Keskustelu käyttäjästä:Opossumi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Voisitko kirjoittaa yhteenvetoon, mitä muokkauksesi koskee? Esim. kopioit suoraan rivin, jonka olet lisännyt "[[Luokka:Vuoden x elokuvat]]" tms. Pelkän luokan lisääminen kannattaa merkitä pieneksi muutokseksi. – linnea 31. joulukuuta 2005 kello 14:34:06 (UTC)

Aivan niin ja pelkällä l-kirjaimella voi viestittää saman (itse en jaksa kirjoittaa sen kummempaa jos ja kun luokitteluun, tuohon ajanvietteistä pitkäveteisimpään, ryhdyn). --Neofelis Nebulosa 7. tammikuuta 2006 kello 00:16:32 (UTC)

Hei ! Miksi merkkasit käyttäjä pitää pekonista mallinteesi roskaksi? Minusta se on OK.--Teveten 28. tammikuuta 2006 kello 12.34 (UTC)

Okei. Nyt huomasin kirjoitusvirheen.--Teveten 28. tammikuuta 2006 kello 12.34 (UTC)

Moi! FC Lahti ei ollut varsinaisesti roskaa, se vain sotkettiin. Palautin aikaisemman version sotkemista ja roskaksi merkintääsi edeltävältä ajalta. -- Japsu 8. huhtikuuta 2006 kello 18.44 (UTC)

Etunimiartikkelit

[muokkaa wikitekstiä]

Hei, näytät tehneen useita artikkeleita etunimistä Suuren etunimikirjan perusteella. Voisitko tehdä artikkelin omasta nimestäni "Jere"? Kiinnostaisi tietää sen alkuperästä jotain. Jere on jo varattu sarjakuvalle joten Jere (nimi) saattaa olla paras vaihtoehto. Olisi hienoa jos onnistuisi. --85.157.122.228 5. toukokuuta 2006 kello 14.51 (UTC)

Tehty, ollos hyvä. --Opossumi 6. toukokuuta 2006 kello 09.15 (UTC)

Olit harvinaisen oikeassa! Olin taas tuhrannut tekstiä, josta ei saanut selvää kuin tekijä. Nyt olen sen kirjoittanut periaatteessa auki. Mutta ehkä sitä vielä pitäisi korjailla. Ja ehkä niistä janseneistä pitäisi kirjoittaa oma artikkeli? --Alexius Manfelt 8. heinäkuuta 2006 kello 11.57 (UTC)

Viviane Reding

[muokkaa wikitekstiä]

Miksi poistit maan syntymäpaikasta? Se on olennainen tieto mutta ei aina itsestään selvä. --Ulrika 19. marraskuuta 2006 kello 10.41 (UTC)

Artikkelista kyllä käy ilmi minkä maalainen henkilö on kyseessä. Jonkun täytyy vain kirjoittaa hänen syntymäkaupungistaan, niin tuleehan se sieltä käy ilmi minkä maan kaupunki se on. --Opossumi 19. marraskuuta 2006 kello 10.47 (UTC)
Ihminen on voinut syntyä muualla kuin missä hän asuu ja minkä maan kansalainen hän on. Vältetään paljon epäselvyyttä, kun syntymäpaikan ohella on maa. Itse yritän aina muistaa liittää sen syntymäpaikkaan kun teen uuden artikkelin, paitsi jos kyse on Suomesta. Asia menee mielestäni vähän monimutkaiseksi, jos tietoa pitää lähteä linkeistä etsimään. Sitä paitsi eri maissa on saman nimisiä paikkakuntia. --Ulrika 19. marraskuuta 2006 kello 11.03 (UTC)
Laitoin sen nyt sinne. --Opossumi 19. marraskuuta 2006 kello 11.09 (UTC)
OK. --Ulrika 19. marraskuuta 2006 kello 11.10 (UTC)

Hyvää pääsiäistä, pussi-ilves.

[muokkaa wikitekstiä]

Lieneeköhän meillä tai kentied Teillä jonkinnäköinen ongelma? --áГá ŠФáD Фя kФЯй - кíГГ û 6. tammikuuta 2007 kello 20.03 (UTC)

Keuhkokuume-artikkeli

[muokkaa wikitekstiä]

Miten sä sait takaisin oikeaan muotoon sen tekstin? Mä yritin kumota niitä kuvia pois sivulta, mutta en sitten meinannut saada niitä pois? Siliamaav (UTC) 27. toukokuuta 2007 kello 19.07

Ilmeisesti et palauttanut tarpeeksi monta versiota. Historia-kohdasta pystyy selaamaan versioiden välisiä muutoksia ja etsiä sieltä vandalisoimaton versio artikkelista. --Opossumi 27. toukokuuta 2007 kello 16.13 (UTC)

Sivujen uudelleennimeäminen

[muokkaa wikitekstiä]

Moi! Olit nimennyt muutamia lastenelokuva-artikkeleita uudellee nimelle, ja ihan hyvä niin, mutta et ollut päivittänyt wikilinkkejä. Jatkossa vinkiksi: kun siirrät sivun uudellee nimelle, niin katso mitkä sivut linkittävät vanhaan nimeen Tänne viittaavat sivut -toiminnolla ja käy päivittämässä ne sivut linkittämään uuteen nimeen. Tapaukset joista nyt puhun ovat Robin Hood (1973), Tarzan (1999) ja Viidakkokirja (1967) (mahdollisesti oli joku neljäskin, kenties Notre Damen kellonsoittaja?) sekä Luettelo lastenelokuvista. Eli tuo luettelo näytti punaisia linkkejä koska uudelleenohjaussivut oli poistettu eikä linkkejä oltu päivitetty. Maltathan jatkossa tehdä siirron kokonaan eli päivittää myös wikilinkit. --Kimmo Laine 21. heinäkuuta 2007 kello 20.04 (UTC)

By the way, miksi nuo uudelleenohjaukset pitäisi edes poistaa? Itse en näe siihen syytä, ei niistä mitään haittaa ainakaan ole. --Cartman 21. heinäkuuta 2007 kello 22.15 (UTC)

Karhuherra Paddington

[muokkaa wikitekstiä]

Hei, minä muistelen että 1980- ja 1990-luvulla olisi ennen 1997 valmistunutta sarjaa ollut joku toinen Karhuherra Paddington-piirrossarja (en tarkoita nukkeanimaatiosarjaa), ja esitettiin joskus 1990-luvun alkuvuosina telkkarissakin. Minähän vuonna tämä sarja valmistui? Siliamaav 31. elokuuta 2007 kello 16.29 (UTC)

Tuohon en osaa sanoa mitään. IMDb ei mainitse muita sarjoja kuin mainitut kaksi. En-wikistä katsoin aiheesta lisää, ja veikkaan, että muistikuvasi ovat tuosta nukkeanimaatiosta, jossa Paddington oli nukke, mutta muut hahmot ja ympäristöt piirroksia. --Opossumi 31. elokuuta 2007 kello 16.44 (UTC)
Aikoinaan tätä mainitsemaani sarjaa julkaistiin VHS-kasetillakin, ja nyt huuto.netistä löytyi kuva videon kannesta: http://riemun.huuto.net/auctionimages/1/65/4ca79e1349d77e49ecbb8e4eb9d2d-orig.jpg. Sen nukkeanimaation kyllä muistan, mutta sitä en tarkoita tällä kertaa. Siliamaav 31. elokuuta 2007 kello 17.48 (UTC)
Pienen etsimisen jälkeen löytyi tällainen [1]. Se ainakin vastaisi VHS:n kannen suomenkielisiä jaksoja. Huonosti saa noista muuta tietoa. --Opossumi 31. elokuuta 2007 kello 18.26 (UTC)

Luokkien poisto

[muokkaa wikitekstiä]

Heip. Ollaan nyt näemmä molemmat poistettu noita kuvitteellisia syntyperäluokkia. Tajusin vaan äsken itse jättäneeni samalla muutaman artikkelin kokonaan vaille luokkia (joita sitten lisäilin äsken). Sinä et varmaan sentään ole samaa virhettä tehnyt? --albval 21. syyskuuta 2007 kello 12.40 (UTC)

Ei sattunut omalle kohdalle yhtään artikkelia, että se olisi jäänyt orvoksi, kun poistelin noita syntyperäluokkia. --Opossumi 21. syyskuuta 2007 kello 12.43 (UTC)
No hyvä sitten:-) --albval 21. syyskuuta 2007 kello 12.46 (UTC)

Good morning to you, is an Italian consumer, I have seen this page, and to mine modest to seem should be adjourned. In Italy there are the new episodes that soon verrano transmitted in Europe and I wondered me if you as consumer that you understand the English and the German you could adjourn the article in matter. then if you would be able or protreste to insert the biographies would be good thing and correct. It is all right, I hope that can answer me about it, in attends him I send you my affectionate regards from Italy--Lodewijk Vadacchino 25. heinäkuuta 2008 kello 11.36 (UTC)

Martin Weinek and Kaspar Capparoni in finnish, Kaspar Capparoni in svedish

[muokkaa wikitekstiä]

Good morning again I would need a favor. please you could translate from the language English or German, the articles in matter? Weinek is already in Swedish, it misses alone Capparoni. For the Finn you could do something for Weinek and Capparoni, I ask you this because I have seen and can understand that you are generally an expert of cinema and films. You also do with comfortable when you feel it to you to do, I am doing this because I am creating an European fanclub of Martin Weinek, Capparoni will also have his part, but Weinek is Weinek. It loves the earth, it is farmer inside, and this is a pleasure for me because also I am child of farmers. I thank you in advance for what you will do--Lodewijk Vadacchino 19. elokuuta 2008 kello 15.07 (EEST)[vastaa]


Dear friend. would you kindly translate in Finnish en:Lola Pagnani and en:Gianluca Ramazzotti? I thank you in advance!

[muokkaa wikitekstiä]

Dear Friend, is for a long time that must discuss! I write you if please you could translate in Finlansese the articles on two friends, Lola Pagnani and Gianluca Ramazzotti. Lola is very famous overseas, especially in the United States where she often works. Instead Gianluca is very appreciated in the area European-Mediterranean, it is an extraordinary actor, good comedian, as well as exceptional theatrical actor. Naturally I will reciprocate the courtesy that you will do me translating in Italian, Sicilian and other Italian dialect: a biography or a geographical article of your interest. In the Italian edition they are exclusively biographer and geographer. In attends him of one certain answer of yours I thank you in advance.--Lodewijk Vadacchino 23. tammikuuta 2009 kello 23.56 (EET)[vastaa]

Merkittävyys

[muokkaa wikitekstiä]
Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, lisäämäsi aiheen Luettelo mykkäelokuvista merkittävyys on kyseenalaistettu ja aihe saatetaan poistaa. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen tarpeellisuuden arviointiin. Ole hyvä ja käy perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla. Huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa ja noudattaa neutraalia näkökulmaa. --Otrfan 21. joulukuuta 2009 kello 15.52 (EET)[vastaa]

Sitaattisäännön sovellus

[muokkaa wikitekstiä]

Moi, perustelit äskettäin käyttäjälle, että sitaattikuvaa ei saa käyttää jos on mahdollista käyttää vapaata kuvaa. Täyä sääntöä tulisi tulkita niin, että sitaattikuvaa saa käyttää, kun vapaata kuvaa ei vielä ole käytettävissä; "teoriassahan" melkein mistä tahansa aiheesta voisi saada kuvan -- jos kohdekin on tuhoutunut, on aina teoreettinen mahdollisuus, että olemassaolevan kuvan oikeudet vapautetaan; kuitenkin käytäntö estää vapaiden kuvien saamisen hyvin tehokkaasti. Pitke 6. syyskuuta 2011 kello 09.28 (EEST)[vastaa]

Kuvan tallennuksesta

[muokkaa wikitekstiä]

Tervehdys! Olit poistanut lisäämäni Tiina Isohannin kuvan. Epäselvyyksien välttämiseksi voisit poistaa osoitteesta http://fi.wikipedia.org/wiki/Toiminnot:Tallenna kohdan: Käyttöoikeus / Valitse käyttöoikeus luettelosta / Kuvakaappaus elokuvasta tai televisio-ohjelmasta. --Jarmo Turunen 10. syyskuuta 2011 kello 07.35 (EEST)[vastaa]

Harmin paikka

[muokkaa wikitekstiä]

Yritin, mutta ei taida onnistua. Harmin paikka. Jää sitten itse otettu ja vapaasti käytettävissä oleva kuva ripustamatta Elin Danielson-Gambogi- sivulle. Sivustaseuraaja (keskustelu) 25. maaliskuuta 2012 kello 15.44 (EEST)[vastaa]

Nollamuokkaukset

[muokkaa wikitekstiä]

Hei, tällaiset muokkaukset taitavat mennä nollamuokkausten puolelle. 91.155.211.17 6. lokakuuta 2012 kello 18.22 (EEST)[vastaa]

Global account

[muokkaa wikitekstiä]

Hi Opossumi! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (keskustelu) 15. tammikuuta 2015 kello 02.36 (EET)[vastaa]

Artikkelissa on linkki, jolle löysin todennäköisen tekijän. Tiedätkö onko kyseinen teksti julkaistu jossakin vai onko se julkaisematon gradu? --Abc10 (keskustelu) 20. elokuuta 2021 kello 08.58 (EEST)[vastaa]