Brooke Hogan

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Brooke Hogan
10.12.13BrookeHoganByLuigiNovi1.jpg
Brooke Hogan New Yorkin Comic Conissa 2013.
Syntynyt 5. toukokuuta 1988 (ikä 26)
Taiteilijanimet Brooke Hogan
Kotipaikka Tampa, Florida, USA
Aktiivisena 2004
Tyylilajit pop, R&B
Ammatit laulaja
Soittimet piano
Levy-yhtiöt SoBe Entertainment, Storch Music Company
Kotisivut www.brookehogansmusic.com/

Brooke Ellen Bollea (s. 5. toukokuuta 1988), paremmin tunnettu nimellä Brooke Hogan, on showpainija Hulk Hoganin ja Linda Hoganin tytär. Hän esiintyi tositelevisiosarjassa Hurjat Hoganit (Hogan Knows Best), ja hänet on nähty WWE:n televisiossa pariin otteeseen, ja hän oli mukana Little Hercules in 3-D -elokuvassa. Hän on kiinnostunut laulamisesta, ja yrittääkin luoda sillä uraa itselleen. Hoganin single, "About us", sijoittui aikoinaan Billboard-listan sijalle 33[1].

Brook Hogan oli seuraamassa isänsä Hulk Hoganin ilmoittamista WWE:n Hall of Fameen vuonna 2005, ja Wrestlemania 21 tapahtumassa katsomossa seuraavana päivänä. Brooke esiintyi myös WWE Saturday Night's Main Event -erikoistelevisiotapahtumassa, nyt ensimmäistä kertaa promoamassa yhdessä isänsä kanssa. Brooke on myös esiintynyt lukuisissa muissa televisioiduissa tapahtumissa. Brooke Hogan teki vuonna 2009 laulun "Dear Mom", joka on luultavasti omistettu hänen äidilleen liittyen heidän väliseen suhteeseensa.

Brooke Hoganilla on myös oma televisiosarja Brooke Knows Best. Sarjassa kerrotaan hänen elämästään vanhempiensa eron jälkeen ja musiikkiurastaan. Hän ilmoitti vuonna 2010, että sarja päättyy. Brooke Hogan kokeili myös näyttelijänuraa, ja sai roolin elokuvaan Sand Sharks.

Brooke Hogan on ollut todella aktiivinen Twitter-sivustolla käyttäjänimellään MizzHogan. Hän on ilmoittanut tekevänsä uutta albumia ja työskentelee vieläkin musiikkiuransa parissa (2011).

Vuonna 2011 Brooke Hogan muutti Miamista Los Angelesiin, Kaliforniaan.

Vuoden 2011 maaliskuussa Brooke Hogan meni naimisiin australialaisen Josh Wellsin kanssa.

Hänellä on kaksi vuotta nuorempi veli, Nick Hogan.

Diskografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Albumit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Singlet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • "Everything to Me"  (2004)
  • "About Us"  (2006)
  • "Hey Yo! Feat. Colby O'Donis"  (2009)

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Black Roots Out Laughs In Irreverent Series; For Brooke Hogan, A Spinoff Grows In Miami. The Tampa Tribune, 12.3.2008. Artikkelin verkkoversio Viitattu 25.1.2011. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]