Luettelo televisiosarjan Täydelliset naiset jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo televisiosarjan Täydelliset naiset jaksoista. Sarjan ensimmäinen jakso esitettiin ABC:lla Yhdysvalloissa 3. lokakuuta 2004. Ensimmäisellä kaudella oli yksi erikoisjakso, kun taas toisella ja kolmannella kaudella oli kaksi erikoisjaksoa. 6. tammikuuta 2008 mennessä jaksoja on esitetty yhteensä 80. Kaudet yksi, kaksi, kolme ja neljä on julkaistu DVD:llä alueilla 1, 2, 4 ja 5.

Täydelliset naiset seuraa viiden naisen elämää: Gabriellen (Eva Longoria Parker), Breen (Marcia Cross), Lynetten (Felicity Huffman), Susanin (Teri Hatcher) ja Edien (Nicollette Sheridan). Kertoja Mary Alice (Brenda Strong) aloittaa ja päättää jokaisen jakson kerronnallaan.


Tuotantokaudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Alun perin esitetty DVD:n julkaisupäivä
Alue 1 Alue 2 Alue 4 Alue 5 Levyjä
1 23 20042005 20. syyskuuta 2005[1] 10. lokakuuta 2005 28. marraskuuta 2005 18. heinäkuuta 2006 6 (Alue 1, 2 & 4),
5 (Alue 5)
2 24 20052006 29. elokuuta 2006[2] 13. marraskuuta 2006 4. lokakuuta 2006 28. kesäkuuta 2007 7 (Alue 2 & 4),
6 (Alue 1 & 5)
3 23 20062007 4. syyskuuta, 2007[3] 7. maaliskuuta 2008 31. lokakuuta 2007 4. joulukuuta 2007 6
4 17 20072008 2. syyskuuta, 2008[4] 14. marraskuuta 2008 29. lokakuuta 2008 17. maaliskuuta 2009 5
5 22 20082009 1. syyskuuta 2009 9. marraskuuta 2009 21. lokakuuta 2009 - 7
6 23 27. syyskuuta 2009 16. toukokuuta 2010[5] - - - 7
Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Ensimmäinen tuotantokausi (2004-2005)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi alkoi kotirouva Mary Alice Youngin salaperäisestä itsemurhasta Wisteria Lanella. Mary Alicella, joka kertoo sarjan tarinaa tuonpuoleisesta, oli neljä ystävää: Bree Van de Kamp, näennäisesti täydellinen kahden lapsen äiti, joka yrittää pelastaa hajoamassa olevan avioliittonsa; Lynette Scavo, neljän lapsen väsynyt äiti, jonka mies on aina työmatkoilla; Susan Mayer, eronnut äiti, joka etsii elämänsä rakkautta uudesta naapurista nimeltä Mike Delfino, jolla itselläänkin on salaisuus; sekä Gabrielle Solis, materialistinen ex-malli, joka on epätoivoinen yksinäisyydessään, ja löytää apua suhteesta. Yrittäessään olla hyviä vaimoja ja äitejä, samalla neljä ystävystä yrittävät saada selville miksi heidän ystävänsä teki itsemurhan. He löytävät Mary Alicen tavaroiden joukosta muistilapun kiristysyrityksen kera, terapiaistunnon videonauhan jossa hän tunnustaa olevansa oikeasti Angela. Myös Mary Alicen leskeksi jääneen miehen käytös saa heidät ajattelemaan kuolleen ystävänsä mysteeriä.

 • Ensimmäinen tuotantokausi esitettiin Nelosella 10. lokakuuta 2005 – 20. maaliskuuta 2006.
# Esityspäivä Yhdysvalloissa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi[6] Ohjaaja Käsikirjoittaja
100 3. lokakuuta 2004 Pilot Mary-Alicen salaisuus Charles McDougall Marc Cherry
Mary Alice Young ampuu itsensä.Hänen ystävänsä miettivät mikä salaisuus Mary Alicella saattoi olla, ja miksi hän teki itsemurhan. Hautajaisissa Susan tutustuu uuteen naapuriin, Mike Delfinoon, mutta saa pian kilpailijan Edie Brittista, alueen seksikkäimmästä miestennielijästä. Sekaannuksen johdosta hän vahingossa polttaa Edien talon. Breen aviomies ilmoittaa haluavansa avioeron, koska ei enää kestä vaimonsa täydellisyyttä,ja Gabriellellä on suhde teini-ikäisen puutarhurinsa kanssa, jonka avulla hän yrittää etsiä jännitystä elämäänsä ja hemmotella itseään rakkaudella. Lynetellä on kädet täynnä lapsiaan.Viikko Mary Alicen hautajaisten jälkeen naiset löytävät kiristyskirjeen hänen tavaroidensa joukosta ja huomaavat hänen saaneen sen kuolinpäivänään. Mikä oli Mary Alicen salaisuus?
101 10. lokakuuta 2004 Ah, But Underneath Pinnan alla Larry Shaw Marc Cherry
Susan saa sovittua treffit Miken kanssa, mutta Edie onnistuu myös tulemaan paikalle ja luikertelemaan mukaan. Gabrielle huomaa Johnilla olevan tunteita häntä kohtaan. Bree ja Rex alkavat käydä parisuhdeterapiassa Breen pyynnöstä. Lynette yrittää pitää lapsensa kurissa naapurin antamien neuvojen avulla.
102 17. lokakuuta 2004 Pretty Little Picture Kaunis kulissi Arlene Sanford Oliver Goldstick
Naiset päättävät järjestää päivälliskutsut, jotka he sopivat Mary Alicen kanssa ennen tämän kuolemaa. Gabrielle joutuu pikkutytön kiristämäksi tämän nähtyä hänet yhdessä Johnin kanssa. Bree yrittää turhaan pitää avio-ongelmiaan salassa ja suuttuu miehelleen tämän paljastettua heidän käyvän terapiassa. Susan yrittää päästä vihastaan uskotonta entistä miestään kohtaan, mutta joutuu lopulta noloon tilanteeseen Miken edessä.
103 24. lokakuuta 2004 Who's That Woman Kuka on tuo nainen Jeff Melman Tom Spezialy, Marc Cherry
Rouva Huber ymmärtää Susanilla olevan jotain tekemistä Edien talon palamisen kanssa ja yrittää kiristää häntä. Carlos epäilee Gabriellella olevan suhde, mutta erehtyy sen toisesta osapuolesta. Lynetten kaksonpoikien opettaja epäilee pojilla olevan ylivilkkaushäiriö ja yrittää siksi saada heidät eri luokille.
104 31. lokakuuta 2004 Come In, Stranger Vieras talossa Arlene Sanford Alexandra Cunningham
Wisteria Lanella tapahtuu asuntomurto ja asukkaat alkavat tuntea turvattomuutta. Mike on välinpitämätön Susania kohtaan, joka loukkaantuu ja menee treffeille tapaamansa poliisin kanssa. Bree jää yksin viikonlopuksi ja alkaa Mary Alicen ongelmaisen teini-ikäisen pojan Zach ystäväksi. Lynette ja Tom yrittävät saada useasti erotetut poikansa kalliiseen yksityiskouluun, koska muita vaihtoehtoja ei enää ole. Carlos kutsuu äitinsä vierailulle selvittämään, onko Gabriellella suhde, ja Gabrielle yrittää parhaansa mukaan järjestää aikaa suhteelleen äiti Solisin tarkkaavaisten silmien alla.
105 7. marraskuuta 2004 Running To Stand Still Umpikuja Fred Gerber Tracey Stern
Zach katoaa ja Susan saa selville, että Paul Young oli pistänyt hänet mielisairaalaan. Susan ja Julie menevät paikan päälle tutkimaan asiaa. Lynettellä on erimielisyyksiä uudessa koulussa toisen äidin, Maisy Gibbonsin, kanssa, sillä Maisy haluaa muuttaa näytelmää Puhahilkasta mielestään lapsille sopivampaan muotoon. Naisten välille syntyy valtataistelu. Äiti Solis alkaa päästä Gabriellen jäljille, hänen huijattuaan Juanitan tuhlaamaan Carlosin rahoja pokeripelissä. Gabrielle vakuuttaa korvaavansa äiti Solisin tuhlailut, väittämällä tekevänsä sen miehensä takia. Bree yrittää vietellä miehensä pelastaakseen avioliittonsa.
106 21. marraskuuta 2004 Anything You Can Do Kilpailijat Larry Shaw John Pardee, Joey Murphy
Susan ja Mike sopivat ensimmäiset viralliset treffinsä, mutta salaperäinen vieras Kendra saapuu Miken luo, mikä johtaa treffien peruuntumiseen. Edie ja Susan päättävät mustasukkaisina vakoilla heitä. Lynette on riippuvainen kaksostensa ADD-lääkkeistä ja hermostuttaa miehensä päivällisillä kertoessaan tämän työkavereille omia mainosideoitaan. Gabrielle on mustasukkainen Johnin alettua tapailla Danielle Van De Kampia. Andrew ajaa vahingossa äiti Solisin yli juuri kun tämä on saanut selville Gabriellen suhteen.
107 28. marraskuuta 2004 Guilty Syyllinen Fred Gerber Kevin Murphy
Äiti Solis on koomassa ja John tunnustaa Gabriellen ja hänen välisestä suhteesta papille, mikä hermostuttaa Gabrielleä. Van De Kampien perhe päättää salata Andrew'n syyllisyyden yliajoon naapureiltaan. Susan alkaa olla epäluuloinen Miken suhteen. Herra Shaw tutkii hämärää murhaa ja ryhtyy suhteeseen Edien kanssa. Lynette aikoo päästä eroon lääkeriippuvaisuudestaan.
108 12. joulukuuta 2004 Suspicious Minds Epäilyksiä Larry Shaw Jenna Bans
Gabrielle etsii merkitystä elämäänsä ja järjestää siksi muotinäytöksen hyväntekeväisyyttä varten. Paikan päällä Susan saa selville hänen suhteensa Johnin kanssa eikä hyväksy asiaa. Johnin äiti luulee Susanilla olevan suhde poikaansa, joten Gabrielle joutuu tunnustamaan asian hänelle. Carlos pidätetään. Lynette etsii lapsilleen mukavan lastenhoitajan. Bree ja Rex eivät pääse yhteisymmärrykseen poikansa rankaisemisesta, mutta Bree keksii tavan ilmiantamalla poikansa margaritaan sekaantumisen. Poliisit tutkivat lelulaatikkoa, jonka Paul Young heitti jokeen Mary Alicen kuoltua. Sen sisältä löytyy silvottu naisen ruumis.
109 19. joulukuuta 2004 Come Back To Me Palaa luokseni Fred Gerber Patty Lin
Rex joutuu sairaalaan saatuaan sydänkohtauksen. Bree saa selville, että hänellä on suhde Maisy Gibbonsin kanssa ja päättää erota lopullisesti. Carlos paljastaa Gabriellelle olevansa syyllinen rikoksiin joista häntä syytetään, minkä johdosta Gabrielle tuntee itsensä petetyksi. Hän polttaa passin, jonka Carlos tarvitsisi päästäkseen ulos vankilasta. Lynette tulee mustasukkaiseksi, kun hänen lapsensa kiintyvät lastenhoitajaansa, ja yrittää olla parempi äiti.
110 9. tammikuuta 2005 Move On Eteenpäin Jonh David Coles David Schulner
Naapurit eivät vielä tiedä Paul Youngin tappaneen Rouva Huberin vaimonsa kiristämisestä, joten Edie järjestää etsinnän. Rouva Huberin sisko, Felicia Tilman ilmestyy kuvioihin. Soliksien tilit on jäädytetty, mutta Gabrielle päättää tulla toimeen ilman miehensä rahoja ja hankkii työpaikan. Bree pyytää paikallisen apteekkarin, Georgen, treffeille ja Susanin entinen mies palaa. Lynette pelkää miehensä käyvän kuumana heidän lastenhoitajaansa, minkä takia Tomin on lopulta erotettava hänet.
111 16. tammikuuta 2005 Every Day a Little Death Joka päivä pieni kuolema David Grossman Chris Black
Martha Huberin kuolema selviää ja Susan kuulee hänen pitäneen päiväkirjaa, josta poliisi on kiinnostunut. Hän joutuu tunnustamaan Edielle polttaneensa tämän talon, sillä Huber oli kirjoittanut kaikki elämänsä yksityiskohdat ylös. Bree ei halua edetä uudessa suhteessa yhtä nopeasti kuin George. Gabyn talous on romahtamassa, joten hän päättää luovuttaa passin. Carlos pääsee ehdonalaiseen, mutta ei voi poistua kotoaan, mikä vaikeuttaa rahan ansaitsemista, ja Gabrielle ei kestä miehensä halua saada lapsi.
112 23. tammikuuta 2005 Your Fault Vastuunkantajat Arlene Sanford Kevin Etten
Tomin isä tulee vierailulle ja paljastuu, että hän pettää vaimoaan. Lynette saa tästä huolenaiheen itselleen, koska ei hyväksy pettämistä, ja pelkää, että Tomkin joskus pettää häntä. Susania hermostuttaa Zacin ja Julien suhde. Rex yrittää saada Breen takaisin ja Johnin vanhemmat pyytävät Gabriellea suostuttelemaan Johnia, jotta tämä menisi yliopistoon. Hän kuitenkin haluaa edelleen suhdetta Gabriellen kanssa, ja kosii häntä. Gaby kuitenkin palauttaa sormuksen, ja kertoo suhteen laadusta hänen näkökulmastaan.
113 13. helmikuuta 2005 Love is in the Air Rakkautta ilmassa Jeff Melman Tom Spezialy
Mike murtautuu naapurin taloon ja joutuu ammutuksi. Hän yrittää salata tapauksen Susanilta. Ravintolassa hänen haavansa aukeaa, ja Miken on keksittävä tekosyy. Rex paljastaa seksuaaliset taipumuksensa Breelle, kun he yrittävät pelastaa avioliittoaan. Gabrielle yrittää sopeutua työelämään ja Lynette joutuu opettamaan poikiaan olemaan varastelematta naapureilta.
114 20. helmikuuta 2005 Impossible Mahdotonta Larry Shaw Marc Cherry, Tom Spezialy
Poliisi kuulustelee Mike Delfinoa murhasta ja pidättää hänet. Susan jättää Miken tämän entisen rikosrekisterinsä takia. Justin, joka on Johnin ystävä, yrittää kiristää Gabriellea sänkyyn, koska pelkää olevansa homo. Tom yrittää saada ylennystä, mutta Lynette tulee toisiin ajatuksiin kuultuaan sen lisäävän miehen matkustelua. Hän yrittää saada Tomin luopumaan ideasta. Bree järkyttyy kuultuaan hänen tyttärensä harkitsevan esiaviollista seksiä.
115 27. maaliskuuta 2005 The Ladies Who Lunch Skandaaleja Arlene Sanford Alexandra Cunningam
Maisy Gibbons pidätetään prostituutiosta, mikä paljastaa Breelle tämän ja miehensä suhteen oikean laadun. Lisäksi lista Maisyn asiakkaista julkistetaan, mikä saa Breen kauhistumaan. Gabrielle ja Carlos yrittävät salata rahaongelmiaan, mutta joutuvat turvautumaan naapureiden apuun viemärisysteeminsä petettyä. Susan lähentyy Edien kanssa masennuttuaan erosta Mikesta. Lynette kohtaa syytöksiä koululla, sillä hänen poikiensa huhutaan aloittaneen täiepidemian.
116 3. huhtikuuta 2005 There Won't Be Trumpets Hiljaiset sankarit Jeff Melman Joey Murphy, John Pardee
Äiti Solis herää koomasta, mutta kuolee saman tien pudottuaan portaista sairaalassa. Henkilökunta yrittää salata tapahtuman Gabriellelta oikeusjutun pelossa. Carlos ja Gabrielle riitelevät hautajaisten hinnasta, sillä Carlos sanoo haluavansa parasta äidilleen. Bree on huolissaan poikansa moraalikäsityksistä ja yrittää saada Rexiltä apua. Lynette tutustuu kuuroon äitiin Barcliffen koulussa, mutta menettää ystävyyden sekaannuttuaan perheen avio-ongelmiin. Susan haluaa tapailla Edien urakoitsijaa tämän kielloista huolimatta.
117 10. huhtikuuta 2005 Children Will Listen Lapset kuuntelevat Larry Shaw Kevin Murphy
Carlos saa selville, että sairaala tarjosi suurta korvaussummaa Gabriellelle, joka salasi kaiken mieheltään. Hän vaatii Gabriellen allekirjoittavan uuden avioehdon, joka ei jättäisi hänelle mitään avioeron sattuessa. Gabrielle palaa masentuneena Johnin luo, mutta he sopivat, että suhteella ei ole tulevaisuuta. Bree ja Lynette ajautuvat riitoihin Breen kuritettua yhtä Lynetten lapsista. Susanin äiti tulee vierailulle ilmoittamatta etukäteen ja päättää erota miesystävästään. Bree ja Rex menevät tapaamaan poikaansa kurileirille ja kuulevat tämän olevan homo.
118 17. huhtikuuta 2005 Live Alone and Like It Yksinäiset Arlene Sanford Jenna Bans
Lynette ystävystyy naapurinsa, rouva McClusky, kanssa. Gabrielle huomaa saavansa rahaa muilta miehiltä niin halutessaan ja ilmoittaa Carlosille ettei enää suostu kiristettäväksi rahan suhteen. Bree haluaa poikansa keskustelevan papin kanssa, jotta tämä pääsisi taivaaseen. Andrew kertoo kuitenkin papille aikovansa kostaa äidilleen kaikesta pahimmalla mahdollisella tavalla, kun hetki on sopiva. Susanin äiti yrittää sotkeutua tyttärensä rakkauselämään.
- 24. huhtikuuta 2005 Sorting Out the Dirty Laundry (special) Likapyykin lajittelu - -
119 1. toukokuuta 2005 Fear no More Pelkoja Jeff Melman Adam Barr
Gabrielle järjestää suuret juhlat miehelleen, joka on lähdössä vankilaan kahdeksaksi kuukaudeksi. Hän raivostuu kuitenkin huomatessaan tämän vaihtaneen hänen ehkäisypillereitään, minkä vuoksi hän oli tullut raskaaksi. Carlos kuitenkin väittää äitinsä vaihtaneen pillerit. Lynette saa selville, että Tom on järjestänyt työpaikan yrityksestä entiselle tyttöystävälleen, Annabel Fosterille, jonka hän oli alun perin jättänyt ryhdyttyään suhteeseen Lynetten kanssa. Susanin keittiö räjähtää ja hän epäilee Paul Youngin olevan teon takana. Hän palkkaa yksityisetsivän tutkimaan Youngien perheen taustoja. Yksityisetsivä on kuitenkin myös Paulin palveluksessa, joten Susan ei saa kuulla mitään uutta.
120 8. toukokuuta 2005 Sunday in the Park with George Vaikea rakkaus Larry Shaw Katie Ford
George yrittää parhaansa mukaan viettää aikaa Breen kanssa, joka lopulta tuntee syyllisyyttä kertoessaan henkilökohtaisista asioistaan hänelle eikä miehelleen. Lynette pelkää miehensä menettäneen kiinnostuksensa häntä kohtaan. Susan käskee yksityisetsivän vakoilla puolestaan Mikea, ja antaa Mikelle anteeksi murhasta kuultuaan, että se oli itsepuolustusta. Felicia yrittää päästä Paul Youngista lopullisesti eroon ja haluaa Zachin huolehdittavakseen. Rexin sydänvaivat pahenevat, sillä George myy hänelle tarkoituksella vääriä lääkkeitä.
121 15. toukokuuta 2005 Goodbye for Now Luopumisen tuska David Grossman Josh Senter
Susan ja Mike päättävät muuttaa yhteen, mutta Edie yrittää estää heitä saamalla muut naiset tuekseen. Bree ymmärtää Georgen haluan muuta kuin ystävyyttä ja yrittää katkaista välit. Rex saa toisen sydänkohtauksen parin riidan päätteeksi. Gabrielle jättää Carlosin ja tätä odottaa entistä kovempi vankeusrangaistus hänen hyökättyä kahden miehen kimppuun, joilla hän epäili olevan suhde vaimonsa kanssa. Felicia saa Miken avukseen yrityksessään päästä eroon Paul Youngista. Lynette sotkeutuu Tomin työasioihin, minkä johdosta hän lopulta irtisanoutuu.
122 22. toukokuuta 2005 One Wonderful Day Eräänä kauniina päivänä Larry Shaw Kevin Murphy, Tom Spezialy, John Pardee, Marc Cherry, Joey Murphy
Bree ja Rex sopivat välinsä ennen Rexin leikkausta. Sen jälkeen lääkäri kuitenkin vihjaa Rexille kahden kesken, että Bree olisi vastuussa lääkkeiden toimimattomuudesta. Rex uskoo häntä ja jättää ennen kuolemaansa lapun, jossa hän sanoo antavansa Breelle anteeksi. Tom on vihainen vaimolleen tämän aiheuttamasta sotkusta ja ilmoittaa, että on hänen vuoronsa mennä töihin. Mike aikoo tappaa Paulin, mutta muuttaa mielensä kuultuaan, että hänen entinen tyttöystävänsä, Deidre, oli saanut lapsen, Zachin, josta Mary Alice ja Paul huolehtivat tämän pyynnöstä. Deidren tappoi lopulta Mary Alice pelätessään menettävänsä lapsen eikä Paul kuten hän oli luullut. John paljastaa suhteen Carlosille oikeussalissa.

Toinen tuotantokausi (2005-2006)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Saatuan selville Mary Alicen synkän salaisuuden, kotirouvat jatkoivat omia elämiään. Bree, joka jäi ensimmäisellä tuotantokaudella leskeksi, yrittää selviytyä lastensa muuttuneesta käytöksestä ja murhasyytteistä, ja alkaa tapailla Georgea, joka myrkytti hänen mies-vainaansa. Susan, joka etsii yhä elämänsä rakkautta erottuuaan Mikesta, päätyy sänkyyn ex-miehensä kanssa, joka tapailee naapuruston hutsua, Edie Brittiä. Lynette palaa töihin ja Tom jää koti-isäksi. Raskaana oleva Gabrielle päättää olla uskollinen vankilassa olevalle miehelleen Carlosille - mutta juuri alkaessaan hyväksyä äitiyden, Gabrielle saa keskenmenon , mikä johtaa uusiin yrityksiin saada lapsi. Yrittäessään selviytyä kiireisistä elämistään, naiset alkavat olla varuillaan uusista naapureistaan: Betty (Alfre Woodard) ja Matthew Applewhite, jotka muuttivat kadulle keskellä yötä ja joiden kellarista kuuluu öisin valvottavia ääniä.

 • Toinen tuotantokausi esitettiin Nelosella 4. syyskuuta 2006 – 12. helmikuuta 2007.
# Esityspäivä Yhdysvalloissa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi[6] Ohjaaja Käsikirjoittaja
201 25. syyskuuta 2005 Next Uusi vaihe Larry Shaw Jenna Bans, Kevin Murphy
Rexin kuoltua hänen äitinsä saapuu vierailulle Breen luo ja koettelee tämän hermoja hautajaissuunnitelmillaan. Carlos on vankilassa ja John yrittää saada Gabriellen kokonaan itselleen. Lynette saa työpaikan mainostoimistosta. Mike paljastaa Susanille olevansa Zachin isä, minkä vuoksi pari eroaa, sillä Susan ei halua olla Zachin lähellä tämän pidettyä häntä panttivankina. Uudet naapurit muuttavat kadulle.
202 2. lokakuuta 2005 You Could Drive a Person Crazy Taisteluja David Grossman Chris Black, Alexandra Cunnngham
Lynette aloittaa työt, mutta huomaa ettei Tom pysty pitämään taloa tarpeeksi siistinä, ja päättä, että on aika käyttää kyseenalaisia keinoja. Breen ja Rexin äidin välit kiristyvät, kun tämä kerää kaiken huomion itseensä. George aikoo saada Breen takaisin. Susan hermostuu kuullessaan, että Edie seurustelee hänen entisen miehensä kanssa.
203 9. lokakuuta 2005 You'll Never Get Away From Me Valheita ja kuvitelmia Arlene Sanford Tom Spezialy
Rexin äiti aiheuttaa Breelle ongelmia poliisin kanssa Rexin kuolemaan liittyen. He epäilevät, että Bree ja George murhasivat hänet yhdessä, joten Bree menee valheenpaljastustestiin todistaakseen ettei hänellä ole mitään tekemistä Rexin kuoleman kanssa. Gabrielle on vihainen itselleen, koska ymmärtää, ettei ollut Johnille niin tärkeä kuin luuli. Lynetten esimies koettelee hänen hermojaan.
204 16. lokakuuta 2005 My Heart Belongs To Daddy Isät ja pojat Robert Duncan McNeill John Pardee, Joey Murphy
Susan hyväksyy Zachin ja auttaa Mikea hänen etsinnöissään. Hän löytääkin pojan, mutta kuullessaan tämän suunnitelmista hänen tyttärensä suhteen, hän antaa Zachille rahaa ja neuvoo tätä lähtemään kauas etsimään isäänsä. Gabrielle löytää asianajajan Carlosille, mutta joutuu tämän iskuyritysten kohteeksi. Yksi Lynetten pojista ei sopeudu äitinsä työssäkäyntiin ja keksii itselleen mielikuvitusystävän, mikä huolettaa Lynetteä. Andrew ja George taistelevat Breen huomiosta, minkä seurauksena Andrew joutuu takaisin kurileirille.
205 23. lokakuuta 2005 They Asked Me Why I Believe In You Luottamus koetuksella David Grossman Alan Cross
Susan joutuu erottamaan pitkäaikaisen agenttinsa tämän jouduttua ongelmiin poliisin kanssa. Carlos ei pidä Gabriellen palkkaamasta asianajajasta ja vaatii uuden, koska pelkää, että viettäessään paljon aikaa komean juristin kanssa, hän saattaisi alentua uudelleen uskottomuuteen. Bree hautaa Rexin uudestaan poliisitutkinnan jälkeen, ja saa kuulla Rexin kirjoittamasta lapusta. Hän raivostuu siitä, että hänen miehensä piti häntä murhaajana. Lynette pomo Nina manipuloi häntä tulemaan baariseuralaiseksi.
206 6. marraskuuta 2005 I Wish I Could Forget You Lemmentuskia Larry Shaw Marc Cherry
Paul palaa Wisteria Lanelle ja Susan yrittää turhaan saada hänet pidätetyksi Martha Huberin murhasta. Mike ei suostu kertomaan mitään poliiseille, sillä hänkin voisi joutua vankilaan siepattuaan Paulin. Bree ja George aloittavat suhteen, mutta Bree saa allergisen reaktion ja hänen terapeuttinsa sanoo sen saattavan johtua syyllisyydestä. Nina kiristää Lyneten hermoja pilkkaamalla hänen vaatteitaan, joten hän ostaa kalliin puvun, mikä aiheuttaa erimielisyyksiä Tomin kanssa. Carlosin asianajaja kertoo Gabylle rakastuneensa häneen, kun häntä ammutaan, mutta Gaby todistaa, ettei kyse ole rakkaudesta vaan himosta. Paul kertoo Mikelle, että Susan lähetti Zachin pois, mikä johtaa jälleen parin eroon.
207 13. marraskuuta 2005 Color And Light Kameran kertomaa Stephen Cragg Jenna Bans
Susan ja hänen entinen miehensä, Karl, viettävät yön yhdessä seurauksena molempien osapuolten epäonnistuneista suhteista. Lynette ja Tom löytävät naapurustosta sopivan pariskunnan vuorottelemaan heidän kanssaan lasten vahtimisessa. Ystävyys loppuu kuitenkin, kun pariskunta esittelee heille kotipornostudionsa. Betty Applewhiten kellariin lukitsema henkisesti jälkeenjäänyt poika Caleb pääsee pakenemaan ja murtautuu Gabriellen taloon. Gabrielle pelästyy ja putoaa portaat alas, mikä aiheuttaa hänelle keskenmenon.
208 20. marraskuuta 2005 The Sun Won't Set Valoa päin Fred Gerber Kevin Murphy
Gabrielle yrittää lohduttaa itseään shoppailemalla, mutta joutuu lopulta kohtaamaan tunteensa lapsen menettämisestä. Susanin äiti menee naimisiin ja paljastaa Susanille häissä, että tämän oikea isä oli yhden yön juttu ja asuu samassa kaupungissa. Breen luona vierailee nainen, joka kertoo seurustelleensa Georgen kanssa. Nainen kertoo Georgen muuttuneen kihlauksen jälkeen omistamisenhaluiseksi ja aggressiiviseksi.. Bree ei haluaisi uskoa naista, mutta testaaa Georgea tanssimalla ex-poikaystävänsä kanssa, mikä saa Georgen raivostumaan ja Breen purkamaan kihlauksen. Lynette yrittää opettaa Tomia pitämään parempaa huolta lapsista järjestämällä tekaistun kidnappauksen. Caleb pidätetään.
209 27. marraskuuta 2005 That's Good, That's Bad Hyvät ja pahat Larry Shaw Kevin Murphy
Lynette saa nuoren työntekijän, Stun, ja Ninan kiinni yhdessä eräänä iltana toimistolta. Hän myöhemmin mainitsee Stulle, että tämä voisi haastaa yrityksen oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta. Stu tekeekin tämän ja Nina sekä moni muu erotetaan kulujen takia. Lynettesta tulee uusi esimies. Carlos pääsee ehdonalaiseen puhuttuaan paljon nunnan kanssa. Gabrielle on kuitenkin mustasukkainen nunnalle ja järkyttynyt, kuinka uskonnollinen Carlos nykyään on. Hän alkaa epäillä naisen aikomuksia. Susan yrittää ystävystyä isänsä kanssa, siinä onnistumatta. Bree lähettää poliisit Georgen perään epäiltyään hänen heittäneen terapeutin sillalta. Käy myös ilmi, että George myrkytti Rexin, minkä vuoksi Bree lopulta antaa Georgen kuolla tämän haettua huomiota ottamalla yliannostus lääkkeitä.
210 4. joulukuuta 2005 Coming Home Tuhlaajapojat Arlene Sanford Chris Black
Sisar Mary Bernand yrittää houkutella Carlosin mukaan matkalle Afrikkaan, mutta Gabrielle aikoo estää hänen suunnitelmansa. Lopulta Carlos saa allergisen reaktion rokotteesta, jonka Gaby ei ilmoittanut olevan sopimaton Carlosille. Lynette järjestää päivähoidon työpaikalleen. Susan hermostuu biologiselle isälleen tämän avioliiton ulkopuolisista suhteista. Andrew palaa ja Bree paljastaa hänelle kaiken Georgesta.
- 1. tammikuuta 2006 All the Juicy Details (special) - - -
211 8. tammikuuta 2006 One More Kiss Suudelma Wendey Stanzler John Pardee, Joey Murphy
Gabrielle suutelee Lynetten miestä huumorimielessä, mutta asia sotkee naisten välit. Andrew yrittää kiristää Breeta uhaten kertoa poliisille tapahtumista Georgen kanssa ennen tämän kuolemaa. Bree saa kuitenkin apua Karlilta, joka on asianajaja. Paul hyökkää Miken kimppuun ja naiset alkavat tulla epäluuloisiksi Bettyn suhteen, kun tämän talon edestä löytyy auto, jonka takaluukussa on miehen ruumis. Gaby antaa Carlosille luvan tehdä aviorikoksen.
212 15. tammikuuta 2006 We're Gonna Be All Right Sairauksia David Grossman Alexandra Cunningham
Susan kiinnostuu lääkäri Ronista, jonka hän tapaa ensiavussa. Gabrielle loukkaantuu, kun Carlos ei näytä välittävän, vaikka Gabysta on paljastavia kuvia netissä. Lynette haluaa Tomin tekevän vasektomian, mistä tämä lopulta kieltäytyy. Tom myös ilmoittaa ettei pidä enää koti-isän roolista. Bree yrittää saada tietoja Applewhiten perheestä mutta joutuu lopulta putkaan rattijuopumuksesta.
213 22. tammikuuta 2006 There's Something About a War Sota Jeff Melman Kevin Etten
Susan saa kuulla tapailemaltaan lääkäriltä tarvitsevansa pernanpoiston. Carlos yrittää painostaa Gabriellea hankkimaan lapsen uhkaamalla avioliiton mitätöimisellä, mistä sisar Mary oli häntä neuvonut. Carlos kuitenkin peruu uhkauksensa ja Gaby suostuu lapsen hankintaan. Tom hakee avointa paikkaa Lynetten työpaikalta. Bree ja Betty hermostuvat, kumpikin omista syistään, kuultuaan Matthew'n ja Daniellen seurustelusta.
214 12. helmikuuta 2006 Silly People Hassut ihmiset Robert Duncan McNeill Tom Spezialy
Tom yrittää sopeutua Lynetten työpaikalle menemällä mukaan paikan esimiehen leikkeihin. Gabrielle kiintyy kiinalaiseen orjana pidettyyn tyttöön, jolle Carlos tarjosi väliaikaista oleskelupaikkaa. Susan yrittää mennä naimisiin homomiehen kanssa saadakseen vakuutuksen leikkausta varten. Suunnitelma ei kuitenkaan onnistu, joten Karl tarjoutuu naimaan hänet. Molemmat päättävät salata asian Edieltä, jonka kanssa Karl edelleen seurustelee. Bree menee tutkimaan Bettyn taloa, mutta saatuaan heidän salaisuutensa selville hän joutuu Bettyn kiristämäksi.
215 19. helmikuuta 2006 Thank You So Much Ystävänpalveluksia David Grossman Dahvi Waller
Edie löytää kihlasormuksen ja avioehtopapereita Karlin laukusta ja luulee tämän kosivan häntä pian. Lääkäri kertoo Gabriellelle ettei tämä todennäköisesti voi saada enää lasta keskenmenon vuoksi. Breen alkoholiongelmat paljastuvat Lynettelle. Susan alkaa tulla toisiin ajatuksiin leikkauksen suhteen kuultuaan sen olevan Ronin ensimmäinen.
216 12. maaliskuuta 2006 There Is No Other Way Viimeiset keinot Randall Zisk Bruce Zimmerman
Gabrielle ja Carlos päättävät adoptoida lapsen, mutta asia mutkistuu pariskunnan menneisyyden takia. Bree ja Andrew ajautuvat yhä pahemmin erilleen. Lynetten esimiesaseman vuoksi hän joutuu antamaan määräyksiä Tomille, joka ei asiasta pidä. Susan pääsee leikkaukseensa, mutta tunnustaa lääkenarkoosissa Ronille rakastavansa Mikea. Noah Taylor on kuolemaisillaan ja kuulee uutta tietoa Paul Youngista ja lapsenlapsestaan, Zachista.
217 26. maaliskuuta 2006 Could I Leave You? Katkeavat siteet Pam Thomas Scott Sanford Tobis
Tohtori Ron kuulee Susanin avioliitosta ja Susan pyytää hänet illalliselle Karlin kanssa todistaakseen ettei parin välillä ole mitään. Karl kuitenkin järjestää hässäkkää, Ronin ja Miken välillä, jota Susan sanoi vahingossa rakastavansa, ja pari eroaa. Gabrielle haluaa valita tulevan lapsensa sijaisäidin mahdollisimman tarkasti. Andrew kiristää Breeltä rahaa uhkaamalla kertoa poliisille keksimistään tukahdutetuista muistoista, jotka sisältävät seksuaalista väkivaltaa.
218 2. huhtikuuta 2006 Everybody Says Don't Kiusaus Tom Cherones Alexandra Cunningham, Jenna Bans
Carlos ja Gabrielle yrittävät adoptoida stripparin synnyttämän lapsen. Breen ja Andrew'n välinen oikeudenkäynti lähestyy ja Bree yrittää saada Lynetten puolelleen. Edie saa selville Susanin ja Karlin avioliiton ja kostaa pistämällä Susanin töihin kihlajaisiin ja Karlin maksamaan odotettua enemmän häistä.
219 16. huhtikuuta 2006 Dont' Look at me Häpeä David Grossman Josh Senter
Breen isä ja äitipuoli tulevat vierailulle ja yrittävät selvittää Breen ja Andrew'n välejä. Gabrielle ja Carlos menevät oikeuteen kuultuaan ettei heidän tuleva lapsensa olekaan lain mukaisesti heidän. Susanin mielestä Karl ei oikeasti rakasta Edieta,vaan on yhä rakastunut häneen.
- 23. huhtikuuta 2006 The More You Know, The Juicier It Gets - - -
220 30. huhtikuuta 2006 It Wan't Meant To Happen Rukous Larry Shaw Marc Cherry, Tom Spezialy
Lynette aiheuttaa tahtomattaan riidan esimiehensä ja tämän vaimon välille, minkä johdosta Tom päätetään erottaa. Gabrielle ja Carlos menettävät lapsen, kun biologinen äiti haluaa vauvansa takaisin. Karl jättää Edien, joka tukeutuu Susaniin. Betty on saanut talonsa myytyä, mutta Danielle kiristää Matthew'ta pysymään keksimään keinon jäädä. Nuoret huijaavat Calebin käymään Daniellen kimppuun Breen ollessa samaan aikaan kotona. Suunnitelma menee kuitenkin pieleen, kun Betty päättääkin myrkyttää Calabin.
221 7. toukokuuta 2006 I Know Things Now Karuja totuuksia Wendey Stanzler Kevin Etten, Bruce Zimmerman
Andrew keksii vihdoin lopullisen keinon kostaa äidilleen ja viettelee tämän poikaystävän, joka paljastui seksiaddiktiksi. Bree heittää Andrew'n ulos. Gabrielle yrittää keksiä keinon, jolla pitäisi kiinalaisen tytön maassa, sillä tämä on hänen mielestään hyvä kotiapulainen,ja keksiikin keinon, joka hyödyttäisi molempia. hän ehdottaa, että tytöstä tulisi heidän lapsensa sijaisäiti. Edie palkkaa yksityisetsivän saadakseen selville, kuka Karlin toinen nainen oli. Susan uskoo paljastuvansa joka tapauksessa, joten hän kirjoittaa kirjeen, jossa hän paljastaa viettäneensä yön Karlin kanssa vähän aikaa sitten. Edie kostaa polttamalla Susanin talon. Jakson aikana Mike ja Susan lähentyvät jälleen.
222 14. toukokuuta 2006 No One Is Alone Yksin David Grossman Kevin Murphy, Chris Black
Danielle karkaa kotoa ja jättää lapun, jossa hän sanoo kaiken olleen Breen syytä. Bree päättää mennä hoitoon mielisairaalaan. Lynette epäilee Tomin pettävän häntä ja seuraa häntä työmatkalle. Felicia lavastaa Paul Youngin syylliseksi murhaansa levittämällä pitkään keräämäänsä verta pitkin tämän asuntoa ja alkaa piileskellä. Gabrielle ja Carlos onnistuvat saamaan kotiapulaisensa raskaaksi hedelmöityshoidossa, jotta tämä saisi jäädä maahan ja he saisivat lapsen.
223 21. toukokuuta 2006 Remember (1) Muistoja osa 1/2 Larry Shaw Marc Cherry, Jenna Bans
Melanie Fosterin murha näytetetään ja paljastuu, että murhaaja olikin Matthew eikä Caleb kuten Matthew oli uskotellut äidilleen. Bree pelästyy kuullessaan Daniellen olevan matkalla murhaajan kanssa, mutta ei pääse pois sairaalasta. Susan muuttaa asuntovaunuun päätettyään pärjätä omillaan. Paul pyytää Zachia menemään Noahin luo, jotta saisi hyvän asianajajan hänen rahoillaan.
223 21. toukokuuta 2006 Remember (2) Muistoja osa 2/2 Larry Shaw Marc Cherry, Jenna Bans
Lynette saa selville, ettei Tom pettänytkään häntä vaan kävi tapaamassa 12-vuotiaan tyttärensä äitiä, joista kummastakaan Lynette ei aiemmin tiennyt mitään. Nora ei myöskään ollut aiemmin kertonut Tomille tyttärestään, Kaylasta. Zach kytkee Noahin hengityskoneen pois päältä kuultuaan tämän aikovan poistaa hänet testamentista. Hän perii heti suuren omaisuuden. Bree pakenee sairaalasta ja löytää Daniellen ja Matthew'n kotoaan. Matthew uhkaa ampua hänet, mutta Bettyn hälyttämät poliisit ehtivät ampua Matthew'n ensin. Betty ja Caleb muuttavat pois tapahtuman jälkeen. Gabrielle saa Carlosin kiinni pettämisestä heidän kotiapulaisensa kanssa ja heittää hänet pihalle, vaikka antoi hänelle luvan pettää itseään, mutta ymmärtää, että Carlos on lähentynyt kotiapulaisen myös henkisesti. Mike aikoo kosia Susania, mutta Orson Hodge ajaa Miken yli ennen kuin hän ehtii tehdä mitään. Sen jälkeen Orson menee tapaamaan Breeta.

Kolmas tuotantokausi (2006-2007)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

On kulunut kuusi kuukautta siitä kun Orson Hodge ajoi autollaan Miken yli. Gabrielle, joka sai selville miehensä pettäneen tätä heidän siivojansa sekä sijaiskohtunsa kanssa, kieltäytyi ottamasta tätä takaisin ja nyt pari on eroamassa, mutta molemmat haluavat kasvattaa vielä syntymättömän lapsen. Bree, joka on vihdoin päässyt Rexin kuoleman yli, menee naimisiin Orsonin kanssa. Mysteerinen nainen (Laurie Metcalf) syyttää parin kihlajaisissa Orsonia ex-vaimonsa tappamisesta ja Bree alkaa epäillä miehensä historiaa. Lynette yrittää sopeutua Tomin lehtolapsen Kaylan ja hänen sietämättömän äitinsä sekoitettua perheen elämä. Tom löytää unelmansa pitsasta ja perustaa ravintolan. Susan, joka epätoivoisena odottaa Miken heräämistä, alkaa seurustella Ian Hainsworthin kanssa, jonka vaimo on ollut monta vuotta koomassa. Susanin ollessa lomalla Ianin kanssa, Mike herää kahden viime vuoden muistinsa menettäneenä, ja Susanin arkkivihollinen Edie kirjoittaa MIken historian uusiksi. Samalla Edien siskonpoika Austin muuttaa Wisteria Lanelle.

 • Kolmas tuotantokausi esitettiin Nelosella 17. syyskuuta 2007 – 3. maaliskuuta 2008.
# Esityspäivä Yhdysvalloissa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja
301 24. syyskuuta 2006 Listen to the Rain on the Roof Sade Larry Shaw Marc Cherry, Jeff Greenstein
Kuusi kuukautta myöhemmin Orson kosii Breeta, joka epäröiden suostuu. Kihlajaisiin kuitenkin ilmestyy kutsumaton nainen, joka sanoo Orsonin murhanneen entisen vaimonsa. Mike on koomassa ja Susan käy usein onnettomana katsomassa häntä. Sairaalassa oleilee myös Ian Hainsworth, joka käy katsomassa pari vuotta koomassa maannutta vaimoaan. Susan ja Ian ystävystyvät. Gabrielle hoitaa viimeisillä raskaana olevaa kotiapulaistaan, mutta parin välit ovat huomattavasti kiristyneet. Lynette yrittää tulla toimeen lähelle muuttaneen Noran kanssa, mutta hänen on vaikea kestää Noran taitoa manipuloida.
302 1. lokakuuta 2006 It Takes Two Täydellinen pari David Grossman Kevin Murphy, Jenna Bans
Susan ja Ian menevät treffeille Ianin aloitteesta. Gabriellen lapsi syntyy, mutta tulos ei ole odotetun kaltainen, koska hedelmöityksessä oli tapahtunut sekaannus. Gabrielle ei ota lasta ja pariskunnan avioero on entistä selkeämpi. Bree ja Orson menevät naimisiin, vaikka Bree suhtautuu epäilyksellä tämän menneisyyteen. Varsinkin, kun pari kutsutaan häistä ruumishuoneelle tunnistamaan naisen ruumista. Orson tunnistaa naisen, mutta tämä nainen ei ole hänen vaimonsa, vaan joku muu. Edien sisarenpoika Austin tulee vierailulle. Lynette on onneton Noran takia, eikä tiedä mitä tehdä.
303 8. lokakuuta 2006 A Weekend in the Country Viikonloppu maalla Wendey Stanzler Bob Daily
Naiset lähtevät lomalle kukin tahollaan. Breen häämatka keskeytyy kuitenkin alkuunsa, kun hän näkee televisiosta uutisraportin kadulla viimeisen puoli vuotta asuneesta pojastaan. Mike herää koomasta, mutta Susan on mökillä Ianin kanssa eikä hänen matkapuhelimeensa saada yhteyttä. Edie päättääkin virkistää Miken muistia omalla versiollaan viimeisen kahden vuoden tapahtumista.
304 15. lokakuuta 2006 Like It Was Historiaa Larry Shaw John Pardee, Joey Murphy
Susan jättää Ianin kuultuaan Miken heränneen. Edien kertomusten takia Mike ei kuitenkaan halua olla tekemisissä Susanin kanssa. Andrew palaa muuttuneena parempaan suuntaan ja luo uuden yhteyden äitiinsä. Danielle taas aiheuttaa ongelmia seurustelemalla opettajansa kanssa. Gabriellen ja Carlosin avioero ei ole vielä lopullinen ja pari riitelee, kun Carlos päättää muuttaa takaisin taloon. Carlos kuitenkin kertoo rakastavansa Gabya yhä.
305 22. lokakuuta 2006 Nice She Ain't Sabotaasia David Warren Alexandra Cunningham, Susan Nirah Jaffee
Nora yrittää rikkoa Lynetten ja Tomin välejä puuttumalla Tomin urasuunnitelmiin. Danielle yrittää itsemurhaa heikolla menestyksellä ja eroaa lopulta opettajastaan Breen käytettyä hyvim ovelaa käänteispsykologiaa. Gabrielle ja Carlos yrittävät tehdä toisensa mustasukkaisiksi menemällä treffeille muiden kanssa. Poliisit löytävät kuolleen naisen kädestä Miken puhelinnumeron.
306 29. lokakuuta 2006 Sweetheart, I Have To Confess Tunnustan David Grossman Dahvi Waller & Josh Senter
Mike saa takauman kuolleesta naisesta. Lynette ei hyväksy Tomin ideaa perustaa oma pitseria, joten Nora kokee aikansa olevan otollinen, ja suutelee masentunutta Tomia. Saatuaan tietää tästä Lynette varoittaa Noraa pysymään kaukana hänen perheestään. Gabrielle hämmentyy Carlosin luovutettua oikeudessa. Myöhemmin Gaby löytää Carlosin papereita miljoonasta tuottavasta työpaikasta. Hän haluaa osan rahoista itselleen ja viettelee Carlosin, joka paljastaa, että lähetti paperit itse itselleen aikomuksenaan nöyryyttää ja satuttaa Gabya. Susan palaa Ianin luo, koska saa tietää Miken ja Edien orastavsta suhteesta.
307 5. marraskuuta 2006 Bang Pamaus Larry Shaw Joe Keenan
Orsonia murhasta epäilevä Carolyn Bigsby saa kuulla Breelta miehensä pettävän häntä. Hän hermostuu ja menee miehensä työpaikalle paikalliseen supermarkettiin ja yrittää ampua tämän. Yrityksen epäonnistuttua hän ottaa asiakkaat panttivangeiksi. Hän ampuu Noran ja yrittää ampua Lyneten, mutta uusi naapuri Art pelastaa tämän hengen. Ollessaan panttivankeina Julie ja Austin lähentyvät. Oikeus määrää Carlosille kaikki talon tavarat hänen todistettuaan, että Gaby vietteli hänet ja Gaby alkaa tuhota talon sisältöä. Kostoksi Carlos alkaa tuhota taloa, mutta lopulta he sopivat asian.|-
308 12. marraskuuta 2006 Children and Art Lapset ja vanhemmat Wendey Stanzler Kevin Etten, Jenna Bans
Lynette epäilee uutta naapuria, Artia, pedofiiliksi nähtyään kuvia nuorista vähäpukeisista pojista tämän kellarissa. Gabrielle yrittää etsiä elämäänsä sisältöä ja palaa malliksi, mutta yritysen tulos ei ole odotetun kaltainen. Julie ja Austin alkavat seurustella. Bree tahtoo saada yhteyden Orsonin äitiin, ja menee vierailemaan tätä hoitokotiin. Hän ottaa Glorian kotiinsa ja hämmentyy äidin ja pojan kireistä väleistä.
309 19. marraskuuta 2006 Beautiful Girls Kauniit tytöt David Grossman Dahvi Waller, Susan Nirah Jaffee
Gloria kertoo Breelle, että Orson petti entistä vaimoaan, Almaa, ranskalaisen Moniquen kanssa. Almaa ei ole nähty eron jälkeen. Bree ei tunne kykenevänsä luottaa Orsoniin enää ja pyytää tätä lähtemään talostaan. Gabrielle tekee vanhalle ystävälleen vastahakoisesti palveluksen, ja alkaa valmentaa nuoria tyttöjä kauneuskilpailuihin, josta löytää kuitenkin tarkoitusta elämäänsä. Susan yöpyy Ianin luona ja huomaa, ettei löydä tietään hovimestarin eikä Ianin sydämeen, joissa kummassakin lepää Jane. Lynette kertoo naapureille epäilyksiään Artista, mistä ihmiset villiintyvät.
310 26. marraskuuta 2006 The Miracle Song Joulun taika Larry Shaw Bob Daily
Mike pidätetään Moniquen murhasta, koska hänen pihdeistään löydettiin Moniqen verta. Edie jättää Miken, mutta Susan on varma ettei Mike tappanut naista ja haluaa auttaa hankkimalla asianajajan. Ian tekee mustasukkaisena sopimuksen, ettei Susan tapaisi Mikea, jos hän kustantaisi hyvän asianajajan. Bree ja Susanin välille puhkeaa riita, kun Susan Miken syyttömyyttä vannoen soittaa poliisille, ja kertoo, että Orsonilla oli suhde Moniquen kanssa. Bree ottaa Orsonin takaisin kuultuaan, ettei Orson rakastanut Almaa, vaan nai hänet äitinsä painostuksesta. Lynetten epäilykset Artista saavat naapuruston tekemään mielenosoituksen, jonka takia Artin sisko kuolee. Art muuttaa pois ja paljastaa syyllisyydentuntoiselle Lynetelle, hänen olleensa oikeassa valokuvista. Gloria tapaa Alman keskustellakseen suunnitelmistaan.
311 7. tammikuuta 2007 No Fits, No Fights, No Feuds Nainen menneisyydestä Sanaa Hamri Alexandra Cunningham, Josh Senter
Alma menee tapaamaan Breeta ja kertoo tälle piileskelleensä Kanadassa kaiken tämän ajan. Bree päättää järjestää päivälliskutsut todistaakseen, ettei Orson tappanut vaimoaan. Juhlissa tapahtuu kuitenkin käänne, joka tuhoaa Breen ja Susanin ystävyyden ja kenties Ianin rakkaudenkin. Kayla muuttaa Scavoille asumaan, mutta pitää Lynetteä syynä äitinsä kuolemaan. Gaby ymmärtää, ettei ole vielä päässyt yli Carloksesta, ja Julie päättää harrastaa seksiä Austinin kanssa.
312 14. tammikuuta 2007 Not While I'm Around Turvattomuus David Grossman Kevin Murphy, Kevin Etten
Susan saa selville, että Julie harrastaa seksiä eikä pidä asiasta. Hän ja Edie saavat selville Austinin ja Daniellen suhteen, minkä jälkeen sydämensä särkenyt Julie ja Austin eroavat. Bree menee Alman luo ja pyytää häntä jättämään Orsonin rauhaan. Hän huolestuu löydettyään vahingossa komerosta pussin, joka sisältää Moniquen hampaat. Lynette puuttuu Tomin ravintola-asioihin huomattuaan ettei kaikki suju suunnitelmien mukaan. Gabriellella on salainen ihailija, joka jättää hänen kotiinsa kalliita lahjoja. Hän on innoissaan asiasta, kunnes menee tapaamaan ihailijaa ja huomaa sen olevan Zach Young.
313 21. tammikuuta 2007 Come Play Wiz Me Hampaiden kiristystä Larry Shaw Valerie Ahern, Christian McLaughlin
Susan suostuttelee Gabriellen menemään treffeille Zachin kanssa, jotta tämä maksaisi Miken takuut ja asianajajan. Jane kuolee. Alma ja Gloria huijaavat Orsonin Alman luokse ja huumaavat tämän, jotta Alma voisi raiskata Orsonin ja tulla raskaaksi. Bree saa kaiken selville. Lynette eroaa työstään ja päättää ruveta ravintolabisneksessä Tomin kumppaniksi.
314 11. helmikuuta 2007 I Remember That Muisto David Warren John Pardee, Joey Murphy
Orson kertoo Almalle ja Glorialle etteivät he voi estää häntä ja Breeta olemasta yhdessä, vaikka Alma tulisikin raskaaksi. Sen jälkeen Alma hermostuu ja päättää ilmiantaa Orsonin poliisille meneistä teoista. Gloria kuitenkin lukitsee Alman ullakolle. Bree huijataan kiipeämään katolle, josta hän putoaa ja joutuu sairaalaan. Mike muistaa hypnoterapistin avulla Moniquen murhaillan, ja sen, että Orson oli paikalla. He päätyvät tappelemaan sairaalan katolla, josta Orson putoaa. Gabrielle menee treffeille Zachin asianajajan kanssa, mutta Zach estää treffien etenemisen Gabriellen tietämättä. Tom ei pidä siitä, että Lynette yrittää puuttua ravintolan toimintaan. Ian kosii Susania, joka vastaa kyllä.
315 18. helmikuuta 2007 The Little Things You Do Together Yhteinen onni David Grossman Marc Cherry, Joe Keenan
Alma onnistuu pakenemaan ullakolta, mutta putoaa katolta ja kuolee. Gloria yrittää murhata Breen ja lavastaa sen itsemurhaksi, mutta Orson onnistuu estämään hänet viime hetkellä. Gloria saa sydänkohtauksen ja halvaantuu täysin. Orson vie hänet makaamaan kuolleen Alman luokse ja tapahtumaketjun selvitessä poliiseille Mike vapautetaan syytteistä. Oikeasti Gloria oli murhannut Moniquen ja Mike sattui tulemaan paikalle murhailtana, mutta ei nähnyt ruumista. Scavojen pizzeria avataan ja Gabrielle saa Zachin ymmärtämään ettei heillä ole tulevaisuutta.
316 4. maaliskuuta 2007 My Husband, The Pig Pokerinaamat Larry Shaw Brian Alexander
Edien entinen mies tuo parin pojan vierailulle ja Carlos huomaa, että Edie on kaukana täydellisestä äidistä. Ian ja Mike päättävät riidan Susanista Ianin voitoksi pokerin avulla. Tom yrittää suunnitella Lynettelle täydellistä hääpäivää. Danielle huomaa olevansa raskaana ja Orson päättää piilottaa hänet, jotta asia ei selviäisi kenellekään. Gabrielle menee treffeille Fairview'n pormestariksi pyrkivän miehen kanssa.
- 1. huhtikuuta 2007 Special: The Juiciest Bites - - -
317 8. huhtikuuta 2007 Dress Big Paljon porua puvusta Matthew Diamond Susan Nirah Jaffee, Kevin Etten
Lynette ja Tom riitelevät pizzerian työasuista. Lopulta Lynette joutuu hoitamaan yritystä, sillä Tom loukkaa selkänsä ja joutuu kuukausien sairauslomalle. Victor jahtaa Gabriellea. Susan tapaa appivanhempansa. Edie ja Carlos päätyvät sänkyyn.
318 15. huhtikuuta 2007 Liaisons Into ja himo David Grossman Alexandra Cunningham, Jenna Bans
Mike pelastaa Susanin ja Ianin auto-onnettomuuden jälkeen, mikä ärsyttää Iania ja aiheuttaa riidan parin välille. Lynette palkkaa uuden työntekijän Tomin toiveiden vastaisesti. Gabrielle yrittää tehdä Victorin mustasukkaiseksi ja saa rakkaudentunnustuksen vastineeksi.
319 22. huhtikuuta 2007 God, That's Good Moni kakku päältä kaunis Larry Shaw Josh Senter, Dahvi Waller
Tom vastustaa Lynetten ja uuden työntekijän suunnitelmia pizzerian suhteen, mikä ajaa avioparin erilleen. Gabrielle hyväksyy Victorin kosinnan, ja Carlos masentuu kuullessaan asiasta. Mike ilmoittaa Ianille haluavansa Susanin takaisin. Kolmikon riitelyn päätteeksi Susan päättää perua häät. Poliisi saa selville, että rouva McCluskey säilyttää ruumista pakastimessaan.
320 29. huhtikuuta 2007 Gossip Juorut Wendey Stanzler Joey Murphy, John Pardee
Susan menee terapeutin puheille, jolloin hän tajuaa että hänen pitää valita joko Mike tai Ian. Victor ja Gabrielle pitävät kihjalaisjuhlat. Gabrielle ei ole iloinen kun hän kuulee Edien ja Carlosin tapailevan. Ian tekee päätöksen kun kuulee Susanin vastaajan. Tom aavistaa että Lynettellä on suhde Rickiin. Mike muuttaa.
321 6. toukokuuta 2007 Into The Woods Eksyneet David Grossman Alexandra Cunningham
Scavojen Ravintola ryöstetään, kun Lynette on siellä töissä. Mike menee metsäretkelle ja Susan lähtee etsimään häntä, mutta eksyy. Victor voittaa.
322 13. toukokuuta 2007 What Would We Do Without You? Vaikeat kysymykset - -
Carlos aikoo ostaa Miken talon. Susan on alla päin, sillä hän peruutti häänsä Ianin kanssa. Gabrielle "varasti" hänen häänsä. Susan ja Mike menevät kihloihin. Tomin vanha koulukaveri saapuu kylään ja Lynette pelkää avioliittonsa puolesta. Edie pelkää eroa ja ehdottaa siksi Carlosille, että pari tekisi lapsen. Hän syö kuitenkin edelleen ehkäisypillereitä.
323 20. toukokuuta 2007 Getting Married Today Häähuumaa David Grossman Joe Keenan, Kevin Murphy
Gabrielle ja Victor menevät naimisiin ja myös Susan ja Mike tekevät samoin. Bree ja Orson palaavat häämatkaltaan yllätyksen kanssa. Lynetten äiti tulee auttamaan tytärtään tämän sairaudessa. Carlos saa selville Edien juonen.

Neljäs tuotantokausi (2007-2008)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Neljännellä kaudella Susan ja Mike alkavat asettua aloilleen mentyään naimisiin ja Susan saa selville olevansa raskaana. Edie lavastaa itsemurhan ja saa näin Carlosin pysymään luonaan. Lynette taistelee syöpänsä sekä tytärpuolensa Kaylan kanssa. Bree teeskentelee raskautta säästääkseen perheen siltä häpeältä, että naapurusto saisi tietää Daniellen olevan raskaana.Hän aikoo kasvattaa Daniellen lapsen omanaan. Gabrielle ajautuu suhteeseen ex-miehensä kanssa kuultuaan, että Victor nai hänet vain saadakseen latinoäänet. Susanin vanha ystävä Katherine Mayfair muuttaa Wisteria Lanelle uuden aviomiehensä ja tyttärensä kanssa. Dylan ei kuitenkaan muista elämäänsä ja ystäviään Wisteria Lanella, mikä askarruttaa naapureita. Neljännellä kaudella Wisteria Lane joutuu myös tuhon kohteeksi kun tornado tuhoaa tiensä läpi naapuruston ja muuttaa kaikkien elämiä. Kauden lopussa siirrytään viisi vuotta ajassa eteenpäin.

 • Neljännen tuotantokauden jaksot 1–14 esitettiin Suomessa 10. maaliskuuta 2008 – 9. kesäkuuta 2008. Loput esitetään 6. lokakuuta 2008 alkaen.
# Esityspäivä Yhdysvalloissa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi[6] Ohjaaja Käsikirjoittaja
- 23. syyskuuta 2007 Special: Secrets and Lies - - -
401 30. syyskuuta 2007 Now You Know Salaisuuksien vartijat Larry Shaw Marc Cherry
Gaby on valmis jättämään Victorin ja karkaamaan Carlosin kanssa, mutta suunnitelmiin tulee muutos, kun Edie lavastaa itsemurhan. Breellä on ongelmia valeraskautensa kanssa, ja Susanin ystävä vuosien takaa muuttaa takaisin Wisteria Lanelle uuden aviomiehensä ja tyttärensä kanssa. Epäilykset kuitenkin heräävät, kun Katherinen tytär Dylan ei muista elämäänsä Wisteria Lanella. Susan saa ilokseen kuulla olevansa raskaana, ja Lynette yrittää salata syöpänsä, mutta päätyy kertomaan kaikille sairaudestaan.
402 7. lokakuuta 2007 Smiles of a Summer Night Hymy David Grossman Matt Berry, Bob Daily
Susan haluaa Miken tuntevan, että hänkin saa päättää Julien asioista, ja joutuu kiusalliseen välikäteen. Katherinen ei ole helppo saada uusia ystäviä, ja Gaby yrittää olla sinut Lyneten kemoterapian kanssa. Katherine hermostuu tyttärensä kysellessä isästään, ja Bree näkee tämän lyövän Dylania.
403 14. lokakuuta 2007 The Game Peli Bethany Rooney John Pardee, Joey Murphy
colspan="6" - Susan järjestää tapahtumarikkaan peli-illan, jossa Gaby hermostuu kuullessaan Carlosin olevan kihloissa ja Lynette on sekaisin tietämättään syömistä huumeistaan. Bree on huolissaan Daniellen vauvan voinnista ja jokin Katherinen menneisyydessä saa hänet pitämään jokaista Adamille puhuvaa naista uhkana.
404 21. lokakuuta 2007 If There's Anything I Can't Stand Kiusankappaleet Larry Shaw Alexandra Cunningham, Lori Kirkland Baker
Kun Wisteria Lanelle muuttaa homopari Bob ja Lee, Susan yrittää parhaansa mukaan olla hyvä naapuri, mikä johtaa hyvin kyseenalaisiin tekoihin. Edie saa tietää, että hänellä on satiaisia, joten Gabyn ja Carlosin täytyy keksiä, miten salata suhteensa. Edie saa kuitenkin vihiä asiasta. Vastentahtoiselle Breelle jäjestetään vauvajuhlat, joihin Rexin äiti Phyllis saapuu sekoittamaan pakkaa.
405 28. lokakuuta 2007 Art Isn't Easy Vaikeaa taidetta David Grossman Jason Ganzel
Gaby ja Carlos suunnittelevat yhteisen viikonlopun, jota ennen Gaby olettaa Victorin palkanneen jonkun vahtimaan häntä. Viikonloppua kuitenkin sekoittaa John Rowlandin ja hänen raskaana olevan vaimonsa ilmestyminen kuvioihin, jonka seurauksena pari päättää purkaa nykyiset rakkaussuhteensa ja palata sen jälkeen yhteen. Phyllis ottaa Daniellen kotiinsa, mutta Bree saa Daniellen muuttamaan mieltään ja palaamaan kotiin odottamaan synnytystä. Wisteria Lanelle valitaan uusi puheenjohtaja, ja Lynette ja Katherine asettuvat ehdolle. Katherine voittaa, mutta hellää vyötä pihojen tarkistuksesta.
406 4. marraskuuta 2007 Now I Know, Don't Be Scared Pelko pois Larry Shaw Susan Nirah Jaffee, Dahvi Waller
Carlos jättää Edien, joka uhkaa paljastaa hänen laittoman pankkitilinsä, jota Carlos on kuitenkin siirtänyt. Danielle synnyttää halloweenina, ja antaa lapsen Breelle. Gaby aikoo jättää Victorin, mutta jää suhteeseen. Edie näyttää Victorille kuvia Gabysta ja Carlosista suutelemassa.
407 11. marraskuuta 2007 You Can't Judge A Book By Its Cover Vilppi David Warren Chuck Ranberg, Anne Flett-Giordano
Bree kertoo Susanille epäilyksensä Miken huumeongelmasta, mutta Mike kuitenkin selittää kaiken parhain päin. Stella lähtee. Victor vie Gabyn veneretkelle, mutta Gaby olettaa tämän yrittvän tappaa hänet ja paiskaa Victorin yli laidan. Gaby ja Carlos palaavat kuitenkin pelastamaan hänet, mutta Gaby paiskaa Victorin jo toistamiseen mereen. Bree tekee pojanpojalleen Benjamille ympärileikkauksen ilman Orsonin mielipidettä.
408 25. marraskuuta 2007 Distant Past Menneisyyden haamut Jay Torres Joe Keenan
Adamin ovelle saapuu ihminen hänen menneisyydestään. Poliisit tulevat Gabriellan ovelle tiedustelemaan Victorin katoamista. Lynette tapaa isäpuolensa ja saa tietää totuuden. Bree ja Orson kohtavat ongelmia heidän avioliitossaan.
409 2. joulukuuta 2007 Something's Coming Pyörremyrsky David Grossman John Pardee, Joey Murphy
Tornado on tulossa Wisteria Lanelle. Susan sanoo Mikelle jättävänsä hänet ellei tämä hanki apua huumeongelmaansa. Bree saa tietää, miksi Adam ja Katherine palasivat Wisteria Lanelle. Victor yrittää ampua Carlosin. Lynetten Perhe ja Ida ovat vaarassa, kun rouva McCluskeyn talo sortuu heidän ollessaan talon kellarissa.
410 6. tammikuuta 2008[7] Welcome to Kanagawa Tuhon jälkeen - -
- Lynette saa selville, että Ida Greenberg uhrasi itsensä Scavojen lasten vuoksi, kun rouva McCulskeyn talo hajoaa. Katherine tajuaa että joku tietää hänen menneisyydestään. Kun naapurusto palaa henkisesti ja fyysisesti ennalleen, Bree alkaa tarkkailla homo-poikaansa Andrewta.
411 13. huhtikuuta 2008 Sunday Sunnuntai David Grossman Alexandra Cunningham & Lori Kirkland Baker
Kaksi viikkoa tornadon jälkeen, Mike on pääsemässä pois kuntoutuksesta, ja samaan aikaan Susan pääsee katsomaan serkkuaan Timiä. Breen katto saadaan korjattua, ja hän palaa kotiin. Gabrielle tajuaa, että Carlosin sokeus on pysyvää. Katherine ei pysty pitämään joitain salaisuuksia eräältä naiselta, Wisteria Lanelta. Susanin serkku on odottanut tapaamista odotettua enemmän. Yllätys hääseremonia pitää yllä omia salaisuuksiaan.
412 12. huhtikuuta 2008 In Buddy's eyes Uusin silmin Larry Shaw Jeff Greenstein
Susanin sekopää serkku aiheuttaa kamalasti ongelmia. Edie yrittää kertoa Gabylle Carlosin vammasta, mutta hän ei kuuntele. Bree yrittää löytää työpaikkaa.

Viides tuotantokausi (2008-2009)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nicollette Sheridan, joka esitti Edieta jätti sarjan muuttamalla pois Wisteria Lanelta neljännen kauden lopussa, mutta palasi kuitenkin viidennelle kaudelle uuden miehensä kanssa. Gale Harold alkoi esittää Jacksonia, miestä joka suuteli Susania neljännen kauden lopussa, James Denton, joka esittää Mike Delfinoa kertoi palaavansa kaudelle ja että Mike ja Susan ovat eronneet. Muita sarjan uusia näyttelijöitä ovat muun muassa Max ja Charles Carver, jotka esittävät Preston ja Porter Scavoa; Joshua Moore, joka esittää Parkeria; sekä Kendall Applegate, joka esittää Pennya.

Kausi oli viimeinen jolla nähtiin Nicollette Sherida, sillä hänen hahmonsa Edie Britt kuoli kauden lopussa.

 • Viides tuotantokausi alkoi Suomessa 27. lokakuuta 2008.[8]
# Esityspäivä Yhdysvalloissa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja
501 28. syyskuuta 2008[9] You're Gonna Love Tomorrow Vuosien jälkeen Larry Shaw Marc Cherry
Sarjan tapahtumat jatkuvat viiden vuoden jälkeen. Breella ja Katherinella on menestyvä yritys, mutta Breen oma menestys kiristää heidän välejään. Susan salailee uutta poikaystäväänsä, sillä vuosien takainen auto-onnettomuus varjostaa yhä hänen elämäänsä. Lynette ja Tom kiistelevät teini-ikäisten poikiensa kasvatustavoista. Gabrielle taas pelkää olevansa huono äiti. Edie palaa uuden miehensä kanssa.
502 5. lokakuuta 2008 We're So Happy You're So Happy Hyvät naapurit David Grossman Alexandra Cunningham
Lynette vakoilee Porteria Internetin välityksellä. Bree yrittää tasapainoilla perheen ja työn välillä. Gabrielle pyrkii säilyttämään sosiaalisen statuksensa. Susanin miehet tapaavat. Rouva McCluskey alkaa epäillä Edien miehen tarkoitusperiä.
503 12. lokakuuta 2008 Kids Ain't Like Everybody Else Lapset ja lapselliset Bethany Rooney Joe Keenan
Danielle vierailee Breen luona pitkästä aikaa, mutta Breen on vaikea hyväksyä hänen elämäntapojansa. Gabrielle ja Susan riitelevät lapsiensa kasvatuksesta. Tom perustaa autotallibändin naapureiden kanssa. Katherine ja rouva McCluskey yrittävät saada Edieltä tietoja tämän miehestä.
504 19. lokakuuta 2008 Back in Business Kateuden peikko Scott Ellis John Pardee, Joey Murphy
Breen menestys herättää kateutta naapuruston naisissa. Lynette muistelee menestystään mainosalalla ja yrittää muuttaa Breen kirjan mainoskampanjaa. Gabrielle joutuu suunnittelemaan seksielämäänsä. Mikesta tuntuu, ettei hän ole tarpeeksi läsnä poikansa elämässä.
505 26. lokakuuta 2008 Mirror, Mirror Yllätysten ilta David Grossman Jeff Greenstein
Susan järjestää rouva McCluskeylle syntymäpäiväjuhlat Daven yllyttämänä. Tom haluaa tehdä radikaalin muutoksen elämäänsä, mikä ei miellytä Lynettea. Gabrielle epäilee olevansa raskaana.
506 2. marraskuuta 2008 There's Always a Woman Naispedot Matthew Diamond John Paul Bullock III
Susan muuttaa mielensä Jacksonin suhteen. Lynette epäilee Tomin pettävän häntä. Carlosin asiakas antaa Soliksille tarjouksen, josta Gabrielle aluksi innostuu mutta alkaa lopulta epäillä naisen tarkoitusperiä.
507 9. marraskuuta 2008 What More Do I Need? Himon vallassa Larry Shaw Matt Berry
Porterin puuhat paljastuvat Lynettelle ja Tomille. Susan oppii uutta Jacksonista. Bree saa tietää Katherinen uudesta miehestä. Rouva McCluskeyn sisko Roberta saa tietää ikäviä asioita Davesta. Gabrille epäilee Virginialla olevan pahat mielessä.
508 16. marraskuuta 2008 City on Fire Tulipalo David Grossman Bob Daily
Julie palaa uuden poikaystävänsä kanssa. Gabrielle saa tietää, että Virginia aikoo testamentata koko omaisuutensa heille. Lynette kuulee Porterin suunnittelevan pakoa tyttöystävänsä kanssa. Tomin yhtye esiintyy paikallisella clubilla, jossa syttyy tulipalo.
509 30. marraskuuta 2008 Me and My Town Toipilaat David Warren Lori Kirkland Baker
Sairaala on täynnä tulipalossa loukkaantuneita. Carlos saa toivoa näkönsä palaamisesta, mikä ei ole yksinomaan iloinen asia Gabylle. Susan puolestaan saa tietää Miken ja Katherinen suhteesta.
510 7. joulukuuta 2008 A Vision's Just a Vision Pimeys väistyy Larry Shaw David Flebotte
Carlos saa näkönsä takaisin. Lynette jatkaa taistelua poikansa puolesta, ja Daven tyyneys alkaa rakoilla.
511 4. tammikuuta 2009 Home Is The Place Oma koti kullan kallis David Grossman Jamie Gorenberg
Bree tapaa tulevan vävynsä äidin, ja rouvien välille puhkeaa kunnon reviiritaistelu. Susan viettää hieman liian railakkaan illan homobaarissa. Vierailijoina Lily Tomlin ja Joanna Cassidy.
512 11. tammikuuta 2009 Connect! Connect! Napit vastakkain Ken Whittingham Jordon Nardino
Lynette saa tietää äitinsä piilottelevan Porteria, ja menneet kaunat nousevat pintaan. Susan ja Edie käyvät kipakkaa keskustelua rakkauselämistään.
513 18. tammikuuta 2009 The Best Thing That Ever Could Have Happened Miehistä parhain Larry Shaw Marc Cherry, Bob Daily
Naapuruston luotettu korjausmies Eli Scruggs kuolee kesken työtehtävän. Naiset havahtuvat huomaamaan, kuinka tärkeä henkilö Eli oli heidän elämässään. Vierailevana tähtenä Beau Bridges.
514 8. helmikuuta 2009 Mama Spent Money When She Had None Rahalla saa David Warren Jason Ganzel
Susan haluaa saada poikansa Maynardin yksityiskouluun ja Mike sanoo että hänellä ei ole varaa vaikka on juuri ostanut Katherinelle uudet helmet. Lynette ja Tom ovat myymässä pizzeriaansa. Gabriella haluaa pudottaa painoa ja Edie auttaa häntä.
515 15. helmikuuta 2009 In a World Where the Kings are Employers Pomot pinteessä David Grossman Lori Kirkland Baker
Susan aloittaa työt koulussa voidakseen tarjota Maynardille parasta. Carlos saa töistä ylennyksen ja Gaby saa selville Carlosin pomo salaisuuden. Orson saa tietää, että Bree antoi Andreylle palkankorotuksen.
516 8. maaliskuuta 2009 Crime Doesn't Pay Rikos ei kannata Larry Shaw Jamie Gorenberg
Bree tarjoaa Tomille töitä, mutta hän on masentunut pizzerian takia. Bree saa selville Orsonin varastelut. Carlosin pomo uhkailee Gabya jos tämä ei suojele hänen suhdettaan. Edie tonkii Daven menneisyyttä.
517 15. maaliskuuta 2009 The Story of Lucy and Jessie Taka-Ajatuksia David Warren Dave Flebotte
Susan jatkaa töitä koulussa ja saa ihailijan. Edie etsii tietoa. Terapeutti yrittää auttaa Breetä ja Orsonia. Carlos otta töihin naisen nimeltä Lucy, joka saa Gabyn mustasukkaiseksi.
518 22. maaliskuuta 2009 A Spark. To Pierce the Dark. Järkytys David Grossman Alexandra Cunningham
Bree on valmis myymään bisneksensä palastaakseen avioliittonsa. Lynette ei pidä uudesta pomostaan, joka komentelee koko ajan. Dave, Katherine ja Mike lähtevät retkelle jonka aikana Edie saa selville Daven koko totuuden ja jakson lopussa tapahtuu yllättävä käänne.
519 19. huhtikuuta 2009 Look Into Their Eyes and You See What They Know Ystävät kertovat Larry Shaw Matt Berry
Wisteria Lanen naiset lähtevät tapaamaan Traversiä ja kertoakseen mitä Edielle tapahtui. Matkan aikana näemme takautumia Ediestä. Jakson selostaa Edie.
520 28. syyskuuta 2009 Rose's Turn Peittelyä David Warren Dave Flebotte
Naapurien välillä syntyy melkoinen soppa, kun Carlos pelastaa alastoman Lynetten ja Tom löytää seuraa Gabyn puutarhakerhosta. Murtuneen Daven kostosuunnitelmat muuttuvat täysin.
521 5. lokakuuta 2009 Bargaining Kaupankäyntiä David Grossman David Schladweiler
Juanita alkaa käyttää meikkiä ja Gabriellen pitää näyttää mitä on sisäinen kauneus. Bree etsii parhainta asianajajaa. Jackson tulee takaisin ja hänellä on Susanille ehdotus.
522 12. lokakuuta 2009 Marry Me a Little Naamiot ja naima-aikeet Larry Shaw David Ganzel
Gaby löytää vanhan ystävänsä erikoisesta paikasta. Tom haluaa mennä kasvojen kohotukseen, mutta Lynette ei pidä ajatuksesta. Bree ei halua Orsonin tietävän aikeistaan. Jackson on menossa naimisiin Susanin, ettei hänen tarvitsisi lähteä kanadaan, mutta jollakin on asiassa sormet pelissä.
523 19. lokakuuta 2009 Everybody Says Don't Verkko kiristyy Bethany Rooney John Pardee & Joey Murphy
Gaby, tytöt ja Carlos menevät sukulaisille ja Carlos on ottamassa heille nuoren tytön. Lynette ei pidä Tomin kiinnostuksen kohteista. Orson kiristää Breetä ja Susan vastaan ottaa Daven ehdotuksen.
524 26. lokakuuta 2009 If It's Only In Your Head Hääkellot David Grossman Jeffrey Richman
Lynette ei pidä ajatuksesta, että Tom menisi takaisin kouluun ja saa tietää odottavansa kaksosia. Carlosin siskontyttö muuttaa Soliseille, mutta Gaby ei pidä ajatuksesta. Mike ja Katherine ovat menossa naimisiin Vegasissa, mutta Mike lähtee auttamaan Susania ja Maynardia, koska saa tietää Dave ilkean suunnitelman. Kauden lopussa on häät, Mike on sulhanen, mutta kuka on morsian?

Susan, Katherine vai joku muu ?

Kuudes tuotantokausi (2009-2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuudes tuotantokausi sijoittuu vuosiin 2014-2015, seuraten viiden vuoden ajassa etenemistä neljännen ja viidennen kauden välissä sekä kahden kuukauden hyppyä viidennen ja kuudennen kauden välissä.


# Esityspäivä Yhdysvalloissa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja
601 27. syyskuuta 2009 Nice is Different Than Good Syntiset Larry Shaw Marc Cherry
Miken morsian paljastuu, Gabrielle kamppailee Anan kanssa ja Lynette valmistautuu uuteen raskauteen kaksosien kanssa. Susanin tytär Julie tulee takaisin.
602 4. lokakuuta 2009 Being Alive Kauhea päivä David Grossman Matt Berry
Susan haluaa toisen mahdollisuuden olla täydellinen Miken kanssa, mutta joutuu pian perumaan sanansa, kun hänen tyttärensä löytyy tajuttomana etupihalta. Bree pelkää suhteensa Karlin kanssa tulevan julki kun Julie näki heidän suutelevan. Gabrielle aikoo saada selville mitä Ana teki yönä jona Julieta kuristettiin. Lynette piilottelee salaisuutta Susanilta.
603 11. lokakuuta 2009 Never Judge a Lady By Her Lover Rouvien rakastajat Andrew Doerfer Bob Daily
John Rowland palaa, ja Gabrielle on varuillaan aikooko Ana kertoa totuuden Carlosille. Bree on surullinen kuultuaan Karlin olleen treffeillä, koska Bree torjui tämän ehdotuksen lähteä Vegasiin. Lynetten raskaus selviää hänen perheelleen ja heidän reaktiot eivät ole aivan toivotun oloisia. Kun Danny Bolen vapautetaan poliisien huostaanotolta todisteiden puutteen takia, Susan aloittaa sodan Bolenin perhettä vastaan ollessaan varma siitä, että Danny yritti kuristaa Julien.
604 18. lokakuuta 2009 The God-Why-Don't-You-Love-Me Blues Rakkauden nälkä David Warren Alexandra Chunningham
Lynetten rinnat kasvavat, kuten muidenkin raskauksien aikana. Gabrielle kyselee Johnin aikeista Anan suhteen tämän väitettyä heidän rakastavan toisiaan. Susan saa selville Andrew'lta, että Julie keskeytti lääketieteellisen ja että hänellä oli suhde ukkomieheen. Katherinen hermoromahdus pahenee.
605 25. lokakuuta 2009 Everybody Ought to Have a Maid Arvostelijat Larry Shaw Jamie Gorenberg
Carlosin työasiat menevät huonosti kun Gabrielle saa vihollisen Carlosin asiakkaan vaimosta. Naapuruston vahtivuorot paljastavat Katherinesta puolen, joka saa Susanin varuilleen. Hotellisiivooja saa Breen miettimään tekojaan ja korjaaja loukkaa Lynetteä.
606 1. marraskuuta 2009 Don't Walk on the Grass Säännöt kunniaan David Grossman Marco Pennette
Tomin lapsellinen puoli herää kun Lynette saa selville Tomin huijanneen kokeissa. Angie salaa totuuden äidistään, aiheuttaen epäilyksiä, jälleen. Gabrielle on vihoissaan siitä, että Juanita potkaistiin pois kiitospäivän näytelmästä kiroilun takia. Bree rakastaa rintakorua jonka sai Karlilta - kunnes hän saa selville korun kuuluneen Susanille.
607 8. marraskuuta 2009 Careful the Things You Say Katkerat keitokset Bethany Rooney Peter Lefcourt
Breen ja Orsonin syötyö illallista Bolenien luona, Bree teeskentelee olevansa italialainen saadakseen asiakkaan, ja tajuaa ettei osaa valmistaa ruokia yksin. Gabriellella on rankkaa kouluttaa Juanitaa kotona, joten hän antaa siivoojan opettaa tätä. Susan ja poliisi tappelevat siitä kuinka Susan pilkkasi konstaapelia kouluaikoina.
608 15. marraskuuta 2009 The Coffee Cup Kahvilassa Larry Shaw Dave Flebotte
Susan tuomitaan suorittamaan yhduskuntapalevelua rangaistuksena Katherinea ammuttuaan. Vaikka Bree yrittääkin salata suhteensa, Angie saa totuuden selville. Gabrielle tekee mitä tahansa saadakseen Juanitan katoliseen kouluun. Emily niminen tarjoilija kiinnostuu Angien miehestä, Nickistä. Solisit saavat selville Lynetten raskauden ja luvassa on suuri riita.
609 29. marraskuuta 2009 Would I Think of Suicide? Itsepuolustusta Ken Whittingham Jason Ganzel
Susan saa selville Breesta ja Karlista. Carlos antaa Lynettelle potkut joten Lynette päättää haasta tämän oikeuteen syrjinnästä. Mike uhmaa Katherinea saatuaan tietää tämän noutaneen M.J. tämän ystävän syntymäpäiviltä. Danny yrittää itsemurhaa, mutta selviää.
610 6. joulukuuta 2009 Boom Crunch Yllätys taivaalta David Grossman John Pardee ja Joey Murphy
Gabriellen ja Lynetten ystävyys on vaarassa suistua lopullisetsi pois raiteilta, kun taas Bree ja Orson ovat tulleet yhteisymmärrykseen avioliittonsa suhteen. Susan juonii suunnitelman auttaakseen Katherinea ja Dannyn suuri virhe saattaa maksaaa Angien vapauden. Jouluilo muuttuu suruksi lentokoneen tehdessä pakkolaskun Wisteria Lanelle, pistäen kaikkien elämät koetuksille.
611 3. tammikuuta 2010 If... Mitä jos? Larry Shaw Jamie Gorenberg
Wisteria Lanella tapahtuneen lentokoneonnettomuuden jälkeen useiden naapuruston asukkaan henget ovat vaarassa. Kotirouvat näkevät "flash forwardeja" 10-15 -vuoden kuluessa.
612 10. tammikuuta 2010 You Gotta Get a Gimmick Riisuminen David Grossman Joe Keenan
Lynette saa selville Tomin oikeat aikeet. Gabrielle joutuu tutkimaan tunteitaan perimäänsä kohtaan ja Bree saa selville ettei ole helppo päästä syyllisyydestä eroon. Samaan aikaan Ana haluaa Dannysta itselleen poikaystävän.
613 17. tammikuuta 2010 How About a Friendly Shrink? Terapiassa Lonny Price Jason Genzel
Lynette karttaa ideaa pariterapiasta. Samaan aikaan Katherine aikoo muuttaa takaisin naapurustoon Gabriellen ja Susanin haluavat saada selville kumpi ystävysten lapsista on älykkäämpi. Orson tekee Breen elämästä vaikeaa ja Angie ei pidä Dannyn uudesta tyttöystävästä.
614 31. tammikuuta 2010 The Glamorous Life Elämän näytelmä Bethany Rooney Dave Flebotte
Gabrielle ja Carlos alkavat huolestua Anan ja Dannyn suhteen suunnasta. Samaan aikaan Susan ystävystyy Robin nimisen stripparin kanssa ja ottaa tämän suojatikseen. Tom ja Lynette ovat eri mieltä uudesta terapeutistaab. Bree tarkkailee Orsonia pelätessään tämän harkitsevan itsemurhaa ja Angie yrittää saada naapurinsa lajittelemaan roskansa.
615 21. helmikuuta 2010 Lovely Ihana Robin David Warren David Schladweiler
Susan aiheuttaa hälinää naapurustossa kutsuttuaan entisen stripparin kotiinsa. Entisen eksoottisen tanssijan läsnäolo kuitenkin vaikuttaa Susanin ystäviin -- kolmen teini-ikäisen pojan vanhempana Lynette alkaa tarkkailla naista; Bree saa pari vinkkiä lähentäkseen Orsonin kanssa; Gaby etsii apua Carlosin veljen tyttären Anan kanssa; ja Katherine löytää ystävällistä seuraa.
616 28. helmikuuta 2010 The Chase Viettely Larry Shaw John Pardee & Joey Murphy
Kun Celia saa vesirokon, Gabyn täytyy päästä tästä kauas sillä hän ei ole itse sairastanut rokkoa. Gaby saa yösijan Bobin ja Leen luota ja alkaa muistaa millaista on olla sinkku; Lynette ja Tom unohtavat Pennyn syntymäpäivän; Bree palkkaa lupaavan nuoren miehen alaisekseen; Roy pettää rouva McCluskeyta; Katherine tekee yllättävän löydön; ja Angie huolestuu Dannyn katoamisesta.
617 14. maaliskuuta 2010 Chromolume No. 7 Totuus valkenee Lonny Price Marco Pennette
Gaby ja Angie lähtevät kohti New Yorkia etsimään Dannya ja Anaa. Isossa Omenassa he tapaavat yllättäen supermallit Heidi Klumin ja Paulina Porizkovan, joiden tapaaminen paljastaa Gabylle odottamattoman asian itsestään. Samaan aikaan Lynette ja Tom yllättyvät suuresti Prestonin palatessa Euroopasta; Mike haluaa näyttää Susanille olevansa mies tuntiessaan Susanin vievän miehuutensa; Bree saa selville shokeeraavan yhteytensä uuteen alaiseensa, Samiin; Katherine on hämmentynyt tunteistaan Robinia kohtaan.
618 21. maaliskuuta 2010 My Two Young Men Kaksi nuorta miestä David Grossman Bob Daily
Angien ex-poikaystävä, Patrick Logan ilmestyy Angien palattua New Yorkista. Samaan aikaan Gabyn ja Susanin välillä peli on alkanut, heidän mennessä hyvin pitkälle voittaakseen toistensa lapset; Lynette uskoo, että Prestonin morsian ei kerro itsestään kaikkea; Bree kutsuu Samin luokseen perhepäivälliselle; ja Katherine tulee ulos kaapista.
619 18. huhtikuuta 2010 We All Deserve To Die Kuolema korjaa Larry Shaw Josann McGibbon & Sara Parriott
Yrittäessään estää Prestonin ja Irinan häät, Lynette saa selville totuuden tulevasta miniästään. Gaby tarjoaa apuaan Bobille ja Leelle, muttei ota huomioon seuraamuksia. Bree alkaa epäillä Samin motiiveja. Susan yrittää auttaa Mikea rahallisesta, salaa. Angien tietämättä Danny tapaa Patrickin ensimmäistä kertaa.
620 25. huhtikuuta 2010 Epiphany Hirviön tarina David Grossman Marc Cherry
Fairviewn kuristaja on elänyt Wisteria Lanen naisten keskuudessa: Kerran hän yllätti Gabyn ja Carlosin intiimissä tilanteessa; Bree tarjosi tälle kerran työtä ja deittailu vinkkejä; Susan rohkaisi tämän intohimoa taiteeseen; ja Lynette osoitti tälle ystävällisyyttä ja anteliaisuutta.
621 2. toukokuuta 2010 A Little Night Music Vieraat miehet David Warren Matt Berry
Angie joutuu kasvokkain ex-poikaystävänsä, Patrick Loganin kanssa vuosien piilottelun jälkeen. Samaan aikaan Gaby ja Susan suunnittelevat juonta miehiään vastaan. Lynette näkee Eddien synkemmän puolen ja Bree tapaa naisen joka tuntee Samin erittäin hyvin.
622 9. toukokuuta 2010 The Ballad of Booth Vaaralliset valinnat Larry Shaw Bob Daily
Lynette saa selville järkyttävän tiedon Eddiestä. Samaan aikaan Angie pyytää Gabylta apua Patrickin uhatessa poikansa elämää. Bree tarjoaa Samille rahaa, jos tämä lähtisi. Susanin ja Miken rahahuolet johtavat suureen uhraukseen.
623 16. toukokuuta 2010 I Guess This Is Goodbye Hyvästi David Grossman Alexandra Chunningham
Kauden mysteerit paljastuvat räjähtävässä viimeisessä jaksossa. Gaby vaarantaa oman turvallisuutensa auttaakseen Angieta; Lynetten ja tämän syntymättömän lapsen kohtalo on Eddien käsissä; Susan saa otteen rahahuolistaan; Bree harkitsee vuosia salanneen salaisuutensa paljastamista; ja Angien täytyy täyttää Patrickin vaatimukset suojellakseen poikaansa.


Seitsemäs tuotantokausi (2010-2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


# Esityspäivä Yhdysvalloissa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja
701 26. syyskuuta 2010 Remember Paul? Muistatteko Paulin? David Grossman Marc Cherry
Bree, firmansa ja aviomiehensä menetettyään, kertoo Gabylle totuuden, jota hän ei halua kuulla, ja Gaby päättää salata anopinsa yliajajan henkilöllisyyden aviomieheltään. Carlos taas saa tietää, ettei Juanita ole biologisesti heidän lapsensa, mutta salaa asian vaimoltaan. Susan kärsii yhä rahahuolista, ja joutuu ottamaan pornohtavan työtarjouksen vastaan. Lyneten rikas ystävä tulee vierailulle, mikä saa Lyneten epäilemään omaa elämäänsä. Paul Young palaa Wisteria Lanelle.
702 3. lokakuuta 2010 You Must Meet My Wife Kivut ja säryt Larry Shaw David Flebotte
Renee alkaa viettää paljon aikaa Tomin kanssa, joka kärsii masennuksesta, eikä Lynette hyväksy asiaaa. Bree alkaa ajatella rakennusurakoitsijaansa seksuaalisesti ja ajaa sen vuoksi Juanitan yli. Gabrielle saa tietää muutaman mutkan kautta aviomiehensä salaisuuden. Susan pääsee jyvälle uudesta työstään, mutta tuntee syyllisyyttä valehdellessaan Mikelle. Paulin vaimo saapuu Wisteria Lanelle, mutta parin suhde on varsin epäromanttinen.
703 10. lokakuuta 2010 Truly Content Onni Tara Nicole Weyr Matt Berry
Susan saa tietää kilpailijansa kopioivan hänen seksikkäimpiä ja parhaita showtaan ja Gabrielle palkkaa yksityietsivän löytämään hänen biologisen lapsensa. Lynette järkyttyy saadessaan tietää syyn Tomin masennukseen ja Renée kutsuu vastentahtoisen Breen miesjahtiin kanssaan.
704 17. lokakuuta 2010 The Thing That Counts Is What's Inside Käsilaukun lumo David Grossman Jason Genzel
Renee saa vahingossa tietää Gabriellen käyneen nenän korjausleikkauksessa ja kertoo asiasta tämän ystäville; Susan on kauhuissaan internet-yhtiön tehdessä hänestä mainoskasvonsa; Gabrielle jakaa salaisuutensa; Renee yrittää viedä Keithin Breeltä.
705 24. lokakuuta 2010 Let Me Entertain You Vääriä tekoja Lonny Price Sara Parriott & Josann McGibbon
Susanin päivät seksikkäällä internet-asemalla saattavat olla lopussa hänen suututttaessa tärkeän asiakkaan ja Gabrielle ja Renee paljastavat toisistaan salaisuuksia väärille ihmisille. Bree on läkähdyksissään Keithin seksuaalisen himon vuoksi ja Lynette suuttuu Tomille tämän päätettyä äitinsä olevan vauvan uusi lastenhoitaja. Samaan aikaan kotiäiti nimeltä Emma Graham järjestää cabaree-shown... yllättävin tuloksin.
706 31. lokakuuta 2010 Excited and Scared Pelko Jeff Greenstein Jeff Greenstein
Halloweenin lähestyessä Susan joutuu paljastamaan työnsä järkyttyneelle Mikelle; Juanita alkaa epäillä Gabriellen kiinnostusta Gracea kohtaan; Lynette huolestuu Tomin äidin muistinmenetyksiä; Bree saa tietää salaisuuden Keithistä; ja Paul vie vaimonsa treffeille saadakseen uutta kipinää epäromanttiseen suhteeseensa.
707 7. marraskuuta 2010 A Humiliating Business Nöyryytyksiä Larry Shaw Marco Pennette
Bree saa kauhukseen vaihdevuosioireita, juuri kun hänen on tarkoitus tavata Keithin vanhemmat. Carlosin ja Bobin lämmin ystävyys huolettaa heidän puolisoitaan, ja Beth saa selville miehensä suunnitelmat.
708 14. marraskuuta 2010 Sorry Grateful Kiitoksen aika David Grossman Annie Weisman
Kiitospäivää juhlitaan rauhattomissa merkeissä. Susan ja Lynette riitelevät vauvanhoidosta, ja Keithin vanhemmat saapuvat riitelemään Breen luo. Gabyn äkkipikaisuus johtaa vakavaan tilanteeseen.
708 5. joulukuuta 2010 Pleasant Little Kingdom Naapuruston uhka Arlene Sanford Dave Flebotte
Paul paljastaa suunnitelmansa naapureille. Naisilla riittää puhuttavaa myös Tomin sukukalleuksista, ja Keithillä on mielessä kosinta.

Huomioita[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Toisen kauden erikoisjaksoilla ei ole suomenkielisiä nimiä, sillä niitä ei esitetty Suomessa.
 • Ensimmäinen ja toinen tuotantokausi esitettiin uusintana Nelosella 17. helmikuuta 2007 – 25. elokuuta 2007.
 • Viidennen tuotantokauden puolessa välissä oli puolenvuoden tauko.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 1. Desperate Housewives - The Complete First Season Amazon.com. Viitattu 6.10.2007. (englanniksi)
 2. Desperate Housewives - The Complete Second Season Amazon.com. Viitattu 6.10.2007. (englanniksi)
 3. Desperate Housewives - The Complete Third Season Amazon.com. Viitattu 6.10.2007. (englanniksi)
 4. David Lambert: Desperate Housewives: The Complete Fourth Season - Sizzling Secrets Edition 25.4.2008. Burbank, Kalifornia: TvShowsOnDVD.com. Viitattu 11.8.2008. (englanniksi)
 5. "Lost" Brings In Casual Fan As Well, Variety, February 3, 2010
 6. a b c http://koti.mbnet.fi/seuraaja/naiset/jaksot/
 7. Veronica Santiago: Desperate Housewives’ Tornado Aftermath 17.12.2007. ENVY. Viitattu 19.12.2007. (englanniksi)
 8. Täydelliset naiset Nelonen. Viitattu 11.8.2008. (suomeksi)
 9. Rachel Thomas: 2008 Fall Premiere Schedule About.com. Viitattu 11.8.2008. (englanniksi)