Johanna Strang-Ginouves

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Johanna Strang-Ginouves on suomalainen matkaratsastaja, joka asuu ja kilpailee Ranskassa ja kilpailee arabianhevosilla. Hän on edustanut Suomea monissa ulkomaisissa arvokilpailuissa.

Vuoden 2005 tammikuussa Strang-Ginouves osallistui matkaratsastuksen MM-kilpailuihin Dubaissa hevosellaan Etincelle Larzac. Matkana maailmanmestaruuskilpailussa oli vaativa 160 km. Strang-Ginouvesin keskivauhti oli kova (15,72 km/h) ja tuloksena hienosti 45. sija. Starttaajia kisoissa oli 175, joista hyväksytyn tuloksen sai vain 61 ratsastajaa.

Euroopan mestaruuskilpaillut matkaratsastuksessa kilpailtiin 26. elokuuta 2005 Ranskassa 160 kilometrin CEI****-matkalla. Strang-Ginouves sijoittui viidenneksi tammallaan Felizja ox. Vuonna 2005 hänet rankattiinkin matkaratsastuksen lopullisella maailmanrankinglistalla 16. sijalle. Hän osallistui myös 2006 MM-kilpailuun Aachenissa, mutta joutui keskeyttämään kilpailun hevosen (Felizja ox) kaaduttua sateen vuoksi liukkaalla nurmikolla.

Strang-Ginouves on käynyt Suomessa pitämässä luentoja ja seminaareja matkaratsastuksesta sekä valmennuksia. Hänet on EM-kilpailusijoituksen ansiosta palkittu Suomen Ratsastajainliiton (SRL) järjestyksessä 36. mestariratsastajamerkillä. Strang-Ginouves valittiin myös Vuoden Ratsastajaksi 2005 saman vuoden suoritusten perusteella. Vuonna 2005 Strang-Ginouves oli maailman FEI ranking listalla kymmenen parhaan joukossa.

Taustaltaan Strang-Ginouves on valtiotieteilijä ja töissä Pariisissa hallintotehtävissä kansainvälisessä organisaatiossa.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.