Astrofaes

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Astrofaes
Tiedot
Toiminnassa 1996
Tyylilaji black metal
Kotipaikka Ukraina
Laulukieli englanti
Jäsenet

Thurioslaulu, kitara
Khorusbasso

Levy-yhtiö

Supernal Music

Aiheesta muualla
astrofaes.com

Astrofaes on ukrainalainen black metal -yhtye, joka perustettiin vuonna 1996 Harkovassa. Astrofaesin laulaja-kitaristi Thurios soittaa myös Drudkhissa sekä Hate Forestissa. Nokturnal Mortumista ja Lucifugumista tutut Saturious ja Munruthel ovat toimineet yhtyeessä sessiomuusikkoina mm. koskettimien ja rumpujen osilta.

Heti Astrofaesin perustamisesta lähtien yhtye on toiminut hyvin tuotteliaana - vuosien 1996 ja 1997 välille mahtuu kaksi demoa (Ad Infinitum ja The Attraction: Heavens and Earth (live)) ja yksi kokopitkäksikin luokiteltu levy (edellisen demon tyyliin nimetty The Attraction: Heavens and Earth). Huolimatta levy-yhtiöiden hankintaongelmista on Astrofaes julkaissut vuoteen 2006 mennessä kahdeksan eri julkaisua.

Aivan kuin moni muukin ukrainalainen black metal -yhtye, käsittelee myös Astrofaesin sanoitukset pääosin slaavilaista mytologiaa, musiikin luodessa enemmänkin tunnelmallista tyyliä aggressiivisen annin sijaan.

Astrofaes (Arkistoitu – Internet Archive)-nimisellä metallimusiikin arvostelusivulla ei ole tekemistä itse yhtyeen kanssa.

Jäsenet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Diskografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä yhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.