Käyttäjä:Mghtydux

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Babylon
fi Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
sv-1 Denna användare har baskunskaper i svenska.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Etsi käyttäjien kieliä

Olen yrittäjä, liiketoimintojen aloittaja ja kehittäjä, jolla on laaja kansainvälinen tausta. Olen viettänyt merkittäviä jaksoja elämästäni niin Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Bahamalla kuin Espanjassakin. Kotimaani Suomi on kuitenkin aina lähellä sydäntäni.

Keskeinen kiinnostuksen kohteeni on yritystoiminta. Olen ollut mukana useissa startup-projekteissa ja saanut nähdä, kuinka ideasta muodostuu kannattava liiketoiminta. Matkustaminen ja uusiin kulttuureihin tutustuminen antavat minulle inspiraatiota ja uusia näkökulmia liiketoiminnan kehittämiseen.

Olen myös intohimoinen tutkija. Tutkimustoiminta tarjoaa mahdollisuuden syventyä aiheisiin, jotka kiinnostavat minua ja joissa haluan kehittyä. Tämä asenne auttaa minua säilyttämään uteliaisuuden ja oppimishalun liike-elämässä.

Rakastan eläimiä ja luontoa, ja ne tuovat minulle rauhaa ja iloa. Niiden suojelu on minulle tärkeä asia, ja pyrin aina huomioimaan ympäristöystävällisyyden omassa elämässäni ja liiketoiminnassani.

Wikipedia-kokemus

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Olen satunnainen Wikipedian päivittäjä vuodesta 2006 lähtien ja pyrin tuomaan kokemukseni ja tiedon aihealueistani Wikipedian artikkeleihin. Minua kiinnostaa uusien artikkeiden luonti, parantaminen ja täydentäminen, jotta ne vastaisivat entistä paremmin todellisuutta. Arvostan Wikipedian tavoitetta jakaa tietoa kaikille maailman ihmisille, ja haluan omalla panoksellani auttaa tavoitteen saavuttamisessa.

Henkilökohtaiset projektit

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

- Liiketoiminnan kehittäminen ja startupit

- Matkustelu ja kulttuurit

- Ympäristönsuojelu ja eläinten hyvinvointi

- Tutkimustoiminta

- suomi (äidinkieli)

- englanti (erinomainen)

- espanja (alkeet)

Jos haluat keskustella kanssani jostakin Wikipedia-artikkelista tai muusta aiheesta, voit jättää viestin keskustelusivulleni.