Bioferme

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Bioferme Oy
Perustettu 1977
Toimitusjohtaja Merja Scharlin
Kotipaikka Kaarina, Suomi
Toimiala Elintarvike
Kotisivu www.bioferme.fi

Bioferme Oy on vuonna 1977 perustettu kaarinalainen perheyritys, jonka toiminnan tavoitteena on kehittää, valmistaa ja markkinoida terveellisiä ja terveyttä edistäviä laadukkaita kasviperäisiä elintarvikkeita ja luomutuotteita hyvinvointiaan arvostaville kuluttajille.

Yritys hankkii luonnonmukaiset raaka-aineet valvotuilta sopimusviljelmiltä ja sopimustuottajilta. Tuotteiden valmistusprosesseissa tavoitteena on raaka-aineiden luontaisten ominaisuuksien säilyttäminen, minimaalinen prosessointi ja koko laatuketjun jäljitettävyys "pellosta pöytään".

Yritys tekee aktiivista tutkimus- ja tuotekehitystyötä yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Tutkimusten painopistealueita ovat bifidobakteereihin ja painonhallintaan liittyvät tutkimukset.

Tuotteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bioferme Oy:n päätuotteita ovat lusikoitavat kaurasta valmistetut Yosa-välipalat, juotavat Yosa Smoothiet ja ruuanlaittoon ja dippaukseen tarkoitetut Yosa Ruoka & Dippi -tuotteet. Isoäidin-tuotesarjassa myydään luomuhapankaalia, luomuhapankurkkuja ja glögiä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]