DREAMZzz

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
DREAMZzz
Tyyli Tietokoneanimaatio
Kestoaika 22 min
Pääosissa Marcos Cardenas, Larissa Dias, Mike Taylor, Vincent Tong, Brian Drummond, Clay St. Thomas
Alkuperämaa  Kanada
 Tanska
Verkko Netflix
Ruutu+
Esitetty 2. toukokuuta 2023[1] –
Tuotantokausia 1
Jaksoja 20
Tuotanto
Käsikirjoittaja(t) Tommy Andreasen
Tuotantoyhtiö(t) Pure Imagination Studios
WildBrain (jotkut lyhärit)
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb

DREAMZzz on Lego Groupin tuottama tietokoneanimoitu fantasia-supersankari-televisiosarja. Se perustuu Lego Dreamzzz -tavaramerkkiin. Sarjan ensimmäinen kausi "Unenjahtaajien seikkailut"[2][3] julkaistiin Pluto TVssä 2. toukokuuta 2023. Ensimmäisen kauden toinen puolisko julkaistiin ​​10. kesäkuuta 2023 englanniksi ja suomeksi 1. elokuuta 2023, ja toisen tuotantokauden on määrä saapua vuonna 2024. [4][5][6] Kolmas tuotantokausi on tällä hetkellä tuotannossa.[7]

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Kaverusjoukko liittyy salaiseen järjestöön, jossa he oppivat käyttämään mielikuvituksen voimaa, luovimaan Unimaailmassa ja luomaan ihmeellisiä mielikuvitusluomuksia. Heidän tehtävänsä on auttaa nukkuvia lapsia, joita vainoaa paha Painajaiskuningas, joka yrittää valloittaa Unimaailman ja hyökätä Valvemaailmaan.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Unenjahtaajat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Mateo: Yksi viidestä Unenjahtaajasta joka on Izzien veli. Mateoa pidetään taiteellisena introverttina, jonka piirteitä ovat suojelevuus, pehmeys ja uteliaisuus. Vaikka hän vaikuttaa ulospäin hermostuneelta, hiljaiselta ja heikolta, hänessä piilee salainen rohkeus. Hän on 13-vuotias.[8]
  • Izzie: Izzie on luontainen koomikko ja Mateon pikkusisko, ja hän on energinen hölmöläinen, joka on itsevarma, utelias ja seikkailunhaluinen. Hänen hyvä intuitionsa ja ystävällisyytensä tekevät hänestä loistavan ystävän muille unelmille, mutta hänen taipumuksensa toimia ajattelematta saattaa heidät joskus vaaraan. Hän ihailee Mateoa, on Novan paras ystävä ja rakastaa pehmoleluja, animea ja - mikä yllättävämpää - pelottavia hirviöitä.
  • Logan: Logan on urheilija ja innokas pelaaja, ja hän on kilpailuhenkinen jännityksen etsijä, joka luottaa omiin kykyihinsä. Hän on Cooperin paras ystävä, ja hän on salaa ihastunut Zoeyhin - hänen mielestään kaikki, mitä Zoey tekee, on mahtavaa. Logan ei ehkä ole yhtä luova kuin muut unenjahtaajat, mutta hänen rohkeutensa ja nopea ajattelunsa tekevät hänestä tärkeän jäsenen tiimille.
  • Cooper: Cooper on täydellisyyttä etsivä tekniikan harrastaja, joka ei epäröi käyttää aikaa. Aikoinaan Mateon paras ystävä, mutta he lähtivät eri teille, kun Coopista tuli suositumpi. Joskus Cooperista tuntuu, että hänen lapsuudensuhteensa Mateon kanssa on kiusallinen. Mateo on introvertti, joka tykkää leikkiä mielikuvitusleikkejä, kun taas Cooperista on kasvanut ekstrovertti, joka haluaa olla paras urheilussa.
  • Herra Oz: Herra Oswald (josta käytetään useammin nimitystä herra Oz tai yksinkertaisesti Oz) on lasten yläasteen luonnontieteiden opettaja ja Yöviraston salainen agentti. Hän on hyväsydäminen mutta hieman epäjärjestyksessä, ja hänen mielensä on täynnä tietoa molemmista maailmoista. Unimaailmassa hänestä tulee luovin ja rennoin itsensä, kun taas hänen tieteellinen puolensa ilmenee Albertina - hyperälykkäänä avaruudessa liikkuvana simpanssina!

Liittolaiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Zoey: Francine Wooleyn yläasteen uusi tyttö ja rouva Castillon naapuri, Zoey on rohkea, uskalias ja luottaa omiin kykyihinsä. Hän on lahjakas muusikko, joka nauttii rummun tahdissa marssimisesta, mutta joskus hänellä on vaikeuksia olla hyvä tiimipelaaja, koska hän haluaa tehdä asioita yksin. Unimaailmassa hänet tunnetaan salaperäisenä Unibandiittina, ja hän käyttää taikakellon reliikkiä manipuloidakseen aikaa ja auttaakseen viattomia uniluomuksia ja harhaan joutuneita uneksijoita.
  • Albert: Kun he astuvat unimaailmaan, herra Ozin A-tyyppinen, insinöörityöhön keskittynyt puoli ilmenee avaruudessa liikkuvana simpanssina nimeltä Albert. Hienostunut ja elegantti Albert on herra Ozin vakituinen mestari unimaailmassa, ja vaikka se voi olla hieman kärsimätön ja äkkipikainen, se on erittäin suosittu lasten keskuudessa. Izzie haluaa jatkuvasti halata sitä, Cooper haluaa puhua sille hienoista ajoneuvoista ja se tulee hyvin toimeen Mateon kanssa, joka muistuttaa sitä nuoresta Ozista.
  • Nukkumatti: Mystinen uniolento, joka asuu tornissa Usvamaassa. Hän on omistautunut kierrättämään unohdettuja unia. Hän on ainoa henkilö, joka pystyi korjaamaan Lunian tiimalasin, ja sen vuoksi unenjahtaajat etsivät häntä, koska he halusivat pysäyttää painajaiskuninkaan.
  • Rouva Castillo: Omalaatuinen ja viisas vanha rouva Castillo pyörittää suosittua ruokarekkaa, jonka ruokalista vaihtuu jatkuvasti. Hänellä on tapana antaa kryptisiä neuvoja tilausten ohessa, ja kun osaat tulkita ne, huomaat, että hän on yksi viisaimmista hahmoista. Unimaailmassa rouva Castillo ilmestyy usein matkustajana, jolla on mielikuvituksellinen asuntovaunu täynnä ihmeellisiä rihkamaa.
  • Phil: Nocturnian linnan vartija, joka on manticora. Hän kaipaa Luniaa kovasti. Kun unenjahtaajat tulivat Nocturnian linnaan, hän kristallisoi useimmat heistä, paitsi Zoeyn, jonka oli läpäistävä koe todistaakseen olevansa ansiokas uneksija. Hän läpäisi testin, ja Philistä tuli Unenjahtaajien liittolainen, ja auttoi heitä voittamaan Painajaiskuninkaan.
  • Pajamestari: Unipajan vartija, joka valmisteli Unipajan, jotta Unenjahtaajat saisivat tiimalasinsa. Hän kertoi Unenjahtaajia etsimään Nukkumatin jos he haluavat korjata Lunian tiimalasin.
  • Celia Strick: Yöviraston jäsen ja päätarkastaja joka yritti napata Z-Blobia. Hänellä oli oletettavasti tiukka lapsuus, sillä hän haaveili olevansa jälleen vauva. Hän myönsi olleensa väärässä Z-Blobin ja Unenjahtaajien suhteen tajuttuaan, että Painajaiskuningas oli palannut, ja hänestä tuli Unenjahtaajien liittolainen. Hän vartioi railoa finaalin aikana.
  • Lunia: Lunia oli viimeinen Univartija ja yksi niistä Unenjahtaajista, jotka työskentelivät Yövirastolle. Hän on lahjakas unenluoja ja on pystynyt unenluontiin jopa ilman tiimalasiaan, minkä lisäksi hän on Nocturnian linnan luoja. Kun hän loi unimaailmassa uniolennon nimeltä Migo, heistä tuli parhaat ystävät. Koska Lunia ei voinut aina olla Migon kanssa, hän suuttui ja kehitti pahansuopuutta ja raivoa. Kun hän uhkaili pakkomielteisesti viattomia uniolentoja, Lunia ilmestyi paikalle ja yritti pysäyttää hänet. Taistelussa Migo muuttui kaikkivoipaiseksi Painajaiskuninkaaksi. Myöhemmin hän loi kokonaisen valtakunnan vangitakseen Painajaiskuninkaan Keeperiin. Sitten hän katosi tuntemattomista syistä.
  • Burrzerker: Kybervaltakunnan vartija, tämän tärkeän tehtävän vuoksi Burrzerkerin on oltava jatkuvasti valppaana ja valmiina toimimaan hetken mielijohteesta, jotta kybervaltakunnan ja uneksijoiden turvallisuus voidaan taata.
  • Royce: Yöviraston suurtarkastaja. Työaikana hän asuu päämajassaan Nocturnian linnassa unimaailmassa. Hän soittaa Yöviraston muille osastoille, kun railoja Valvemaailmassa alkaa ilmaantua.

Uniluomukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Bunchu: Izzien suosikkianimesarjaan perustuva pehmopupu Bunchu muuttuu unimaailmassa pörröisestä jänislelusta hurjaksi hakkaajaksi. Izzie ratsastaa sillä taisteluun pelastaakseen vangittuja uneksijoita Painajaiskuninkaalta, ja vaikka se ei osaa puhua, se on hyvin tunteikas ja täynnä energiaa. Se saattaa olla välillä hieman hallitsematon, mutta se on täysin suloinen.
  • Zian Zian on jättiläismäinen kissa-pöllähybridi, jonka kanssa Zoey ystävystyy Unimaailmassa ja ratsastaa luolaansa ja sieltä pois fantasiavaltakunnasta. Zian on uskollinen ja suojeleva Zoeyta kohtaan, mutta hänellä on myös todellinen heikkous Izzieen, joka haluaa selvästi halata häntä tiukasti. Hänen siluettinsa partioi usein unimaailman taivaalla, ja hän on aina etsimässä arvokkaita uniesineitä varastettavaksi. Hän on myös aina valmis syöksymään paikalle ja pelastamaan uneksijat hädässä!
  • Z-Blob: Z-Blob on Mateon rakastettava muotoa muuttava taiteellinen luomus, joka herää henkiin unimaailmassa. Seikkailunhaluinen, uskollinen ja aina nälkäinen, hänellä on paljon rakkautta annettavana ja hän on hyvin utelias, kun on kyse muista apureista ja eläimistä. Hänellä on harvinainen kyky olla olemassa molemmissa maailmoissa, mikä tekee hänestä mahtavan kumppanin. Mateo tykkää muuttaa Z-Blobin sotureiksi ja ajoneuvoiksi auttaakseen pelastamaan nukkuvia lapsia painajaisilta. Tällä hetkellä hän on Varjomaan valtakunnan vartija, joka toimii Painajaiskuninkaan vankilana.

Viholliset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Painajaiskuningas (engl. Nightmare King): Tyrannimainen Painajaiskuningas on asettanut tähtäimiinsä Unimaailman ja ne, jotka taistelevat unien luovuuden puolesta. Painajaiskuninkaan rinnalla ovat Yönuoli ja Grimspawnit. Kauan sitten Lunia loi Migon. Koska Lunialla oli kuitenkin Univartijan titteli, Migo jäi usein jälkeen. Hylätyksi tulemisen pelon vallassa Migo yritti unenluoda ystävän, mutta ei onnistunut. Sen sijaan hän pakotti kaikki Unimaailmassa olevat olemaan hänen ystäviään, mikä korruptoi hänet hitaasti. Kun Lunia sai tietää siitä, hän ja Migo tappelivat. Tämä johti lopulta siihen, että Migosta tuli Painajaiskuningas. Lunia rekrytoi lopulta joitakin Uneksijoita, joista tuli lopulta unenjahtaajia taistelemaan häntä vastaan. Koska heiltä kuitenkin puuttuu tiimityöskentelyä, yksi heistä, Hannah, toi Yökauhun Valvemaailmaan, pakottaen toisen, herra Ozin, heräämään ja pelastamaan hänet, jättäen Lunian ja toisen Unenjahtaajat yksin ennen kuin hän luo uuden valtakunnan, jossa pidetään Painajaiskuningasta. Kahdenkymmenen vuoden kuluttua viimeinen Unenjahtaaja vapauttaa kuitenkin Painajaiskuninkaan. Korvaukseksi hän antaa Unenjahtaajalle voimat ja tekee hänestä uskollisen komentajansa, antaen hänelle nimen Yönuoli. Hän myös muutti entisen vartijansa Painajaisolennoksi käsitteeksi Grimkeepereilleen. Nyt hän haluaa vallata Valvemaailman. Hän on tällä hetkellä jumissa Z-Blobin vankilassa.
  • Yönuoli/Yömetsästäjä (engl. Night Hunter): Painajaiskuninkaan kakkosmies. Yönuoli on taitava metsästäjä, joka turmelee unieläviä olentoja lumotuilla Varjosalama nuolilla. Hän oli ennen unenjahtaaja ja herra Ozin ystävä ennen kuin petti heidät vapauttamalla Painajaiskuninkaan ja liittymällä tämän armeijaan.
  • Grimspawnit (engl. Grimspawn): Grimspawnit ovat painajaisolentoja, jotka ovat luotu uneksijoiden mielikuvituksesta. Niihin kuuluu Sneak, Snivel, Susan ja perus grimspawneja.
  • Yökauhut (engl. Night Terrors): Painajaisolentoja, jotka työskentelevät Painajaiskuninkaalle. Ne ovat turmeltuneita ihmisiä, joita joko toinen Yökauhu on koskettanut tai joihin Yönuolen varsijousi on osunut. Parannuskeinoa ei tunneta, mutta ainoa tapa parantaa heidät on käyttää Edison-sädettä ennen kuin he ovat täysin muuttuneet.
  • Pimeyden pegasus (engl. Dark Pegasus): Unimaailman olento, jonka Lunia omisti aiemmin. Jossain vaiheessa Painajaiskuningas turmeli sen painajaisolennoksi, josta tuli hänen ratsunsa. Yönuoli ratsastaa sillä toisinaan.
  • Grimkeeperit: Unimaailman olentoja, jotka työskentelevät painajaiskuninkaalle. Yksi niistä luotiin Varjomaan valtakunnan vartijaksi pitämään Painajaiskuninkaan vangittuna, kunnes se turmeltui.
  • Varjosudet (engl. Grimwolves): Painajaisolentoja, jotka asuvat Varjomaassa ja Usvamaassa.
  • Mestarinoita (engl. Never Witch): Aikoinaan Painajaisolentojen liittolainen, Mestarinoidan voimat ymmärrettiin väärin. Kun hän seurasi Painajaiskuninkaan ja Yönuolta Usvamaan valtakuntaan, hänet hylättiin ja vangittiin sinne vuosikymmeniksi. Yksin eristyksessään Mestarinoita keräsi unohdettuja muistoja Usvamaahan menneistä uneksijoista ja vangitsi heidät.
  • MadTeo (engl. MadTeo): Mestarinoidan luoma klooni Mateosta.


Ääninäyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rooli Alkuperäinen ääni Suomenkielinen ääni
Albert Clay St. Thomas ?
Cooper Mike Taylor ?
Herra Oz Brian Drummond ?
Izzie Larissa Dias ?
Jayden Zion Simpson ?
José Garcia Stephen Lobo ?
Logan Chan Vincent Tong ?
Mateo Garcia Marcos Cardenas  ?
Mestarinoita Nicole Oliver ?
Naamioitunut Sankari Giles Panton ?
Nova Maryke Hendrikse ?
Nukkumatti Giles Panton ?
Painajaiskuningas Brian Drummond Carl-Kristian Rundman
Pajamestari Brian Dobson ?
Rouva Castillo Maria del Mar ?
Sneak Vincent Tong Tuukka Leppänen
Snivel Adam Nurada ?
Susan Laara Sadiq ?
Yönuoli Alessandro Juliani ?
Zoey Okoro Sarah Jeffery ?

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Ensiesitys Suomen ensiesitys
1 "Herätys" (engl. Awakening) 2. toukokuuta 2023 15. toukokuuta 2023
Kun Mateon sarjakuvahahmo Z-Blob hyppää unimaaiimasta Brooklyniin, Mateo ja hänen siskonsa tajuavat, että unimaailma on totta ja että se on vaarassa!
2 "Unenjahtaajat" (engl. Dream Chasers) 2. toukokuuta 2023 15. toukokuuta 2023
Mateo ja Izzie pelastavat ystävänsä uskaliaalla tavalla unimaailmassa, mutta saavat huomata, että painajainen on seurannut heitä valvemaailmaan.
3 "Jahdatut uneksijat" (engl. Chased Dreamers) 2. toukokuuta 2023 15. toukokuuta 2023
Jotta Mateo ja hänen ystävänsä saisivat omat tiimalasit ja tulisivat oikeiksi Yöviraston unenjahtaajiksi, heidän pitää päihittää Unipajan vartija.
4 "Unipaja" (engl. The Dream Forge) 2. toukokuuta 2023 15. toukokuuta 2023
Kaverusten pitäisi ehtiä Unipajaan, jotta heistä tulisi oikeita unenjahtaajia, mutta aika käy vähiin. He pyytävät apua salaperäiseltä unibandiitilta.
5 "Huippusuoritus" (engl. Peak Performance) 2. toukokuuta 2023 15. toukokuuta 2023
Mateo ja kumppanit etsivät Nukkumattia ja päätyvät Unimaailman korkeimmalle vuorelle. Lunian tiimalasi tekee heistä kuitenkin maalitauluja.
6 "Poikkeama" (engl. The Anomaly) 2. toukokuuta 2023 15. toukokuuta 2023
Yöviraston päätarkastajan yllätysvierailu pakottaa Mateon piilottamaan Z-Blobin, joka lähtee seikkailulle Brooklynin vilinään.
7 "Huijauskoodi" (engl. Cheat Code) 2. toukokuuta 2023 15. toukokuuta 2023
Logan ja Mateo kilpailevat siitä, kumpi saa kysyä Zoeya Lammasviikko-joukkueeseen, ja Logan huijaa vaarantaen samalla tietämättään kybervaltakunnan.
8 "Iso kuva" (engl. The Bigger Picture) 2. toukokuuta 2023 15. toukokuuta 2023
Kaverukset ujuttautuvat opettajansa uneen löytääkseen vastauksia kokeeseen, mutta unessa neiti Putnam ei olekaan ihan niin herttainen – tai pieni!
9 "Alivoimaa" (engl. Short Sheeped) 2. toukokuuta 2023 15. toukokuuta 2023
Logan yrittää näyttää muille kykynsä, mutta joutuu Painajaiskuninkaan vangiksi. Niinpä muut joutuvat ottelemaan Lammasviikon finaalissa ilman häntä.
10 "Varjomaa (engl. The Grim Escape) 2. toukokuuta 2023 15. toukokuuta 2023
Unenjahtaajat kiiruhtavat pelastamaan Logania Varjoluolan tyrmästä, mutta painajaismaisen käänteen seurauksena vapauttajista tulee itse vankeja.
11 "Uneksijan blokki (engl. Dreamer's Block) 10. kesäkuuta 2023 1. elokuuta 2023
Mateo tiimeineen tutkii Unimaailman mysteeriä ja huomaa pian, että he ovat jääneet jumiin portaalin aukkoon.
12 "Apina ja bandiitti (engl. Monkey and the Bandit) 10. kesäkuuta 2023 1. elokuuta 2023
Yönuoli on napannut Albertin ja agentti Strick Z-Blobin, joten Mateolla on tiimeineen edessään hurja pelastustehtävä.
13 "Kadonneen sarjakuvan tapaus (engl. Private Eye) 10. kesäkuuta 2023 1. elokuuta 2023
Izzie tutkii Mateon kadonneen sarjakuvakirjan salaisuutta, ja Nova jatkaa Unimaailman mysteerin selvittämistä.
14 "Usvan laulut (engl. Songs of the Mist) 10. kesäkuuta 2023 1. elokuuta 2023
Ystävysten muistot alkavat haalistua Synkässä valtakunnassa, ja Mestarinoita tarjoaa turvapaikkaa. Voiko häneen luottaa?
15 "Makeita unia (engl. Sweet Dreams) 10. kesäkuuta 2023 1. elokuuta 2023
Pysäyttääkseen unettomien painajaiset tiimi johdattaa heidät Karkkivaltakuntaan. Yönuoli on silti koko ajan kintereillä.
16 "Tulikoe (engl. The Worthy Dreamer) 10. kesäkuuta 2023 1. elokuuta 2023
Tiimi suuntaa Nocturnian linnaan, jossa heitä on vastassa linnan salaisuuksia päättäväisesti suojeleva myyttinen olento.
17 "Nocturnian valo (engl. The Light of Nocturnia) 10. kesäkuuta 2023 1. elokuuta 2023
Unenjahtaajat yrittävät paljastaa Lunian salaisuudet, sillä Painajaiskuningas on aikeissa vallata Nocturnian linnan.
18 "Yönuoli (engl. Night Hunted) 10. kesäkuuta 2023 1. elokuuta 2023
Painajaiskuningas yrittää päästä Valvemaailmaan. Mateo kuulee totuuden Lunian taistelusta Painajaiskuningasta vastaan.
19 "Railo (engl. The Rift) 10. kesäkuuta 2023 1. elokuuta 2023
Syysjuhla tarjoaa täydelliset puitteet metsästykseen Yökauhulle ja Yönuolelle.
20 "Painajaisten yö (engl. Enter The Nightmare) 10. kesäkuuta 2023 1. elokuuta 2023
Painajaiskuningas tunkeutuu Valvemaailmaan, ja unenjahtaajien on nujerrettava pahis lopullisesti.

Toinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Ensiesitys Suomen ensiesitys
1 "Lammasjahti" (engl. Sheep Freak) 16. huhtikuuta 2024 (Pluto TV)
17. huhtikuuta 2024 (Netflix)
17. toukokuuta 2024
Pelottava lammas on siirtynyt valvemaailmaan railon kautta ja unenjahtaajien pitää etsijä sen uneksija, samaan aikaan kun Mateo vapauttaa Z-Blobin.
2 "Muistojen jahtaajat" (engl. Memory Chasers) 16. huhtikuuta 2024 (Pluto TV)
17. huhtikuuta 2024 (Netflix)
17. toukokuuta 2024
Unenjahtaajat lentävät Nocturnian linnalle ja tapaavat Roycen. Unenjahtaajat tajuavat että Mestarinoidan korpit ovat varastaneet heidän muistonsa.
3 "Seireenien laulu" (engl. Sound of Sirens) 16. huhtikuuta 2024 (Pluto TV)
17. huhtikuuta 2024 (Netflix)
17. toukokuuta 2024
Jose kertoo Mateolle ja Izzielle uudesta tyttöystävästään, Jasminesta. Seireenit aiheuttavat kaaosta Valvemaailmassa.
4 "Siistit biitit" (engl. Sick Beats) 16. huhtikuuta 2024 (Pluto TV)
17. huhtikuuta 2024 (Netflix)
17. toukokuuta 2024
5 "Noituuksia" (engl. Witchy Ways) 16. huhtikuuta 2024 (Pluto TV)
17. huhtikuuta 2024 (Netflix)
17. toukokuuta 2024
6 "Luderodeo" (engl. Toss and Turn) 16. huhtikuuta 2024 (Pluto TV)
17. huhtikuuta 2024 (Netflix)
17. toukokuuta 2024
7 "Univartijan keihäs" (engl. Romancing the Spear) 16. huhtikuuta 2024 (Pluto TV)
17. huhtikuuta 2024 (Netflix)
17. toukokuuta 2024
8 "Kellokisa" 16. huhtikuuta 2024 (Pluto TV)
17. huhtikuuta 2024 (Netflix)
17. toukokuuta 2024
9 "Viimeinen koe" 16. huhtikuuta 2024 (Pluto TV)
17. huhtikuuta 2024 (Netflix)
17. toukokuuta 2024
10 "Kaksi Teoa" 16. huhtikuuta 2024 (Pluto TV)
17. huhtikuuta 2024 (Netflix)
17. toukokuuta 2024
11 2024 2024
12 2024 2024
13 2024 2024
14 2024 2024
15 2024 2024
16 2024 2024
17 2024 2024
18 2024 2024
19 2024 2024
20 2024 2024

Tuotteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Elokuu 2023[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Settinumero Nimi Osat
30636 Z-Blob ja Bunchu pakenevat hämähäkkiä 44
40657 Unikylä 434
71453 Izzie ja Bunchu-pupu 259
71454 Mateo ja Z-Blob-robotti 237
71455 Grimkeeper-sellihirviö' 274
71456 Rouva Castillon kilpikonna-auto 434
71457 Pegasus, lentävä hevonen 482
71458 Krokotiiliauto 494
71459 Uniolentojen talli 681
71460 Herra Oswaldin avaruusbussi 878
71461 Ihmeellinen puumaja 1257
71469 Painajaisten hailaiva 1389

Tammikuu 2024[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Settinumero Nimi Osat
71471 Mateon maastoauto 94
71472 Izzien sarvivalas-kuumailmapallo 156
71475 Herra Oswaldin avaruusauto 350
71476 Zoey ja kissapöllö Zian 437
71477 Nukkumatin torni 723

Lehdet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Numero Nimi Julkaisupäivä Lahja
1 Painajaissinfonia (engl. Symphony of the Nightmare!) 22. syyskuta 2023 (saksa) Mateo + Z-Blob Robo
2 Liuku kaaokseen (engl. Symphony of the Nightmare!) 9. marraskuuta 2023 (hollanti) Cooper ja robottikädet
3 Painajaiselokuvakaaos! (engl. Movie Mayhem!) 17. tammikuuta 2024 (Iso-Britania) Painajaiskuningas
4 (engl. Revealed!) 13. marraskuuta 2024 (Iso-Britania) Mateo

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]