WWE Hardcore Championship

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hardcore Championship on WWE:stä poistettu mestaruusvyö. Ensimmäinen Hardcore Champion oli Mick "Mankind" Foley. Hänen lisäkseen vyön omistajina ovat olleet muiden muassa Big Show, Kane, Raven, Jeff Hardy, Tommy Dreamer, Hardcore Holly ja Big Bossman. Myös "Road Dogg" Jesse James ja "Bad Ass" Billy Gunn ovat myös olleet Hardcore mestareita.

Vyön uskotaan olevan kopio vanhasta WWF Vinged Eagle -vyöstä. Pitkäaikaisen huhun mukaan vyö on sama, jonka Mr. Perfect varasti Hulk Hoganilta 1989 Saturday Night's Main Eventissä ja tuhosi show’n lopussa vasaralla.

24/7-sääntö

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kun Crash Holly voitti vyön, hän esitteli 24/7-säännön, jonka mukaan vyön omistajuudesta voidaan kilpailla niin kauan, kuin tuomari tai tuomareita on läsnä. Raven voitti vyön 26 kertaa ja Steven Richards 21 kertaa. Nämä voitot ansaittiin suurimmaksi osaksi 24/7-otteluissa tai one on one -hardcoreotteluissa.

Esimerkiksi vuonna 2002 Wrestlemania 18:ssa käydyn 24/7-ottelun alussa vyötä puolusti Maven ja häntä vastassa oli Goldust. Spike Dudley hyökkäsi kehään ja voitti vyön. Crash Holly tuli kehään ja lähti jahtaamaan Spike Dudleyta. Backstagella Crash Holly alkoi hakata Dudleyta, kun The Hurricane Helms tuli ja voitti vyön. Näin 24/7-säännön mukaisesti The Hurricane Helms nimettiin WWE Hardcore Championiksi.

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:WWE Hardcore Championship
Tämä urheiluun liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.