Zorro: The Chronicles (videopeli)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Zorro: The Chronicles
Kehittäjä BKOM Studios, Groupe PVP
Julkaisija Nacon
Jakelija Microsoft Store, Steam ja Epic Games Store
Pelisarja Zorro
Julkaistu 16. kesäkuuta 2022
Lajityyppi toimintaseikkailupeli
Pelimuoto yksinpeli
Ikäluokitus PEGI 7
Alusta Microsoft Windows
Playstation 5
PlayStation 4
Nintendo Switch
Xbox One
Jakelumuoto Digitaalinen lataus ja digitaalinen jakelu
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Zorro: The Chronicles on BKOM Studiosin ja Groupe PVP:n kehittämä ja Naconin julkaisema toimintaseikkailupeli, joka perustuu samannimiseen tietokoneanimaatiosarjaan Zorro: The Chronicles. Peli julkaistiin muun muassa Microsoft Windows-, Xbox One- ja PlayStation 5 -alustoille kesäkuussa 2022.[1]

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Zorrona toimii kaksi hahmoa; Diego de la Vega ja hänen siskonsa Ines, joka animaatiosarjassa auttoi Diegoa hämäämään Monastariota, jotta hän epäilisi Diegon olevan Zorro. Molempien hahmojen kyvyt ovat samat ja he käyttävät aseinaan miekkaa ja ruoskaa. Lisäksi Zorrolla on käytössä kaukoputki, jolla hän voi merkata vastustajansa. Ulkonäön lisäksi hahmojen ominaisuudet eroavat siten, että Diegolla on yksi palkki enemmän erikoisliikkeitä vaativiin toimintoihin, kun taas Ineksellä on yksi palkki enemmän osumakestävyyttä, kuin Diegolla.

Pelissä on yhteensä 18 eri tasoa, joissa on mahdollisuus valita hiiveskely puoli tai toiminnallisempi puoli. Useimmiten pelialue on jaettu kahteen osaan, jossa toinen puoli on rauhallisempi ja vähemmän vartijoitu, kun taas toiminnallisempi alue on täynnä vartijoita ja sotilaita.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Zorro taistelee 1800-luvun Pueblo de Los Ángelesissa, jossa Kapteeni Monastario aiheuttaa kyläläisille harmia korruptoituneilla suunnitelmillaan. Zorron estäessä hänen aikeet Monastario alkaa aiheuttamaan harmia Zorrolle. Myöhemmin de la Vega perhe saa myös haasteita, kun don Malpensa pyrkii saamaan heidän omaisuutensa itselleen.

Hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Zorro The Chronicles Steam Viitattu 27.11.2022 (suomeksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.