Keskustelu käyttäjästä:Tulehto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi oli lähteen suoraa kopiointia, joten se jouduttiin poistamaan tai merkitsemään roskaksi. Ethän tuo tänne toisten tekemää tai muutakaan tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia. Jos jostakin muualta tuomasi materiaalin tekijänoikeudet ovat sinulla itselläsi, ilmoitathan siitä aina lisäyksen tehdessäsi yhteenveto-kentässä. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan!Harriv 21. huhtikuuta 2008 kello 18.24 (UTC)

Terve, ei se teksti muutu tekijänoikeus vapaaksi vaikka kopioisit sen useammankin kerran tänne. --Harriv 21. huhtikuuta 2008 kello 18.45 (UTC)
Hei, artikkelisivujen tyhjentäminen ei ole sallittua. Jos haluat poistaa jonkun sivun, merkitse se roskaksi tai laita poistoäänestykseen. Lisätietoa poistokäytännöistä löydät täältä. Sivujen tyhjentäminen tulkitaan vandalismiksi ja muokkausoikeutesi voidaan poistaa varoituksetta. --Quinn 22. huhtikuuta 2008 kello 17.37 (UTC)
Sama varoitus kuin yllä. --Siliamaav 22. huhtikuuta 2008 kello 17.49 (UTC)

Allekirjoitus[muokkaa wikitekstiä]

Muistathan allekirjoittaa kaikki keskusteluviestisi sekä äänesi äänestyksissä. Se tekee keskustelujen seuraamisesta helpompaa. Allekirjoituksen voi lisätä helposti napsauttamalla tekstinmuokkausruudun yläpuolella olevan työkalurivin toiseksi viimeistä kuvaketta tai kirjoittamalla ~~~~ (neljä tildeä). -MikkoK 24. huhtikuuta 2008 kello 14.31 (UTC)

Keskustelusivuja ei saa tyhjentää[muokkaa wikitekstiä]

Wikipedian käytännön mukaan keskustelusivua tai sen osia ei saa tyhjentää. Ainoastaan henkilökohtaiset hyökkäykset voidaan poistaa keskustelusivuilta. Jos keskustelusivu kasvaa huomattavan suureksi, niin vanhat kommentit voi siirtää arkistoon. –junafani (?!) 20. maaliskuuta 2010 kello 15.18 (EET)[vastaa]