Luettelo televisiosarjan Glee kappaleista (5. tuotantokausi)

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Glee on amerikkalainen musikaalia, komediaa ja draamaa yhdistävä televisiosarja, jota esittää Amerikassa televisiokanava FOX ja Suomessa AVA. Se keskittyy glee-kerhoon, Uudet Tuulet (eng. New Directions) kuvitteellisessa William Mckinley High School -lukiossa Limassa, Ohiossa. Sarjan loivat Ryan Murphy, Brad Falchuk ja Ian Brennan, ja se sisältää useita sarjan hahmojen laulamia cover-versioita kappaleista ruudulla laulettuina. Murphy on vastuussa valitsemaan kaikki sarjassa käytettävät kappaleet, ja pyrkii pitämään tasapainon näytelmäsävellyksien ja listahittien välillä, kuten hän haluaa siellä olevan "jokaiselle jotakin, jokaisessa jaksossa". Kun Murphy valitsee kappaleen, sen oikeudet selvitetään kappaleen julkaisijalta musiikkitarkastaja P.J. Bloomin kautta, kun musiikkituottaja Adam Anders järjestää sen uudelleen Gleen näyttelijöille esitettäväksi. Ohjelmanumerot ovat äänitetty studiossa näyttelijöiden laulamina, ennen niiden kuvaamista, kun taas sarjan koreografit (Zach Woodlee aiemmissa tuotantokausissa; Brooke Lipton ja Mandy Moore viidennellä tuotantokaudella) rakentavat mukana olevat tanssiliikkeet, jotka sitten opetetaan näyttelijöille, jonka jälkeen kuvataan. Studiossa äänitetyt versiot kappaleista ovat sitten tehty. Prosessi alkaa kuusi-kahdeksan viikkoa ennen jokaisen jakson kuvauksia ja voi loppua vasta päivää ennen kuvausten alkua.

Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Luettelo televisiosarjan Glee viidennen tuotantokauden kappaleista.
Nimi
Alkuperäinen esittäjä
Esittäjä
Jakso
Single
Albumi
"Yesterday" The Beatles Rachel Berry 1."Love Love Love" Ei Glee Sings the Beatles
"Drive My Car" The Beatles Artie Abrams ja Kitty Wilde sekä Uudet Tuulet 1."Love Love Love" Ei Glee Sings the Beatles
"Got to Get You into My Life" The Beatles Kurt Hummel ja Blaine Anderson sekä McKinleyn soittokunta 1."Love Love Love" Ei Glee Sings the Beatles
"You've Got to Hide Your Love Away" The Beatles Artie Abrams ja Kitty Wilde 1."Love Love Love" Ei Glee Sings the Beatles
"Help!" The Beatles Blaine Anderson ja Sam Evans sekä Uudet Tuulet, Vocal Adrenaline, Haverbrookin koulu kuuroille ja Kultakurkut 1."Love Love Love" Ei Glee Sings the Beatles
"A Hard Day's Night" The Beatles Rachel Berry ja Santana Lopez sekä Starlight Dinerin työskentelijät 1."Love Love Love" Ei Glee Sings the Beatles
"I Saw Her Standing There" The Beatles Blaine Anderson, Sam Evans, Jake Puckerman ja Ryder Lynn 1."Love Love Love" Ei Glee Sings the Beatles
"All You Need Is Love" The Beatles Blaine Anderson sekä Uudet Tuulet, Kultakurkut, Vocal Adrenaline, Haverbrookin koulu kuuroille, Rachel Berry, Burt Hummel, Mercedes Jones, Santana Lopez ja Will Schuester 1."Love Love Love" Ei Glee Sings the Beatles
"Revolution" The Beatles Tina Cohen-Chang 2. "Tina in the Sky with Diamonds" Ei
"Get Back" The Beatles Kurt Hummel ja Rachel Berry sekä NYADA:n oppilaat 2. "Tina in the Sky with Diamonds" Ei Glee Sings the Beatles
"Something" The Beatles Sam Evans sekä Ryder Lynn ja Jake Puckerman 2. "Tina in the Sky with Diamonds" Ei Glee Sings the Beatles
"Here Comes the Sun" The Beatles Dani ja Santana Lopez 2. "Tina in the Sky with Diamonds" Ei Glee Sings the Beatles
"Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" The Beatles Jake Puckerman, Ryder Lynn, Wade "Unique" Adams ja Marley Rose 2. "Tina in the Sky with Diamonds" Ei Glee Sings the Beatles
"Hey Jude" The Beatles Blaine Anderson, Kitty Wilde, Tina Cohen-Chang ja Sam Evans sekä Uudet Tuulet 2. "Tina in the Sky with Diamonds" Ei Glee Sings the Beatles
"Let It Be" The Beatles Rachel Berry, Santana Lopez, Kurt Hummel ja Uudet Tuulet 2. "Tina in the Sky with Diamonds" Ei Glee Sings the Beatles
"Seasons of Love" Rent Mercedes Jones, Santana Lopez, Kurt Hummel, Noah Puckerman, Mike Chang ja Uudet Tuulet 3. "The Quarterback" Ei The Quarterback
"I'll Stand by You The Pretenders Mercedes Jones ja Uudet Tuulet 3. "The Quarterback" Ei The Quarterback
"Fire and Rain" James Taylor Artie Abrams ja Sam Evans sekä Uudet Tuulet 3. "The Quarterback" Ei The Quarterback
"If I Die Young" The Band Perry Santana Lopez ja Uudet Tuulet 3. "The Quarterback" Ei The Quarterback
"No Surrender" Bruce Springsteen Noah Puckerman 3. "The Quarterback" Ei The Quarterback
"Make You Feel My Love" Adele Rachel Berry 3. "The Quarterback" Ei The Quarterback

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]