Álex Riberas

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Álex Riberas vuonna 2015.

Álex Riberas (s. 27. tammikuuta, 1994 Barcelona[1]) on espanjalainen moottoriurheilija. Riberas kilpailee tällä hetkellä Yhdysvalloissa WeatherTech SportsCar Championship -sarjassa.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Riberas aloitti uransa Karting-sarjoissa. Vuonna 2010 Riberas siirtyi Eurocup Formula Renault -sarjaan jossa hän sijoittui sarjan kahdeksanneksi. Vuonna 2011 Riberas jatkoi sarjassa saavuttaen yhden voiton ja kolme palkintosijaa sijoittuen sarjan kuudenneksi. Samana vuonna hän ajoi neljä kilpailua Formula Renault Alps -sarjassa. Vuonna 2012 Riberas jatkoi kolmannen kauden Eurocup -sarjassa sijoittuen sarjan yhdeksänneksi. Samana vuonna hän kilpaili Formula Renault NEC ja European F3 Open -sarjoissa.

Vuonna 2013 Riberas siirtyi Saksan Porsche Carrera Cup -sarjaan saavuttaen yhden paalupaikan ja yhden palkintosijan sijoittuen 11:ksi. Vuonna 2014 Riberas kilpaili Porsche Supercup -sarjassa sijoittuen sarjan 12:ksi. Samana vuonna hän kilpaili ADAC GT Masters ja United SportsCar Championship -sarjoissa. Hän osallistui myös Dubain 24 tunnin ajoon. Vuonna 2015 Riberas jatkoi Porsche Supercup -sarjassa saavuttaen yhden voiton ja kolme palkintosijaa sijoittuen sarjan viidenneksi. Samana vuonna hän kilpaili Saksan Porsche Carrera Cupissa sijoittuen niin ikään sarjan viidenneksi.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Álex Riberas Driver Database
Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.