Luettelo televisiosarjan House jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu sisältää luettelon House-televisiosarjan jaksoista.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Ensimmäinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Housen 1. tuotantokauden DVD-paketin etukansi
Nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Esityspäivämäärä (Yhdysvallat) Esityspäivämäärä (Suomi)
"Erikoinen tapaus" (Pilot) David Shore Bryan Singer 16. marraskuuta 2004 11. syyskuuta 2006
Esikoulun opettaja pyörtyy luokassaan kohtauksen vuoksi. Gregory House ja hänen tiiminsä yrittävät ratkaista mysteerin.
"Painajaisia" (Paternity) Lawrence Kaplow Peter O'Fallon 23. marraskuuta 2004 28. syyskuuta 2006
16-vuotias haavipallon pelaaja näkee painajaisia ja hallusinaatioita.
"Vaikea diagnoosi" (Occam's Razor) David Shore Bryan Singer 30. marraskuuta 2004 5. lokakuuta 2006
House ja tiimi yrittävät selvittää, miksi college-oppilas pyörtyy seksileikkien jälkeen.
"Virusjahti" (Maternity) Peter Blake Newton Thomas Sigel 7. joulukuuta 2004 12. lokakuuta 2006
Muutamalla vastasyntyneellä lapsella on sama tuntematon tauti.
"Nunnan tarina" (Damned if You Do) Sara B. Cooper Greg Yaitanes 14. joulukuuta 2004 19. lokakuuta 2006
Tri. House luulee, että nunnalla on allergia, kunnes hän melkein tappaa nunnan.
"Tunne itsesi" (The Socratic Method) John Mankiewicz Peter Medak 21. joulukuuta 2004 26. lokakuuta 2006
Skitsofreenisella äidillä on laskimotukos.
"Syrjähyppy" (Fidelity) Thomas L Moran Bryan Spicer 28. joulukuuta 2004 2. marraskuuta 2006
Naispotilaalla huomataan afrikkalainen unitauti, mutta kukaan ei tiedä mistä hän on saanut sen.
"Tappavaa myrkkyä" (Poison) Matt Witten Guy Ferland 25. tammikuuta 2005 9. marraskuuta 2006
House lääkäriryhmineen tutkii lukiolaispojan myrkytystä. He uskovat ratkaisseensa ongelman, kunnes toinenkin saa samanlaisia oireita.
"Kuolleista herännyt" (DNR) David Foster Fred Keller 1. helmikuuta 2005 16. marraskuuta 2006
"Koditon" (Histories) Joel Thompson Daniel Attias 8. helmikuuta 2005 23. marraskuuta 2006
"Vieroituksessa" (Detox) Lawrence Kaplow & Thomas L. Moran Nelson McCormick 15. helmikuuta 2005 30. marraskuuta 2006
"Urheiluvamma" (Sports Medicine) John Mankiewicz & David Shore Keith Gordon 22. helmikuuta 2005 7. joulukuuta 2006
"Kirottu" (Cursed) Matt Witten & Peter Blake Daniel Sackheim 1. maaliskuuta 2005 14. joulukuuta 2006
"Tarkkailussa" (Control) Lawrence Kaplow Randall Zisk 15. maaliskuuta 2005 21. joulukuuta 2006
"Veriveljet" (Mob Rules) David Foster & John Mankiewicz Tim Hunter 22. maaliskuuta 2005 28. joulukuuta 2006
"Paino-ongelmia" (Heavy) Thomas L Moran Fred Gerber 29. maaliskuuta 2005 4. tammikuuta 2007
"Mutkia kerrakseen" (Role Model) Matt Witten Peter O'Fallon 12. huhtikuuta 2005 11. tammikuuta 2007
"Napit vastakkain" (Babies and Bathwater) Peter Blake & David Shore Bill Johnson 19. huhtikuuta 2005 18. tammikuuta 2007
"Sotkuja kerrakseen" (Kids) Thomas L Moran & Lawrence Kaplow Deran Sarafian 3. toukokuuta 2005 25. tammikuuta 2007
"Rakkaus koskettaa" (Love Hurts) Sara B. Cooper Bryan Spicer 10. toukokuuta 2005 1. helmikuuta 2007
"Kolme tarinaa" (Three Stories) David Shore Paris Barclay 17. toukokuuta 2005 8. helmikuuta 2007
"Vanha suola janottaa" (Honeymoon) Lawrence Kaplow & John Mankiewicz Fred Keller 24. toukokuuta 2005 22. helmikuuta 2007

Toinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Housen 2. tuotantokauden DVD-paketin etukansi
Nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Esityspäivämäärä (Yhdysvallat) Esityspäivämäärä (Suomi)
"Kuolemaantuomittu" (Acceptance) Russel Friend & Garrett Lerner Dan Attias 13. syyskuuta 2005 13. syyskuuta 2007
"Ruumiinavaus" (Autopsy) Lawrence Kaplow Deran Sarafian 20. syyskuuta 2005 20. syyskuuta 2007
"Amputointi" (Humpty Dumpty) Matt Witten Dan Attias 27. syyskuuta 2005 27. syyskuuta 2007
"Tuberkuloosi" (TB or Not TB) David Foster Peter O'Fallon 1. lokakuuta 2005 4. lokakuuta 2007
"Isän poika" (Daddy's Boy) Thomas L Moran Greg Yaitanes 8. lokakuuta 2005 11. lokakuuta 2007
"Tunteet pelissä" (Spin) Sara Hess Fred Gerber 15. lokakuuta 2005 18. lokakuuta 2007
"Piiritystä" (Hunting) Liz Friedman Gloria Muzio 22. lokakuuta 2005 25. lokakuuta 2007
"Hoitovirhe" (The Mistake) Peter Blake David Semel 29. lokakuuta 2005 1. marraskuuta 2007
"Petos" (Deception) Michael R. Perry Deran Sarafian 13. joulukuuta 2005 8. marraskuuta 2007
"Häiriöitä viestinnässä" (Failure to communicate) Doris Egan Jace Alexander 10. tammikuuta 2006 15. marraskuuta 2007
"Tiedon tarve" (Need to know) Pamela Davis David Semel 7. helmikuuta 2006 22. marraskuuta 2007
"Keskittymisvaikeuksia" (Distractions) Lawrence Kaplow Dan Attias 14. helmikuuta 2006 29. marraskuuta 2007
"Sairauskohtaus Catwalkilla" (Skin Deep) Russel Friend & Garrett Lerner & David Shore Jim Hayman 20. helmikuuta 2006 6. joulukuuta 2007
"Seksi tappaa" (Sex Kills) Matt Witten David Semel 7. maaliskuuta 2006 13. joulukuuta 2007
"Tietämättömyyttä" (Clueless) Thomas L. Moran Deran Serafian 28. maaliskuuta 2006 20. joulukuuta 2007
"Turva" (Safe) Peter Blake Felix Alcala 4. huhtikuuta 2006 27. joulukuuta 2007
"Kaikki pelissä" (All In) David Foster Fred Gerber 11. huhtikuuta 2006 3. tammikuuta 2008
"Unettomuutta" (Sleeping Dogs Lie) Sara Hess Greg Yaitanes 18. huhtikuuta 2006 10. tammikuuta 2008
"House vs. Jumala" (House vs God) Doris Egan John F. Showalter 25. huhtikuuta 2006 17. tammikuuta 2008
"Euphoria", osa 1 Matthew V. Lewis Deran Sarafian 2. toukokuuta 2006 24. tammikuuta 2008
"Euphoria", osa 2 Russel Friend & Garrett Lerner & David Shore Deran Sarafian 3. toukokuuta 2006 31. tammikuuta 2008
"Ikuisesti" (Forever) Liz Friedman Daniel Sackheim 9. toukokuuta 2006 7. helmikuuta 2008
"Myrskyn silmässä" (Who's Your Daddy) Lawrence Kaplow & John Mankiewicz Martha Mitchell 16. toukokuuta 2006 14. helmikuuta 2008
"Laukaus" (No Reason) David Shore David Shore 23. toukokuuta 2006 21. helmikuuta 2008

Kolmas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Housen 3. tuotantokauden DVD-paketin etukansi
Nimi (engl.) Käsikirjoittaja Ohjaaja Esityspäivämäärä (Yhdysvallat) Esityspäivämäärä (Suomi)
"Tarkoitus" (Meaning) Lawrence Kaplow & David Shore Deran Sarafian 5. syyskuuta 2006 7. elokuuta 2008
"Yliluonnollista" (Cane & Able) Russel Friend & Garrett Lerner Daniel Sackheim 12. syyskuuta 2006 14. elokuuta 2008
"Hiljaista hyväksyntää" (Informed Consent) David Foster Laura Innes 19. syyskuuta 2006 21. elokuuta 2008
"Viivoja hiekassa" (Lines in the Sand) David Hoselton Newton Thomas Sigel 26. syyskuuta 2006 28. elokuuta 2008
"Rakkaudesta hupsut" (Fools for Love) Peter Blake David Platt 31. lokakuuta 2006 4. syyskuuta 2008
"Painavaa asiaa" (Que Sera Sera) Thomas L. Moran Deran Sarafian 7. marraskuuta 2006 11. syyskuuta 2008
"Koomapotilaan poika" (Son of a Coma Guy) Doris Egan Dan Attias 14. marraskuuta 2006 18. syyskuuta 2008
"Pysähdys" (Whack-a-Mole) Pamela Davis Daniel Sackheim 21. marraskuuta 2006 25. syyskuuta 2008
"Riitasointuja" (Finding Judas) Sara Hess Deran Sarafian 28. marraskuuta 2006 2. lokakuuta 2008
"Musta joulu" (Merry Little Christmas) Liz Friedman Tony To 12. joulukuuta 2006 9. lokakuuta 2008
"Sanoja ja tekoja" (Words and Deeds) Leonard Dick Daniel Sackheim 9. tammikuuta 2007 16. lokakuuta 2008
"Päivä 1, huone 1" (One Day, One Room) David Shore Juan J. Campanella 30. tammikuuta 2007 23. lokakuuta 2008
"Neula heinäsuovassa" (Needle in a Haystack) David Foster Peter O'Fallon 6. helmikuuta 2007 30. lokakuuta 2008
"Ystävänpäivän tuntemuksia" (Insensitive) Matthew Lewis Deran Sarafian 13. helmikuuta 2007 6. marraskuuta 2008
"Älykääpiö" (Half Wit) Lawrence Kaplow Katie Jacobs 6. maaliskuuta 2007 13. marraskuuta 2008
"Huippusalaista" (Top Secret) Thomas L. Moran Deran Sarafian 27. maaliskuuta 2007 20. marraskuuta 2008
"Myrkyllistä" (Fetal Position) Russel Friend & Garrett Lerner Matt Shakeman 3. huhtikuuta 2007 27. marraskuuta 2008
"Yläilmoissa" (Airborne) David Hoselton Elodie Keene 10. huhtikuuta 2007 4. joulukuuta 2008
"Rakkaudesta hevonenkin potkii" (Act Your Age) Sara Hess Daniel Sackheim 17. huhtikuuta 2007 11. joulukuuta 2008
"Ammattietiikkaa" (House Trainig) Doris Egan Paul McCrane 24. huhtikuuta 2007 18. joulukuuta 2008
"Perhe" (Family) Liz Friedman David Straiton 1. toukokuuta 2007 25. joulukuuta 2008
"Irtisanomus" (Resignation) Pamela Davis Martha Mitchell 8. toukokuuta 2007 1. tammikuuta 2009
"Idiootti" (The Jerk) Leonard Dick Daniel Sackheim 15. toukokuuta 2007 1. tammikuuta 2009
"Inhimillinen erehdys" (Human Error) Lawrence Kaplow & Thomas Moran Katie Jacobs 29. toukokuuta 2007 8. tammikuuta 2009

Neljäs tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Housen 4. tuotantokauden DVD-paketin etukansi
Nimi (engl.) Käsikirjoittaja Ohjaaja Esityspäivämäärä (Yhdysvallat)
"Yksin" (Alone) Peter Blake & David Shore Deran Sarafian 25. syyskuuta 2007
"Oikeus unelmiin" (The Right Stuff) Doris Egan & Leonard Dick Deran Sarafian 2. lokakuuta 2007
"97 sekuntia" (97 Seconds) Russel Friend & Garrett Lerner David Platt 9. lokakuuta 2007
"Suojelusenkeleitä" (Guardian Angels) David Hoselton Deran Sarafian 23. lokakuuta 2007
"Herra X" (Mirror Mirror) David Foster David Platt 30. lokakuuta 2007
"Agenttien asialla" (Whatever It Takes) Thomas L. Moran & Peter Blake Juan J. Campanella 6. marraskuuta 2007
"Ruma" (Ugly) Sean Whitesell David Straiton 13. marraskuuta 2007
"Taikuutta" (You Don't Want to Know) Sara Hess Lesli Glatter 20. marraskuuta 2007
"Pelejä" (Games) Eli Attie Deran Sarafian 27. marraskuuta 2007
"Valhetta vain" (It's A Wonderful Lie) Pamela Davis Matt Shakman 10. tammikuuta 2008
"Jäässä" (Frozen) Liz Friedman David Straiton 3. helmikuuta 2008
"Älä koskaan muutu!" (Don't Ever Change) Doris Egan & Leonard Dick Deran Sarafian 5. helmikuuta 2008
"Ei mikään kiltti mies" (No More Mr. Nice Guy) David Shore & David Hoselton Deran Sarafian 28. huhtikuuta 2008
"Unelmia" (Living the Dream) Sara Hess & Liz Friedman David Straiton 5. toukokuuta 2008
"Housen pääkoppa" (House's Head) Peter Blake & David Foster & Russel Friend & Garret Lerner Greg Yaitanes 12. toukokuuta 2008
"Sydämen asia" (Wilson's Heart) Peter Blake & David Foster & Russel Friend & Garret Lerner Katie Jacobs 19. toukokuuta 2008

Viides tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Housen 5. tuotantokauden DVD-paketin etukansi
Jakso Nimi (engl.) Ohjaaja Käsikirjoittaja Esityspäivämäärä (Yhdysvallat)
87 (5-01) Kuolema pukee häntä?” (Dying Changes Everything) Deran Sarafian Eli Attie 16. syyskuuta 2008
88 (5-02) Surmien syynä syöpä?” (Not Cancer) David Straiton David Shore ja Lawrence Kaplow 23. syyskuuta 2008
89 (5-03) Vääristymä” (Adverse Events) Andrew Bernstein Carol Green ja Dustin Paddock 30. syyskuuta 2008
90 (5-04) Suruviesti” (Birthmarks) David Platt Doris Egan ja David Foster 14. lokakuuta 2008
91 (5-05) Yhden illan juttu” (Lucky Thirteen) Greg Yaitanes Liz Friedman ja Sara Hess 21. lokakuuta 2008
92 (5-06) Ilo” (Joy) Deran Sarafian David Hoselton 28. lokakuuta 2008
93 (5-07) Kutinaa” (The Itch) Greg Yaitanes Peter Blake 11. marraskuuta 2008
94 (5-08) Vapautuminen” (Emancipation) James Hayman Pamela Davis ja Leonard Dick 18. marraskuuta 2008
95 (5-09) Pakkotilanne” (Last Resort) Katie Jacobs Matthew V. Lewis ja Eli Attie (näytelmä)
Matthew V. Lewis (kertomus)
25. marraskuuta 2008
96 (5-10) Urheiluhullu” (Let Them Eat Cake) Deran Sarafian Russel Friend ja Garrett Lerner 2. joulukuuta 2008
97 (5-11) Juhlista jaloin” (Joy to the World) David Straiton Peter Blake 9. joulukuuta 2008
98 (5-12) Itsetuhoisuutta” (Painless) Andrew Bernstein Thomas L. Moran, Eli Attie 19. tammikuuta 2009
99 (5-13) Hoivaamisvietti” (Big Baby) Deran Sarafian Lawrence Kaplow ja David Foster 26. tammikuuta 2009
100 (5-14) Haavoja” (The Greater Good) Leslie Linka Glatter Sara Hess 2. helmikuuta 2009
101 (5-15) Näkyjä” (Unfaithful) Greg Yaitanes David Hoselton 16. helmikuuta 2009
102 (5-16) Pehmeämpi puoli” (The Softer Side) Deran Sarafian Liz Friedman 23. helmikuuta 2009
103 (5-17) Mitä sylki suuhun tuo” (The Social Contract) Andrew Bernstein Doris Egan 9. maaliskuuta 2009
104 (5-18) Kuoleman kehräys” (Here Kitty) Juan J. Campanella Peter Blake 16. maaliskuuta 2009
105 (5-19) Lukittuna” (Locked In) Dan Attias Russel Friend, Garrett Lerner ja David Foster 30. maaliskuuta 2009
106 (5-20) Yksi on joukosta poissa” (Simple Explanation) Greg Yaitanes Leonard Dick 6. huhtikuuta 2009
107 (5-21) Sydänsuruja” (Saviors) Matthew Penn Eli Attie ja Thomas L. Moran 13. huhtikuuta 2009
108 (5-22) Hallusinaatioita” (House Divided) Greg Yaitanes Liz Friedman ja Matthew V. Lewis 27. huhtikuuta 2009
109 (5-23) Vaakalaudalla” (Under My Skin) David Straiton Lawrence Kaplow ja Pamela Davis 4. toukokuuta 2009
110 (5-24) Tarinan molemmat puolet” (Both Sides Now) Greg Yaitanes Doris Egan 11. toukokuuta 2009

Kuudes tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakso Nimi (engl.) Ohjaaja Käsikirjoittaja Esityspäivämäärä (Yhdysvallat) Esityspäivämäärä (Suomi)
111 (6-01) Broken[1] Katie Jacobs Russel Friend, Garrett Lerner, David Foster ja David Shore 21. syyskuuta 2009 29. maaliskuuta 2012
112 (6-02) Broken: Part 2 Katie Jacobs  Russel Friend, Garrett Lerner, David Foster ja David Shore 21. syyskuuta 2009 5. huhtikuuta 2012
House aloittaa elimistön puhdistamisohjelman Mayfieldin psykiatrisessa sairaalassa vicodinin poistamiseksi, jotta hän voisi hallita hallusinaatioitaan.[1]
113 (6-03) Epic Fail[1] Greg Yaitanes Liz Friedman ja Sara Hess 28. syyskuuta 2009 12. huhtikuuta 2012
Housella on yllätys Cuddylle Internetistä. Foreman yrittää hankkia Housen työn.[1]
114 (6-04) The Tyrant[1] David Straiton Peter Blake 5. lokakuuta 2009 19. huhtikuuta 2012
Ryhmä hoitaa sairaaksi tullutta afrikkalaista poliitikkoa.
115 (6-05) Instant Karma[1] Greg Yaitanes Thomas L. Moran  12. lokakuuta 2009 26. huhtikuuta 2012
Varakas liikemies tuo teini-ikäisen poikansa sairaalaan ja vaatii ehdottomasti Housea hoitamaan tapauksen.
116 (6-06) Brave Heart[1] Matt Shakman Lawrence Kaplow 19. lokakuuta 2009 10. toukokuuta 2012
Tiimi ottaa rikosetsivän tapauksen, jossa hänen isänsä, isoisänsä ja isoisoisänsä ovat kaikki kuolleet yhtäkkiseen sydänkohtaukseen 40 vuoden iässä.[1]
117 (6-07) Known Unknowns[1] Greg Yaitanes Matthew V. Lewis ja Doris Egan 9. marraskuuta 2009
Teinityttö tuodaan sairaalaan usean turvonneen lisäkkeen kanssa villin yön jälkeen.[1]
118 (6-08) Teamwork[1] David Straiton Eli Attie 16. marraskuuta 2009
Aikusfilmitähti tuodaan sairaalaan silmäkivuista.
119 (6-09) Ignorance Is Bliss[1] Greg Yaitanes David Hoselton 23. marraskuuta 2009
Ryhmä hoitaa poikkeuksellisen lahjakasta fyysikkoa kiitospäivän aattona.
120 (6-10) Wilson[1] Lesli Linka Glatter David Foster 30. marraskuuta 2009
121 (6-11) The Down Low[1] Nick Gomez Sara Hess ja Liz Friedman 11. tammikuuta 2010
122 (6-12) Remorse[1] Andrew Bernstein Peter Blake 25. tammikuuta 2010
123 (6-13) Moving the Chains[1] David Straiton Russel Friend ja Garrett Lerner 1. helmikuuta 2010
124 (6-14) 5 to 9[1] Andrew Bernstein Thomas L. Moran 8. helmikuuta 2010
125 (6-15) Private Lives Sanford Bookstaver Doris Egan 8. maaliskuuta 2010
126 (6-16) Black Hole Greg Yaitanes Lawrence Kaplow 15. maaliskuuta 2010
127 (6-17) Lockdown Hugh Laurie Eli Attie, Peter Blake, Russel Friend, Garrett Lerner, Peter Blake ja Eli Attie 12. huhtikuuta 2010
128 (6-18) Knight Fall Juan J. Campanella John C. Kelley 19. huhtikuuta 2010
129 (6-19) Open and Shut Greg Yaitanes Liz Friedman
Sara Hess
26. huhtikuuta 2010
130 (6-20) The Choice Juan J. Campanella David Hoselton 3. toukokuuta 2010
131 (6-21) Baggage David Straiton Doris Egan ja David Foster 10. toukokuuta 2010
132 (6-22) Help Me Greg Yaitanes Peter Blake, Russel Friend ja Garrett Lerner 17. toukokuuta 2010

Seitsemäs tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakso Nimi (engl.) Ohjaaja Käsikirjoittaja Esityspäivämäärä (Yhdysvallat) Esityspäivämäärä (Suomi)
133 (7-1) Kiiltäviä esineitä” (Now What?) Greg Yaitanes Doris Egan 20. syyskuuta 2010 11. helmikuuta 2013
134 (7-2) Mahdoton valinta” (Selfish) Dan Attias Eli Attie 27. syyskuuta 2010 18. helmikuuta 2013
135 (7-3) Yhdistävä tekijä” (Unwritten) Greg Yaitanes John C. Kelley 4. lokakuuta 2010 25. helmikuuta 2013
136 (7-4) Hierontaterapiaa” (Massage Therapy) David Straiton Peter Blake 11. lokakuuta 2010 4. maaliskuuta 2013
137 (7-5) Suunnittelematon vanhemmuus” (Unplanned Parenthood) Greg Yaitanes David Foster 18. lokakuuta 2010 11. maaliskuuta 2013
138 (7-6) Rehellisyyden nimissä” (Office Politics) Sanford Bookstaver Seth Hoffman 8. marraskuuta 2010 18. maaliskuuta 2013
139 (7-7) Meren syvyydestä” (A Pox on Our House) Tucker Gates Lawrence Kaplow 15. marraskuuta 2010 25. maaliskuuta 2013
140 (7-8) Lupaus jumalalle” (Small Sacrifices) Greg Yaitanes David Hoselton 22. marraskuuta 2010 1. huhtikuuta 2013
141 (7-9) Elämää suurempaa” (Larger Than Life) Miguel Sapochnik Sara Hess 17. tammikuuta 2011 8. huhtikuuta 2013
142 (7-10) Pilan kohteena” (Carrot or Stick) David Straiton Liz Friedman 24. tammikuuta 2011 15. huhtikuuta 2013
143 (7-11) "Luulosairautta ja alkoholismia” (Family Practice) Miguel Sapochnik Peter Blake 7. helmikuuta 2011 22. huhtikuuta 2013
144 (7-12) Täydellisen muistin taakka” (You Must Remember This) David Platt Katherine Lingenfelter 14. helmikuuta 2011 29. huhtikuuta 2013
145 (7-13) Ammattien esittelypäivä” (Two Stories) Greg Yaitanes Thomas L. Moran 21. helmikuuta 2011 13. toukokuuta 2013
146 (7-14) Likaisen työn tekijä” (Recession Proof) S. J. Clarkson John C. Kelley 28. helmikuuta 2011 20. toukokuuta 2013
147 (7-15) Painajaisunien riepoteltavana” (Bombshells) Greg Yaitanes Liz Friedman
Sara Hess
7. maaliskuuta 2011 27. toukokuuta 2013
148 (7-16) Turtuneisuuden kuilussa” (Out of the Chute) Sanford Bookstaver Lawrence Kaplow
Thomas L. Moran
14. maaliskuuta 2011 3. kesäkuuta 2013
149 (7-17) Luunsiruja” (Fall from Grace) Tucker Gates John C. Kelley 21. maaliskuuta 2011 10. kesäkuuta 2013
150 (7-18) Mielen ja rojujen tongintaa” (The Dig) Matt Shakman David Hoselton
Sara Hess
11. huhtikuuta 2011 17. kesäkuuta 2013
151 (7-19) Viimeinen houkutus” (Last Temptation) Tim Southam David Foster
Liz Friedman
18. huhtikuuta 2011 24. kesäkuuta 2013
152 (7-20) Onnen tavoittelu” (Changes) David Straiton Eli Attie
Seth Hoffman (tarina)
2. toukokuuta 2011 1. heinäkuuta 2013
153 (7-21) Sumplaus” (The Fix) Greg Yaitanes Thomas L. Moran (tarina)
David Shore
9. toukokuuta 2011 8. heinäkuuta 2013
154 (7-22) Sulkemisajan jälkeen” (After Hours) Miguel Sapochnik Seth Hoffman
Russel Friend
Garrett Lerner
16. toukokuuta 2011 15. heinäkuuta 2013
155 (7-23) Eteenpäin” (Moving On) Greg Yaitanes Katherine Lingenfelter
Peter Blake
23. toukokuuta 2011 22. heinäkuuta 2013

Kahdeksas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jakso Nimi (engl.) Ohjaaja Käsikirjoittaja Esityspäivämäärä (Yhdysvallat) Esityspäivämäärä (Suomi)
156 (8-1) Kiven sisässä” (Twenty Vicodin) Greg Yaitanes Peter Blake 3. lokakuuta 2011 29. heinäkuuta 2013
157 (8-2) Keuhkot” (Transplant) Dan Attias David Foster
Liz Friedman
10. lokakuuta 2011 5. elokuuta 2013
158 (8-3) Laupias samarialainen” (Charity Case) Greg Yaitanes Sara Hess 17. lokakuuta 2011 12. elokuuta 2013
159 (8-4) Riskinottoa” (Risky Business) Sanford Bookstaver Seth Hoffman 31. lokakuuta 2011 19. elokuuta 2013
160 (8-5) Tunnustuksia” (The Confession) Kate Woods John C. Kelley 7. marraskuuta 2011 22. elokuuta 2013
161 (8-6) Isän muisto” (Parents) Greg Yaitanes Eli Attie 14. marraskuuta 2011 26. elokuuta 2013
162 (8-7) Sivupersoonia” (Dead & Buried) Miguel Sapochnik David Hoselton 21. marraskuuta 2011 29. elokuuta 2013
163 (8-8) Harhaisuutta” (Perils of Paranoia) David Straiton Thomas L. Moran 28. marraskuuta 2011 2. syyskuuta 2013
164 (8-9) Hyvä vaimo” (Better Half) Greg Yaitanes Kath Lingenfelter 23. tammikuuta 2012 5. syyskuuta 2013
165 (8-10) Irtiottoja” (Runaways) Sanford Bookstaver Marqui Jackson 30. tammikuuta 2012 9. syyskuuta 2013
166 (8-11) Ei kenenkään syy” (Nobody's Fault) Greg Yaitanes Russel Friend
Garrett Lerner
David Foste
6. helmikuuta 2012 12. syyskuuta 2013
167 (8-12) Chase” (Chase) Matt Shakman Peter Blake
Eli Attie
13. helmikuuta 2012 16. syyskuuta 2013
168 (8-13) Miehen mitta” (Man of the House) Colin Bucksey Sara Hess
Liz Friedman
20. helmikuuta 2012 23. syyskuuta 2013
169 (8-14) Rakkaus on sokea” (Love is Blind) Tim Southam John C. Kelley 27. helmikuuta 2012 30. syyskuuta 2013
170 (8-15) Ilmiantaja” (Blowing the Whistle) Julian Higgins Danny Weise
Seth Hoffman
Danny Weise
2. huhtikuuta 2012 7. lokakuuta 2013
171 (8-16) Tappelija” (Gut Check) Miguel Sapochnik Jamie Conway
David Hoselton
9. huhtikuuta 2012 14. lokakuuta 2013
172 (8-17) Tarpeita” (We Need the Eggs) David Straiton Peter Blake
Sara Hess
16. huhtikuuta 2012 21. lokakuuta 2013
173 (8-18) Unia” (Body & Soul) Stefan Schwartz Dustin Paddock 23. huhtikuuta 2012 21. lokakuuta 2013
174 (8-19) Tanssi kuoleman kanssa” (The C-Word) Hugh Laurie John C. Kelley
Marqui Jackson
30. huhtikuuta 2012 28. lokakuuta 2013
175 (8-20) Irtiottoja” (Post Mortem) Peter Weller Kath Lingenfelter
David Hoselton
7. toukokuuta 2012 4. marraskuuta 2013
176 (8-21) Takertumista” (Holding On) Miguel Sapochnik Russel Friend
Garrett Lerner
David Foster
14. toukokuuta 2012 11. marraskuuta 2013
177 (8-22) Kaikki kuolevat” (Everybody Dies) David Shore David Shore
Eli Attie
Peter Blake
21. toukokuuta 2012 18. marraskuuta 2013

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q House: Episode Guide MSN TV. Microsoft. Viitattu 21.9.2009. (englanniksi)