911 Operator

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
911 Operator
Kehittäjä Jutsu Games
Jakelija Humble Store, Steam, Nintendo eShop, Microsoft Store, Google Play, App Store ja PlayStation Store
Julkaistu
Pelimuoto yksinpeli
Ikäluokitus ESRB: Teini-ikäisille
Alusta Microsoft Windows, Android, iOS, Nintendo Switch ja macOS
Jakelumuoto Digitaalinen jakelu ja digitaalinen lataus
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

911 Operator on Jutsu Gamesin kehittämä, vuonna 2017 julkaistu videopeli. Pelaaja toimii hätäkeskuspäivystäjänä, jonka tehtävä on lähettää oikeat yksiköt tapahtuneisiin hätätilanteisiin ja vastata myös puheluihin.

Peli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alussa pelaaja valitsee tiimit ja heille tarvikkeita hätätilanteita varten. Kun peli alkaa, kartalle ilmestyy merkki, jossa on joko poliisin, ambulanssin tai paloauton merkki. Pelaajan tehtävänä on valita yksiköt hätätilanteen mukaan. Oikea yksikkö täytyy lähettää matkaan ennen kuin on liian myöhäistä. Pelissä voi saada myös puheluita, joiden kohdalla pelaajan on selvitettävä mitä ja missä tapahtuu. Jos antaa väärät ensiapuohjeet, saapuu paikalle liian myöhään tai joku henkilö tai henkilökunnan jäsen kuolee, pelaaja menettää mainepisteitään. Pelaaja erotetaan, jos maine laskee liikaa.

Modet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Career Modessa pelaajan täytyy saada tarpeeksi paljon mainetta ja pisteitä päästäkseen seuraavaan kaupunkiin pelaamaan. Modessa pelataan esimerkiksi New Yorkissa ja Chicagossa.

Free Game Modessa pelaaja voi valita, missä kaupungissa haluaa pelata. Mikäli Career Modessa olevat kaupungit eivät kiinnosta, voi ladata muita kaupunkeja muista maista. Kun pelin nollaa tai lataa ensimmäisen kerran, peli ehdottaa ladattavaksi kaupunkia, jossa olit. Tässä modessa ei voi edetä toisiin kaupunkeihin.

Lisäosa 911 Operator: First Response pelin Career Modeen kaksi modia, Daily Routine ja Unique Stories. Daily Routinessa peli toimii samalla tavalla kuin normaali Career Mode, mutta Unique Stories edellyttää pelaajalta lisämainepisteitä pelin aikana hänen päästäkseen muihin kaupunkeihin.

Lisäosat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • 911 Operator: First Response. Julkaistu 2017
  • 911 Operator: Every Life Matters. Julkaistu 2017
  • 911 Operator: Search And Rescue. Julkaistu 2018

Editorit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on editori, jolla pelaajat voivat suunnitella omia puheluitaan peliin ja julkaista niitä muille.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]