Werewolf: The Last Warrior

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Werewolf: The Last Warrior
1165386579-00.jpg
Kehittäjä SAS Sakata
Julkaisija Data East (US/EU)
Takara (JPN)
Julkaistu Yhdysvaltain lippu 5. marraskuuta 1990
Japanin lippu 28. kesäkuuta 1991
Euroopan unionin lippu 26. syyskuuta 1991
Lajityyppi tasohyppely
Pelimuoto yksinpeli
Alusta NES
Jakelumuoto pelikasetti
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Werewolf: The Last Warrior on Data East Corporationin kehittämä ja vuoden 1990 marraskuussa NES:ille julkaisema sivuttain vierivä toimintapeli.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Paha johtaja ja hänen biovalmistetuista hirviöistä koostuva ryhmänsä ovat ottaneet maan haltuunsa ja vain yksi mies voi estää heidät. Hän ei kuitenkaan ole tavallinen mies, sillä hän on lykantropinen henkilö, joka voi raivostuessaan muuttua ihmissudeksi.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvakaappaus pelistä

Pelaaja aloittaa pelin ihmismuodossaan. Ihminen voi vain lyödä, hypätä ja kävellä. Löytäessään punaisen W-ikonin ihminen voi muuttua ihmissudeksi. Ihmissusi muuttuu takaisin heikompaan ihmismuotoonsa menettäessään liian paljon elinvoimaansa tai törmätessään siniseen W-ikoniin.

Ihmissusimuodossa pelaaja voi hypätä korkeammalle. Hän on nopeampi ja voimakkaampi. Hänellä on kyky kiivetä seiniä pitkin, kulkea katossa roikkumalla ja hän voi tehdä aaltomaisesti etenevän hyökkäyksen. Lisäksi ihmissudella on ärtyisyysmittari, joka kasvaa pelaajan kerätessä eräänlaisia palloja. Viiden kerätyn pallon jälkeen ihmissusi muuttuu super-ihmissudeksi, joka on vieläkin nopeampi, voimakkaampi ja osittain voittamaton.

Kaiken kaikkiaan pelissä on viisi tasoa. Jokaisessa tasossa on pomo, joka liikkuu tietyllä tavalla. Pelaajan on hyvä opetella kunkin pomon liikkumiskuvio, jolloin niiden voittaminen helpottuu.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]