Keskustelu käyttäjästä:Litami

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tänk juu --Johannes Zweig 11. tammikuuta 2006 kello 16:56:28 (UTC)


Hei, tervetuloa Wikipediaan!

Huomasin, että olet uusi täällä. Tässä muutama linkki, joista saattaa olla hyötyä:

Löydät lisää linkkejä täältä.
Muokkaa sivuja rohkeasti! --[boxed] (jätä viesti)


Hoi, Kiitos huolimattomuusvihreideni korjaamisesta Hyogon prefektuurin artikkelissa. Arvostan sitä. Tuli hoopo olo, kun huomasin paljonko siellä oli tullut töpseksittyä. Tuli kesken työpäivää kiire kääntää artikkeliin lisää sisältöä, kun joku huomautti minityngän aloittamisesta ja jäi kopioituun boksiinkin vielä vääriä lukuja. :I Voit poistaa tämän tervehdyssepustuksen keskustelusivultasi, jos ei nappaa sitä täällä katsella. :) --Suviko 31. toukokuuta 2006 kello 19.21 (UTC)

Eihän toki, tulee tännekin sisältöä. :) Hyvä vaan että aloitit tuon artikkelin, ajattelin taannoin itsekin lähteä tekemään Japanin prefektuureja pääkaupunkeineen, mutten näköjään vielä ole päässyt Iwatea pidemmälle. Nuo prefektuurien kartat muuten löytyvät jo valmiina kahtena eri versiona, joista nämä hienommat (mielestäni) ovat fi-wikin Ningyoun tekemiä, joten häntä voi kiitellä niistä. Ja tee toki ihmeessä hyviä artikkelinalkuja jatkossakin, aina niitä joku siitä jatkaa ja tarvittaessa korjaa. --Litami 31. toukokuuta 2006 kello 19.36 (UTC)

Täsmennyssivu

[muokkaa wikitekstiä]

Tere, huomasin että teit John Seigenthaler täsmennyssivun. Kun teet täsmennyssivun muistathan lisätä alas mallineen {{täsmennyssivu}} sekä lisätä sivun luetteloon mikäli sivulla ei ole tarkennetta (eli esim. John Seigenthaler -tapauksessa). --Agony 1. kesäkuuta 2006 kello 18.32 (UTC)

Juu, sattui tällä kertaa unohtumaan ensimmäisestä tallennuksesta, kuin myös kielilinkit. --Litami 1. kesäkuuta 2006 kello 18.33 (UTC)


Heips, siellä irkki/ylläpitäjä-keskustelussa tuli puheeksi kanavalle pääsy. Eli siis osaatko vääntää rautalangasta miten pääsen XChatilla sekä IRCnetiin että sinne missä wiki-kanava on samanaikaisesti ja saan vielä ohjelman aukomaan joka kerta avattaessa ne molemmat? -- Velma 5. lokakuuta 2006 kello 17.45 (UTC)

Vastaan ulkopuolisena, mutta XChatin käyttäjä. Uusi palvelinvälilehti pitäisi avautua Ctrl+T painalluksella, jonka jälkeen kirjoitat uuteen ikkunaan /server irc.freenode.net ja /j #wikipedia-fi. --Gurumasa 5. lokakuuta 2006 kello 17.57 (UTC)
Jep, en ihan ehtinyt vastata tähän. Noilla ohjeilla tosiaan sujuu XChatilla useamman IRC-verkon käyttö samassa ohjelmassa. --Litami 5. lokakuuta 2006 kello 19.27 (UTC)
Kysyn vielä ulkopuolisempana että miten tuo kanavalle kutsuminen käytännössä tapahtuu? Eli pitänee käydä koputtamassa jotakuta olalle. --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 6. lokakuuta 2006 kello 07.01 (UTC)
Freenodessa sijaitsevalle fi-wikipedian irc-kanavalle liittyäksesi et tarvitse minkäänlaista kutsua. --Gurumasa 6. lokakuuta 2006 kello 09.43 (UTC)
Juu, kyseessä on nimenomaan freenode eikä suinkaan IRCnet, Quakenet tai mikään muukaan verkko. Palvelinluettelo. --Litami 6. lokakuuta 2006 kello 13.17 (UTC)
Kiitos molemmille, täytyypä kokeilla. :) -- Velma 6. lokakuuta 2006 kello 05.36 (UTC)

Aatelissuvut

[muokkaa wikitekstiä]

Kiitos tuesta ja erinomaisista perusteluista Lohjelm ja muiden aatelissukujen merkittävyydelle. Pyysit ehkä kuitenkin turhaan Ulrikaa postamaan Merkittävyys -mallineen. Voit aivan hyvin itse poistaa sen, jos olet sitä mieltä, että aihe ei ole roskaa. Mahdollista on tietenkin, että Ulrika vie taas tämän artikkelin poistoäänestykseen, mutta se on taas asia erikseen... -- Petri Krohn 26. tammikuuta 2008 kello 06.06 (UTC)

P.S Nyt huomaan, että oletkin jo poistanut mallineen. Hyvä näin! -- Petri Krohn 26. tammikuuta 2008 kello 06.08 (UTC)

P.P.S. Itse asiassa Ulrika aloitti muokkaussodan Merkittävyys mallineen palauttamiseksi. Näin ei tietenkään pitäisi toimia. -- Petri Krohn 26. tammikuuta 2008 kello 06.43 (UTC)

Kiitos sinullekin hyvistä artikkeleista. Oli aika erikoista, että pitkään vaikuttaneita sukuja, tässä tapauksessa vieläpä aatelissuku, oli tuolla tavoin menty julistamaan 'epämerkittäviksi', kun mitään tukea aiemmista äänestyksistä tai muuten ei sellaiselle tulkinnalle ollut. Nythän ne näyttäisivät onneksi säilyvän. --Litami 31. tammikuuta 2008 kello 15.59 (UTC)

Suomi Eurovision laulukilpailussa

[muokkaa wikitekstiä]

Jos olet kiinnostunut Euroviisuista saattaisit, kenties, tietää jotakin Suomalaisista Euroviisuista. Ja vaikka olisitkin vain fani, niin voisitko auttaa minua artikkelin Suomi Eurovision laulukilpailussa kanssa. Tarkoitan tarkemmin otsikkoa, Suomalaisia Euroviisuja: [1] Ja jos olet jonkin verran edes seurannut voisit kenties kirjoittaa Lordista jne. Kysyin vain jos olisit kiinnostunut, en siis yritä pakottaa... --Tirimies 14. helmikuuta 2008 kello 14.58 (UTC)

Kiitos kehotuksesta, aihe kyllä kiinnostaa sangen paljon, ja on siitä ollut tarkoituskin kirjoittaa jossakin vaiheessa. Mutta kuten vastauksen nopeudestakin huomannet, en ole valitettavasti juuri ehtinyt viime aikoina tänne kirjoittaa. Katsotaan jos tästä taas aktivoituisin... --Litami 12. maaliskuuta 2008 kello 14.35 (UTC)