Ain’t It Fun (Paramoren kappale)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Ain’t It Fun”
Paramore
Singlen ”Ain’t It Fun” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Paramore
 Äänitetty  2012 Los Angeles, Kalifornia
 Julkaistu 4. helmikuuta 2014
 Formaatti CD-single, 12″ vinyyli
 Tuottaja(t) Justin Medal-Johnsen
 Tyylilaji pop rock, funk rock, uusi aalto, new jack swing
 Kesto 04.56
 Levy-yhtiö Fueled by Ramen
Warner Bros.
Paramoren muut singlet
Daydreaming
2013
”Ain’t It Fun”
2014
Hate to See Your Heart Break
2014

Ain’t It Fun” on yhdysvaltalaisen rock-yhtyeen Paramoren kappale yhtyeen neljänneltä studioalbumilta Paramorelta (2013). Se julkaistiin albumin neljäntenä singlenä 4. helmikuuta 2014. Justin Medal-Johnsenin tuottama kappale nauhoitettiin Los Angelesissä. Se on tyyliltään pop rock -kappale, joka sisältää elementtejä funk rockista ja uudesta aallosta. York sekä yhtyeen laulaja Hayley Williams sanoittivat kappaleen Yorkin muuttamiskokemuksiin sekä Williamsin asenteen muuttamiseen perustuvan kappaleen.

Kappale sai pääosin myönteisen vastaanoton musiikkikriitikoilta, jotka kehuivat sen musiikillista monimuotoisuutta. Kappale lähetettiin CHR-radiokanaville Yhdysvalloissa ja Italiassa; 12 tuuman vinyylisingle julkaistiin vuoden 2014 Record Store Daytä varten. Kappaleesta tuli Paramoren parhaiten sijoittunut single Yhdysvaltain Billboard Hot 100 -listalla, kun se nousi listalla kymmenenneksi. Kappaleelle myönnettiin Yhdysvalloissa RIAA:n platinalevy yli miljoonan kopion myynnistä. Kappale sai myös kansainvälistä menestystä päästen neljänkymmenen parhaan joukkoon Australian, Kanadan ja Venezuelan singlelistoilla. Kappale sai ehdokkuuden 5. joulukuuta 2014 järjestetyssä 57. Grammy-palkintogaalassa kategoriassa ”paras rock-kappale”.[1]

”Ain’t It Fun” on esitetty televisiossa muutamia kertoja, muun muassa The Voicessa, Late Night with Seth Meyersissä ja American Idolissa. Kappale oli mukana myös yhtyeen The Self-Titled Tourilla vuosina 2013–2014. Kun Jonathan Desbiensin ohjaama musiikkivideo peruttiin, toisen visuaalin ohjasi Sophia Peer.[2] Jälkimmäisellä, tammikuussa 2014 julkaistulla versiolla nähdään yhtye rikkomassa maailmanennätyksiä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Ain't It Fun (Paramore Song)
Tämä singleen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.