Max Green

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Maxwell Green
Henkilötiedot
Syntynyt15. joulukuuta 1984 (ikä 39)
Cincinnati, Ohio, Yhdysvallat
Ammatti lauluntekijä, kitaristi, basisti, laulaja
Muusikko
Taiteilijanimi Max Green, Max the Ripper
Laulukielet englanti
Aktiivisena 2004-
Tyylilajit post-hardcoreView and modify data on Wikidata
Soittimet basso, kitara
Yhtyeet Escape the Fate, The Natural Born Killers, The Culprit, Falling in Reverse, Violent New Breed
Levy-yhtiöt Eleven Seven, Interscope, Epitaph

Maxwell ”Max” Scott Green (s. 15. joulukuuta 1984)[1] on yhdysvaltalainen basisti, laulaja, taustalaulaja sekä yksi perustajajäsenistä Escape the Fate -yhtyeessä. Hän on Violent New Breed:in solisti, lauluntekijä ja kitaristi.

Hän teki osan Escape the Faten screameista yhdessä laulaja Craig Mabbittin kanssa. Green esiintyy yhdessä Craig Mabbittin kanssa myös Attack Attack!:in laulaja Caleb Shomon kappaleessa All That I'm About.

Max aloitti nuorempana kitaran soittamisen, mutta päätyi soittamaan bassoa. Hän ystävystyi 16-vuotiaana kykykilpailussa Ronnie Radken kanssa ja he perustivat yhdessä Escape the Fate-yhtyeen vuonna 2004. Radken jouduttua vankilaan vuonna 2008 he kuitenkin riitautuivat ja heidän tiensä erosivat. Green kärsi huumeriippuvuudesta, mutta pääsi kuiville vuonna 2013 ja ystävystyi taas Radken kanssa.[2]

Escape the Fatesta lähdettyään hän ryhtyi The Natural Born Killersin soolokitaristiksi. Green lopetti TNBK:ssa vuoden 2013 heinäkuussa ja palasi hetkeksi takaisin Escape the Fate:en. Soitettuaan ETF:ässä puoli vuotta, toukokuun 9. päivänä 2014 Green ilmoitti siirtyvänsä Ronnie Radke:n bändiin Falling in Reverse:en.

Max Green kuitenkin lopetti Falling in Reversen basistina myöhemmin samana vuonna[3] perustaakseen uuden bändin - Violent New Breed:in.[4]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]