My Everything

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”My Everything”
Superchrist
Singlen ”My Everything” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Colorgun
 Julkaistu 4. toukokuuta 2006
 Tuottaja(t) Mikko Lohenoja
 Tyylilaji Alternative rock
 Kesto 03.05
 Levy-yhtiö Disco Blanco Recordings
Superchristin muut singlet
Tear Me Down Tonight
2005
My Everything
2006
Thesh, It Is Lying There
2007

My Everything (DBR 005) on suomalaisen rockyhtye Superchristin single joka julkaistiin Suomessa 4. toukokuuta 2006. Se oli yhtyeen ensimmäisen studioalbumin, Colorgunin, kolmas single. Yhtyeen laulaja-kitaristi Mikko Lohenoja nauhoitti My Everythingin, kuten yhtä kappaletta lukuun ottamatta muutkin Colorgunin kappaleet, Barbiewire-studiolla eli yhtyeen silloisella treenikämpällä Helsingin Kaapelitehtaalla.

Singlen toisena raitana on yhtyeen Colorgun -albumin kiertueelta Tavastia-klubin keikalta 5. tammikuuta 2006 taltioitu versio ainoastaan omakustannekasetilla Rockisdead.com julkaistusta kappaleesta MTV Is All You Need. Kappale oli aikoinaan myös sovitettu jamipohjalta yhtyeen keikalla Tavastia-klubilla päivälleen viisi vuotta aiemmin. Singlen CD-painoksella on mukana CD-ROM -raitana lyhennetty 20 minuutin versio monikamerakuvalla tallennetusta kokopitkästä BEHOLD! Superchrist Live Explosion! (2006) -livetaltioinnista samaiselta Tavastia-klubin keikalta. Tallenteella esiintyy vierailevana laulajana Sydän, sydän -yhtyeen Tuomas Skopa.

My Everything on Superchristin yksi tunnetuimmista kappaleista. Singlestä tehtiin CD-painos kauppoihin, ja se sijoittui julkaisuviikollaan toukokuussa 2006 Suomen virallisen singlelistan sijalle 11.[1]

Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. My Everything (Video Edit) – 3.05 (säv. ja san. Mikko Lohenoja, sov. Mikko Lohenoja, Minttu Muranen ja Lassi Jokinen)
  2. MTV Is All You Need (Live) – 3.33 (säv. Mikko Lohenoja, san. Lassi Jokinen ja Mikko Lohenoja, sov. Mikko Lohenoja, Sonja Numminen ja Lassi Jokinen)

CD-painoksella olevan CD-ROM -videoraidan BEHOLD! Superchrist Live Explosion! (lyhyt versio) kappaleet:

  1. Tear Me Down Tonight – 4.12 (säv. Mikko Lohenoja ja Lassi Jokinen, san. Mikko Lohenoja, sov. Mikko Lohenoja, Minttu Muranen ja Lassi Jokinen)
  2. Six Six Seven (Is Sex Heaven) – 2.51 (säv. Mikko Lohenoja ja Lassi Jokinen sov. Mikko Lohenoja, Minttu Muranen, Sonja Numminen ja Lassi Jokinen)
  3. Drum & Vocal Battle (Lassi Jokinen vs. Tuomas Skopa) – 3.24 (säv. san. ja sov. Lassi Jokinen ja Tuomas Skopa)
  4. Little Bird – 5.15 (säv. Mikko Lohenoja san. Lassi Jokinen, sov. Mikko Lohenoja, Minttu Muranen ja Lassi Jokinen)
  5. MTV Is All You Need – 4.13 (säv. Mikko Lohenoja, san. Lassi Jokinen ja Mikko Lohenoja, sov. Mikko Lohenoja, Sonja Numminen ja Lassi Jokinen)

Kokoonpano[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Musiikkivideo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

My Everything -kappaleen musiikkivideon on ohjannut ja leikannut yhtyeen laulaja-kitaristi Mikko Lohenoja. Video hyödyntää materiaalinaan ainoastaan erilaisia kuvapankkien kuvitusvideoita joko sellaisenaan tai useina päällekkäisinä Chroma key -kollaaseina, ja yhtye ei esiinny itse lainkaan kuvissa.[2]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. http://www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/singlet/2006/20 (Arkistoitu – Internet Archive) Suomen virallinen lista - Singlet 20/2006
  2. http://www.youtube.com/watch?v=qwQ62Tj8jGY Musiikkivideon tekijätiedot videon lopputeksteissä YouTubessa

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]