochartin joka oli humalassa uhkaillut Bonniea ja Mimiä, mutta Mimi oli unohtanut asian mielestään eikä muistanut traumaattista tilannetta. Bonnie päätti ottaa syyt niskoilleen Mimin puolesta ja mennä vankilaan. Mimi lähti kaupungista nuoremman veljensä Connerin kanssa ja päätti myös suhteensa Max Bradyyn.

Miriam "Mimi" Lockhart

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Mimi Lockhart (Farah Fath)

Miriam Elizabeth Lockhart (myöhemmin Brady) on Bonnie ja David Lockhartin tytär. Hänellä on kaksi veljeä, joiden nimet ovat Patrick ja Connor. Mimi opiskeli Salemin lukiossa ja hänestä tuli nopeasti Bellen paras ystävä. Mimi oli hyväntuulinen, energinen ja poikahullu tyttö. Hän päästi välillä suustaan sellaisia "sammakoita", joita hän myöhemmin katui. Joskus hänen puheidensa seuraukset olivat humoristisia. Hyväntuulisuudellaan hän kuitenkin yritti peittää epävarmuuttaan. Jan Spears käytti tätä epävarmuutta hyväkseen saadakseen Mimin ystäväkseen ja seuraukset olivat katastrofaaliset. Mimi alkoi loitontua Bellestä ja Belle alkoi nopeasti lähentyä Chloen kanssa. Lopputulos Mimin ja Janin ystävyydestä oli OperaGirl.net-nettisivusto, joka paljastettiin vuoden 2001 Last Blast -tansseissa. Mimi joutui melkein vankilaan tämän takia. Sen sijaan hän joutui pesemään Salemin lukion vessoja koko viimeisen kouluvuotensa.

Kesällä 2001 Mimi lähti koulutovereidensa kanssa Puerto Ricoon tutkimaan luontoa. Hän ja Belle ystävystyivät uudelleen. Lisäksi Mimi alkoi lähentyä Kevin Lambertin kanssa. Kevin osoittautui erittäin komeaksi nörtiksi! Kesän aikana Mimistä ja Kevinistä tulikin erittäin läheiset, mutta "itsepäinen ehkäisyvälineen käärepaperi" pysäytti heidät. Salemiin paluun jälkeen Mimi halusi olla hyvä ystävä Bellelle ja sopia Chloen kanssa. Itse asiassa kouluvuoden lopussa Chloe ja Mimi tekivät yhteistyötä saadakseen Bellen ja Shawnin takaisin yhteen. He onnistuivatkin tässä tehtävässä Last Blast -tansseissa. Mimi vietti kesän 2002 Kevinin kanssa ja Kevin valmistautui lähtemään Stanfordin yliopistoon opiskelemaan.

Kevin lähti syksyllä ja Mimi aloitti opiskelut Salemin yliopistossa. He sopivat tapaavansa muita ihmisiä. Aluksi Mimi ei löytänyt ketään sopivaa, kunnes hän ja Philip lyöttäytyivät yhteen saadakseen Cassien ja Rexin pois Bellen ja Shawnin kimpusta. Mimi onnistui tehtävässä, sillä Rex alkoi ihastua Mimiin ja lopulta he suutelivat ensimmäisen kerran. Heidän suhteensa syventyi koko ajan ja Mimi yritti selvitä Rexin mielialanvaihteluista ja pahenevista päänsäryistä. Rex tappoi vahingossa Rolfin ja Mimi auttoi häntä piilottamaan ruumiin. Myöhemmin samana iltana he rakastelivat ensimmäisen kerran näköalapaikalla. Myöhemmin Rex antoi Mimille kauniin timantin. Mimi ei kuitenkaan tiennyt, että Rex oli tehnyt timantin käyttämällä itse tekemäänsä laseria.

Rex oli yksi epäillyistä, kun sarjamurhaaja alkoi murhaamaan. Mimi tuki poikaystäväänsä, vaikka alkoi lopulta itsekin uskoa, että Rex saattaisi olla syyllinen. Lopulta Rex paljastui syyttömäksi, kun hän oli Shawnin seurassa samaan aikaan, kun sarjamurhaaja hyökkäsi uhrinsa kimppuun.

Mimin äiti Bonnie alkoi vaikuttaa yhä enemmän hänen elämässään ja heillä on selvästi paljon erimielisyyksiä. Ajan kuluttua Mimi sai tietää olevansa raskaana ja teetti abortin kertomatta Rexille, jonka kuitenkin Jan Spears sai tietää ja uhkailee tällä tiedolla Mimiä. Jan vaipuu koomaan ja Mimiä epäillään syylliseksi, mutta videonauha pelastaa hänet. Rex sai kuitenkin pian selville, että Mimi teki abortin ja heidän tarinansa alkaa olla sinetöity, sillä Rex lähtee tämän kuultuaan pois kaupungista työn perässä Chicagoon siskonsa Cassien kanssa.

Myöhemmin Mimi huomaa olevansa ihastuneena Shawniin ja he menevät naimisiin tammikuussa 2007. Mimi kuitenkin epäilee, että Bellen ja Shawnin välillä on vielä tunteita, varsinkin saatuaan tietää Shawnin olevan Bellen lapsen Clairen biologinen isä.

Patrick Lockhart

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Patrick Lockhart (Brody Hutzler)

Patrick saapui Salemiin mielenkiintoisesti. Hän käveli kadulla, kun Jennifer törmäsi häneen autollaan. Hänet kiidätettiin sairaalaan (kuten myös Jenniferkin), jossa hän syyllisti Jenniferin maksamaan hänen lääkelaskunsa ja majoittamaan hänet autotallissa olevaan asuntoon. Hän esitti, että hänellä oli vakavia vammoja, mutta aina kun Jennifer poistui huoneesta, hän alkoi tutkia Jenniferin laukkua, tietokonetta ja hänen taloaan löytääkseen tietoja Jenniferistä ja Jackista. Sitten hän kertoi Jenniferille tavanneensa Jackin eräänä päivänä ja esitti järkyttynyttä, kun hän kuuli Jackin kuolemasta. Itsekseen hän sanoi ajoituksen olevan kaikki kaikessa. Oli selvää, että Patrickin aikeet eivät olleet hyvät. Patrick melkein paljasti itsensä puhuessaan Jenniferille Jackin mahtavista reportterinkyvyistä. Hän ei olisi voinut tietää sitä muutaman tapaamisen perusteella.

Patrickin yhteys Bonnieen selvisi vasta muutaman Salemissa vietetyn päivän jälkeen. Patrick yritti kovasti salata, että hän oli Salemissa. Äidilleen hän sanoi olevansa tulossa kotiin ja jollekin puhelimessa hän väitti olevansa Euroopassa. Hope ja Lexie epäilivät häntä alusta alkaen, mutta Patrick teki kaikkensa vakuuttaakseen heille, ettei hän huijannut Jenniferiä. Kun Bonnie ja Patrick puhuivat puhelimessa, Bonnie kehotti Patrickiä hyödyntämään Jenniferiä, mutta kieltäytyi tekemästä sitä hänelle. Hän sanoi Bonnielle, että hänellä on tarpeeksi rahaa ja, että hän tulee hakemaan ne myöhemmin. Saavuttuaan hän sai tietää Bonnien tuhlanneen kaikki hänen vaivalla ansaitsemansa rahat. Patrick oli raivoissaan, koska hän oli velkaa ihmisille, jotka eivät olleet valmiita odottamaan rahojaan. Patrick päätti pian, että huolimatta hänen alkuperäisistä suunnitelmistaan, hän ei voi käyttää Jenniferiä aikomallaan tavalla hyväksi.

Hän jopa kertoi Jenniferille ja Abbylle muuttavansa pois, mutta he suostuttelivat hänet jäämään, kun Jennifer sai taas kohtauksen. Patrickin nopea ajattelu pelasti hänet. Jopa Lexie ihmetteli, miten hän oli osannut laittaa kuumavesipullon Jenniferin mahan päälle. Kun Jennifer sai taas kohtauksen Alice Hortonin kuoleman jälkeen, Patrick käytti taas vanhaa kultarahaa rauhoittaakseen häntä. Patrick käski hänen pitää kultarahaa ja keskittyä rakkauteensa Jackia kohtaan.

Patrickin menneisyydestä tulee aina kiinnostavampaa. Kun hän sai tietää Celesten olleen Stefanon entinen apuri, myös Stefanon tuntenut Patrick ei antanut Celesten katsoa kultarahaa. Patrick keskittyi Jenniferin auttamiseen. Alicen hautajaisissa salaperäinen mies muistutti Patrickiä siitä, että hän tuli Salemiin tietystä syystä. Patrcik kuitenkin kieltäytyi jatkamasta suunnitelmaa.

Patrick alkoi pian seurustella Billien kanssa. Ongelmia suhteeseen toi Patrickiin hullaantunut Billien tytär Chelsea, joka yritti aina iskeä Patrickia. Patrick huomasi kuitenkin pian kiinnostuneensa Hopesta. Hän sai mahdollisuuden Hopen kanssa, kun Hope jätti Bon ja lähti vahingossa samalle saarelle Patrickin kanssa. Siellä heidän välinsä lähenivät, vaikka Patrick kannustikin Hopea vielä yrittämään Bon kanssa.

Patrickin menneisyydestä paljastui lisää, kun muille selvisi, että hänen entinen rakastettunsa Alma oli kuollut. Patrick sanoi häntä jahdanneiden ihmisten tappaneen Alman. Patrickin epäiltiin myös olleen yhteistyössä Alex Northin kanssa, mutta myöhemmin selvisi, että Patrick vain auttoi poliisia.

Nyt Patrick on paljastunut Hopen lapsen isäksi, mutta Patrick onkin lahjonut lääkärin ja hän ei olekaan Hopen lapsen isä vaan Bo. Bo pidättää Patrickin kun paljastuu, että Patrick on toiminut EJ Wellsin kanssa Salemin rikollisena.

Kiriakisin perheeseen kuuluu Victor Kiriakis. Hänen vanhempiensa nimet olivat Sophie ja Yorgos Kiriakis, mutta he ovat kuolleet. Victorilla oli myös Alexander-niminen veli, joka on myös kuollut. Alexanderilla on Christina Kiriakisin kanssa poika Justin. Hänellä on yhteensä neljä lasta. Justinilla on kolme lasta Adrienne Johnsonin kanssa. Lasten nimet ovat Jackson, Victor ja Joseph. Kaksi jälkimmäistä on adoptoitu. Justinilla on yksi poika Anjelica Deverauxin kanssa. Lapsen nimi on Alexander Neil Kiriakis.

Victorilla on kolme lasta. Suhteesta Caroline Bradyyn syntyi Bo Brady vuonna 1963. Bolla on kaksi lasta Hope Bradyn kanssa. Heidän nimensä ovat Shawn-Douglas ja Zack Brady. Lisäksi Bolla on yksi lapsi Billie Reedin kanssa. Lapsen nimi on Georgia Reed, hänen luultiin kuolleen, mutta myöhemmin selvisi hänen olevankin elossa kutsumanimella Chelsea Benson.

Victorilla oli suhde Loretta Toscanon kanssa ja siitä syntyi Isabella Toscano. Hän kuoli vuonna 1992. Myös Loretta on kuollut. Isabellalla on yksi lapsi John Blackin kanssa. Lapsen nimi on Brady Black ja hän syntyi vuonna 1992.

Victorilla oli suhde Kate Robertsin kanssa ja siitä syntyi Philip Kiriakis vuonna 1995.

Victor asuu Salemissa isossa kartanossa. Victor meni vuonna 2010 Usan jaksoissa naimisiin Vivian Alamainin kanssa. Victor on ollut myös aiemmin 90-luvulla naimisissa Vivianin kanssa, ja Kate Robertsin kanssa laittomasti sillä Katen liitto Curtis Reedin kanssa oli yhä voimassa, myös Nicole Walkerin kanssa Victor luuli olevansa naimisissa vuosina 2003–2008, mutta liitto oli laiton Nicolen ollessa yhä naimisissa ensimmäisen miehensä Trent Robinsin kanssa. Victor ja Philip eivät ole kovinkaan läheisiä keskenään. Heidän välinsä ovat kuitenkin parantuneet viime aikoina. Myös Bon kanssa Victorilla on ollut viileät välit aina. Tyttärensä Isabellan kanssa VIctor oli läheinen, ja tyttärenpoika Brady asuikin Victorin luona aikoinaan pitkään. Victorilla on myös kummipoika Daniel Jonas.

Philip Kiriakis

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Philip saapui maailmaan epätavallisella tavalla. Kate, joka ei pystynyt tulemaan raskaaksi, meni lääkärin luo, jotta hänet olisi hedelmöitetty Victorin spermalla. Hedelmöittynyt munasolu päätyi kuitenkin Vivianiin. Vivian itse asiassa synnytti Philipin, koska hän yritti saada Victorin itselleen.

Seuraavaksi Philip meni jo lukioon, jossa hän liikkui itsensä kaltaisten rikkaiden kakaroiden kuten Jan Spearsin ja Jason Wellesin kanssa. He kolme kiduttivat yhdessä uutta tyttöä, Chloe Lanea, kunnes Philip näki hänestä erilaisen puolen, ja rakastui häneen. Heidän suhteensa koki kolauksen, kun Chloe syytti häntä valheellisesti raiskauksesta. Toinen kolaus tuli, kun Philip jätti hänet nähtyään päättäjäistansseissa näytetyt alastonkuvat hänestä.

Philip ei enää sen jälkeen onnistunut sopimaan Chloen kanssa. Kun Philip tajusi Chloen rakastuneen Brady Blackiin, hän lähti Salemista ja liittyi merijalkaväkeen. Hän ei ollut poissa pitkään. Hän palasi kaupunkiin osallistuessaan Sokea rakkaus-ohjelmaan, jossa hän oli salaperäinen komistus. Hän ihastui uudelleen hyvään ystäväänsä Belle Blackiin.

Armeijan lisäksi Philip työskenteli myös ISA:lle. Hän ja Tek yrittivät todistaa, että Tony DiMera oli syyllinen Salemissa sattuneisiin hämäräpuuhiin. Philip antoi äitinsä suostutella hänet viettämään enemmän aikaa Bellen kanssa. Tässä vaiheessa hän oli toivottaman rakastunut Belleen.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Philip ja Belle menivät kihloihin. Philip oli innoissaan, että he saisivat elää loppuelämänsä yhdessä. Valitettavasti Philip kutsuttiin palvelukseen sodankäyntiin. Philip ja Belle muuttivat hääsuunnitelmiaan, jotta he ehtisivät naimisiin ennen Philipin lähtöä.

Philip menetti toisen jalkansa miinaräjähdyksessä. Kotona häntä odotti Belle, joka oli raskaana. Philip ja Belle saivat tytön, Clairen, mutta he eivät tienneet, että lapsi oli oikeasti Shawnin. Clairen kasvaessa, he päättivät hankkia toisen lapsen. Mutta perinteiset keinot eivät toimineet Philipin huonon sperman liikkuvuuden takia, joten he turvautuivat keinohedelmöitykseen.

Salaperäinen hanskakäsi kuitenkin sotki suunnitelmat vaihtamalla Mimin ja Bellen munasolujen paikkaan. Nyt sijaisäiti odottaa Philipin ja Mimin lasta ja Belle odottaa Shawnin lasta. Tämä on aiheuttanut säröjä Philipin ja Bellen avioliittoon, jota on koko ajan varjostanut Bellen ja Shawnin rakkaus.

Kaiken tämän keskellä Philip on myös ehtinyt aloittaa kilpa-ajamisen. Hän on ollut jo onnettomuudessakin suututtuaan siitä, Bellellä on vielä tunteita Shawnia kohtaan ja hän haluaa synnyttää Shawnin lapsen.

Victor Kiriakis

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Victor Kiriakis saapui ensimmäisen kerran Salemiin vuonna 1985. Useimmat salemilaiset eivät tunteneet häntä. Victor oli rikollinen ja hän rahoitti Savannah Wilderin huume -ja pornorinkiä. Lopulta hänet pidätettiin osallisuudestaan rikoskartelliin, mutta Victor pakotti Larry Welchin tunnustamaan tämä rikos.

Kimberly Bradylla oli lyhyt suhde Victorin kanssa, mutta Kimberly lopetti sen ja palasi yhteen Shane Donovanin kanssa sen jälkeen kun Shane oli eronnut Emmasta. Myöhemmin Shane joutui vankilaan Victorin takia. Kimberly harrasti seksiä Victorin kanssa pelastaakseen Shanen elämän. Victor sai tietää, että Kimberly on raskaana ja lapsi saattaa olla hänen.

Vuonna 1986 Victorilla oli tapaaminen Caroline Bradyn kanssa. Tapaamisen lopuksi Caroline päätyi osoittamaan Victoria aseella. Vuosia aiemmin Carlinelle ja Victorilla oli ollut suhde. Caroline halusi pitää sen salassa ennen kaikkea siksi, että Bo on oikeasti Victorin poika. Bo saapui paikalle, kun Caroline osoitti Victoria aseella. Hän joutui viemään äitinsä poliisiasemalle. Carolinen täytyi tunnustaa, että Bo on Victorin poika. He olivat samaa mieltä siitä, että eivät voi kertoa isoisä-Shawnille, koska se satuttaisi häntä liian paljon. Pian tämän jälkeen Bo muutti asumaan Victorin luokse. Victorin tietämättä Bolla oli salainen motiivi. Hän yritti selättää Victorin rikoskartellia. Caroline pyysi, että Victor unohtaisi olevansa Bon isä, koska se aiheutti vaikeuksia Hopen ja Bon avioliitolle. Victor suostui, koska hän piti edelleen Carolinesta. Victor väärensi paperit, joissa hän väitti olevansa steriili eikä voisi olla Bon isä. Victor jätti Bon perintönsä ulkopuolelle ja myöhemmin Bo lähti Salemista Hopen kanssa. Victor oli masentunut poikansa menetyksestä, joten hän yritti saada itselleen Andrew Donovanin huoltajuuden. Selvisi kuitenkin, että Shane Donovan on Andrewn isä.

Kun Angelica Deveraux tuli raskaaksi Victor epäili, että hänen veljenpoikansa Justin oli lapsen isä. Justin kuitenkin kielsi sen. Victor kosi Angelicaa, koska toivoi, että saisi kasvattaa vauvan omana lapsenaan. Victorin tyrmistykseksi Angelica meni naimisiin Neil Curtisin kanssa. Victor oli raivostunut ja päätti tuhota Angelican avioliiton houkuttelemalla Neilin pelaamaan jälleen uhkapelejä. Lopulta Neil sortui uhkapeleihin ja Angelica jätti hänet. Angelica päätti yrittää Justinia itselleen.

Justin ja hänen vaimonsa Adrienne saivat selville, että Angelican poika Alexander on Justinin poika. Adrienne ja Justin eivät kuitenkaan eronneet. He muuttivat pois Kiriakisien kartanosta, kun Justinille selvisi, että hänen setänsä Victor huumasi häntä. Tämä aiheutti sen, että Justinista tuli impotentti. Kostaakseen sedälleen Justin palkkasi Yvette DuPres -nimisen huoran viettelemään Victorin. Yvette myös huojasi Victoria väittämällä olevansa rikas aatelinen. Victor sai tietää totuuden ja suuttui Justinille. Angelica muutti yhteen Victorin kanssa ja suunnitteli menevänsä naimisiin hänen kanssaan. Angelica tiesi, että Justin suuttuisi siitä, että hänen poikansa Alexander muuttaisi samalla Victorin luokse. Justin keskeytti häät ja houkutteli Angelican asumaan ylelliseen kattohuoneistoon. Adrienne pelkäsi, että hän on menettämässä Justinin. Victorin neuvosta Adrienne väitti Justinille, että hän on raskaana. Angelica sai totuuden selville ja paljasti Adriennen valheen. Tämän jälkeen Adrienne ja Justin erosivat.

Victor lyöttäytyi yhteen Marina Toscanon kanssa avatakseen Toscanon perheen aarteen. Marina tiesi missä avain on ja Victor tiesi missä aarre on. He tarvisivat toistensa apua saadakseen sen. Marina huijasi Victoria väittämällä, että avain, jonka Victor oli ottanut häneltä on oikea avain. Marina oli kuitenkin piilottanut oikean avaimen Kayla ja Steve Johnsonin kotiin. Kun Marina kuoli Victor ei enää uskonut, että löytäisi avaimen. Lopulta hän kuitenkin löysi sen, mutta aarre oli jo hävinnyt. Victor tiesi, että hänen tyttärensä Isabella oli tappanut Marinan, mutta hän syytti Kaylaa murhasta. Kayla tuomittiin rikoksesta ja hän joutui vankilaan. Lopulta totuus paljastui, mutta Isabellaa ei syytetty, koska kuolema oli onnettomuus. Victor pidätettiin myös ja häntä syytettiin todisteiden salaamisesta.

Victor alkoi etsiä poikaansa Bo Bradya ja hän jäljitti Hopea ja Bota ympäri maailmaa. Lopulta Hope, Bo ja Shawn-Douglas palasivat Salemiin ja Bo hyväksyi, että Victor on hänen isänsä. 1990-luvun lopussa Victor sopi veljenpoikansa Justinin ja tämän vaimon Adriennen kanssa. Victor myös lähestyi juuri löytyneen tyttärensä Isabellan kanssa. Victorin onni oli kuitenkin lyhytaikaista. Hän sai halvauksen, joka halvaannutti Victorin vyötäröstä alaspäin. Carly Manningista tuli Victorin fysioterapeutti ja hän rakastui Carlyyn, vaikka Victor tiesi, että Carly rakastaa Bota. Victor kuitenkin kosi Carlya ja hän suostui.

Bo ystävystyi Emmy Borden-nimisen nuoren tytön kanssa. Emmy oli rakastunut Bohun. Carlyn ja Victorin häitä edeltävänä yönä Bo kirjoitti Carlylle rakkauskirjeen, jossa hän aneli, että Carly ei menisi naimisiin. Bo pyysi Emmyä viemään sen Carlylle, mutta Emmy veikin kirjeen Victorille. Victor korvasi Bon kirjeen väärennetyllä kirjeellä, joka kannusti Carlya menemään naimisiin Victorin kanssa. Victor lähetti Carlyltä väärennetyn kirjeen Bolle. Kirjeessä luki, että Carly rakastaa Victoria ja hän aikoi mennä naimisiin tämän kanssa. Järkyttynyt Bo ilmestyi häihin ja kohotti samppanjamaljan heidän kunniakseen. Valitettavasti Emmy oli myrkyttänyt Bon juoman samppanjan, koska luuli Carlyn juovan sen. Bo sai Lawrencen luoman viruksen, jota oli käytetty tappamaan ISA:n agentteja.

Kun Victor sai tietää, että Bo oli saanut tartunnan Lawrencen viruksesta, hän tarjosi "John Black" -tiedostoa Lawrencelle saadakseen lääkkeen Bolle. Kauppa onnistui, mutta kaupan aikana lääkepullo tippui maahan ja meni rikki. Onneksi Carly sai pelastettua osan lääkkeestä ja hän pystyi tekemään sitä myös lisää. Tällä tavoin hän pystyi pelastamaan Bon ja monia muita. Lopulta Carly sai selville Victorin rakkauskirjejuonen, joten hän jätti Victorin nopeasti Bon takia. Victor suuttui tästä ja yritti tappaa Bon hissionnettomuudessa Salem Innissä. Suunnitelma ei onnistunut, mutta Carly loukkaantui vakavasti. Tämän seurauksena Bo ja Isabella hylkäsivät isänsä.

Vuonna 1992 Victorin tytär Isabella kuoli syöpään. Victor muutti elämänsä täysin tyttärensä vuoksi ja hänestä tuli kunnianarvoinen liikemies. Hän alkoi myös tapailla Vivian Alamainia. Vuonna 1993 Kate Roberts tuli Salemiin johtamaan Victorin uutta liikeyritystä Titania. Victor antoi Katen ja hänen poikansa Lucasin muuttaa kartanoonsa. Kate ja Victor rakastuivat ja menivät naimisiin, tai niin he luulivat. Myöhemmin Vivian paljasti kaikille, että Kate ensimmäinen aviomies Curtis Reed oli elossa, kun Kate meni naimisiin Victorin kanssa.

Victor kertoi Katelle, että hän menisi naimisiin laillisesti vain jos Kate synnyttäisi hänelle lapsen. Kate ei pysty tulemaan raskaaksi, joten hän meni hedelmällisyysklinikalle. Vivian sai tietää tästä ja kehitti oman suunnitelman. Hän teeskenteli yrittävänsä lasta Ivanin kanssa ja meni samalle klinikalle. Vivian onnistui vaihtamaan oman sikiönsä Katen sikiöön. Vivianiin oli istutettu Katen ja Victorin lapsi. He uskoivat, että se oli vahinko. Vivian muutti Kiriakisin kartanoon ja hän suunnitteli menevänsä naimisiin Victorin kanssa. Hän järjesti yllätyshäät Katelle ja Victorille, mutta harjoituksissa Vivian teeskenteli olevansa Kate. Victorilla ei ollut aavistustakaan, että hän ja Vivian olivat menneet naimisiin. Samaan aikaan kun Victorin ja Katen oli tarkoitus mennä naimisiin, Vivian synnytti Philipin. Kate oli saanut tietää "häistä" ja suunnitteli paljastavansa Vivianin sen jälkeen kun hän palasi kotiin liikematkalta. Epätoivoissaan Vivian myrkytti kahvin, jonka Kate aikoi ottaa mukaan matkalle. Vivianin tietämättä Kate antoi kahvinsa lentokoneen ohjaajalle, joten kone tippui. Kaikki luulivat Katen kuolleen, joten Vivian luuli saaneensa Victorin itselleen.

Vivian yritti saada Victorin vakuuttuneeksi siitä, että hän halusi aviomiehen ja perheen sekä asettua aloilleen. Eräänä iltana, kun Vivian ja Victor valmistautuivat rakastelemaan, Kate käveli heidän luokseen. Kate kertoi Victorille, että Vivian alkoi tahallaan odottaa heidän lastaan ja lisäksi Vivian yritti tappaa hänet. Victor heitti Vivianin ulos. Vivian halusi epätoivoisesti saada Victorin takaisin, joten hän haki Philip-vauvan huoltajuutta. Victor joutui taistelemaan Vivianin kanssa oikeudessa huoltajuudesta ja hän sai halvauksen, koska hermostui liikaa. Myöhemmin Victor näki valokuvia Katesta, kun hän oli ollut nuorena puhelintyttönä. Tämän jälkeen hän sai toisen halvauksen ja Victor joutui sairaskotiin. Hän oli siellä jonkin aikaa. Samaan aikaan Kate johti Titania ja Vivian yritti saada tilannetta haltuunsa. Pian Victor pääsi pois sairaskodista ja hän halusi mennä naimisiin Katen kanssa. Victor kertoi kuitenkin Katelle, että hän on impotentti. Siitä huolimatta Kate suostui menemään naimisiin.

Nicole saapui Victorin elämään, kun hän oli naimisissa Lucasin kanssa. Nicole on onnenonkija ja hän tajusikin pian, että henkilö, jolla on paljon rahaa on Victor. Pian tämän jälkeen hän iskikin silmänsä Victoriin. Samaan aikaan Kate flirttaili Titanin työntekijän Nicholasin kanssa. Nicholas oli rakastunut Kateen ja hän kertoi siitä Victorille. Victor peruutti hänen ja Katen häät ja Kate joutui muuttamaan kartanon vierashuoneeseen.

Victor vei Katen ja Lucasin Italiaan estämään Samia saamasta tietoa Roberton väärästä tunnustuksesta. Siellä he juhlivat Samin kustannuksella ennenaikaisesti. Salemiin paluun jälkeen Nicole jatkoi Victorin piirittämistä. Lopulta he rakastelivat Victorin limusiinin takapenkillä. Pian tämän jälkeen hän rakasteli myös Katen kanssa. Kate teki sen virheen, että hän aiheutti Victorille ongelmia. Kate oli nimittäin aloittamassa prinsessa Gretan kruunajaisia. Viime hetkillä Kate halusi peruuttaa tapahtuman, mutta se oli liian myöhäistä. Laukaukset alkoivat ja Kate luuli Victorin kuolleen. Victor ei kuitenkaan kuollut. Hän ilmestyi Katelle "haamuna" ja Kate sai tietää totuuden. Tämän jälkeen Kate löi Victoria päähän ja sytytti Kiriakisin kartanon tuleen ja jätti Victorin sisälle. Victor pakeni kartanosta loukkaantuneena ja myöhemmin hän huusi Katelle kartanonsa raunioilla. Victor jätti Katen rahattomaksi ja hän otti Nicolen Katen tilalle. Tämän jälkeen Victor keskittyi Chloen ja Philipin erottamiseen, mutta se ei onnistunut. Philip melkein kuoli luokkaretkellä Puerto Ricossa. Nicole ja Victor matkustivat sinne pelastamaan Philipiä.

Victor tuli mustasukkaiseksi, kun Nicole alkoi viettää liian paljon aikaa Austinin kanssa. Samaan aikaan Philip yritti epätoivoisesti saada vanhempansa takaisin yhteen ja Nicolen pois isänsä elämästä. Lopulta Victor pyysi, että Nicole muuttaisi pois kartanosta. Pian tämän jälkeen Victor kuitenkin pyysi Nicolea naimisiin kanssaan. Nicole kertoi haluavansa miettiä asiaa. Suurimmaksi osaksi tämä erotti heidät. Victor sai käsiinsä raskauttavan nauhan Samia vastaan ja hän käytti sitä saadakseen Lucasille Willin yhteishuoltajuuden Samin kanssa. Victor oli surullinen, kun Nicole aloitti suhteen Colin Murphyn kanssa ja hän erotti heidät. Lopulta Nicole ja Victor palasivat yhteen. Seuraavaksi laukaus, joka oli tarkoitettu Victorille osui Nicoleen ja hän joutui koomaan. Victor lupasi Nicolelle, että hän tuhoaisi Katen ja Samin häälahjaksi.

Lopulta Nicole ja Victor menivät naimisiin uuden vuoden aattona. Se ei ollut kaikkein kaunein seremonia, koska Colin Murphy murhattiin terassilla. Victor tiesi, että Nicole oli syyllinen, mutta hän pakotti Larry Welchin ottamaan syyn murhasta. Nicole ja Victor päättivät tehdä toistensa elämästä helvettiä. Lopulta Nicole hoiti Larry ulos vankilasta tappamaan Victor. Larryn murhayritys ei onnistunut ja hän kuoli pakoyrityksensä päätteeksi.

Seuraavaksi Victor allekirjoitti eropaperit sekä kirjoitti uuden testamentin, jonka mukaan Nicole saa ainoastaan yhden dollarin.

Jotta testamenttia ei ikinä luettaisi, Nicole palkkaa ystävänsä Jan Spearsin tappamaan Victorin. Todellisuudessa Dimerat tappoivat Victorin kun Jan ei siinä onnistunut. Victor päätyi Tonyn saarelle ja lähentyi Carolinen kanssa. Tony kidutti Victoria DiMeran Euroopan linnassa näyttämällä kuvia Nicolesta ja Bradysta.

Monien vaiheiden jälkeen Victor ja Caroline vapautuivat ja Caroline palasi Victorin suruksi Shawn Brady seniorin luo ja Victor heitti Nicolen ulos kartanostaan.

Victor palkkasi Lucasin Titanin varatoimitusjohtajaksi kun Brady muutti Itävaltaan Chloen kanssa. Kun Claire Kiriakis tarvitsi uuden maksan, lääkärit huomasivat, ettei Philipin veriryhmä sopinut yhteen Clairen veriryhmän kanssa. Kate pakotti Victorin olemaan kertomatta Philipille ja Shawn-Douglasille, että Claire on biologisesti Shawn-Douglasin tytär. Tämän vuoksi Victorilla oli pitkään huono omatunto, koska hän joutui valehtelemaan pojalleen ja pojanpojalleen, mutta totuus paljasrui kaikille vuoden 2006 loppupuolella. Koska Philip kärsi ja hautoi itsetuhoisia ajatuksia, Victor haastoi Shawn-Douglasin ja Bellen oikeuteen Clairen huoltajuudesta. He hävisivät oikeustaistelun, mutta pakenivat Clairen kanssa Kanadaan.

Philip, Belle ja Shawn sopivat lopulta monien vaiheiden jälkeen Clairen huoltajuudesta sovussa kun Claire oli kadonnut merellä ja löytynyt elossa kuin ihmeen kautta.

Victor piti John Blackille muistopuheen kun tämän luultiin kuolleen 2007 loppusyksystä.

Nicole palasi vuonna 2008 takaisin Salemiin. Paljastui sittemmin ettei Nicole ja Victor olleet koskaan virallisesti naimisissa koska Nicole oli yhä naimisissa väkivaltaisen Trent Robinsin kanssa.

Reedin perheeseen kuuluvat Billie ja Austin Reed. He ovat sisaruksia ja heidän vanhempansa ovat Kate Roberts ja Curtis Reed, joka on kuollut. Billiellä on yksi lapsi Bo Bradyn kanssa. Tytön nimi on Chelsea Brady.

Austin Reed (Austin Peck)

Austin tapasi kiltin tytön Carrie Bradyn ja he rakastuivat. Carrien isä Roman ei kuitenkaan pitänyt siitä. Austin tunnettiin taitavana pianonsoittajana, mutta sitä taitoa hän ei ole kuitenkaan hirveästi esitellyt. Austin näytti rakastavan ja haavoittuvaisen puolensa Carrielle. Austin oli myös nyrkkeilijä ja hän sekaantui palkintokilpailuun, jossa hänen oli tarkoitus hävitä tahallaan. Hän ei kuitenkaan tehnyt tätä. Samoihin aikoihin pieni Abigail Deveraux kärsi leukemiasta. Austinin luuydin oli sopiva, joten hän luovutti luuydintään Abigailille.

Austinin sisko Billie oli syytettynä heidän isänsä Curtis Reedin murhasta. Monimutkaisen tapahtumaketjun jälkeen selvisi, että Kate Roberts on Austinin ja Billien äiti. Austin hyväksyi hänet, mutta Billie ei. Pian tämän jälkeen Austinista tuli Samin pakkomielle. Sami huumasi ja raiskasi Austinin. Kun Austin huomasi mitä Sami oli tehnyt, hän ilmoitti, että tämä suhde ei tulisi jatkumaan. Raskaana oleva Sami karkasi Los Angelesiin.

Carrie ja Austin pääsivät alttarille asti, kunnes Sami keskeytti häät väittämällä, että hän on raskaana ja sulhanen on isä. Austin halusi tehdä oikein, joten hän omisti aikansa Samille ja vauvalle. William Robert Reed syntyi pian tämän jälkeen.

Sami ja Austin menivät naimisiin sen jälkeen, kun ranskalaiset viranomaiset olivat vieneet Willin. Sen jälkeen Austin ajoi Samin yli autollaan ja tämä aiheutti Samille muistinmenetyksen. Austin ei voinut perua avioliittoa, koska Sami kärsi muistinmenetyksestä. Lopulta he kuitenkin erosivat. Eräänä päivänä heidän oli tarkoitus mennä uudelleen naimisiin, koska Austin luuli, että Carrie raksti Mike Hortonia. Selvisi kuitenkin, että Sami oli teeskennellyt muistinmenetyksensä ja tämän lisäksi selvisi, että Lucas on Willin isä. Carrie ja Austin menivät naimisiin samana päivänä.

Samia syytettiin murhasta ja pian tämän jälkeen hän syytti Lucasia lapsen hyväksikäytöstä. Austin karkasi Samin ja Willin kanssa ja yritti vältellä poliiseja. Carrie tunsi itsensä hylätyksi ja hän löysi lohtua Mike Hortonilta.

Sami vapautettiin viime hetkellä. Hän oli jo tuomittu kuolemaan murhasta. Carrien ja Austinin ongelmat jatkuivat edelleen. Lopulta he erosivat ja Carrie lähti Salemista Mike Hortonin kanssa. Sami ja Austin palasivat lopulta yhteen. He olivat menossa naimisiin, kunnes Austin sai tietää totuuden Samin menneisyydestä. Austin jätti Samin alttarille Las Vegasissa keväällä 2002. Hän muutti New Yorkiin, koska sai sieltä töitä.

Vuonna 2005 Austin palasi Salemiin Samin häihin, mutta kun häät peruttiin, hänestä tulikin Samin lohduttaja. Austinin tosirakkaudeksi paljastui kuitenkin Carrie Brady, Samin sisarpuoli, joka palasi Salemiin. Carrie aloitti suhteen Lucasin kanssa, ja Austin Samin, mutta kun paljastui, että Sami oli kiristänyt Lexietä valehtelemaan Carrielle, ettei tämä voisi saada Austinin kanssa terveitä lapsia, Austin ja Carrie laittoivat molemmat lopullisesti välit poikki Samiin ja saivat vihdoin toisensa menemällä naimisiin ja lähtivät Salemista heti häiden jälkeen.

Billie Reed saapui ensimmäisen kerran Salemiin vuonna 1992. Hän oli saanut laulamiseen liittyvän työn, mutta menetti sen kokaiiniriippuvuutensa vuoksi. Carrie ystävystyi hänen kanssaan ja Billie muutti hänen asuntoon. Vanha ystävä kävi vierailemassa Billien luona ja suostutteli hänet piilottamaan 100 000 dollaria, sillä aikaa, kun ystävä oli vankilassa.

Valitettavasti Jack Deveraux löysi piilotetut rahat ja osti niillä Spectatorin takaisin. Billie kertoi hänelle, että ne kuuluivat rikollispomolle, joka vaatii niitä, kun pääsee pois vankilasta. Billie yritti tienata rahaa, joten hän poseerasi erään novellin kirjoittajana, jonka Jack oli löytänyt kotinsa ullakolta.

Myöhemmin Billie päätti muuttaa elämänsä täysin, joten hän aloitti oman kosmetiikkayrityksen, jonka nimi oli Countess Wilhelmina. Kate Roberts osti Countess Wilhelminan kiusatakseen Billietä siitä, että tämä oli poseerannut novellia varten. Myöhemmin samana vuonna Billie ystävystyi Tony DiMeran kanssa. Tony osti 49 % Titanista ja antoi Billien johtaa Countess Wilhelminaa, joka oli osa Titania.

Billien kuolleeksi luultu isä Curtis Reed palasi kuvioihin. Curtis oli aiheuttanut Billielle huumeriippuvuuden ja lisäksi raiskannut tämän. Curtis murhattiin lopulta ja Billie pidätettiin murhasta. Billie ei suostunut kertomaan Bolle, kuinka hän tunsi Curtisin. Lisäksi hän pakotti veljensä Austinin pysymään hiljaa. Billie ajatteli, että jos Bo saisi tietää totuuden, tämä ei enää rakastaisi häntä. Bo oli kuitenkin rakastunut Billieen ja halusi todistaa Billien syyttömyyden.

Monet salaisuudet paljastuivat oikeudenkäynnin aikana. Billie ja Austin järkyttyivät, kun he saivat tietää, että Kate oli ollut naimisissa Curtisin kanssa. Lopulta Billie myönsi, että Curtis oli hänen isänsä. Lopulta selvisi, että Stefano DiMera oli tappanut Curtisin itsepuolustukseksi ja syytti Billietä. Billie päästettiin vapaaksi ja Bo kertoi rakastavansa häntä. Billie ja Austin myös saivat takaisin äitinsä Katen. He olivat luulleet, että Kate oli hylännyt heidät. Kate kertoi, että Curtis oli ottanut heidät häneltä. Lisäksi hän oli uskonut, että Billie ja Austin olivat kuolleet auto-onnettomuudessa.

Hyväntekeväisyysillan aikana Maison Blanchessa Billie näki naisen, joka näytti ihan Bon kuolleelta vaimolta Hopelta. Kukaan ei kuitenkaan uskonut häntä. Kun Maison Blanche paloi, Stefano DiMera karkasi sieltä Hopen kanssa. John sai heidät kiinni ja pelasti Hopen.

Billie ja Bo yrittivät mennä naimisiin 31.12.1995, mutta "Desecrator" löi kattokruunua niin, että se tippui ja melkein tappoi heidät. Billie ja Bo meinasivat yrittää uudelleen naimisiin menoa, mutta tajusivat, että he eivät voi mennä naimisiin, jos on mahdollisuus, että Gina on Hope. Auttaakseen heitä Gina allekirjoitti paperin, jossa luki, että Hope oli kuollut ja Billie ja Bo voivat lopulta mennä naimisiin. Lopulta kuitenkin todistettiin, että Gina oli Hope. Hope ja Bo täyttivät avioerohakemuksen, mutta selvisi, että menisi useita kuukausia ennen kuin ero astuisi voimaan. Billie tajusi, että Bo ei haluaisi vielä luopua avioliitostaan Hopen kanssa. Niinpä Billie lähti Salemista, että Hope ja Bo voisivat selvittää asiansa.

Vuonna 1996 Billie palasi ja muutti Kiriakisien kartanoon. Hän alkoi deittailla Franco Kellyä ja tämä järkytti Bota. Bo väitti, että Franco on vaarallinen, mutta Hope syytti, että hän on mustasukkainen. Hope ei pitänyt Bon pakkomielteestä Francoon ja väitti, että Bo käytti sitä välttääkseen tunteitaan Billietä kohtaan. Hope kertoi Bolle, ettei voi mennä naimisiin, jos hänellä oli edelleen tunteita Billietä kohtaan.

Billie tajusi, että hän on raskaana. Bo kertoi hänelle, että voi pitää huolta hänestä ja vauvasta. Billie seurasi Hopea ja Bota New Orleansiin ja siellä hän sai synnytyspolttoja. Billien tyttövauva syntyi kuolleena. Bo auttoi Billietä pääsemään yli vauvan menetyksestä. Bo kuitenkin kertoi Billielle, että hän rakasti Hopea ja halusi elää elämänsä hänen kanssaan. Billie suuttui tästä, joten hän löi Bota ja käski tämän pysyä poissa hänen elämästä.

Billie ja Roman muistelivat heidän oikeusjuttua Pariisissa ja lopulta selvisi, että he olivat rakastelleet. Myöhemmin Roman kertoi Billielle, että aikoi ottaa erään ISA-työn vastaan. Billie halusi päästä mukaan työhön, mutta Roman kielsi häntä. Billie hiippaili Romanin suihkukoneeseen. Roman vastahakoisesti päästi Billien mukaan työhön sen jälkeen, kun hän oli tajunnut, että tarvitsee Billietä esittämään hänen rakastajatartaan jälleen.

Ollessaan ostoksilla Luganossa Billie törmäsi Hopeen. Billie väitti, että on kaupungissa Countess Wilhelminan bissnesten takia. Hope ja Billie tappelivat ja tämän jälkeen Hope päätti tästä eteenpäin vältellä Billietä. Billie ja Roman menivät lounaalle erääseen ravintolaan ja kauhistuivat huomatessaan, että Hope ja John olivat siellä. Roman selitti Johnille, että hän oli esittämässä öljypohattaa ja Billie oli hänen rakastajansa. Roman tunsi ravintolan omistajan Mr. Favershamin jo vuosien takaa, jolloin Roman oli ensimmäisen kerran alannut selvittämään taidevarkaustapauksia ISA:lle. Lucille alkoi kiusata Prinsessa Ginaa ja juotti hänelle sampanjaa saadakseen juhlat loppumaan. Billie pääti liittoutua Lucillen kanssa saadakseen selville enemmän Hopen elämästä Ginana.

Billie palasi Salemiin keväällä 2002 ja liittyi poliisiin. Kaikki epäilivät, että hänen motiivinsa palata Salemiin oli saada Bo takaisin. Billie kuitenkin vannoi, että se ei ole totta. Myöhemmin Billie joutui epäillyksi osallisuudesta Hopen kidnappaukseen, vaikka hän vannoi, että oli luullut työskentelevänsä ISA:lle. Lopulta Billie lähti jälleen Salemista saadakseen elämänsä takaisin järjestykseen.

Vuonna 2003 Billietä luullaan kuolleeksi, vaikka tämä päätyi saarelle muiden Salemin uhrien kanssa koska hän sai tietoja, jotka olisivat voineet paljastaa Tonyn.

Billie pelastuu saarelta ja hän saa tietää, että Bon ja hänen kuolleeksi luultu tytär, Georgia, onkin elossa. He saavat tietää että Georgia onkin koko ikänsä Salemissa asunut Chelsea Benson (nykyään Chelsea Brady).

Billie valehteli poliiseille ajaneensa Bon ja Hopen pojan Zachin yli koska tiesi oikean syyllisen olevan Chelesia, joka oli huolimattomuuksissaan törmännyt Zachiin, joka kuoli. Chelesian syyllistyminen Bon ja Hopen pojan kuolemaan ajoi Bradyjen liiton karille, ja Chelesia vielä yritti kieroilla vanhempiaan yhteen, lopulta Bo ja Hope palasivat yhteen ja Chelesiankin piti niellä ettei tämän vanhemmat päädy koskaan yhteen. Myös Hopen kanssa Chelesia sekä Billie sopivat.

Billie löysi uuden rakkauden Kaylan kauan kadoksissa olleen ja muistinsa menettäneen Steve Johnsonin kanssa, mutta Steven muisti palautui ja hän palasi Kaylan luo. Murheellinen Billie päätyi humalassa sänkyyn Nick Fallonin kanssa. Asia kiristi paljastuttuaan Chelesian ja Billien lähentyneitä välejä koska Nick oli Chelesian poikaystävä.

Billie joutui auttamaan vastentahtoaan entistä rakastaan Steve Johnsonia kun hän EJ:n aivopesemänä oli joutunut käytöksensä vuoksi mielisairaalaan ja pakeni sieltä. Billie onnistui saada Kaylan ja Marlenan sekä poliisit apuunsa.

Billien ja Chelesian välit lähentyivät uudelleen.

Billie työskenteli Salemin yliopistolla. Hän auttoi veljeään Philipiä löytämään hänen kadoksissa olevan lapsensa.

Billie epäili että hänen tyttärellään Chelesialla on jotain tekemistä Salemin yliopiston raiskaajan Ford Deckerin katoamisen kanssa, lopulta totuus paljastui. Kate ja Billie veivät Chelesian Victorin juttusille ja Victor sai Fordin isän luopumaan Fordin murhaa koskevan syytteen Chelesiaa vastaan. Tämän jälkeen Victor tarjosi Billielle töitä Lontoosta ja Billie lähti Salemista.

Billie oli vuotta myöhemmin vakavassa auto-onnettomuudessa ja Chelesia päätti lähteä äitinsä tueksi Lontooseen.

Robertsin perheen pää on Katherine "Kate" Roberts. Katella on kuusi lasta. Heidän nimensä ovat Billie ja Austin Reed, Lucas Roberts, Phillip Kiriakis sekä Rex ja Cassie Brady

Lucasilla on yksi lapsi Sami Bradyn kanssa. Lapsen nimi on William "Will" Roberts.

Katella on ilmeisesti rahaa erittäin paljon, koska hän asuu Salem Inn -nimisessä hotellissa. Lucas asuu kerrostalossa Samin ja Willin naapurissa. Samilla ja Lucasilla on usein hauskoja riitoja keskenään, mutta viime aikoina heidän välinsä ovat lähentyneet.

Katella on ihan hyvät välit sekä Lucasiin että Williin. Lucas rakastaa selvästi hyvin paljon poikaansa. Myöhemmin Sami ja Lucas ovat menossa naimisiin. Kate yrittää estää tämän, koska luulee Samin naimisesta tulevan Lucasin elämän pahin virhe. Katella on myös kumppaninsa tähän touhuun, joka auttaa tätä tuhoamaan Lucasin ja Samin välit. Myöhemmin Lucas ja Sami menevät naimisiin.

Lucas Roberts

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lucas Roberts saapui Salemiin sisäoppilaitoksesta vuonna 1993. Pian saapumisensa jälkeen hän ystävystyi Sami Bradyn kanssa ja kaksikko alkoi juonitella. Sami halusi Austinin, joka oli rakastunut Samin siskoon Carrieen. Lucas taas halusi Carrien, joka oli rakastunut Austiniin. Lucas kertoi Samille, että jos tämä laihtuisi vähän Austin voisi kiinnostua Samista. Sami aloittikin heti laihduttamisen. Samaan aikaan Lucas suostutteli Carrien kauneusleikkaukseen poistattamaan arven kasvoistaan. Tämän ansiosta Carrie voisi olla Bellan "1990-luvun kasvo". Myöhemmin Lucas sai tietää, että Bill Horton on hänen isänsä sekä Billie ja Austin Reed hänen sisaruksiaan.

Lucasin koulukaveri Alan tuli käymään Salemissa ja hän raiskasi Samin. Lucas ja Carrie yrittivät saada Alanin kiinni teostaan, mutta yritys epäonnistui. Tämän jälkeen Sami ja Carrie otettiin panttivangiksi. Lopulta Alan joutui vankilaan. Tämän jälkeen miehet härnäsivät Samia ja hän pelkäsi, että kukaan ei koskaan rakastaisi häntä. Lucas oli myös masentunut, koska Carrie oli kertonut, että he voisivat olla ainoastaan ystäviä. Molemmat tarvitsivat tukea, joten Sami ja Lucas rakastelivat. Myöhemmin Sami huumasi Austinin ja huijasi hänet rakastelemaan kanssaan teeskentelemällä olevansa Carrie. Seuraavana aamuna Austin kertoi Samille, että hän teki virheen ja he eivät voi olla pari. Tämän jälkeen Sami lähti tiehensä. Carrie sai tietää, että Austin oli rakastellut jonkun muunkin kanssa, mutta hän ei tiennyt kenen. Carrie ja Austin erosivat, koska molemmat epäilivät, että toinen oli ollut uskoton.

Lucasin äiti Kate oli ilmeisesti kuollut lento-onnettomuudessa ja Lucas sai tietää, että Vivian Alamainilla on jotakin tekemistä tämän asian kanssa. Lucas kiristi Viviania etsimään Sami ja tuomaan takaisin Salemiin estämään Carrien ja Austinin häät. Sami palasi ja paljasti, että hän odottaa Austinin lasta. Willin synnyttyä Lucas kysyi, että onko mahdollisuutta, että hän on lapsen isä. Sami kielsi Lucasin mahdollisuuden isyyteen.

Uudenvuodenaattona Sami myrkytti Carrien samppanjalasin ja kantoi tämän sänkyyn. Lucas saapui paikalle juovuksissa ja sammui. Tämän jälkeen Sami laittoi Lucasin sänkyyn Carrien viereen. Sen jälkeen Sami järjesti Austinin katsomaan, kun Carrie ja Lucas olivat yhdessä sängyssä. Seuraavana aamuna Carriella ja Lucasilla ei ollut aavistustakaan, kuinka he olivat päätyneet samaan sänkyyn. Austin kertoi Carrielle nähneensä hänet ja Lucasin yhdessä sängyssä. Carrie ei osannut selittää mitä oli tapahtunut. Hän alkoi tapailla Lucasia, koska ajatteli kaiken olevan ohi hänen ja Austinin välillä. Lopulta Kate sai selville kaikki Samin juonet, joten hän paljasti Samin ja Lucasin. Tämän jälkeen Carrie ja Austin palasivat yhteen.

Sami vajosi syvään koomaan, kun Austin peruutti autollaan vahingossa tämän päälle. Sami heräsi lopulta, mutta hänellä oli muistinmenetys eikä hän muistanut viimeistä neljää vuotta. Lucas päätti käyttää tilaisuutta hyväkseen ja vakuutti, että Sami ja Austin asuvat yhdessä. Hän käski Samin mennä kotiin ja yllättää Austin. Sami meni kotiin ja löysi naisen kaulakorun ja huulipunan asunnosta ja luuli Austinin pettävän häntä. Sami syytti Carrieta hänen miehensä varastamisesta. Carrie ja Austin vakuuttivat Samille, että hän ei pettänyt Samia. Sami muutti Austinin luokse asumaan. Lopulta Sami alkoi muistaa, mutta ei kertonut siitä kenellekään, koska Lucas käski pysyä hiljaa. Sami uskoi, että Austin rakasti häntä oikeasti ja halusi kertoa totuuden, mutta Lucas vakuutti muuta. Lucas sai Samin auttamaan häntä uudessa juonessaan. He vakuuttivat Austinin, että Carrie oli rakastumassa Mike Hortoniin. Lucas ajatteli, että jos Austin luopuisi Carriesta, niin hän voisi helposti varastaa Carrien Mikelta. Samaan aikaan Sami suunnitteli varastavansa Austinin Carrielta.

Lopulta totuus Willin isästä paljastui. Lucas olikin Willin isä, ei Austin. Carrie ja Austin olivat naimisissa ja Lucas tajusi vihdoin, että pari kuuluu yhteen. Sami oli kuitenkin loukkaantunut ja vannoi kostoa. Lucas sai selville, että Sami kiristi hänen äitiään, Katea. Kate ei kuitenkaan kertonut Lucasille mikä oli kiristyksen aiheena.

Sami ja Lucas alkoivat kyllästyä toisiinsa ja suunnittelivat toistensa tuhoamista. Sami aiheutti ongelmia kertomalla Austinille, että Lucas juo liian paljon. Austin alkoikin tarkkailla veljeään. Sami löysi Lucasin sammuneena ovelta ja Will oli kateissa. Epätoivoinen Sami soitti Austinille. He löysivät Willin ja Lucas väitti, ettei ollut juovuksissa. Hän oli vain nukahtanut. Sami väitti, että Lucas oli lyönyt Williä. He joutuivat oikeuteen ja Sami voitti Willin huoltajuuden. Lucas sai tavata Williä silloin tällöin ja hän pelkäsi, ettei näe enää poikaansa. Sami ja Franco menivät kihloihin ja Lucas ei halunnut päästää Francoa Willin isäpuoleksi. Lucasin ei tarvinnut murehtia tästä kovin kauan. Franco murhattiin ja Sami joutui vankilaan murhasta. Lucas oli kuitenkin tappanut Francon. Sami sai jo kuolemantuomion, mutta viime hetkellä Lucas paljasti tappaneensa Francon.

Lucas rakastui Nicole Walkeriin, mutta valitettavasti tämä rakasti Eric Bradya, Samin kaksoisveljeä. Lucas teki kaikenlaisia lupauksia Nicolelle, mutta Lucasin äiti Kate antoi Nicolelle 5 miljoonan dollarin sekin. Niinpä Nicole ja Lucas menivät naimisiin ja Lucas sai poikansa huoltajuuden. Päästyään vankilasta Sami taisteli saadakseen itselleen Willin huoltajuuden. Hän muutti jopa Kiriakisien kartanoon lähelle Williä. Lopulta Sami juonitteli Nicolen kanssa saadakseen Willin takaisin. Lucas oli alkoholisti, joten Nicolen avustuksella Lucas alkoi juoda uudestaan. Nicolen saatua Lucas juomaan, hän vietteli Lucasin ja sai miehen ajattelemaan, että tämä oli lyönyt Nicolea. Niinpä Lucas tunnusti Francon murhan.

Katen ja Victorin kanssa Lucas seurasi Samia ja Brandonia Italiaan, jonne pari oli mennyt ottamaan selvää Francon murhasta. He yrittivät tuloksetta saada Samin palaamaan Salemiin ennen kuin tämä saa selville jotakin murhasta. Savuttuaan Salemiin Nicole kertoi Lucasille vihdoin, että oli mennyt naimisiin ainoastaan rahasta. Niinpä he erosivat. Kate ja Victor olivat yhä Euroopassa ja Kate järjesti iskun Victoriin. Kate luulikin, että Victor oli kuollut. Valitettavasti Sami sai käsiinsä nauhan, jossa Kate lahjoi Roberton tunnustamaan Francon murhan. Kate oli itsevarma, koska nyt hänellä oli kaikki Victorin rahat. Hän ajatteli, että Sami voisi yhä menettää Willin. Kate oli kuitenkin väärässä. Nauha soitettiin oikeudessa ja Sami sai Willin itselleen.

Myöhemmin Kate sai tietää, että Victor oli edelleen elossa. Lisäksi hän oli lyöttäytynyt yhteen Nicolen kanssa. Kate lukitsi Victorin Kiriakisien kartanon sisään ja sytytti paikan tuleen. Ainoa, joka loukkaantui oli Lucas. Lucas oli koomassa ja lähetettiin parantolaan. Lopulta Lucas heräsi koomasta ja hän pääsi kotiin. Lucas oli kuitenkin osittain halvaantunut. Sami pilkkasi Lucasia, kun tämä näytti haluavan pyytää anteeksi. Lucas meni äitinsä kanssa Samin ja Austinin häihin Las Vegasiin. Siellä oikea Lucas tuli esille, kun hän nauhoitti Samin tunnustukset juonitteluistaan. Austin kuuli nämä ja jätti Samin alttarille. Lisäksi Lucas palasi Salemiin todisteiden kanssa Samin pahoista teoista. Lopulta Victorin avulla Lucas käytti nauhaa saadakseen yhteishuoltajuuden Williin. Lisäksi Lucas lähti Willin kanssa koko kesäksi Afrikkaan. Will oli oppinut paljon huonoja tapoja Lucasilta, kun he palasivat! Lucas jatkoi Victorin kanssa juonittelua ja Victor auttoi häntä tekemään Samin elämästä onnetonta. Nicolen ja Victorin häiden aattona selvisi, että Nicole ja Lucas eivät olleet eronneet, koska avioeropapereita ei oltu koskaan jätetty sisään. Nicole ja Lucas erosivat kuitenkin heti ja Nicole meni naimisiin Victorin kanssa.

Keväällä 2003 Lucas alkoi työskennellä Tony DiMeralle. Lucas nautti hyvästä asemastaan paljon, mutta stressi ajoi hänet juomaan jälleen. Ei ole kuitenkaan varmaa johtui stressi työstä vai salaisista tunteista Samia kohtaan. Lucasin AA-tukihenkilö Maggie Horton auttoi Lucasia lopettamaan juomisen. Lucas menetti kontrollin juomisestaan sen jälkeen, kun Sami loukkaantui DiMeran kartanossa ja oli lähellä kuolla. Samaan aikaan kun Sami oli sairaalassa toipumassa, Lucas näki joitakin erittäin eroottisia fantasioita Samista. Lucas auttoi Samia paranemaan sen jälkeen, kun tämä oli päässyt sairaalasta.

Lucas ja hänen äitinsä olivat pääepäiltyjä, kun sarjamurhaaja alkoi tappaa salemilaisia. Tappaja on ehtinyt tappaa useita Lucasin sukulaisia ja ystäviä.

Lucas on menossa naimisiin Samin kanssa. Myöhemmin Sami haluaa karata vihille ja Lucas suostuu. Matkalla he tormäävät autolaan Brandoniin, mutta tälle ei käy kuinkaan. He saavat Brandonilta kyydin rauhantuomarin luo ja tämän tarkoitus olisi olla todistajana.

Katherine "Kate" Roberts

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kate esiteltiin yhdessä poikansa Lucasin kanssa. Pian Victorilla ja Katella oli suhde ja Viktor kosikin Katea. Lucas ajoi takaa isänsä henkilöllisyyttä niin paljon, että se sai Katenkin moniin ongelmiin. Laura alinomaa sai Katen kohtaamaan tunteensa aviomiestään kohtaa, ja jopa uhkasi keroa. Billie joutui oikeuteen Curtis Reedin murhasta. Ilmeentyi myös, että molemman Billie ja Austin ovat Katen kauan kadoksissa olleet lapset. Lucas palsamoitiin (?) ja Billie vihasi äitiään, koska Kate vei häneltä Kreivitär Wilhelminan. Austin ei ollut äidilleen niin hankala.

Kate varmisti paikkansa Kiriaksin testamentissa ja halusi antaa Victorille toisen pojan. Victor oli siihen aikaan kiintynyt Bohon. Jotkut alkiot olivat entisiä ja luultiin ovelaksi huijaukseksi, Vivian kuitenkin vuokrasi kohtunsa Katelle ja Victorille. Vivian synnytti Philipin, ja raskauden aikana hän oli pieni hidaste Katen ja Victorin välillä, joka oli arvattavasti naimisissa Katen kanssa. Hän ei kuitenkaan ollut, sillä Victor oli naimisissa Vivianin kanssa, joka oli huijannut Victoria. Vivian lähetti sitten Katen lentokoneeseen ja sabotoi sen, Vivian aihetti onnettomuuden, jossa kone putosi mereen.

Kate oli oletettavasti kuollut, ja Victor oli jäänyt uuden poikansa kanssa ilman vaimoa. Kun Kate ilmestyi melkein vuotta myöhemmin takaisin, ei Vivian ollut kovinkaan íloinen, sillä hän oli vihdoin raivannut tiensä Victorin sydämen. Vivian potkittiin ulos Kiriakisin kartanosta, sen jälkeen kun hänen tihutyönsä saatiin selville. Kate pääsi takaisin Titaniin jälleen. Pian sen jälkeen Billie palasi Parisista, myös Franco Kelly palasi kaupunkiin. Victor sai sydänkohtauksen ja hänet toimitettiin hoitokotiin. Kate palkkasi Francon sotkemaan Bon ja Hopen välit, jotta Billie olisi onnellinen Bon kanssa. Sami alkoi kiristää Katea tämän menneisyydestä prostituoituna.

Lucas tappoi Francon ja Kate pisti Samin järjestykseen. Kate tiesi myös, että Franco oli sekaantunut roskajoukkoon ja piti itseään sitä parempana. Franco auttoi Samia saamaan vihreän kortin ja Kate tiesi siitä, muttei antanut Francon mennä Samin kanssa naimisiin. Joten silloin Kate yritti pitää perhettään koossa joutumatta vankilaan petoksesta murhassa. Samista tuli rangaistusvanki ja hänet tuomittiin kuolemaan. Kate sanoi, että Roberto tunnistettiin Francon murhaajaksi ja Sami pääsi vapaaksi aivan viime hetkellä. Kate yrittää edelleen pitää Fancon murhan salaisuutena ja käy valtataistelua Titanista Vivianin kanssa. Kateilla oli tunteita myös paljon nuorempaa Nicholas Alaminia kohtaan.

Katella ja Nicholaksella oli kiihkeä suhde, mutta Nicholas lähti kaupungista ja Kate kääntyi taas Victorin puoleen ja yritti saada tämän naimisiin kanssaan jälleen kerran. Kate tuhosi mahdollisuutensa, kun hän jäi kiinni toiminnastaan roskajoukon pomon Vincent Moronin kanssa. Kate vehkeili hänen kanssaan, jotta Victor kuolisi kruunajaisissa, mutta se kamala ase taistelu kääntyi kamalaksi, sillä surmansa sai Vincentin ainut lapsi Angela ja se ajoi taas Vincentin tekemään itsemurhan. Victor kuitenkin sai selville Katen suunnitelman ja pakeni elävänä (valekuoleman jälkeen). Victor ilmiantoi itsensä Katelle sinä iltana, kun Kate sytytti talon palamaan ja tarkoituksena oli murhata Victor pokerilla. Onneksi Victor pääsi ulos, mutta Lucas ei ollut niin onnekas. Hän oli sinä iltana talossa, aivan juovuksissa ja päätyi ankariin liekkeihin.

Victor teki Katesta puolustuskyvyttömän ja ajoi tämän ulos elämästään, hän pakotti Katen etsimään itselleen töitä ravintolasta. Poikansa kunnioituksen takia Victor ei kertonut hänelle, että Kate oli yrittänyt useita murhia ja oli syyllinen siihen, että Lucas melkein kuoli. Kiitos Philipn herttaisuudelle, Victor lopulta suostui hankkia Katelle pienen raha-avustuksen. Kate sai töitä Basic Blackistä ja alkoi tapailla Roman Bradyä, peläten hetkeä, jolloin hänen salaisuutensa paljastuisi ja pilaisi heidän suhteensa. Katesta tuli yksi epäillyistä Aben murhasta, sillä Abe tiesi hänen salaisuutensa, mutta lopulta Kate murtui ja tunnusti Romanille, joka päätti heidän suhteensa. Kun Lucas kuuli Samin ja Katen puhuvan Katen menneisyydestä ja siitä tosiasiasta, ettei Lucasin isän todellista henkilöllisyyttä tiedetty, päätti Lucas kääntää selkänsä Samille.

Kate ja Roman pystyivät selvittämään välinsä, sillä heidän rakkautensa oli todella vahvaa. Roman kysyi Katea naimisiin kansaan, ja tämä vastasi onnellisena myöntävästi. Heillä oli kauniit häät, joihin kaikki heidän ystävänsä ja perheensä osallistui, mutta Kate oli järkyttynyt, kun hän löysi kesken hääjuhlaa Romanin kuolleen ruumiin. Kate suri häntä syvästi, mutta se ei estänyt häntä tuhoamasta parhaalla mahdollisella tavallaan poikansa Lucasin ja Romanin tyttären Samin suhdetta. Kate paneutui työhönsä (ja Samin tuhoamiseen), ja sillä välin, kun Sami ja Lucas tulivat vain läheisemmiksi, hänen ainut ilonsa oli Philip ja hän alkoi "kannustaa" Philipiä viettämään enemmän aikaa Bellen kanssa. Kun Lucas ja Sami menivät kihloihin, se otti kovin Katen voimille. Kate yrittää saada Lucasia luopumaan avioliitostaan Samin kanssa, mutta Lucas ei anna hänen mielipiteidensä vaikuttaa omiinsa. Hän myös suostuttelee Billieä yrittämään saada Bon takaisin varsinkin nyt kun heidän lapsensa onkin elossa.

William Roberts

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

William Roberts syntyi 16.11.1995. Hänen syntymänimensä on William Reed. Vuoteen 1997 luultiin, että Austin Reed on hänen isänsä. Kyseisenä vuonna Sami sai tietää, että Lucas onkin Willin isä. Useiden vuosien ajan Will oli hiljainen ja rauhallinen pieni poika. Kesällä 2002 hänestä tuli huonokäytöksinen poika. Will puhui pahaa vanhemmistaan näiden selän takana ja kutsui heitä etunimillä. Hän alkoi myös esittää kovempaa muiden ikäistensä seurassa. Niinpä hän päätyi vahingoittamaan Abigailia useita kertoja.

Viime aikoina Willistä on tullut onneton poika. Molemmat hänen vanhemmistaan olivat pääepäiltyjä sarjamurhaajajutussa. Will myös uskoo, että hänen isänsä on alkanut juoda uudelleen, vaikka hänen äitinsä kieltääkin sen. Nähtyään vanhempansa useita kertoja epäilyttävissä asennoissa, Will on alkanut uskoa, että hänen vanhempansa voivat tulevaisuudessa olla yhdessä. Hänellä on siten samanlainen perhe kuin muillakin lapsilla, eli äiti ja isä, jotka asuvat yhdessä. Sami ja Lucas ovat menossa naimisiin, ja niin käykin.

Walker ja Wells

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Walkerin perheeseen kuuluu Fay, Nicole, Taylor ja Brandon Walker. Fay on Nicolen, Taylorin ja Brandonin äiti. Nicolen ja Taylorin isä on Paul Mendez, joka kuoli kesällä 2001. Brandonin isä on Abe Carver.

Nicole asui Salemissa vuoteen 2006 asti jolloin lähti työmatkalle Los Angelesiin, vuonna 2008 Nicole palasi ja muutti paljon myöhemmin Dimeroiden kartanoon aloitettuaan suhteen EJ Dimeran kanssa ja mentyä myöhemmin tämän kanssa naimisiin. Nicole on ollut naimisissa Trent Robinsin kanssa sekä laittomasti Victor Kiriakisin ja aiemmin Lucas Robertsin kanssa ja asunut Kiriakisin isossa kartanossa. Brandon seurusteli hetken Sami Bradyn kanssa. Samin valehtelun vuoksi Brandon päätti muuttaa Chicagoon siskonsa Taylorin luokse.

Nicole Walker Kiriakis

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nicole ilmestyi Salemiin Java Cafeen tarjoilijaksi. Sami päätti pian, että Nicole on sopivasti uusi kasvo käynnistämään "Uusi kasvo" -kampanja. Samin kaksoisveli Eric oli Nicolen valokuvaaja. Eric alkoi rakastua Nicoleen, mutta tällä oli salaisuuksia, jotka pilaisivat mahdollisuudet onnelliseen suhteeseen näiden kahden välillä. Nicole oli usein yhteydessä ex-poikakaveriinsa Jayhin. Tämä vaati Nicolelta rahaa eräälle miehelle vankilaan. Ainoastaan Nicolen sisko Taylor näytti tietävän asiasta, mutta Nicole taivutteli hänet olemaan hiljaa.

Nicole alkoi myös rakastua Ericiin valokuvauksissa. Nicolen pelko siitä, että Eric saa tietää hänen menneisyydestään, alkoi tulla parin väliin. Nicolen epävarmuus ajoi hänet Lucasin luo. Lisäksi Lucasilla oli paljon rahaa, valtaa ja hyvä maine. Lucas kosi Nicolea ja Nicolen ahneus tuli esiin. Hän ajatteli ainoastaan tulevia rikkauksia.

Nicole hyväksyi Ericin kosinnan, koska rakasti tätä. Samaan aikaan hän kieltäytyi Katen tarjoamasta salaisesta 5 miljoonasta, jos Nicole menisi naimisiin Lucasin kanssa. Nicolen ollessa Chicagossa kaksi rikollista hyökkäsi hänen kimppuunsa ja vannoivat kostoa Nicolen aikaisemmista teoista. Nicole ei voinut elää pelossa, joten hän hyväksyi Katen sekin ja meni naimisiin Lucasin kanssa. Tämä avioliitto ei kestänyt kauan. Nicole auttoi Lucasia saamaan poikansa huoltajuuden. Hän joutui kuitenkin auttamaan Samia saamaan Lucas juomaan jälleen, että Lucas menettäisi huoltajuuden. Lopulta Nicole ja Lucas erosivat ja Nicole alkoi tavoitella Titanin omistajaa ja pomoaan Victor Kiriakisia.

Nicole alkoi seurustella Victorin kanssa, mutta heidän suhteensa ei ollut ruusuilla tanssimista. Nicole alkoi työskennellä Austin Reedin kanssa ja rakastui tähän. Nicole alkoi kyseenalaistaa suhdettaan Victoriin. Hän myös mietti, että kumpi on tärkeämpää, rakkaus vai terveys ja vauraus. Austinin lähdettyä New Yorkiin, Nicolen ja Victorin kihlaus purkautui hetkeksi. Niinpä Nicole aloitti suhteen Colin Murphyn kanssa. Nicolen ja Colinin suhde päättyi, ja Nicole harkitsi Victorin tappamista päästäkseen eroon tästä. Hän ei kyennyt kuitenkaan tekemään sitä. Itse asiassa he palasivat yhteen, koska Victor tiesi, että Nicole oli yrittänyt tappaa hänet, mutta ei pystynyt tekemään sitä. Tämä vakuutti Victorin siitä, että Nicole todella rakastaa häntä.

Nicole oli kiireinen, kun hän yritti taistella kiinnostustaan Colin Murphya kohtaan. Lisäksi hän yritti varastaa Katen asiakkaita Basic Blackistä ja yritti uudistaa suhdettaan Victoriin. Victor pelotteli Nicolen varoituksillaan uskottomuudesta, mutta Nicole vakuutti, että pystyisi kontrolloimaan itsensä. Nicole ja Victor olivat menossa syömään ja Victor aikoi kosia Nicolea, kun laukaus, joka oli tarkoitettu Victoriin osuikin Nicolea. Hän oli koomassa hetken, mutta toivuttuaan Nicole ja Victor menivät virallisesti kihloihin. Häälahjaksi Victor lupasi tuhota Katen ja Samin.

Victor yllätti Nicolen häillä Tuscanyssä. Valitettavasti Kate keskeytti häät viime hetkellä ja näytti papereita, jotka todistivat, että Nicole oli yhä naimisissa Lucasin kanssa. Nicole ja Victor aikovat naimisiin, kun Nicolen ja Lucasin ero on virallinen. He suunnittelivat häitä vuoden 2002 uudenvuodenaatoksi. Nicole ei tiennyt, että Victor tiesi kaiken hänen suhteesta Coliniin. Lisäksi Victor tiesi, että Nicole tappoi Colinin ennen häitä, koska halusi pitää salaisuuden salassa. Victor sai Nicolen otteeseensa, koska hänellä oli todisteita, että Nicole oli tappanut Colinin.

Nicole oli Victorin vanki. Victor erotti Nicolen Titanista ja pakotti tämän pysymään kartanossa. Lisäksi Victor tarkkaili Nicolen jokaista liikettä. Nicolen elämä oli helvettiä, kunnes Victorin tyttären poika Brady muutti kartanoon. Nicole oli aluksi onneton tästä. Hän ajatteli, että Brady pilaisi hänen suunnitelmat tappaa Victor. Pian hän kuitenkin ihastui Bradyyn. Nicole suunnitteli Victorin tappoa ja siihen kuului Larry Welchin vapauttaminen vankilasta. Suunnitelma epäonnistui ja Larry kuoli auto-onnettomuudessa. Nicole pelkäsi, että Larry nimeäisi hänet rikostoverikseen kuolinvuotella, mutta näin ei käynyt.

Nicole taisteli Bradya kohtaan tuntemaansa ihastusta vastaan ja mietti, kuinka pakenisi avioliitostaan. Nicolesta tuli myös epäilty, kun sarjamurhaaja alkoi tappaa salemilaisia. Nicole surmautti Victorin Jan Spearsilla, tai ainakin luuli niin. "Tony Dimerana" esiintynyt Andre DiMera oli tosiasiassa kaikkien murhatuksi luultujen kohtalojen takana. Myös Victorin ja Colin Murphyn murhien mitkä Nicole uskoi tehneensä.

Nicolekin päätyy saareen Bradyn ja Tekin kanssa ja hän tapaa saarella Colin Murphyn joten hän saa todisteita siitä ettei ole tappanut tätä. Nicole pääsee takaisin Salemiin ja keskittyy suhteeseensa Bradyn kanssa. Nicole ja Brady lähenivät kovasti, mutta lopulta Brady jätti hänet, koska sai tietää, että Nicole tiesi Chloe Lanen olevan elossa. Hän jopa turmeli salaperäisen Stanin avulla Chloen kasvot kauneus leikkauksessa. Kun Victor pääsi kotiin, hän potkaisi Nicolen pihalle kartanostaan ja Nicole itki ja oli surullinen seuraavat kaksi viikkoa. Nicole kiristi Samia sillä tiedolla, että tämä oli työskennellyt Dimeroille Stanina.

Austin Reed palasi Salemiin ja Nicole alkoi vikitellä Austinia. Nicole pääsi austinin firmaan yhdessä vihollisensa Sami Bradyn kanssa, ja he kolme elivät kämppiksinä ja Nicole ja sami taistelivat Austinista, mutta Austinin tosi rakkaus on kuitenkin Carrie Brady.

Nicolella oli Roman Bradyn kanssa yhden yön suhde ennen kuin hän muutti Los Angelesiin.

Keväällä 2008 Nicole palasi Salemiin, hänen eronsa Victorista ei ollut mustaa valkoisella oleva asia, ja Nicolen avioeroa alkoi hoitaa EJ Dimera. EJ ja Nicole juuttuivat hissiin sähkökatkoksen aikana. Ennen tapahtumaa Sami oli sanonut että hänen ja EJ:n suhde on loppu, joten EJ ja Nicole makasivat yhdessä. Tämän seurauksena Nicole on parhaillaan raskaana EJ:lle, mutta niin on myös Sami. (Samin lapsi voi olla myös Lucasin.

Elvis Aron DiMera, alun perin Elvis Banks on Susan Banksin ja Stefano DiMeran poika joka syntyi vuonna 1997.

EJ tuli Salemiin aikuisiällä ja alkoi kiinnostua Samista. Heistä tuli ystäviä. Lopulta kuitenkin selvisi, että EJ on DiMeran sukua ja tällä on pahat mielessä.

Yhtenä iltana Sami ja Lucas joutuvat lumimyrskyyn ja he joutuvat jättämään auton ja lähtevät etsimään suojaa. He löytävät mökin ja laittavat siellä olevaan takkaan tulen. He istuskelevat siellä ja lopulta he myös rakastelevat. Puu parru kumminkin putoaa Lucasin jalan päälle ja hän menettää tajunsa Sami ei saa parrua nostettua ja hakee ulkoa apua. Ketään ei löytynyt. Lopulta Sami näkee E. J, joka lupaa nostaa parrun Lucasin jalalta, jos Sami suostuu rakastelemaan hänen kanssa. Hätääntyneenä Sami suostuu. Ja niin E. J auttaa Lucasia. Lucasin ollessa tajuton E. J sai vaatimansa. Ja myöhemmin selviää, että Sami on raskaana. Sami ei tiedä onko lapsi Lucasin vai E. J. Lucas ei tiedä mitä mökki-iltana tapahtui ja E. J kiristää Samia. Sami on E. J vallassa, sillä pelkää menettävänsä Lucasin.

Lucas sai tietää totuuden, mutta hän pysyi Samin kanssa naimisissa.

Suuremmaksi uhaksi kuin EJ, koitui Samille ja Lucasille EJ:n paha serkku Andre, joka yritti tappaa Samin monta kertaa saadakseen kantasoluja sairaalle Stefanolle. EJ pelasti Samin jokaisella kerralla ja lupasi suojella Samia ja kaksosia joita Sami odotti, Andrelta. EJ oli myös loppujen lopuksi sitä mieltä että DiMera-Brady sota on ihan typerä juttu ja yritti saada Stefanoa lopettamaan sitä. Stefanolla oli ehto:Samin ja EJ:n tulisi mennä naimisiin koska uskoi siten Stefanon isän Santon ja Samin isotädin Colleenin sielujen yhdistyvän. Sami suostui suojellakseen perhettään. Andre kuoli, mutta Stefanon vaatimukset säilyivät:Samin oli naitava EJ tai sukuviha ei päättyisi.

Paljastui että Samin kaksosista toinen, poika Johny on EJ:n lapsi.

EJ:tä ammuttiin Samin ja EJ:n häissä. EJ halvaantui. Sami pysyi EJ:n tukena. EJ parantui. Paljastui että Lucas ampui EJ:tä. Lucas pidätettiin. EJ hakeutui selliin pelastaakseen Lucasin tehdäkseen Samiin vaikutuksen.

EJ kääntyi isäänsä vastaan kun paljastui, että Stefano oli kidnapannut John Blackin ja kertoi Marlenalle ja muille Johnin olevan elossa.

Douglas Williams

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Douglas ”Doug” Williams oli Bill Hortonin sellikaveri vankilassa. Doug keskusteli paljon Billin kanssa ja sai tietää kaiken Salemista sekä Susan Martinista, joka oli perinyt omaisuuden kuolleelta mieheltään Davidilta. Doug lähti Susanin luokse päästyään vankilasta, mutta tämä ei kiinnostunut Dougista. Susan ajatteli, että Doug voisi mennä Julie Olsonin ja Scott Banningin väliin, joten hän tarjosi Dougille rahaa, jos tämä aloittaisi suhteen Julien kanssa. Susan tuli lopulta järkiinsä ja perui kaupan, mutta se oli jo myöhäistä. Doug työskenteli laulajana Sergio's nimisessä paikassa ja oli jo rakastunut Julieen 1970-luvun lopulla. Lopulta Julie ja Doug rakastelivat ja Doug puhui avioliitosta, jos Julie eroaisi Scott Banningista.

Vuonna 1972 Addie Horton sai selville, että Doug on oikealta nimeltään Brent Douglas. Lisäksi Doug on orpo, joka oli karannut orpokodista 14-vuotiaana ja oli tullut toimeen omillaan siitä asti. Addie ja Doug ystävystyivät, mutta Addie halusi olla enemmän kuin vain ystävä.

Kesäkuussa 1972 Doug suunnitteli matkaa hänelle ja Julielle, mutta kaksikko riiteli matkaa edeltävänä yönä, koska Julie halusi ottaa poikansa Davidin mukaan. Julie lähti vihaisena pois paikalta. Doug törmäsi Addieen ja Addie pyysi tätä naimisiin kanssaan, Doug suostui. Kesäkuussa 1972 Addie ja Doug menivät naimisiin ja lähtivät häämatkalle Portofinoon.

Palattuaan Salemiin Addie osti Sergio's -ravintolan ja nimesi sen Doug's Place:ksi häälahjaksi miehelleen. Addie rakasti Dougia paljon ja aikaa myöten Doug rakastaisi myös Addieta.

Vuonna 1973 pari sai tietää odottavansa lasta. Heidän onni loppui lyhyeen, koska Addie sai tietää sairastavansa leukemiaa. Addie vajosi koomaan, mutta heräsi ja synnytti tytön, joka nimettiin Hopeksi. Hope syntyi 24.12.1974. Pian tämän jälkeen Addien leukemia parani. (Salemissa raskauskin kestää ilmeisesti yli vuoden, koska he saivat tietää raskaudesta jo vuonna 1973 ja Hope syntyi vasta joulukuussa 1974!)

Addien terveys koheni ja Addie ja Doug olivat onnellisia Hopen kanssa. Addien onni ei kestänyt kauan, koska tietä ylittäessään auto ajoi Addien päälle ja tämä kuoli. Addie antoi elämänsä pelastaessaan Hopen, jonka vaunut olivat auton ajoradalla, mutta Addie työnsi vaunut sivuun. Doug oli murheen murtama ja kukaan ei pystynyt piristämään häntä.

Vuonna 1975 Doug päätti ottaa Hopen tämän isovanhemmilta ja kasvattaa tämän itse. Hän palkkasi Hopen lastenvahdiksi Rebecca Northin. Doug päätti myös antaa Hopelle pikkuveljen, joten hän meni tapaamaan lääkäri Neil Curtisia. Neil lupasi etsiä Dougille nimettömän munasolun luovuttajan. Lopulta Neil valitsi Hopen lastenhoitajan Rebecca Northin.

Seuraavana vuonna Julie erosi Bob Andersonista ja Julie ja Doug menivät kihloihin. Doug toivoi saavansa lapsen Julien kanssa, joten hän kertoi Neilille, ettei tarvitse enää koeputkilasta. Niinpä Rebecca sai pitää lapsen ja rahat. Ennen kuin Julie ja Doug menivät naimisiin, Dougin ex-vaimo Kim Douglas saapui Salemiin ja väitti, että hän ja Doug eivät olleet koskaan eronneet laillisesti. Kim yritti kuukausia saada Dougin takaisin. Lopulta hän myönsi, että he olivatkin oikeasti eronneet. Sen jälkeen Julie ja Doug jatkoivat hääsuunnitelmia ja menivät naimisiin samana vuonna.

Vuonna 1977 Doug's Place kärsi kovista ajoista, kun Doug menetti alkoholiluvan ja lopulta koko ravintolan. Julie osti ravintolan takaisin ja se sai nimen Doug's coffee house. Myöhemmin samana vuonna Doug lähti Salemista hoitamaan liiketoimiaan. Ollessaan poissa Doug pidätettiin huumeidenvälityksestä. Tämä oli Larry Atwoodin juoni, koska hän halusi Julien itselleen.

Vuonna 1978 Larry onnistui suunnitelmassaan ja raiskasi Julien. Julie järkyttyi pahasti tapahtumasta ja työnsi kaikki pois luotaan. Doug luuli, että Julie oli kääntänyt selkänsä, koska Dougia luultiin huumeidenvälittäjäksi. Doug sai kirjeen Jeri Claytonilta. Jeri väitti, että Juliella on suhde Larryn kanssa ja Doug uskoi sen. Lopulta Julie kertoi Dougille raiskauksesta ja pian tämän jälkeen Larry löydettiin kuolleena. Julie joutui todistamaan oikeudessa Larryn kuolemasta. Oikeudenkäynnin aikana kaikki saivat tietää Julien raiskauksesta. Lopulta Larryn assistentti Arlo Roberts myönsi tappaneensa Larryn ja Julie todettiin syyttömäksi.

Julie paloi pahasti Maggien maatilalla vuonna 1979. Hän tunsi, että Doug ei halunnut häntä enää, joten Julie otti eron Meksikossa.

Myöhemmin samana vuonna Doug peri suuren summan rahaa, kun hänen velipuolensa Byron Carmichael kuoli. Lee DuMonde saapui Salemiin tavoittelemaan perintöä. Lee ja Doug alkoivat seurustella, kun Doug ajatteli, että Julie ei enää halunnut häntä. Lee ja Doug menivät naimisiin 5.11.1979.

Vuonna 1980 Dougin oli pakko sulkea Doug's Place. Myöhemmin samana vuonna Doug tajusi, että hänen avioliittonsa Leen kanssa oli virhe. Hän halusi erota Leestä ja mennä uudelleen naimisiin Julien kanssa. Lee oli raivoissaan ja yritti tappaa Julien. Leen yritys epäonnistui, joten hän yritti teeskennellä oman itsemurhan ottamalla yliannostuksen lääkkeitä. Lee otti kuitenkin vääriä lääkkeitä, joten hän sai kohtauksen ja halvaantui osittain. Leen suunnitelma onnistui, koska Doug kertoi Julielle, ettei voisi jättää Leetä, koska tämä oli halvaantunut.

Doug erosi Leestä vuonna 1981 ja meni sen jälkeen Julien kanssa naimisiin. Lee kuitenkin onnistui kääntämään Hopen Julieta ja Dougia vastaan. Hope ei halunnut asua heidän kanssaan, joten hän asui isovanhempiensa Alice ja Tom Hortonin kanssa.

Seuraavana vuonna Julie ja Doug joutuivat mukaan seikkailuun, johon kuului titaaniesiintymä. Geologisissa kartoissa oli tieto, että Dougin Placen alla oli titaaniesiintymä. Stefano DiMera ja Stuart Whyland halusivat titaanit käsiinsä. Stefano ja Tony olivat rakentaneet tunnelin DiMeran kartanosta Dougin Placen viinikellariin saadakseen esiintymän. Lopulta koko esiintymä olikin vain huijausta.

Vuonna 1984 Doug näki, kun hänen tyttärensä Hope ja Bo Brady olivat rakastelemassa. Näky järkytti häntä, joten Doug sai sydänkohtauksen. Sairaalassa Doug pyysi, että Hope pysyisi erossa Bosta, joten Hope teki niin.

Julie ja Doug erosivat vuonna 1986. Julie ja Doug asuivat muualla, mutta he menivät uudestaan naimisiin. He ovat selvästi onnellisia yhdessä ja asuvat Salemissa.

Vuonna 2004 he palasivat Salemiin pitkältä ulkomaanmatkaltaan Hortonin hyväntekeväisyyssirkukseen ja joutuivat huomaamaan, että Salemin sarjamurhaaja oli tappanut monia sukulaisia ja ystäviä.

Julie Williams

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Julie on Addie ja Ben Olsonin tytär. Juliella on Steven Olson -niminen veli. Julie oli teini-ikäisenä kapinallinen. Hän asui isovanhempiensa Alice ja Tom Hortonin kanssa, kun Julien vanhemmat muuttivat Eurooppaan. Julie oli suunnitellut karkaavansa David Martinin kanssa, mutta perui tämän puhuttuaan siitä Tomin kanssa. Myöhemmin Julie tavoitteli Davidiä ja David oli samaan aikaan naimisissa Julien parhaan ystävän Susanin kanssa. David toivoi aina, että hän voisi joskus jättää Susanin ja mennä naimisiin Julien kanssa. Tämä unelma ei toteutunut, koska Davidin vaimo Susan tappoi hänet. Susan syytti Davidia heidän poikansa kuolemasta. Susanin oikeudenkäynnin aikana Julie paljasti, että hän odottaa lasta Davidille. Lopulta Julie synnytti lapsen ja antoi tälle nimeksi David. Isoisänsä neuvosta Julie antoi lapsen adoptoitavaksi.

Janet ja Scott Banning adoptoivat Davidin ja nimesivät lapsen Bradiksi. Kolmikko muutti pois Salemista. Janetin kuoleman jälkeen Julien entinen paras ystävä Susan muutti yhteen Scottin kanssa ja sai selville, että tämän adoptoitu poika oli Julien biologinen poika. Julie sai tietää, että Janetin ja Scottin adoptoima poika oli hänen lapsensa. Julie haki Davidin yksinhuoltajuutta ja voitti sen. Hän antoi Scottin käydä tapaamassa poikaa ja lopulta Julie ja Scott menivät naimisiin vuonna 1969.

Joulukuussa 1970 Julie tapasi Doug Williamsin. Siihen aikaan Susan Martin maksoi Dougille, että tämä aloittaisi suhteen Julien kanssa. Lopulta Julie ja Doug rakastuivat. Samana vuonna Julie ja Doug rakastelivat Dougin asunnossa.

Julie oli naimisissa Scott Banningin kanssa ja tapaili Dougia. Vuonna 1972 Julie haki Scottista avioeroa. Samana vuonna Julie ja Doug suunnittelivat matkaa Portofinoon. Lähtöä edeltävänä yönä heillä oli kuitenkin riita siitä, että ottaako Julie poikansa Davidin mukaan matkalle. Julie lähti vihaisena pois Dougin luota. Hetken mielijohteesta Doug meni naimisiin Julien äidin Addien kanssa. Kuultuaan äitinsä ja Dougin naimisiinmenosta Julie masentui ja keskeytti avioerohakemuksen. Hän uusi vihkivalansa Scott Banningin kanssa.

Vuonna 1973 Julien aviomies kuoli rakennusonnettomuudessa töissä. Scottin työnantajat Phyllis ja Bob Anderson tunsivat syyllisyyttä tapahtumista ja tarjosivat Julielle asuntoa sekä taloudellista tukea. Julie joutui kestää seuraavan raskaan uutisen, kun hän sai tietää, että hänen äitinsä ja Doug odottivat lasta.

Vuonna 1974 Julie meni kihloihin Don Craigin kanssa. Hän purki kihlauksen, kun Julie sai tietää, että hänen äitinsä Addie oli kuolemaisillaan, joten hänellä ja Dougilla oli sittenkin mahdollisuus palata yhteen. Julie ja Doug pysyivät Addien luona, kun hän vajosi hiljalleen koomaan. Vuoden 1974 jouluaattona syntyi Hope Brady. Addie palasi tajuihinsa koomasta ja sai Julien lupaamaan, että hän pitää huolta vauvasta ja Dougista. Addie kuitenkin parani pian ja Julie kääntyi juuri eronneen Bob Andersonin puoleen. Julie ja Bob menivät naimisiin vielä samana vuonna. Phyllis tunsi tulleensa petetyksi, joten hän yritti tappaa Julien. Phyllis ampui kuitenkin vahingossa omaa tytärtään Marya.

Julien ja Bobin avioliitto ei ollut sellainen kuin Julie olisi toivonut. Niinpä hän päätti jättää Bobin. Julie odotti Bobin lasta, kun hän päätti erota Bobista. Julie ajatteli, että hänellä olisi mahdollisuus palata yhteen Dougin kanssa. Doug kuitenkin tiesi, että Julie odotti lasta. Niinpä hän kertoi Julielle, ettei rakastanut häntä enää ja Doug käski Julieta palaamaan Bobin luo.

Julie muutti Dougin vierashuoneeseen ja alkoi lopulta rakentaa uudelleen suhdetta poikaansa Davidiin. Davidin tyttöystävä Brooke tuli mustasukkaiseksi heidän suhteesta, joten hän alkoi levittää valheita, että Julie odotti Dougin lasta eikä Bobin. Brooken valheet toimivat ja David alkoi epäillä äitiään. David riiteli äitinsä kanssa ja tämän jälkeen hän otti Dougin auton ja ajoi sillä sillalta veteen. Hänen ruumistaan ei löydetty, joten David oli ilmeisesti kuollut.

Vuoden 1975 loppupuolella Julie sai uutisia Paul Grantilta, että David oli elossa ja asui hänen perheensä kanssa. Juliella oli kiire tapaamaan Davidia, joten hän putosi portaita alas ja sai keskenmenon.

Seuraavana vuonna Julie erosi Bob Andersonista ja palasi yhteen Dougin kanssa. Pian Julie ja Doug menivät kihloihin. Pian tämän jälkeen Kim Douglas saapui Salemiin ja väitti olevansa Brent Douglasin laillinen vaimo. Tämä on Dougin oikea nimi. Muutaman kuukauden kuluttua Kim myönsi, että hän ja Doug olivat eronneet vuosia sitten. Julie ja Doug menivät naimisiin vuonna 1976.

Vuonna 1977 Dougilla oli vaikeaa, kun hän menetti ravintolansa alkoholiluvan ja lopulta koko klubin. Julie osti paikan ja muutti sen nimeksi Doug's coffee house. Dougin oli kuitenkin pakko lähteä Salemista hoitamaan liiketoimiaan. Dougin poissaolon aikana Juliella oli ongelmia klubin henkilökunnan kanssa. Larry Atwood auttoi Julieta selviämään ongelmista. Juliella ei ollut aavistustakaan, että Larry oli järjestänyt Dougille huumeongelmia pitääkseen tämän pois Salemista. Samaan aikaan Larry jahtasi Julieta.

Seuraavana vuonna Larry onnistui suunnitelmassaan ja raiskasi Julien. Julie järkyttyi illan jälkeen ja käski kaikkien pysyä hänestä kaukana. Doug luuli, että Julie oli kääntänyt tälle selkänsä huumeongelmien vuoksi. Pian Doug sai Jeri Claytonilta kirjeen, jossa hän väitti, että Juliella oli suhde Larry Atwoodin kanssa. Doug uskoi sen. Lopulta Julie kertoi Dougille raiskauksesta ja pian tämän jälkeen Larry löydettiin kuolleena. Julie joutui oikeuteen Larryn kuolemasta, ja oikeudenkäynnin aikana kaikki saivat tietää, että Larry oli raiskannut Julien. Lopulta Larryn assistentti Arlo Roberts myönsi surman ja Julie pääsi vapaaksi syytöksistä.

Myöhemmin samana vuonna Julie tapasi veljensä Pariisissa ja toi hänet kotiin työskentelemään Dougin kahvilaan. Myöhemmin Julie avasi oman antiikkiesineliikkeen. Steven varasti siskoltaan Julielta ja huijasi häntä molemmissa liikkeissä.

Vuonna 1979 Julie paloi pahoin, kun Maggien uuni räjähti hänen kasvoilleen. Kun Julie näki miltä hän näytti, Julie oli varma, että Doug ei halua häntä enää vaimokseen. Korjausleikkaus epäonnistui, joten Julie lähti Meksikoon ja otti avioeron salaa Dougilta. Julie alkoi tapailla lääkäriään Jordan Barria. Myöhemmin samana vuonna lääkäri teki leikkauksen uudelleen, ja tällä kerralla se onnistui. Julie tunsi, että voisi korjata avioliittonsa Dougin kanssa. Julie sai kuitenkin tietää, että Doug oli mennyt naimisiin Lee DuMonden kanssa hänen poissaolonsa aikana.

Seuraavana vuonna Doug tajusi, että hänen avioliittonsa oli virhe ja halusi palata yhteen Julien kanssa. Lee ei hyväksynyt tätä ja yritti tappaa Julien. Julieta ammuttiin, mutta hän selvisi. Sen jälkeen Lee yritti lavastaa itsemurhansa lääkkeiden yliannostuksen avulla. Lee sekoitti lääkkeet vahingossa ja sai halvauksen, joka halvaannutti hänet osittain. Leen suunnitelma toimi, kun Doug kertoi Julielle, ettei voi jättää Leetä, kun tämä on halvaantunut.

Vuonna 1981 Leen palkkaama mies, joka oli yrittänyt tappaa Julien, palasi Salemiin. Hän oli ollut kauneusleikkauksessa ja kutsui itseään Bradiksi. Kun Brad yritti tappaa Julien, Lee yritti paljastaa hänet, mutta hänet lyötiin tajuttomaksi. Julie järkyttyi, koska kaikki luulivat, että Lee oli halvaantunut. Kun Brad aikoi tappaa Julien, Lee heräsi ja ampui Bradin kuolleeksi. Tämän jälkeen Lee joutui mielisairaalaan, ja Julie ja Doug palasivat yhteen.

Julie ja Doug menivät vielä samana vuonna naimisiin sen jälkeen, kun Doug oli eronnut Leestä. Lee päätti kuitenkin kääntää Hopen Julieta ja Dougia vastaan ja onnistui siinä. Hope kieltäytyi asumasta isänsä ja siskopuolensa kanssa, joten hän asui isovanhempiensa Alice ja Tom Hortonin luona.

Vuonna 1982 Julie ja Doug sekaantuivat titaaniesiintymäjuttuun. Geologisissa kartoissa oli tieto, että Dougin paikan alla oli titaaniesiintymä. Stefano DiMera ja Stuart Whyland halusivat saada titaanin itselleen. Stefano ja Tony olivat rakentaneet tunnelin DiMeran kartanosta Dougin paikan viinikellariin. Lopulta selvisi, että titaaniesiintymä olikin huijausta.

Kun Renee DiMera tapettiin, David oli pääepäilty, joten Julie päätti tunnustaa murhan. Molempien syytteet hylättiin, mutta Julie menetti poikansa, kun David lähti Salemista. Vuonna 1986 Julie ja Doug erosivat jälleen kerran ja molemmat päättivät lähteä Salemista. Julie palasivat vuonna 1990 ja halusi tuhota Victor Kiriakisin. Juliella oli taistelu Nickin kanssa Victorin yökerhosta, jonka nimi oli Wings. Nick osti yökerhon, mutta Julie omisti yhä maan. Niinpä hän kiusasi Nickiä.

Ernesto Toscano oli edelleenkin ilman kuolleen vaimonsa Loretta Toscanon päiväkirjaa. Hän suunnitteli risteilyn, jossa suunnitteli maksavansa takaisin kaikille vihamiehilleen ja hankkiakseen itselleen päiväkirjan. Ernesto kutsui risteilylle Roman Bradyn (John Black, joka luuli olevansa Roman), Isabella Toscanon, Victor Kiriakisin, Julie Williamsin, Jennifer ja Jack Deverauxin sekä Hope ja Bo Bradyn. Laivalla Ernesto tapasi pitkästä aikaa uudelleen tyttärensä Isabellan. Ainoastaan Victor tunsi Erneston hyvin. Jack palautti Lorettan päiväkirjasta puuttuvat sivut Isabellalle, koska halusi, että totuus paljastuu. Isabella sai tietää, että Victor on hänen isänsä. Isabella paljasti tämän isälleen ja Victor tunnusti tappaneensa Marinan, Erneston äidin. Ernesto väitti, että rakasti Isabellaa edelleen, mutta oikeasti hän halveksi Isabellaa. Ernesto karkasi Isabellan kanssa laivaltaan ja pakeni läheiselle saarelle. Siellä hän piti Isabellaa vankinaan ja myrkytti hänet hitaasti. Victor oli tappanut tällä tavalla Erneston äidin. Pommi räjähti laivassa, ja kuin ihmeen kautta matkustajat selviytyivät samalle saarelle.

Saarella Jennifer ja Jack rakastelivat. Roman (oikeasti John) yritti etsiä Isabellaa, koska tiesi, että tämä on suuressa vaarassa. John ja Bo järjestivät etsinnät saarella. Hope seurasi Bota, vaikka Bo ei halunnut sitä. John pääsi Toscanon talolle ja pelasti Isabellan. Ernesto oli kuitenkin saanut Hopen kiinni ja piti häntä vankinaan. Kaikki houkuteltiin luolaan, jossa Ernesto oli Hopen kanssa häkissä, jonka alapuolella oli happotynnyri. Ernesto antoi Bolle mahdollisuuden pelastaa Hope, jos tämä pystyisi lupaamaan, että Ernesto pääsisi vapaaksi. Bo yritti siirtää Hopea, mutta se epäonnistui ja Ernesto liikkui. Yhtäkkiä räjähti ja häkki tippui suoraan happotynnyriin. Ernesto ja Hope katosivat ja heidät todettiin kuolleiksi tuntien etsintöjen jälkeen. Lopulta Shane saapui saarelle ja kaikki pääsivät takaisin Salemiin.

Vuoden 1990 loppupuolella Julien liikekumppani Nick murhattiin. Testamentissaa Nick jätti clubin Julielle ja rahansa Eve Donovanille. Eve ei kuitenkaan saanut rahojaan ennen kuin hän oli naimisissa. Lopulta hän meni naimisiin Jack Deverauxin kanssa saadakseen perintönsä.

Seuraavana vuonna Julie ystävystyi Molly Brinkerin kanssa ja päästi tämän asumaan kattohuoneistoonsa. Julie antoi myös Mollylle työn yökerhosta.

Vuonna 1992 Julie melkein kuoli, kun pommi räjähti Raffi Torresin juhlissa. Hän kuitenkin selvisi, koska Chip Lakin teki pelastavan leikkauksen. Myöhemmin Julie tapaili kyseistä lääkäriä.

Seuraavana vuonna Julie lähti Salemista, mutta palasi myöhemmin. Julie meni myös uudelleen naimisiin Dougin kanssa. Siitä lähtien paria on nähty ainoastaan, kun on tarvittu.

Vuonna 2003 Julie ja Doug lähtivät matkalle Eurooppaan. He palasivat seuraavana vuonna ja joutuivat heti keskelle sarjamurhaajatapahtumia.

Doug sai tietää Marenan olevan murhaaja, joten tämä tappoi Dougin. Hän oli pelastuneiden joukossa kun hyökyaalto iski heihin pakomatkalla takaisin Saelmiin. Hän oli iloinen päästessään takaisin kotiin vaimonsa Julien luokse.

Doug ja Julie olivat Hopen tukena kun Zach kuoli.

Doug ja Julie jatkoivat maailman matkailuaan ja palasivat Salemiin kun Bo ja Hope selvittivät Dimerojen ja Bradyjen välisen sodan alkua. Julien italiankielen taidosta oli apua ja sillä päästiin hyvään alkuun kun he saivat käsiinsä vanhoja Santo DiMeran (Stefanon edesmenneen isän) lähettämiä kirjeitä. Julie ja Doug olivat myös pelastamassa Lexie Carveria joka löydettiin DiMerojen tunnelista monen kuukauden jälkeen kun Andre DiMera oli tämän sinne vanginnut.

Wesleyn/Lanen perheeseen kuuluu Nancy, Craig ja Joy Wesley sekä Chloe Lane. Nancy ja Craig ovat Chloen ja Joyn vanhempia.

Chloe on asunut koko lapsuutensa sijaiskodeissa, koska Nancy antoi hänet pois isänsä painostuksen vuoksi. Nancy luuli kauan, että Chloen isä on Nancyn raiskannut Dr. Sykes. Selvisi kuitenkin, että Craig onkin Chloen isä.

Joy on syntynyt 7.3.2003 ja Chloe sai antaa vauvalle nimen. Koko perhe on hyvin iloinen vauvasta. Nancy, Craig ja Joy asuvat tällä hetkellä New Yorkissa, koska Craig sai sieltä töitä. Chloe kiertää Eurooppaa ja laulaa oopperaa. Chloe tuli kuitenkin ainakin joululomaksi takaisin Salemiin Bradyn luokse.

Chloen äiti Nancy joutui luopumaan Chloesta, kun tämä syntyi. Nancy raiskattiin varsin nuorena, eikä nuori tyttö ollut vielä valmis huolehtimaan lapsestaan. Niinpä Chloe vietti n. 16 ensimmäistä elinvuottaan kasvatuskodeissa ja tuntemattomien ihmisten kanssa. Nancy tuli kuitenkin katumapäälle päätöksestään lapsensa hylkäämisestä ja päätti etsiä Chloen käsiinsä. Nancy toikin Chloen kotiin Salemiin ja esitteli Chloe Craigille ystävättärensä tyttärenä. Pian Chloen todellinen alkuperä selvisi Craigille ja tämä päätti lähteä ensin pois, mutta palattuaan jälleen Nancyn ja Chloen luo, hänestä ja Chloesta tuli enstistä läheisempiä. Chloen aloittaessa opiskelunsa Salem High'ssa pitivät kaikki häntä hieman erilaisena, jopa outona. Chloelle naurettiin ja häntä nimiteltiin Golgatan Olgaksi. Päättäjäistansseihin Chloe sai kuitenkin kutusun Philip Kiriaksilta, joka oli hävinnyt vedon, jonka oli lyönyt Shawn D. Bradyn ja Jason Wellsinkanssa. Philipin oli siis "pakko" viedä Chloe tanssiaisiin. Tanssiaisissa Chloe sai kuitenkin osakseen valtavaa huomiota kauneudestaa, sillä hän oli jättänyt silmälasinsa pois ja pukenut ylleen tiukan punaisen mekon.

Chloe valmistui Salem High'sta ystäviensä Belle Blackin, Philip Kiriakisin ja Shawn Bradyn kanssa samaan aikaan. Chloe piti puheen juhlassa ja oli koulun paras oppilas. Chloe istui Philpin vieressä juhlassa. Chloe päätti pyrkiä High Schoolin jälkeen Juliardiin, mutta hän pyörtyis Päätöstanssiaisissa Philipin käsivarsille, ja hänet toimitettiin sairaalaan. Chloella todettiin leukemia. Chloeen tila heikkeni ja häneltä lähti hiuksia, Chloe tarvitsi myös luuydin siirron, jonka vuoksi hän alkoi etsiä isäänsä tohtori Sykesiä, mutta matkalla tuli ongelmia, kun Chloen piti ensin mennä Philipin kanssa matkalle New Yorkiin, mutta Brady sanoi lähtevänsä etsimään Chloen isää ja tämä päätti lähteä Bradyn mukaan. Philipille Chloe ei kertonut matkastaan Bradyn kanssa, mutta Philip otti asiasta selvää ja lähti kaksikon perään.

Pian päättäjäistanssiasten 2000 jälkeen Chloen ja Philipin välille alkoi syttyä jotain erikoista ja he alkoivatkin liikkua paljon yhdessä. Philip oli Chloen ensimmäinen poikaystävä ja ensirakkaus. Pian ystävystyttyään Philipin kanssa, Chloe sai Shawnista ja Bellestä hyvät ystävät. Parin tuhoksi kuitenkin koitui seuraavat päättäjäistanssit, joissa Mimi ja Jan olivat järjestäneet Chloen kauhuksi tämän alastonkuvia, joita he olivat ottaneet Chloen käydessä suikussa. Philip luuli Chloen ottaneen kuvia, jotta saisi rahaa lauluopintoihinsa ja muuhun tarpeelliseen, muttei kuunnellut Chloen selitystä tilanteesta. Jan ja Mimi olivat siis saaneet Phlipin ja Chloen välit solmuun. Kesäloman ajaksi oli koululaisten määrä suunnata paratiisi saarelle, mutta lentokoneessa Philip ja Chloe näkivät toisensa ja se sai Chloen poistumaan koneesta, vaikka Philip toivoikin Chloen jäävän. Chloen ystävien ollessa poissa kesälomalla, löysi hän Brady Blackistä itselleen ystävän, jonka kanssa hänella olikin enemmän yhteistä, kuin olisi ikinä uskonut. Brady oli Chloen tavoin kiinnostunut laulamisesta ja auttoikin Chloeta laulamisessa. Paratiisisaarilaisten loma ei mennytkään niin loistavasti ja Philip, Belle ja Shawn jäivät loukkuun saarella olleeseen onkaloon, josta Brady, Mimi ja Chloe kävivät heidät pelastamasta.

Chloe joutui onnettomuuteen ja tällä tavalla huijasi Bradylle että on kuollut. Chloe palasi Salemiin, muttei halua Bradyn näkevän itseään ulkönäkönsä takia.

Craig saapui kuvioihin, kun Carrie Brady ja Mike Horton menivät lääkärikonferenssiin Los Angelesiin. Mike ja Craig olivat olleet yhtä aikaa lääkärikoulussa ja Craig oli usein parempi mitä hyvänsä he tekivät. Kun Craig esiteltiin ensimmäisen kerran, hän oli juuri avioitunut Missy-nimisen viehättävän naisen kanssa. Missy ja Craig olivat samassa pöydässä Carrien ja Miken kanssa. Carrie ja Mike "esittivät" rakastavaisia ja suutelivat intohimoisesti. Tämä farssi loppui, kun Craig ja hänen vaimonsa Nancy muuttivat Salemiin. Samalla Craigistä tuli Miken kilpailija Salemin yliopistollisen sairaalan johtajan paikasta. Carrien täytyi myöntää, että hän ei ollut Miken tyttöystävä vaan Austin Reedin vaimo.

Craig yritti lukuisin keinoin saada Mike pois kilpailusta, mutta silti Mike sai työpaikan. Craig yritti muun muassa käyttää hyväkseen sitä, että Miken äiti Laura oli ollut äskettäin vankilassa syytettynä Kirstenin murhasta. Lisäksi hän syytti Mikea salaisesta suhteesta. Sen jälkeen Craig rohkaisi Miken entistä rakastajaa sairaanhoitajaa Alia haastamaan Mike oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä. Mike oli maannut naisen kanssa ja hän oli auttanut Alia saamaan parempia töitä sairaalasta. Tämän seurauksena Craig sai Salemin sairaalan johtajan paikan.

Asiat eivät kuitenkaan kauan sujuneet hyvin Nancylla ja Craigillä. Nancy ja Craig olivat menneet yhteen jo lukioaikana, mutta silti Nancy oli antanut 16-vuotiaana tyttövauvan adoptoitavaksi. Nyt tyttö oli teini-ikäinen ja Nancy toi hänet kotiin asumaan heidän kanssaan.

Craig ei aluksi hyväksynyt, että heille muutti tyttö, joka muistutti häntä Nancyn uskottomuudesta. Pian hän kuitenkin alkoi rakastaa Chloea. Muutaman vuoden kuluttua Nancy kertoi Craigille totuuden. Nancyn isän ystävä ja businesskumppani oli raiskannut Nancyn ja Chloe oli tulos tästä raiskauksesta.

Chloe sairastui leukemiaan samaan aikaan, kun Nancy ja Craig alkoivat puhua perheenlisäyksestä. Niinpä Nancy ja Craig yrittivät saada lapsen, jonka luuydin olisi sopiva Chloelle. Lopulta Craig sai tietää parhaita mahdollisia uutisia, hän on nimittäin Chloen biologinen isä!

Nancyn ja Craigin toinen tytär Joy syntyi keväällä 2003 ja tyttö oli sopiva luuytimen luovuttaja Chloelle. Chloe parani sairaudestaan ja Wesleyn perhe muutti New Yorkiin Craigin työn perässä. Samaan aikaan Chloe lähti Eurooppaan aloittamaan laulajanuransa.

Nancy on lääkäri Craig Wesleyn vaimo. Aiemmin hän oli juonitteleva ja manipuloiva, koska halusi, että hänen miehensä pääsee johtamaan Salemiin yliopistollista sairaalaa. Nancy halusi saada Mike Hortonin pois sairaalan johdosta, että hänen arvostettu miehensä pääsee hänelle kuuluvaan työpaikkaan.

Nuorempana Nancy oli selvästi isän pikku tyttö. Nancy uhkailikin jättävänsä Craigin ja vievänsä isänsä rahat mukanaan, jos tämä ei saisi työpaikkaa. Nyt hän on kuitenkin alkanut pärjätä omillaan ja Nancy rakastaa miestään hyvin paljon. Nancy ja Craig suunnittelivat, että Mike löytyisi sängyssä naisen kanssa eräissä juhlissa. Myöhemmin Nancy yritti saada Carrien ja Miken yhteen, mutta hänestä tuli myös Carrien ystävä.

Seuraavaksi Nancy alkoi pelätä, että hänellä on rintasyöpä. Pelko oli kuitenkin turha, koska hänellä ei ollut syöpää. Tämän jälkeen hän painosti Craigia painostamaan Alia, että tämä nostaisi syytteen Mikea vastaan. Ali voitti oikeudenkäynnin ja Craig sai haluamansa työpaikan.

Seuraavaksi salainen tytär Chloe Lane palautettiin kotiin kasvattikodistaan. Nancy oli antanut tyttärensä adoptoitavaksi teini-ikäisenä. Nancy ei suostunut paljastamaan Chloen isää, vaikka Chloe ja Craig painostivat häntä siihen.

Lopulta Nancy paljasti, että hänen isänsä businesskumppani oli raiskannut hänet, Nancyn ollessa 16-vuotias. Hänen oli pakko paljastaa tämä, kun selvisi, että Chloella on leukemia ja hän tarvitsee luuydinsiirron. Brady ja Craig saivat selville, että Sykes ei ole Chloen isä ja testit todistivat, että Craig on Chloen isä. Nancy tunsi syyllisyyttä siitä, että hän ja Craig olivat menettäneet niin monta vuotta tyttärensä kanssa.

Nancy ja Craig päättivät yrittää toista vauvaa varmistaakseen Chloelle hyvän luuytimen luovuttajan. Huolimatta terveysongelmista Nancy synnytti tyttövauvan, joka nimettiin Joyksi. Perheen iloksi Joy oli myös sopiva luuytimen luovuttaja Chloelle.

Joy on Nancy ja Craig Wesleyn toinen tytär. Hänet siitettiin toivossa, että Joy olisi sopiva luuytimen luovuttaja leukemiaa sairastavalle isosiskolleen Chloelle. Perheen iloksi Joy oli sopiva luuytimen luovuttaja. Joy muutti äitinsä ja isänsä kanssa New Yorkiin pian syntymänsä jälkeen.

Hortonin perheeseen kuuluu Alice ja Thomas "Tom" Horton Sr. Tom on syntynyt vuonna 1910 Salemissa. Hän kuoli 20.6.1994 Salemissa. Alice on syntynyt 23.1.1911 Salemissa.

Heillä on viisi yhteistä lasta. Thomas "Tommy" Horton Jr. ja Adelaide "Addie" Horton ovat syntyneet vuonna 1931 ja he ovat kaksosia. Addie kuoli vuonna 1974.

Tommylla on yksi tytär Kitty Hortonin kanssa. Lapsen nimi on Sandy Horton ja hän on syntynyt vuonna 1952. Addiella on kaksi lasta Ben Olsonin kanssa ja heidän nimensä ovat Julie ja Steven Olson. Lisäksi hänellä on tytär Doug Williamsin kanssa ja hänen nimensä on Hope Brady. Julien lasten nimet ovat Robert Anderson Jr. sekä David Banning. Robertin isä on Bob Anderson ja Davidin isä on David Martin. Stevenin pojan nimi on Spencer Olson ja hänen äitinsä nimeä ei tiedetä. Hope Bradylla on kaksi poikaa Bo Bradyn kanssa ja heidän nimensä ovat Shawn-Douglas ja Zack Brady.

Alicen ja Tomin kolmannen lapsen nimi on Michael "Mickey" Horton ja hän on syntynyt 19.1.1932. Mickeylla on kolme lasta Maggie Hortonin kanssa ja heidän nimensä ovat Melissa Anderson, Janice Barnes ja Sarah Horton. Melissa on syntynyt marraskuussa 1971 ja Maggie ja Mickey Horton ovat adoptoineet hänet. Melissalla on yksi lapsi, jonka nimeä ei tiedetä. Maggie ja Mickey ovat adoptoineet Janice Barnesin vuonna 1976. Hän kuoli 14.3.1988. Sarah Horton on syntynyt vuonna 1981. Maggie kuoli lokakuussa 2003 sarjamurhaajan uhrina.

William "Bill" Horton on syntynyt vuonna 1940 ja hänen vanhempansa ovat Alice ja Tom Horton. Billillä on kolme lasta ja heidän nimensä ovat Michael "Mike" Horton Jr. , Jennifer Deveraux ja Lucas Roberts. Miken ja Jenniferin äiti on Laura Spencer. Mike on syntynyt 27.9.1978 ja hänellä on yksi lapsi, jonka nimi on Jeremy Jacobs. Jennifer on syntynyt 11.9.1976 ja hänen tyttären nimi on Abigail Deveraux. Lucaksen äidin nimi on Kate Robets. Lucas on syntynyt 29.7.1975 ja hänelläkin on yksi lapsi, jonka nimi on William "Will" Roberts.

Alicen ja Tomin nuorimmaisen lapsen nimi on Marie Horton ja hän on syntynyt vuonna 1942. Mariella on yksi tytär, jonka nimi on Jessica Blake. Jessican isä on Alex Marshall.

Hyvin moni Hortoneista asuu yhä Salemissa, mutta monet ovat myös muuttaneet muualle. Hortonit ovat hyvin läheisiä keskenään ja he pitävät toisistaan huolta. Erityisesti Alice Horton pitää huolta koko perheestään.

Michael "Mickey" Horton

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Michael ”Mickey” Horton syntyi 19.1.1932. Mickey rakastui veljensä kihlattuun Laura Hortoniin. Mickey voitti Lauran rakkauden, kun Laura luuli, että Bill on luopunut hänestä. Vuosia Mickey luuli, että on Lauran pojan Miken isä. Oikeaksi isäksi paljastui Bill. Sydänkohtaus ja siitä seurannut halvaus ja muistinmenetys aiheutti sen, että hän eli hetken täysin toista elämää. Siihen aikaan hän löysi Maggie Hortonin. Lopulta Mickey sai tietää, että Bill on Miken isä. Tämän jälkeen hän ampui Billiä, joten Bill haavoittui. Mickey oli useita kuukausia vankilassa.

Maggie ja Mickey olivat kasvattivanhempina Melissa Andersonille ja Mickey adoptoi Sarah Hortonin. Sekä Melissa että Sarah asuvat tällä hetkellä Nashvillessä.

Stefano kidnappasi kerran Mickeyn. Tämän ajan kaikki luulivat Mickeyn kuolleen. Mickeyn paluun jälkeen Maggie ja Mickey erosivat ja menivät uudelleen naimisiin.

Tällä hetkellä Mickey on äitinsä suurin tukija ja hän on myös kiireinen lakimies monille salemilaisille.

Vuonna 2003 Mickey murtui, kun sarjamurhaaja tappoi hänen vaimonsa Maggien. Tämän jälkeen Mickey alkoi viettää aikaa taloudenhoitajansa Bonnie Lockhartin kanssa.

Kaikkien hämmästykseksi hän myös auttoi Tonya pääsemään pois vankilasta. Kun Maggie tulee kotiin on Mickey iloinen, mutta hän on jo ehtinyt mennä Bonnien kanssa naimisiin. Nyt hän joutuu päättämään, kumman kanssa haluaa elää.

Margaret "Maggie" Horton

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maggie oli vammainen ja orvoksi jäänyt maalaistyttö, kun muistinmenetyksestä kärsinyt Mickey löysi sattumalta tiensä hänen ovelleen. Mickeyn avulla Maggie löysi tarvitsemaansa lääketieteellistä apua, että pystyisi kävelemään jälleen. Useat vastoinkäymiset ajoivat Maggien kuitenkin juomaan alkoholia. Lopulta hän kuitenkin voitti tämän.

Mickeyn luultiin kuolleen, kun Stefano kidnappasi hänet. Samaan aikaan Maggie meni melkein naimisiin Donald Craigin kanssa. Neil Curtis kiinnostui hänestä. Maggie saikin tietää, että Neil oli spermanluovuttajana Maggien lapselle Sarahille.

Maggie on Salemin taideneuvoston johtaja ja lisäksi sairaalan vapaaehtoinen. Maggie ja Alice ovat Billien kosmetiikkayritys Countess Wilhelminan sijoittajia.

Vuoden 2003 loppupuolella sarjamurhaaja tappoi Maggien lyömällä alkoholipullolla päähän. Maggie oli sarjamurhaajan kolmas uhri.

Maggie pääsi pakoon saarelta ja järkyttyi takaisin tullessaan, kun sai tietää Mickeyn olevan naimisissa Bonnie Lochartin kanssa. Hän pyörtyi nähdessään mitä Toscanylle oli tehty sillä välin kun hän oli poissa. Toscany on nykyään baari.

Mickey jätti Bonnien ja Mickey ja Maggie uusivat vihkivalansa.

Mickeyn ja Maggien avioliitto päättyi Mickeyn sydänkohtausäkkikuolemaan tammikuussa 2010. Maggien lihassairaus alkoi myös vaivata tämän jälkeen. Maggie löysi uuden rakkauden Victor Kiriakisista joka oli naimisissa Vivian Alamainin kanssa suojellakseen perhettään.

Usan jaksoissa 2011 Maggie ja Victor kihlautuivat.

Alice Horton pitää huolta koko perheestään. Hän syntyi Salemissa työläisperheeseen ja oli Tom Hortonin nuoruudenrakkaus. Heillä on yhdessä viisi lasta, joiden nimet ovat Tommy, Addie, Bill, Mickey ja Marie.

Alicen tavaramerkkinä on ehdoton rakkaus ja luotettavuus. Hän aloitti Salemin yliopistollisen sairaalan vapaaehtoisten työntekijöiden johtajana sen jälkeen, kun kaikki lapset ja lapsenlapset olivat muuttaneet pois kotoa. Alice vaati Tomia avaamaan heidän kotinsa uudeksi monitoimitaloksi sen jälkeen, kun oikea monitoimitalo paloi.

Alice ja Tom ehtivät olla naimisissa yli 50 vuotta ennen kuin Tom kuoli 1994. Usean vuosikymmenen ajan Tom ja Alice eivät tienneet että liitto oli laiton.

Aikoinaan Alice auttoi Romania pakenemaan vankilasta kun Roman oli lavastettu syylliseksi Salemin viiltäjän tekemiin naisten murhiin, oikea syyllinen oli Andre DiMera Stefano DiMeran järjestämänä.

Alicen uskottiin joutneen Salemin sarjamurhaajan Marlena Evansin uhriksi, mutta todellisuudessa kaiken takana oli Tony DiMera, joka oli kaapannut Alicen muiden tavoin saarelle. Alice kuitenkin pääsi onnellisesti takaisin perheensä pariin Salemiin.

Alice Horton nähtiin viimeisen kerran ruudussa joulukuussa 2007 kun Salemissa vietettiin kuusenkoristelujuhlaa.

Alicen terveys romahti Usan jaksoissa vuonna 2010 sen jälkeen kun hänen poikansa Mickey Horton kuoli sydänkohtaukseen ja perhe ja ystävät hyvästelivät kuolemansairaan Alicen joka kuoli 95 vuoden iässä, jonka jälkeen Alicen läheiset kerääntyivät muistelemaan Alicea donitseja leipoen.

Horton-suvun veteraanit

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tässä esiintyvät Hortonien suvun vanhimmat hahmot, jotka eivät enää esiinny sarjassa.

Tri Thomas Horton Sr.

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tom Horton syntyi Salemissa vuonna 1910. Hän meni naimisiin Alice Hortonin kanssa 7.3.1930 Salemissa. Alicella ja Tomilla on viisi lasta, joiden nimet ovat Tommy, Addie, Mickey, Bill ja Marie. Tom oli arvostettu lääkäri Salemin yliopistollisessa sairaalassa.

Vuonna 1977 Tom sai sydänkohtauksen ja hän toipui sairaalassa useita kuukausia. Seuraavana vuonna hänet ylennettiin Salemin sairaalan johtajaksi. Tom luki paljon runoja ja hän myös kirjoitti niitä itse salanimellä Norm De Plume.

Vuonna 1993 Alice ja Tom perustivat Horton Centerin ja pyörittivät sitä kotoaan. Horton Center järjesti majapaikan ja apua sitä tarvitseville.

Alicella ja Tomilla oli pitkä ja rakastava avioliitto Tomin kuolemaan asti. Thomas Horton Sr. kuoli 21.6.1994 sydänkohtaukseen nukkuessaan.

Adelaide Horton

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Adelaide "Addie" Horton, syntyi vuonna 1931 (kaksoisveli Tommy). Kuoli vuonna 1974. Hän oli naimisissa Ben Olsenin kanssa. Adelaidella on 3 lasta: Julie Olsen, David Martenin kanssa, Steven Olsen sekä Hope Alice Williams(Ensimmäinen avioliitto Larry Welchin kanssa, eronneet. Naimisissa nykyään Bo Bradyn kanssa, 2 lasta: Shawn-Douglas Brady ja Zack Brady).

Tri William Horton

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

William "Bill" Horton, syntyi vuonna 1940. Ammatiltaan kirurgi. Ensimmäinen avioliitto Laura Ann Spencerin kanssa. Lapset: Michael William Horton Jr. , Jennifer Rose Horton (ensimmäinen avioliitto Lawrence Alamainin kanssa. Toinen avioliitto Jack Deverauxin kanssa, yhteinen tytär Abigail Joanna Deveraux, joka nimettiin Alicen äidin mukaan), Lucas Roberts (vanhemmat Bill Horton ja Kate Roberts).

Marie Horton, syntyi vuonna 1942. Lapset: Jessica (Angelique Horton) Blake, vanhemmat Marie Horton ja Alex Marshall.

Larry saapui Salemiin vuonna 1983 ja aloitti asianajajana. Larry kiinnostui rikkaasta Hope Bradysta, joka seurusteli Bo Bradyn kanssa. Larry teki aloitteensa Hopen ja Bon erottua, kun Hopen isä oli saanut sydänkohtauksen. Larry kiristi prostituoitu Diane Parkeria, joka teeskenteli tapailevansa Bota. Larry sanoi paljastavansa Dianen parittajalleen, jos tämä ei pitäisi Bota erossa Hopesta. Hope ja Larry menivät pian kihloihin, mutta heidän hääpäivänä Bo saapui moottoripyörällään ja kidnappasi Hopen häistä. Pian Larry löysi parin ja uhkasi satuttaa Bota ja Hortoneita, jos Hope ei menisi hänen kanssaan naimisiin. Vuonna 1984 Hope sai todisteita Larryn laittomista puuhista ja paljasti tämän. Tämän jälkeen Hope jätti Larryn ja Larry alkoi tapailla Gwen Daviesia.

Vuonna 1985 Megan suunnitteli tappavansa Hopen sähköiskulla porealtaaseen. Meganin suunnitelmat epäonnistuivat, kun hän kuuli Larryn puhuvan Venäjän kontaktinsa kanssa kolmesta prismasta. Larryn isä oli keksinyt ne ja Stefano DiMera haali prismoja itselleen. Larry ensin tappeli Meganin kanssa ja sitten tappoi tämän, kun hän näki Meganin vakoilevan häntä. Larry jätti ruumiin porealtaaseen, josta Hope löysi tämän. Hopesta tulikin pääepäilty. Larry kiristi myös Alex Marshallia ja Linda Andersonia, koska hän tiesi, että he olivat sytyttäneet tuleen Anderson Manufacturing -nimisen yrityksen saadakseen vakuutusrahoja. Myöhemmin Larry yritti myrkyttää tyttöystävänsä Gwenin, kun tämä oli kuullut Larryn paljastavan unissaan, että oli tappanut Meganin. Gwen selviytyi ja lähti nopeasti Salemista sen jälkeen kun oli parantunut. Kyseisenä vuonna Victor Kiriakis sai tietää, että Larry oli tappanut Meganin. Niinpä Victor pakotti Larryn ottamaan syyt niskoilleen Victorin johtamasta rikollisesta myyntikartellista.

Larry palasi Salemiin vuonna 2002, kun hän kidnappasi Hope Bradyn. Hän halusi kostaa Hopelle, koska tämä oli jättänyt hänet. Hän halusi kostaa myös Bolle ja Victorille. Larry lavasti Lexie Carverin syylliseksi Hopen kidnappaukseen, mutta Bo, Lexie, Abe, Jennifer ja muut tajusivat lopulta totuuden ja kehittivät monimutkaisen juonen yhdessä poliisien kanssa saadakseen Hope onnellisesti kotiin. Larryn uskottiin kuolleen, mutta hän oli elossa ja juoni kostoa ja houkutteli Colin Murphyn tappamaan Bo, väittäen että Stefano DiMera oli testamentissaan niin käskenyt, kun Larryn juonet paljastui DiMeroiden kätyrille Raymond Grantille, Larry tappoi hänet. Colin oli vähällä ampua Bon, mutta Nicole ampui Colinin samana iltana. Larry vangitsi Hopen ja talossa samaan aikaan olleen Bellen, mutta Shawn (joka uskoi tappaneensa Colinin vaikkei ollutkaan tappanut) vapautti heidät ja pelasti. Larry joutui vankilaan kun Victor kiristi ottamaan syyt Colinin murhasta vaikka oikea murhaaja oli Nicole. Larryn luultiin kuolleen vankilapakonsa jälkeen, mutta todellisuudessa Larry auttoi Nicolea Victorin murhasuunnitelmissa. Nicole varasti Tohtori Rolfin ruumiin ja ruumiin uskottiin olevan Larry. Larry kuoli lopullisesti heinäkuussa 2003 paetessaan autolla Nicolea ja Bradya.

Kevin Lambert

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kevin Lambert ilmestyi kuvioihin Salemin lukiossa. Hän oli mm. Bellen, Mimin, Janin, Shawnin, Philipin ja Jasonin koulutovereita. Kevin oli älykäs nörtti, joka auttoi Jania kemian labrassa. Janin tarkoituksena oli suihkuttaa Chloen hiuksiin, jotakin haisevaa ja vaahtoavaa ainetta. Jan onnistui suunnitelmassaan ja Chloen täytyi mennä koulun suihkuun. Sinne Jan oli piilottanut kameran Mimin avustuksella. Chloesta saadut alastonkuvat siirrettiin nettisivustolle. Kevinin tietämättä kuvat näytettiin kevään 2001 päättäjäistanssiaisissa.

Tanssiaisissa Kevin johti kuvashowta. Jan sai Mimin viemään alastonkuvat näytettävien kuvien joukkoon. Kevin kauhistui, kun Chloen alastonkuvat ilmestyivät ruudulle. Jan ja Mimi jäivät kiinni teostaan ja Kevin vapautettiin kaikista syytteistä. Kesällä 2001 Kevin lähti luokkakavereidensa kanssa matkalle Puerto Ricoon tutkimaan luontoa. Matkaan asti Kevin kuului joukkoon, jota suositut oppilaat kiusasivat ja keksivät lempinimiä. Saarella Kevin päätti olla oma itsensä ja alkoi seurustella Mimin kanssa. Kevin myös kannusti Penelopen ja Susanin kertomaan muille, kuinka loukkaavia lempinimet olivat.

Kevin seurusteli Mimin kanssa koko viimeisen lukiovuotensa ajan. Lukiosta valmistumisen jälkeen Kevin lähti valitettavasti toiseen osavaltioon yliopistoon. Kevin lähti Salemista syksyllä 2002 ja hänen suhteensa Mimin kanssa oli ohi.

Bart Beiderbecke

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bart on ollut kauan DiMeran perheen kätyrinä. Aluksi hän oli tohtori Rolfin "oikea käsi", mutta myöhemmin hänestä tuli "Tony Dimerana"esiintyvän Andre DiMeran apuri. Bart auttoi "Tonya" kaikissa hänen pahoissa teoissa. Bart ei tappaisi ketään mistään hinnasta kylmäverisesti. Bart on usein pahoillaan uhrien puolesta, ja on oikeasti hyvä ihminen, mutta hän tietää, että "Tony" on säälimätön ja tekee kaikkensa saadakseen haluamansa. Rolfin luultiin kuolleen, kun raskaat laatikot tippuivat hänen päälleen. Rolf ilmaantui kuitenkin vuosia myöhemmin auttamaan "Tonyna" edelleen esiintyvää Andrea tämän kauheissa juonissa ja yrittämään keksiä parannuskeinoa kuolemansairaalle Stefanolle. Bart on ollut auttamassa "Tonya" kun "Tony" oli jäänyt kiinni pahoista teoistaan, lopulta paljastui, ettei "Tony" olekaan Tony vaan Andre DiMera, Tonyn kuolleeksi luultu serkku, jolla oli kontollaan monta murhaa. Paljastui, että juuri Bartin selässä oli kartta saarelle, jossa oikeaa Tony DiMeraa oltiin pidetty eristyksissä yli 20 vuotta. Annan, Johnin ja Marlenan löydettyä oikea Tony, Tony tuli hakemaan avainta Stefanolta, jolla Bradyjen ja DiMeroiden sota saataisiin päättymään, Bart nieli avaimen, jotta Tony ei saisi sitä otettua ja antaisi Bradyille. Andre ja Tony miekkailivat Stefanon ollessa tokkurassa. Bart kuoli kun hänet lävistettiin samurai miekalla. Stefano sai Bartin ruumiista sukuvihoihin liittyvän avaimen.

Jason Masters

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jason Masters oli muun muassa Bellen, Mimin, Janin, Chloen, Shawnin ja Philipin luokkakaveri Salemin lukiossa. Hän seurusteli Jan Spearsin kanssa ja kaksikko alkoi kiusata luokkakavereitaan yhdessä Philipin kanssa. Jan, Jason ja Philip olivat hemmoteltuja rikkaita lapsia, joten heillä oli aikaa kiusata muita. Heidän kiusaamisen kohteeksi joutuivat esimerkiksi Chloe, Penelope, Susan ja Kevin. Lopulta Philip tuli järkiinsä ja lopetti muiden kiusaamisen. Hän alkoi seurustella Chloen kanssa ja ystävystyi Bellen ja Shawnin kanssa.

Kesällä 2001 Jason lähti luokkakavereidensa kanssa Puerto Ricoon tutkimaan luontoa. Siellä Jan kyllästyi Jasoniin, koska tämä juopotteli salaa ja käyttäytyi huonosti Jania kohtaan.

Jason nähtiin viimeisen kerran keväällä 2002 päättäjäistanssiaisissa. Tämän jälkeen hän muutti ilmeisesti pois Salemista.

Jason osallistui Salemin lukion luokkakokoukseen loppuvuodesta 2007.

Janin vanhemmat olivat erittäin rikkaita ja kiireisiä ihmisiä. Heidän laiminlyöntinsä satutti Jania, tämän vuoksi hän alkoi käyttäytyä huonosti. Hänen vanhempansa eivät olleet koskaan Janin kanssa. Janin olikin helppo aiheuttaa ongelmia, ja niitä hän aiheuttikin paljon lukiossa. Jan, Philip ja Jason olivat kaikki rikkaita lapsia, joten heillä oli aikaa tehdä pahaa. He alkoivat pilkata uutta tyttöä, jonka nimi oli Chloe Lane. Hän pukeutui ainoastaan mustaan eikä ollut tekemisissä muiden opiskelijoiden kanssa.

Viha Janin ja Chloen välillä kiihtyi, kun Jan ja Mimi päättivät kostaa Chloelle, koska tämä oli kaatanut Janin ja hieronut kuollutta rottaa Janin kasvoille ja kaulalle. Chloe oli myös alkanut pilkata Mimiä, kun hänen perheensä oli menettänyt heidän kaikki rahansa. He järjestivät kameran ottamaan kuvia alastomasta Chloesta suihkussa. Jan päätti laittaa ne Internetiin ja hän sujautti diat projektoriin päättäjäistanssiaisissa.

Jan ja Mimi tienasivat 27 000 dollaria Internetsivustolla, mutta joutuivat myös sen vuoksi suuriin vaikeuksiin. Chloe haastoi heidät oikeuteen. Jan ja Mimi tuomittiin viettämään koko kesä koulun ympäristön tutkimusmatkalla Puerto Ricossa. Lisäksi heidän täytyi siivota koulun vessoja koko viimeisen lukiovuotensa ajan. Tämä ei ollut kuitenkaan pahin rangaistus. He eivät saaneet osallistua mihinkään koulun ylimääräisiin tapahtumiin. Käytännössä he eivät saaneet osallistua tuleviin päättäjäistanssiaisiin.

Ainoa henkilö, joka tuki Jania oli hänen poikaystävänsä Jason Masters. Janin vanhemmat olivat liian "kiireisiä" saapumaan edes oikeudenkäyntiin. Jason kuitenkin näytti myös temperamenttiaan Janille. Jason myös satutti Jania suuttuessaan eikä kuunnellut, kun Jan sanoi, että se sattui.

Jan ja Jason erosivat lopulta kesällä 2001 ollessaan saarella. Jan oli kyllästynyt Jasonin pahoinpitelyyn ja juopotteluun. Hän alkoi viihtyä Nicole Walkerin isän Paul Mendezin seurassa, koska tämä lupasi tehdä Janista tähden. Jan alkoi tajuta, että jotakin oli vialla, mutta se oli liian myöhäistä. Paul raiskasi Janin ja vei hänen neitsyyden. Samalla Jan tuli raskaaksi. Lopulta Jan ampui Paulia, joka kuoli sairaalassa yritettyään ensin kuristaa tyttärensä Nicolen hengiltä.

Jan järkyttyi pahasti kokemuksesta. Hän halusi, että Shawn ei kertoisi kenellekään tapahtumasta. Shawn oli löytänyt Janin raiskauksen jälkeen. Lopulta Jan ja kaikki muut saivat tietää, että Jan oli raskaana. Shawn käänsi Janin pään, joten Jan päätti pitää lapsen. Shawn lupasi, että hän menisi naimisiin ja kasvattaisi lapsen omanaan, jos Jan pitää lapsen. Tämä järkytti Shawnin tyttöystävää Belleä, koska Shawn valehteli kaikille, että hän on lapsen isä. Jan lähti Salemista sen jälkeen, kun totuus paljastui kaikille.

Vietettyään vuoden Euroopassa vanhempiensa kanssa, Jan palasi Salemiin marraskuussa 2003. Hänen vanhempansa olivat ilmeisesti kuolleet ja jättäneet Janin erittäin rikkaaksi. Pian Jan alkoi käydä terapiassa Marlena Evansin luona ja väitti, että hän on muuttunut. Oikeasti Jan haluaa erottaa Bellen ja Shawnin, koska hän haluaa Shawnin itselleen. Jan sai myös Nicolen avukseen. Kun Jan tappoi Nicolen miehen, Victorin, Nicole lupasi auttaa häntä Shawnin saamisessa. Jan piti Shawnia vankinaan koko kesän ja yritti saada tämän uskomaan Bellen olevan yhdessä Philipin kanssa.

Samana kesänä Shawn pääsi pakoon ja joutui onnettomuuteen. Jan pääsi sairaalaan katsomaan Shawnia ja oli hämmästynyt, kun Bellekin oli paikalla. Shawn heitti Bellen ulos. Jan käytti hyväkseen Shawnin onnettomuutta. Shawn ei enää muistanut mitään menneisyydestään ja Jan väitti Shawnin olevan kanssaan kihloissa, mistä Belle ei ollenkaan tykännyt ja alkoi deittailla Phillipiä. Shawn uskoi ensin olevansa kihloissa Janin kanssa ja hänelle ja Bellelle tuli pahoja riitoja. Lopulta he sopivat ja Jan oli vihainen Bellelle ja pyysi Bellen parhaalta ystävältä, Mimiltä, apua Shawnin takaisin saamiseksi. Hän kiristi Mimiä auttamaan Shawnin takaisin itselleen, mutta se ei onnistunut. Shawn rakastui Belleen uudelleen ja alkoi miettiä, miksi hän oli Janin kanssa kihloissa ja miksei hän muistanu siitä mitään. Lopulta hän heitti Janin ulos ja pyysi Belleä kertomaan Phillipille, että rakastikin Shawnia. Jan ei luovuttanut, vaan jatkoi juonien punomista ja Mimin kiristämistä. Jan ja Mimi riiteli ja tappeli. Jan kompastui kiveen ja hänen pää osu kiveen Janin päästä alkoi valua verta. Kun Tek tuli hän epäili Mimiä. Mimi kertoo tappelusta mutta sanoo että ei tappanut Jania Tek uskoo mutta kun jan heräsi hän syytti heti Mimiä. Mimi vapautui lopulta syytteistä, mutta Jan vajosi koomaan jälleen ja on koomassa tänäkin päivänämilloin? Salemin sairaalassa.

Colin oli lääkärinä Afrikassa hoitaen sairaita lapsia, kun hän tapasi Jenniferin. He ystävystyivät ja Jennifer muutti Colinin perässä Irlantiin. Hän otti Abigailin mukaan ja jätti Jackin taakseen.

Vuosien kuluttua he tapasivat uudelleen Salemissa. Jenniferille selvisi, että Colin oli Shawnin sisaren poika. Colin oli tullut Salemiin kihlattunsa Elizabethin kanssa. Elizabethin harmiksi Colin ilmoitti, että he muuttaisivat pysyvästi Salemiin. Elizabeth nautti Salemissa vierailusta, mutta hän ei voinut kuvitellakaan, että muuttaisi sinne pysyvästi ja jättäisi samalla perheensä Irlantiin. Elizabeth jätti Colinin lopulta alttarille ja Colin aloitti ilkeät temppunsa.

Hän auttoi DiMeroja, avusti Larry Welchiä tämän juonissa Bo Bradya vastaan ja yritti kiristää monia salemilaisia. Nicole Walker murhasi Colinin 31.12.2002 omissa häissään ja kaikki salemilaiset iloitsivat. He eivät kuitenkaan tienneet, että Nicole murhasi hänet. Todellisuudessa DiMerat olivat Colinin kuoleman takana ja Colin päätyi myös saarelle, eikä oikeasti siis ollutkaan kuollut. Hyökyaallon iskiessä hän kuitenkin "kuoli", mutta on epävarmaa tänäkin päivänä olisiko hän sittenkin jossain elossa. kenen mukaan?

Thomas "Tek" Cramer

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tek saapui ensimmäisen kerran Salemiin erään ISA:n operaation vuoksi. Hän auttoi John Blackiä useissa vaikeissa tapauksissa. Tek korvasi Johnin aiemman ISA-kontaktin Odell P. "Ops" Smithin. Tek tutki Maya Leanon tapausta ja salaperäistä "mönjää". Hän myös työskenteli yhdessä Philip Kiriakisin kanssa ja Tek oli usein eri mieltä siitä, kuinka asiat pitäisi hoitaa.

Tek alkoi työskennellä Salemin poliisissa sen jälkeen, kun sarjamurhaaja oli tappanut Aben. Tek on hyvin kiireinen selvittäessään sarjamurhaajan henkilöllisyyttä.

Tekillä oli suhde Lexien kanssa, se kesti sen aikaa, kunnes Tek, Brady ja Nicole toivat Aben ja muut kotiin.

Hän päätyi saarelle Bradyn ja Nicolen kanssa ja pääsi takaisin. Nicole matkusti jäniksenä veneen peräpäässä menomatkalla.

Aben kärsiessä impotenssista ja työnnettyä Lexiä etäälle tästä, Lexie ajautui salasuhteeseen Tekin kanssa. Salaperäinen hansikaskäsi, joka myöhemmin paljastui Lexien velipuoleksi EJ Wellsiksi, jätti Abelle viestin "Lexieltä", ja Abe yllätti vaimonsa ja alaisensa Tekin sängystä. Abe uhkasi erota vaimostaan, mutta myöhemmin Lexie ja Abe sopivat ja päättivät aloittaa puhtaalta pöydältä, mutta yhtenä iltana Tek näki EJ:n ampuvan John Blackia, mutta Lexie ei antanut Tekin kertoa tätä poliisille koska Lexie pelkäsi, että Abe saisi tietää Lexien ja Tekin olleen toistensa seurassa kyseisenä iltana. Lexie väitti nähneensä EJ:n, mutta Roman Brady havaitsi ristiriitoja todistajakertomuksissa. Abe sai myöhemmin totuuden selville Lexien ja Tekin yhteisestä ajanvietosta ja että sen salailu oli antanut EJ:lle etumatkaa luistaa rikoksista, Abe heitti Lexien ulos. Lexie oli surun murtama ja Tek ehdotti että he lähtisivät Salemista yhdessä, mutta heidän kinastellessa he joutuivat onnettomuuteen ja katosivat.

Lexie pelastettiin kuukausia myöhemmin DiMeroiden tunnelista minne Lexien serkku Andre DiMera oli tämän vanginnut, Lexie sanoi ettei tiedä mitä Tekille tapahtui.

Lääkäri, Alex North tuli hoitamaan Marlenaa, joka oli menettänyt muistinsa ja syntymättömän lapsensa kaaduttuaan portaissa. John Black ei luota Northiin vaan uskoo Northin aivopesevän Marlenaa. Pian selviää, että North on Marlenan laillinen aviomies: Marlena on aiemmin menettänyt muistinsa ja sen vuoksi ei ole muistanut Alexia. Alex huumaa Marlenan ja saa tämän kanssaan uusimaan vihkivalan. John Black taas vainoaa Northia ja yrittää ampua Northin mm. Marlenan ja Alexin uusiessa vihkivalaansa. Valitettavasti Johnilla ei ole todisteita Alexin syyllisyydestä, ja kun kukaan ei kuuntele häntä, ei hänellä ole mahdollisuutta auttaa Marlenaa Alexin koukusta. Lopulta, Alexin kaapattua Marlenan "häämatkalle" Morganin saarelle, John jäljittää heidät ja saa kuin saakin Marlenan pelastettua Northin kynsistä: Alex North putoaa kalliolta Johnin tönäisemänä ja kuolee, ja Marlena vapautuu hänen vallastaan.