Ero sivun ”Markku Pulli” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Markku Pulli''' on [[suomalainen]] [[näyttelijä]]. Hän on tullut tunnetuksi saippuasarjasta [[Salatut elämät]], jossa hän on näytellyt [[Joonatan Sievinen|Joonatan Sievistä]] syksystä [[2007]] alkaen. Pulli näytteli myös Mikael-nimistä lukiolaispoikaa [[YLE TV2]]:lla esitetyssä nuorille suunnatussa sarjassa Lukio. Pulli lopetti näyttelemisen ''[[Salatut elämät|Salatuissa elämissä]]'' syksyllä [[2009]], ja hänen roolihahmonsa [[Joonatan Sievinen]] poistuu ruudusta maaliskuun lopulla [[2010]].
'''Markku Pulli''' on [[suomalainen]] [[näyttelijä]]. Hän on tullut tunnetuksi saippuasarjasta [[Salatut elämät]], jossa hän on näytellyt [[Joonatan Sievinen|Joonatan Sievistä]] syksystä [[2007]] alkaen. Pulli näytteli myös Mikael-nimistä lukiolaispoikaa [[YLE TV2]]:lla esitetyssä nuorille suunnatussa sarjassa Lukio. Pulli lopetti näyttelemisen ''[[Salatut elämät|Salatuissa elämissä]]'' syksyllä [[2009]], ja hänen roolihahmonsa [[Joonatan Sievinen]] poistui ruudusta maaliskuun lopulla [[2010]].


==Muuta==
==Muuta==

Versio 20. toukokuuta 2010 kello 14.49

Markku Pulli on suomalainen näyttelijä. Hän on tullut tunnetuksi saippuasarjasta Salatut elämät, jossa hän on näytellyt Joonatan Sievistä syksystä 2007 alkaen. Pulli näytteli myös Mikael-nimistä lukiolaispoikaa YLE TV2:lla esitetyssä nuorille suunnatussa sarjassa Lukio. Pulli lopetti näyttelemisen Salatuissa elämissä syksyllä 2009, ja hänen roolihahmonsa Joonatan Sievinen poistui ruudusta maaliskuun lopulla 2010.

Muuta

Pulli on suorittanut ammatillisen tutkinnon ammattioppilaitoksessa, jossa hän valmistui kirvesmieheksi.[1]

Elokuvat ja TV-sarjat

Ilmestymisvuosi/
Ensiesiintyminen
Nimi Tyyli Rooli
2008 Lukio Televisiosarja Mikael
2007-2010 Salatut elämät Televisiosarja Joonatan Sievinen

Lähteet

  1. Koulukiusattu Joonatan aloittaa uuden elämän MTV3.fi. MTV Oy. Viitattu 17.9.2009.

Aiheesta muualla