Faint

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Faint”
Linkin Park
Singlen ”Faint” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Meteora
 Julkaistu 9. kesäkuuta 2003
 Formaatti CD
 Tuottaja(t) Don Gilmore, Linkin Park
 Tyylilaji nu metal
rapcore
 Kesto 02.42
 Levy-yhtiö Warner Brothers Records
Linkin Parkin muut singlet
Somewhere I Belong
2003
”Faint”
2003
Numb
2003

Faint on kappale Linkin Parkilta. Se on toinen single yhtyeen toiselta, vuonna 2003 julkaistulta studioalbumilta, Meteoralta. Single julkaistiin 9. kesäkuuta 2003. Faintin musiikkivideon on ohjannut Mark Romanek ja se on kuvattu Los Angelesissa.

Kappaleesta on julkaistu kaksi singleä, "Faint 1" ja "Faint 2", jotka erottuvat toisistaan kansivärillä ja kappalelistalla ("Faint 1" on sininen ja "Faint 2" ruskean vihreä). "Faint 1" julkaistiin vain Kanadassa, ja siinä on samat kappaleet, mutta se ei sisällä musiikkivideota. "Faint 2" on annettu Linkin Park Street Teamin jäsenille ja joillekin yhtyeen faniklubin, Linkin Park Undergroundin jäsenille.

Listasijoitukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappale sijoittui top 20:een Hot 100 Recurrent Airplay -listalla, ja seuraavalla viikolla se debytoi Billboard Hot 100 -listalla, jossa se oli parhaimmillaan 48:s.[1] "Faint" julkaistiin Australiassa, Euroopassa ja Uudessa-Seelannissa 22. heinäkuuta 2003. Rock Modern Tracks -listalla kappale otti ykkössijan ja Mainstream Rock Tracks -listalla kakkossijan. Britannian singlelistalla kappale oli parhaimmillaan 15:s, Australiassa 25:s, Irlannissa 26:s ja Itävallassa 27:s.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Faint Billboard. Viitattu 13.7.2010. (englanniksi)


Tämä singleen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.