Ever Anderson

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ever Anderson
Henkilötiedot
Koko nimi Ever Gabo Anderson
Syntynyt3. marraskuuta 2007 (ikä 16)
Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä, malli
Näyttelijä
Aktiivisena 2016–
Aiheesta muualla
IMDb

Ever Gabo Anderson (s. 3. marraskuuta 2007 Los Angeles) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli. Hänet tunnetaan nuoren Natasha Romanoffin roolista vuoden 2021 elokuvassa Black Widow ja hän näyttelee pääosaa Wendy Darlingina vuoden 2022 elokuvassa Peter Pan ja Leena.

Nuoruus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Everin äiti on näyttelijä Milla Jovovich ja isä on ohjaaja Paul W. S. Anderson. Hänellä on kaksi nuorempaa siskoa. Hän on venäläistä ja serbialaista syntyperää äitinsä kautta ja englantilaista syntyperää isänsä kautta.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Everin vanhemmat yrittivät estää häntä ryhtymästä näyttelelijäksi, mutta häntä ei saatu luopumaan haaveestaan. Yhdeksänvuotiaana hän oli Vogue Bambini -lehden kannessa, jonka kuvasi Ellen von Unwerth. Hänet ovat myös kuvanneet Karl Lagerfeld, Mikael Jansson ja Peter Lindbergh.

Hänen ensimmäinen elokuvaesiintymisensä oli Resident Evil: The Final Chapter (2016), jonka ohjasi hänen isänsä. Siinä hän näytteli nuorempaa Alicia Marcusta, jota hänen äitinsä näyttelee aikuisena.

Maaliskuussa 2020 paljastettiin, että hän näyttelee nuorempaa versiota Natasha Romanoffista vuoden 2021 Marvel Cinematic Universe (MCU) -elokuvassa Black Widow sekä Leena Kultasta vuoden 2022 elokuvassa Peter Pan ja Leena.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Anderson harrastaa taekwondoa. Hän asuu Hollywood Hillsin naapurustossa Los Angelesissa Kaliforniassa. Äidinkielensä, englannin, venäjän ja japanin, lisäksi hän osaa myös ranskaa.