Antoinette Frank

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Antoinette Frank (s. 30. huhtikuuta 1971) on yhdysvaltalainen kolmoismurhaaja ja entinen poliisi. Hän syyllistyi yhteen New Orleansin lähihistorian tunnetuimmista rikoksista.

Frank eli epävakaan lapsuuden, mutta halusi pienestä pitäen poliisiksi. Hän kärsi vakavista psyykkisistä ongelmista perheensä hajanaisuuden vuoksi; mm. veli oli paossa lain kouraa ja isä esiintyi hänen elämässään vain satunnaisesti.

Frank palveli New Orleansin poliisissa alle vuoden. Hän kuitenkin sai paikan huolimatta useista valehdelluista kohdista poliisiksi pääsemisen yhteydessä. Hän tapasi erään ampumavälikohtauksen yhteydessä tulevan poikaystävänsä, epäillyn huumausainerikollisen Rogers LaCazen. Hän antoi myöhemmin LaCazen jopa ajella poliisiautolla.

Frank ja LaCaze tulivat 4. maaliskuuta 1995 varastetulla avaimella sulkemaisillaan olevaan Kim Anh -nimiseen vietnamilaiseen ravintolaan itäisessä New Orleansissa. Tätä seuranneen ammuskelun yhteydessä Frank surmasi kaksi ravintolan työntekijää, Ha ja Cuong Vun sekä poliisikollegansa Ronnie Williamsin. Sekä Frank että LaCaze saivat kuolemantuomiot.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.