William Regal

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
William Regal

Darren Kenneth Matthews[1][2] (s. 10. toukokuuta 1968 Codsall, Englanti[3][4]) on englantilainen showpainija, joka tunnetaan paremmin paininimellä William Regal. Hän toimii toimitusjohtajana NXT-brändissä World Wrestling Entertainmentissa (WWE). Hän teki debyyttinsä karnevaaleissa Blackpoolissa 15-vuotiaana.[5]

Matthewsin pituus on 188 cm ja paino 110 kg.[6] Hän on naimisissa ja hänellä on kolme poikaa, Daniel, Dane ja Bailey.

Matthews on otellut monia lajinsa parhaita vastaan, kuten maailmanmestaria King Bookeria ja entistä Yhdysvaltain mestaria, ystäväänsä Finlayä vastaan, jonka kanssa hän on myös otellut tag team -otteluita esimerkiksi entistä maailmanmestaria Batistaa ja entistä Yhdysvaltain mestaria Bobby Lashleyä vastaan. Hän oli myös King Bookerin hovin jäsen, ja King Booker teki hänestä Sir William Regalin.

Regalin uran ehkä surullisin tapahtuma oli No Mercy -PPV vuonna 2006. Hän hävisi Chris Benoit'lle, vilautti vahingossa penistään ja potkaistiin pois King Bookerin hovista.

Regalilla on ollut useita painimanagereja, jotka ovat Tajiri, King Booker, Paul Burchill, Eugene ja Christopher Nowinski. Muut managerit ovat Jeeves, Sir William ja Lady Ophelia. Hän on saavuttanut paljon urallaan, kuten MCW:n etelän raskaansarjan mestaruuden, kaksi kertaa intercontinental-mestaruuden, viisi kertaa WWF:n Hardcore-mestaruuden ja King of the ring 2008. Hänen lopetusiskujaan ovat esimerkiksi Regal Knee, Power of the Punch ja Regal Stretch. Regal sai toimitusjohtajan paikan voitettuaan Battle Royal -ottelun. Toisen kerran hän voitti Intercontinental-mestaruuden 10. marraskuuta 2008 Manchesterissa Englannissa, mutta hävisi mestaruuden CM Punkille 19.1.2009 No Disqualification ottelussa.

Paininimet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Steve Regal
 • Lord Steven Regal
 • Steven Regal
 • William Regal
 • Sir William Regal

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 1. IGN: William Regal (En-wikin mukaan, ei tarkistettu) IGN. Arkistoitu 25.10.2008. Viitattu 29.6.2010. (englanniksi)
 2. William Regal Profile (En-wikin mukaan, ei tarkistettu) Online World of Wrestling. Viitattu 29.6.2010. (englanniksi)
 3. "Walking a Golden Mile", s.1 (En-wikin mukaan, ei tarkistettu)
 4. Cagematch Profile (En-wikin mukaan, ei tarkitettu) cagematch.de. Viitattu 29.6.2010. (saksaksi)
 5. Ringside Magazine (Germany)" (Saksassa). Power wrestling Lexicon (Power Video Verlags GmbH): s. 19–20. 5, 2007 (En-wikin mukaan, ei tarkitettu)
 6. William Regal's WWE profile (En-wikin mukaan, ei tarkistettu) wwe.com. Viitattu 29.6.2010. (englanniksi)