Käyttäjä:Hörpötti

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Uusi käyttäjä, joka keskittyy lähinnä autoaiheisiin sotilaslentokoneisiin, ilmailuun, ohjuksiin, jääkiekkoon sekä toisinaan muihinkin sarjapelilajeihin. Joskin myöskin autoihin ja sekä autoiluun ja jopa autourheiluunkin, tosiin huomattavasti harvemmin. Tekee ja toteuttaa mielellään ajankohtaistasoisia päivityksiä. Medikalisaatio/lääkitysaiheet, nekin tuntuvat vain hyvin kummasti, kuvioissa yhä edelleen pyörivän... Pyrkii hakemaan huolellisesti lähteet, merkitsemään ne, ja tekemään neutraaleja sivuja uusista aiheista. 52-ikävuottaan lähenevä AS-hlö /nyk. ASD, Jumalan Armosta. Koulutustausta kaupallinen ammatillinen korkea-aste/tietojenkäsittelyn tradenomi Torniosta. 240vrk sotilaskoulutuksen käynyt tyhmääkin tyhmempi tykäri, mutta ohjusampuja kuitenkin. Palveli Roissa LapItR/3:ssa. Opetteli 12,7 mm NSV-rskk:n mallia "Itko"/"Itikka" ja Strela 2M:n, ItO-78 sekä Iglan, ItO-86. Ajoi myös m-kelkkaa/ Lynx 3900 ja m-pyörää /Husqvarna 250cc. Reputti UAZ-469:lla tehdyn maasto-metsäolosuhteiden mäennousukokeen, koskei saanut harjoitella tätä. Ampui kovapanosammunnoissa: niin Suomi-konepistoolilla, kuin "Ukko-Pekka"/m39(?) sotilaskiväärillä, kuin myös 7,62 mm kvkk:lla (tsekkiläis-mallinen: käyttöön maassamme nv. 1968), sekä vielä FN Browning 9mm/malli 1911 Colt-pistoolillakin.

Lentokoneaiheista: matkustanut 3x eri T-pyrstöisellä matkustajalentokoneella, jotka ovat: Sud-Aviation SE-210 Super Caravelle (102 matkustajapaikkaa, Rolls Roycen voimalaitteet, ei muotopuhdas T-pyrstö) sekä Fokker F-100 sekä DC-9:n eri muunnokset, myös MD-82. 8-vuotiaana, v. 1977 tehty yksinmatkustus (SE-210 Super Caravelle), välillä HEL-OUL (nykyään alle 12-vuotiaita, ei yksin päästetä koneeseen lentämään). Lentänyt Neuvostoliiton alueen ylitse, luultavasti DC-10 matkustajakoneella, Rhodokselle ns. eteläistä/itäistä reittiä (aika: loppukevät 1988). Konetyypit DC-10 ja MD-11 varmennetusti matkustettu. Kohteita: Las Palmas Aeropuerto, Kanaria ja Lontoo Stansted, Englanti.

Työskenteli yhteensä vuoden verran koulujen opetusavustajana, jossa tehtävät varsin moninaiset ja monitahoiset. Esiintyi vuosina 1996-2002 SPR:n EA-ryhmissä ja erilaisissa päivystystehtävissä, käyden 4 eri koulutuskurssia: mm. EA I & EA II, Päivystyspalvelukurssi, Ennakoivan ajon kurssi (eri nimekkeellä) ja VAPEPA:n etsintäkurssi, jonka loppukeväällä 1997 Hailuodossa - saaden mm. lentää SEPE-pelastuskopterilla (MBB "Mersu" Bo-105). Työskennellyt virolaisten ja venäläisten kanssa yhdessä, eri tehtävänimityksissä sekä erilaisilla toimialoilla. Matkustanut Venäjään Karjalaan ja itsenäiseen Eestiin, työskennellyt myös Virossa. Useita työtehtäviä eri paikkakunnilla, eri puolilla Suomea, eri vuosikymmeninä. Suojelutoimintaan liittyvää myöskin takana, mistä myös koulutusta mm. Kemissä 1994. Osa on ollut myös kokemuskoulutusta, tästä paljon myöhempänä, minkä myöhemmin kokonaan lopettanut: ennen Koronaviruksen hallitsemaa aikakautta.

Edelleen koettaa kohentaa aikaisemmin oppimaansa. Kaihtaa vandalismia, muttei mielellään puutu toisten tekemisiin. Suurin ja sekä korkein opettajani on Bapuji eli Gandhiji - Mahatma Mohandas Gandhi. Nykyään kokemuskoulutuksesta kokonaan vetäytynyt, julkisuudessakin Wikipedian jaloa solidaarista lippua kantanut somen kaihtaja.

Tämä tyyppi on surullisen hahmon synkkä ritari, joka taisteli - ja hävisi. Taisteli Hikipediassa vandaalia vastaan, sai omakseen jalot haistatukset - ja sekä 1v. mittaista käyttökieltoa. Sittemmin höyrynnyt/häröillyt nimettömänä takapirulaisena, vaihtuvan ip:n turvin. Käyttärit Hp:hen siirtyivät kuitenkin ikuisuuteen bittien avaruuteen = pysyvä käyttäjäkielto Hp:hen.

Tämä käyttäjätunnus on käyttäjän Ari-69 vaihtoehtoinen tunnus.


-Nl/Su fer' eva'..!
-& NKVD/KGB valvoopi..!
-Punaliput liehumahan..!