Luettelo televisiosarjan The Walking Dead jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
The Walking Dead 2010 logo.svg

Robert Kirkmanin samannimiseen sarjakuvaan perustuvan televisiosarjan The Walking Deadin esitys alkoi AMC-kaapelitelevisiokanavalla 31. lokakuuta 2010 ja Suomessa Foxilla 22. huhtikuuta 2012. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi käsittää kuusi jaksoa. Sarjan keskiössä on sheriffi Rick Grimes, joka vaipuu koomaan saatuaan luodista. Hän herää sairaalasta ja huomaa zombien hallitsevan maailmaa. Hän lähtee vaarallisella matkalle löytääkseen kadonneen vaimonsa ja lapsensa.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Esitetty DVD- ja Blu-ray-julkaisu
Yhdysvallat Suomi
1 6 Flag of the United States.svg 31. lokakuuta 2010 – 5. joulukuuta 2010
Flag of Finland.svg 22. huhtikuuta 2012 – 27. toukokuuta 2012
8. maaliskuuta 2011 20. toukokuuta 2011
2 13 Flag of the United States.svg 16. lokakuuta 2011 – 18. maaliskuuta 2012
Flag of Finland.svg 3. kesäkuuta 2012 – 26. elokuuta 2012
28. elokuuta 2012 7. syyskuuta 2012
3 16 Flag of the United States.svg 14. lokakuuta 2012 – 31. maaliskuuta 2013
Flag of Finland.svg 21. lokakuuta 2012 – 7. huhtikuuta 2013
27. elokuuta 2013 30. elokuuta 2013
4 16 Flag of the United States.svg 13. lokakuuta 2013 – 30. maaliskuuta 2014
Flag of Finland.svg 20. lokakuuta 2013 – 31. maaliskuuta 2014
26. elokuuta 2014[1] 5. syyskuuta 2014[2]
5 16[3] Yhdysvaltain lippu 12. lokakuuta 2014 –[4]
Suomen lippu 13. lokakuuta 2014 –[5]

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Kirjoitus Katsojamäärä (USA; milj.) Katsojamäärä (Suomi) Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Viitteitä
1. 1. Menneitä (Days Gone Bye) Frank Darabont Frank Darabont 5,35 69 000 2010-10-3131. lokakuuta 2010 2012-04-2222. huhtikuuta 2012 [6][7]
2. 2. Sisälmykset (Guts) Michelle MacLaren Frank Darabont 4,71 80 000 2010-11-077. marraskuuta 2010 2012-04-2929. huhtikuuta 2012 [8][9]
3. 3. Puhu sammakoille (Tell It to the Frogs) Gwyneth Horder-Payton Charles H. Eglee, Jack LoGiudice ja Frank Darabont 5,07 82 000 2010-11-1414. marraskuuta 2010 2012-05-066. toukokuuta 2012 [10][11]
4. 4. Jengi (Vatos) Johan Renck Robert Kirkman 4,75 72 000 2010-11-2121. marraskuuta 2010 2012-05-1313. toukokuuta 2012 [12][13]
5. 5. Kulovalkea (Wildfire) Ernest Dickerson Glen Mazzara 5,56 62 000 2010-11-2828. marraskuuta 2010 2012-05-2020. toukokuuta 2012 [14][15]
6. 6. KH-19 (TS-19) Guy Ferland Adam Fierro ja Frank Darabont 5,97 59 000 2010-12-055. joulukuuta 2010 2012-05-2727. toukokuuta 2012 [16][17]

Toinen tuotantokausi (2011–2012)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Kirjoitus Katsojamäärä (USA; milj.) Katsojamäärä (Suomi) Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Viitteitä
7. 1. Metsän siimeksessä (What Lies Ahead) Ernest Dickerson & Gwyneth Horder-Payton Ardeth Bey & Robert Kirkman 7,26 73 000 2011-10-1616. lokakuuta 2011 2012-06-033. kesäkuuta 2012 [18][19]
8. 2. Verenvuodatus (Bloodletting) Ernest Dickerson Glen Mazzara 6,70 55 000 2011-10-2323. lokakuuta 2011 2012-06-1010. kesäkuuta 2012 [20][21]
9. 3. Kilpailu aikaa vastaan (Save the Last One) Phil Abraham Scott M. Gimple 6,10 63 000 2011-10-3030. lokakuuta 2011 2012-06-1717. kesäkuuta 2012 [22][23]
10. 4. Ruusu (Cherokee Rose) Billy Gierhart Evan Reilly 6,29 75 000 2011-11-066. marraskuuta 2011 2012-06-2424. kesäkuuta 2012 [24][25]
11. 5. Nukke (Chupacabra) Guy Ferland David Leslie Johnson 6,12 57 000 2011-11-1313. marraskuuta 2011 2012-07-011. heinäkuuta 2012 [26][27]
12. 6. Salaisuuksia (Secrets) David Boyd Angela Kang 6,08 75 000 2011-11-2020. marraskuuta 2011 2012-07-088. heinäkuuta 2012 [28][29]
13. 7. Käytännössä kuollut (Pretty Much Dead Already) Michelle MacLaren Scott M. Gimple 6,62 57 000 2011-11-2727. marraskuuta 2011 2012-07-1515. heinäkuuta 2012 [30][31]
14. 8. Nebraska Clark Johnson Evan Reilly 8,10 70 000 2012-02-1212. helmikuuta 2012 2012-07-2222. heinäkuuta 2012 [32][33]
15. 9. Liipaisinsormi (Triggerfinger) Billy Gierhart David Leslie Johnson 6,89 65 000 2012-02-1919. helmikuuta 2012 2012-07-2929. heinäkuuta 2012 [34][35]
16. 10. 18 mailin jälkeen (18 Miles Out) Ernest Dickerson Scott M. Gimple & Glen Mazzara 7,04 49 000 2012-02-2626. helmikuuta 2012 2012-08-055. elokuuta 2012 [36][37]
17. 11. Tuomari, valamiehistö ja pyöveli (Judge, Jury, Executioner) Greg Nicotero Angela Kang 6,77 35 000 2012-03-044. maaliskuuta 2012 2012-08-1212. elokuuta 2012 [38][39]
18. 12. Paremmat enkelit (Better Angels) Guy Ferland Evan Reilly & Glen Mazzara 6,89 90 000 2012-04-1111. huhtikuuta 2012 2012-08-1919. elokuuta 2012 [40][41]
19. 13. Hiipuvan nuotion äärellä (Beside the Dying Fire) Ernest Dickerson Robert Kirkman & Glen Mazzara 8,99 89 000 2012-03-1818. maaliskuuta 2012 2012-08-2626. elokuuta 2012 [42][43]

Kolmas tuotantokausi (2012–2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Kirjoitus Katsojamäärä (USA; milj.) Katsojamäärä (Suomi) Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Viitteitä
20. 1. Siemen (Seed) Ernest Dickerson Glen Mazzara 10,87 102 000 2012-10-1414. lokakuuta 2012 2012-10-2121. lokakuuta 2012 [44][45]
21. 2. Sairas (Sick) Billy Gierhart Nichole Beattie 9,55 58 000 2012-10-2121. lokakuuta 2012 2012-10-2828. lokakuuta 2012 [46][47]
22. 3. Kulje kanssani (Walk with Me) Guy Ferland Evan Reilly 10,51 101 000 2012-10-2828. lokakuuta 2012 2012-11-044. marraskuuta 2012 [48][49]
23. 4. Tappaja sisälläni (Killer Within) Guy Ferland Sang Kuy Kim 9,27 93 000 2012-11-44. marraskuuta 2012 2012-11-1111. marraskuuta 2012 [50][51]
24. 5. Sana vain (Say the Word) Greg Nicotero Angela Kang 10,37 85 000 2012-11-1111. marraskuuta 2012 2012-11-1818. marraskuuta 2012 [52][53]
25. 6. Vainottu (Hounded) Dan Attias Scott M. Gimple 9,21 79 000 2012-11-1818. marraskuuta 2012 2012-11-2525. marraskuuta 2012 [54]
26. 7. Kuolleet kolkuttelevat (When the Dead Come Knocking) Dan Sackheim Frank Renzulli 10,43 77 000 2012-11-2525. marraskuuta 2012 2012-12-022. joulukuuta 2012 [55][56]
27. 8. Kärsimysten tie (Made to Suffer) Billy Gierhart Robert Kirkman 10,48 78 000 2012-12-022. joulukuuta 2012 2012-12-099. joulukuuta 2012 [57]
28. 9. Päätösten edessä (The Suicide King) Lesli Linka Glatter Evan Reilly 12,26 114 000 2013-02-1010. helmikuuta 2013 2013-02-1717. helmikuuta 2013 [58]
29. 10. Koti (Home) Seith Mann Nichole Beattie 11,05 75 000 2013-02-1717. helmikuuta 2013 2013-02-2424. helmikuuta 2013 [59]
30. 11. En ole petturi (I Ain't a Judas) Greg Nicotero Angela Kang 11,01 106 000 2013-02-2424. helmikuuta 2013 2013-03-033. maaliskuuta 2013 [60]
31. 12. Selvillä (Clear) Tricia Brock Scott M. Gimple 11,30 85 000 2013-03-033. maaliskuuta 2013 2013-03-1010. maaliskuuta 2013 [61]
32. 13. Nuoli ovenpielessä (Arrow on the Doorpost) David Boyd Ryan C. Coleman 11,46 54 000 2013-03-1010. maaliskuuta 2013 2013-03-1717. maaliskuuta 2013 [62]
33. 14. Saalis (Prey) Stefan Schwartz Glen Mazzara & Evan Reilly 10,84 63 000 2013-03-1717. maaliskuuta 2013 2013-03-2424. maaliskuuta 2013 [63]
34. 15. Murheen laaksossa (This Sorrowful Life) Greg Nicotero Scott M. Gimple 10,99 64 000 2013-03-2424. maaliskuuta 2013 2013-03-3131. maaliskuuta 2013 [64]
35. 16. Tuhoon tuomitut (Welcome to the Tombs) Ernest Dickerson Glen Mazzara 12,42 98 000 2013-03-3131. maaliskuuta 2013 2013-04-077. huhtikuuta 2013 [65]

Neljäs tuotantokausi (2013–2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaus Kirjoitus Katsojamäärä (USA; milj.) Katsojamäärä (Suomi) Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Viitteitä
36. 1. 30 päivää ilman onnettomuuksia (30 Days Without an Accident) Greg Nicotero Scott M. Gimple 16,11 81 000 2013-10-1313. lokakuuta 2013 2013-10-2020. lokakuuta 2013 [66]
37. 2. Tartunta (Infected) Guy Ferland Angela Kang 13,95 68 000 2013-10-2020. lokakuuta 2013 2013-10-2727. lokakuuta 2013 [67]
38. 3. Eristyksissä (Isolation) Dan Sackheim Robert Kirkman 12,92 55 000 2013-10-2727. lokakuuta 2013 2013-11-033. marraskuuta 2013 [68]
39. 4. Samantekevää (Indifference) Tricia Brock Matt Negrete 13,31 72 000 2013-11-033. marraskuuta 2013 2013-11-044. marraskuuta 2013 [69]
40. 5. Erossa (Internment) David Boyd Channing Powell 12,20 77 000 2013-11-1010. marraskuuta 2013 2013-11-1111. marraskuuta 2013 [70]
41. 6. Syötti (Live Bait) Michael Uppendahl Nichole Beattie 12,00 88 000 2013-11-1717. marraskuuta 2013 2013-11-1818. marraskuuta 2013 [71]
42. 7. Kuollutta painoa (Dead Weight) Jeremy Podeswa Curtis Gwinn 11,29 84 000 2013-11-2424. marraskuuta 2013 2013-11-2525. marraskuuta 2013 [72]
43. 8. Liian pitkällä (Too Far Gone) Ernest Dickerson Seth Hoffman 12,05 73 000 2013-12-011. joulukuuta 2013 2013-12-022. joulukuuta 2013 [73]
44. 9. Tuhon jälkeen (After) Greg Nicotero Robert Kirkman 15,76 77 000 2014-02-099. helmikuuta 2014 2014-02-1010. helmikuuta 2014 [74]
45. 10. Vangit (Inmates) Tricia Brock Matthew Negrete & Channing Powell 13,30 70 000 2014-02-1616. helmikuuta 2014 2014-02-1717. helmikuuta 2014 [75]
46. 11. Otettu (Claimed) Seith Mann Nichole Beattie & Seth Hoffman 13,12 74 000 2014-02-2323. helmikuuta 2014 2014-02-2424. helmikuuta 2014 [76]
47. 12. Kotipolttoista (Still) Julius Ramsey Angela Kang 12,61 90 000 2014-03-022. maaliskuuta 2014 2014-03-033. maaliskuuta 2014 [77]
48. 13. Yksin (Alone) Ernest Dickerson Curtis Gwinn 12,65 85 000 2014-03-099. maaliskuuta 2014 2014-03-1010. maaliskuuta 2014 [78]
49. 14. Lehto (The Grove) Michael Satrazemis Scott M. Gimple 12,87 64 000 2014-03-1616. maaliskuuta 2014 2014-03-1717. maaliskuuta 2014 [79]
50. 15. Me (Us) Greg Nicotero Nichole Beattie & Seth Hoffman 13,47 86 000 2014-03-2323. maaliskuuta 2014 2014-03-2424. maaliskuuta 2014 [80]
51. 16. Päätepiste (A) Michelle MacLaren Scott M. Gimple & Angela Kang 15,68 92 000 2014-03-3030. maaliskuuta 2014 2014-03-3131. maaliskuuta 2014 [81]

Viides tuotantokausi (2014–2015)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lokakuussa 2013 sarjaa Yhdysvalloissa esittävä AMC tiedotti, että sarjaan tehdään viides tuotantokausi.[82] Sarjan viidennen tuotantokauden ensimmäinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa 12. lokakuuta 2014.[4] Suomessa jakso esitettiin Suomessa Foxilla päivää myöhemmin.[5] Aiemmista tuotantokausista poiketen jaksoille ei ole annettu suomenkielisiä nimiä.

# Σ # Nimi Ohjaus Kirjoitus Katsojamäärä (USA; milj.) Katsojamäärä (Suomi) Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Viitteitä
52. 1. (No Sanctuary) Greg Nicotero Scott M. Gimple 17,29 96 000 2014-10-1212. lokakuuta 2014 2014-10-1313. lokakuuta 2014 [83]
53. 2. (Strangers) David Boyd Robert Kirkman 15,14 109 000 2014-10-1919. lokakuuta 2014 2014-10-2020. lokakuuta 2014 [84]
54. 3. (Four Walls and a Roof) Jeffrey F. January Angela Kang & Corey Reed 13,80 103 000 2014-10-2626. lokakuuta 2014 2014-11-2727. marraskuuta 2014 [85]
55. 4. (Slabtown) Michael E. Satrazemis Matthew Negrete & Channing Powell 14,52 93 000 2014-11-022. marraskuuta 2014 2014-11-033. marraskuuta 2014 [86]
56. 5. (Self Help) Ernest Dickerson Heather Bellson & Seth Hoffman 13,53 95 000 2014-11-099. marraskuuta 2014 2014-11-1010. marraskuuta 2014 [87]
57. 6. (Consumed) Seith Mann Matthew Negrete 14,07 96 000 2014-11-1616. marraskuuta 2014 2014-11-1717. marraskuuta 2014 [88]
58. 7. (Crossed) Billy Gierhart Seth Hoffman 2014-11-2323. marraskuuta 2014 2014-11-2424. marraskuuta 2014
59. 8. (Coda) Ernest Dickerson Angela Kang 2014-11-3030. marraskuuta 2014 2014-12-011. joulukuuta 2014
60. 9. Greg Nicotero Scott M. Gimple 2015-02-088. helmikuuta 2015 2015-02-099. helmikuuta 2015
61. 10. Julius Ramsay Heather Bellson 2015-02-1515. helmikuuta 2015 2015-02-1616. helmikuuta 2015
62. 11. Larysa Kondracki Seth Hoffman 2015-02-2222. helmikuuta 2015 2015-02-2323. helmikuuta 2015

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. The Walking Dead Season 4 Blu-ray & DVD Release Date Announced dailydead.com. 2.4.2014. Viitattu 5.4.2014.
  2. The Walking Dead – Kausi 4 cdon.fi. Viitattu 13.6.2014.
  3. The Walking Dead Could Last for Ten Years (Sarjan tuottaja Scott M. Gimple sanoo kohdan 3:30 jälkeen, että tuotantokausi sisältää 16 jaksoa) Youtube. Viitattu 13.6.2014. (englanniksi)
  4. a b The Walking Dead @ Comic-Con: Season 5 Premiere Date Revealed — Watch Explosive First Trailer tvline.com/. 25.7.2014. Viitattu 26.7.2014. (englanniksi)
  5. a b THE WALKING DEAD - S05 - OFFICIAL TRAILER (5. kausi alkaa 13.10.2014 FOXilla!) foxtv.fi. Viitattu 4.8.2014.
  6. Sunday Cable Ratings: The Walking Dead Kills; Boardwalk Empire Steady; + Swamp People, Dexter, Ghost Hunters Live & Much More TV by the Numbers. 2.11.2010. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  7. FOX – Viikko 16/2012 Finnpanel. Viitattu 30.4.2012.
  8. Sunday Cable Ratings: The Walking Dead Lives!; Boardwalk Empire Up; + Real Housewives, Hannah Montana, Kendra & Much More TV by the Numbers. 9.11.2010. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  9. FOX – Viikko 17/2012 Finnpanel. Viitattu 2.5.2012.
  10. Sunday Cable Ratings: The Walking Dead, Sarah Palin (again, still); Boardwalk Empire Drops; Real Housewives, Sonny With a Chance, Kendra & Much More TV by the Numbers. 16.11.2010. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  11. FOX – Viikko 18/2012 Finnpanel. Viitattu 8.5.2012.
  12. Sunday Cable Ratings: Sarah Palin's Alaska Falls; The Walking Dead (again, still); Boardwalk Empire Drops; Real Housewives, Sonny With a Chance, Kendra & Much More TV by the Numbers. 23.11.2010. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  13. FOX – Viikko 19/2012 Finnpanel. Viitattu 15.5.2012.
  14. Sunday Cable Ratings: Boardwalk Empire Dips; Soul Train Awards, Real Housewives, Dexter, Top Gear & More TV by the Numbers. 30. marraskuuta 2010. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  15. FOX – Viikko 20/2012 Finnpanel. Viitattu 23.5.2012.
  16. Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead,' 'Boardwalk Empire' Finales Rise; 'Sarah Palin's Alaska,' 'Dexter,' 'The Hasslehoffs' & More TV by the Numbers. 7.12.2010. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  17. FOX – Viikko 21/2012 Finnpanel. Viitattu 3.6.2012.
  18. Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Doubles NLCS + NJ Housewives, 'Boardwalk Empire,' 'Talking Dead,' 'Dexter' & Much More TV by the Numbers. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  19. FOX – Viikko 22/2012 Finnpanel. Viitattu 5.6.2012.
  20. Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Slips, Still Tops; + NJ Housewives, 'Boardwalk Empire,' 'Homeland,' 'Dexter' & Much More TV by the Numbers. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  21. FOX – Viikko 23/2012 Finnpanel. Viitattu 19.6.2012.
  22. Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Drops, Still Tops; + 'Boardwalk Empire,' 'Homeland,' 'Dexter' & More TV by the Numbers. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  23. FOX – Viikko 24/2012 Finnpanel. Viitattu 19.6.2012.
  24. Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead,' 'Hell On Wheels' Lead AMC + 'Boardwalk Empire,' 'Homeland,' 'Dexter' & More TV by the Numbers. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  25. FOX – Viikko 25/2012 Finnpanel. Viitattu 26.6.2012.
  26. Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Stays On Top + 'Housewives Atl,' 'Hell On Wheels,' 'Boardwalk Empire,' 'Homeland,' 'Dexter' & More TV by the Numbers. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  27. FOX – Viikko 26/2012 Finnpanel. Viitattu 5.7.2012.
  28. Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Stays On Top + NASCAR Championship, 'Housewives ATL,' 'Hell On Wheels,' 'Boardwalk Empire,' 'Homeland,' 'Dexter' & More TV by the Numbers. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  29. FOX – Viikko 27/2012 Finnpanel. Viitattu 13.7.2012.
  30. Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Goes Out on Top + Kardashians, 'Housewives' 'Soul Train Awards,' 'Hell On Wheels,' 'Boardwalk Empire,' 'Homeland,' 'Dexter' & More TV by the Numbers. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  31. FOX – Viikko 28/2012 Finnpanel. Viitattu 19.7.2012.
  32. “The Walking Dead” Mid-Season Two Premiere Draws 8.1 Million Viewers, Reigns As The Strongest Drama Telecast In Basic Cable History Against Key Demos TV by the Numbers. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  33. FOX – Viikko 29/2012 Finnpanel. Viitattu 24.7.2012.
  34. Sunday Cable Ratings: More Cable Beats Broadcast - 'The Walking Dead' Down, But Still Dominates + 'Ax Men', 'Khloe & Lamar,' 'Shameless,' 'House Of Lies' & More TV by the Numbers. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  35. FOX – Viikko 30/2012 Finnpanel. Viitattu 31.7.2012.
  36. Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Rises + 'NBA All-Star Game,' 'Ax Men', Oscar's Red Carpet & More TV by the Numbers. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  37. FOX – Viikko 31/2012 Finnpanel. Viitattu 10.8.2012. Arkistoitu alkuperäisestä
  38. Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead,' 'Storage Wars,' 'Army Wives,' 'Real Housewives' & More TV by the Numbers. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  39. FOX – Viikko 32/2012 Finnpanel. Viitattu 21.8.2012. Arkistoitu alkuperäisestä
  40. Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Dominates, 'Oprah's Next Chapter' Sees Series High TV by the Numbers. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  41. FOX – Viikko 33/2012 Finnpanel. Viitattu 21.8.2012. Arkistoitu alkuperäisestä
  42. Sunday Cable Ratings: 'Walking Dead' Season Finale Laps the Field + 'Khloe & Lamar,' 'Frozen Planet,' 'Army Wives' & More TV by the Numbers. Viitattu 30.4.2012. (englanniksi)
  43. FOX – Viikko 34/2012 Finnpanel. Viitattu 28.8.2012. Arkistoitu alkuperäisestä
  44. Sunday Cable Ratings:'The Walking Dead' Dominates Night, Space Jump, 'Dexter', 'Boardwalk Empire','Homeland,' 'Breaking Amish', & More TV by the Numbers. 16.10.2012. Viitattu 17.10.2012. (englanniksi)
  45. FOX – Viikko 42/2012 Finnpanel. Viitattu 23.10.2012. Arkistoitu alkuperäisestä.
  46. Sunday Cable Ratings:'Walking Dead' Kills it Again, + 'Breaking Amish', 'Dexter', 'Long Island Medium', 'NFL Countdown', & More TV by the Numbers. 23.10.2012. Viitattu 24.10.2012. (englanniksi)
  47. FOX – Viikko 43/2012 Finnpanel. Viitattu 30.10.2012. Arkistoitu alkuperäisestä.
  48. Updated: 'The Walking Dead' Viewership Up 10% In Third Episode of Season 3 TV by the Numbers. 30.10.2012. Viitattu 30.10.2012. (englanniksi)
  49. FOX – Viikko 44/2012 Finnpanel. Viitattu 6.11.2012. Arkistoitu alkuperäisestä.
  50. Sunday Cable Ratings: 'Walking Dead' Easily Wins Night TV by the Numbers. 6.11.2012. Viitattu 18.11.2012. (englanniksi)
  51. FOX – Viikko 45/2012 Finnpanel. Viitattu 27.11.2012. Arkistoitu alkuperäisestä.
  52. Sunday Cable Ratings: 'Walking Dead' Wins Night TV by the Numbers. 13.11.2012. Viitattu 18.11.2012. (englanniksi)
  53. FOX – Viikko 46/2012 Finnpanel. Viitattu 27.11.2012. Arkistoitu alkuperäisestä.
  54. FOX – Viikko 47/2012 Finnpanel. Viitattu 27.11.2012. Arkistoitu alkuperäisestä.
  55. The Walking Dead: When the Dead Come Knocking Zap2it. Viitattu 11.10.2012. (englanniksi)
  56. FOX – Viikko 48/2012 Finnpanel. Viitattu 17.12.2012. Arkistoitu alkuperäisestä.
  57. FOX – Viikko 49/2012 Finnpanel. Viitattu 19.12.2012. Arkistoitu alkuperäisestä.
  58. FOX – Viikko 7/2013 Finnpanel. Viitattu 28.2.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  59. FOX – Viikko 8/2013 Finnpanel. Viitattu 28.2.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  60. FOX – Viikko 9/2013 Finnpanel. Viitattu 21.3.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  61. FOX – Viikko 10/2013 Finnpanel. Viitattu 21.3.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  62. FOX – Viikko 11/2013 Finnpanel. Viitattu 26.3.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  63. FOX – Viikko 12/2013 Finnpanel. Viitattu 26.3.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  64. FOX – Viikko 13/2013 Finnpanel. Viitattu 17.4.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  65. FOX – Viikko 14/2013 Finnpanel. Viitattu 17.4.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  66. FOX – Viikko 42/2013 Finnpanel. Viitattu 2.11.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  67. FOX – Viikko 43/2013 Finnpanel. Viitattu 8.11.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  68. FOX – Viikko 44/2013 Finnpanel. Viitattu 12.11.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  69. FOX – Viikko 45/2013 Finnpanel. Viitattu 18.11.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  70. FOX – Viikko 46/2013 Finnpanel. Viitattu 26.11.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  71. FOX – Viikko 47/2013 Finnpanel. Viitattu 3.12.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  72. FOX – Viikko 48/2013 Finnpanel. Viitattu 12.12.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  73. FOX – Viikko 49/2013 Finnpanel. Viitattu 26.12.2013. Arkistoitu alkuperäisestä.
  74. FOX – Viikko 7/2014 Finnpanel. Viitattu 25.2.2014. Arkistoitu alkuperäisestä.
  75. FOX – Viikko 8/2014 Finnpanel. Viitattu 6.3.2014. Arkistoitu alkuperäisestä.
  76. FOX – Viikko 9/2014 Finnpanel. Viitattu 11.3.2014. Arkistoitu alkuperäisestä.
  77. FOX – Viikko 10/2014 Finnpanel. Viitattu 18.3.2014. Arkistoitu alkuperäisestä.
  78. FOX – Viikko 11/2014 Finnpanel. Viitattu 25.3.2014. Arkistoitu alkuperäisestä.
  79. FOX – Viikko 12/2014 Finnpanel. Viitattu 1.4.2014. Arkistoitu alkuperäisestä.
  80. FOX – Viikko 13/2014 Finnpanel. Viitattu 8.4.2014. Arkistoitu alkuperäisestä.
  81. FOX – Viikko 14/2014 Finnpanel. Viitattu 17.4.2014. Arkistoitu alkuperäisestä.
  82. The Walking Dead Renewed for Season 5, Scott Gimple to Return as Showrunner tvline.com. 29.10.2013. Viitattu 2.11.2013. (englanniksi)
  83. FOX – Viikko 42/2014 Finnpanel. Viitattu 13.11.2014. Arkistoitu alkuperäisestä.
  84. FOX – Viikko 43/2014 Finnpanel. Viitattu 13.11.2014. Arkistoitu alkuperäisestä.
  85. FOX – Viikko 44/2014 Finnpanel. Viitattu 13.11.2014. Arkistoitu alkuperäisestä.
  86. FOX – Viikko 45/2014 Finnpanel. Viitattu 17.11.2014. Arkistoitu alkuperäisestä.
  87. FOX – Viikko 47/2014 Finnpanel. Viitattu 24.11.2014. Arkistoitu alkuperäisestä.
  88. FOX – Viikko 46/2014 Finnpanel. Viitattu 24.11.2014. Arkistoitu alkuperäisestä.