Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Alfred Dengan” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Rivi 476: Rivi 476:


[[Polysynteettinen kieli|Voisitko suomentaa?]] Älä ota kettuiluna, ei vain ymmärrä. --[[Käyttäjä:22. muokkaaja|22. muokkaaja]] 10. syyskuuta 2009 kello 10.17 (EEST)
[[Polysynteettinen kieli|Voisitko suomentaa?]] Älä ota kettuiluna, ei vain ymmärrä. --[[Käyttäjä:22. muokkaaja|22. muokkaaja]] 10. syyskuuta 2009 kello 10.17 (EEST)
:Artikkelissa on tarkennettu lauseen merkitystä "Se tarkoittaa, että...", mutta käytännössä kyse on siis siitä, että sanoja ja sanankaltaisia morfeemeja (päätteitä ym. liitteitä) yhdistetään yhdeksi kokonaiseksi sanaksi, minkä merkitys voi olla hyvinkin laaja eli siten vastata jonkin ei-polysynteettisen kielen kokonaista lausetta. --[[Käyttäjä:Alfred Dengan|Alfred Dengan]] 13. syyskuuta 2009 kello 14.04 (EEST)

Versio 13. syyskuuta 2009 kello 14.04

Tervetuloa keskustelusivulleni. Muistathan allekirjoittaa jokaisen kommenttisi kirjoittamalla ~~~~ kommentin perään.

Jos kirjoitin kommentin toiselle keskustelusivulle, vastaa siihen siellä. Vastaan tällä sivulla esitettyihin kommentteihin täällä.
Aloita uusi keskustelun aihe tällä sivulla


Moi! Merkitsin tekemästi artikkelin leksikko roskaksi, koska sanakirjamääritelmät eivät kuulu Wikipediaan. Sellaiset kannattaisi laittaa pikemminkin Wikisanakirjaan. --Btw 31. toukokuuta 2005 kello 12:20:49 (UTC)

Mielestäni sinulla on toinenkin nimimerkki: Totuus? Ethän aio äänestyksissä esiintyä kahtena eri henkilönä? --Gyllenhali 12. tammikuuta 2006 kello 12.50 (UTC)
Totuus ei ole oma nimimerkkini. Se on ystäväni, joka käytti konettani tänään täällä. En tiedä, voinko todistaa tätä mitenkään, mutta tämä on vain uskottava. Mitkään kieroilut (kuten mainitsemasi) eivät ole mielessäni. Alfred Dengan 12. tammikuuta 2006 kello 14.31 (UTC)
Alfed Dengan on oikeassa. Totuus 12. tammikuuta 2006 kello 14.48 (UTC)
Kaikki kolme (Dengan, Totuus ja Kouluhai) näyttävät olevan koneella koko lailla samaan aikaan, eli käytännössä aina [1], [2], [3]. "Teidän on vain uskottava". Onkohan IP:n onkimistoiminto saatu käyttöön? --ML 11. maaliskuuta 2006 kello 10.02 (UTC)
Olemme koulussa, samalla luokalla. Pääsemme siis koulusta samaan aikaan ja teemme muokkauksia. Illalla tehtyämme läksyt jatkamme. Myös aamuisin joskus teemme muokkauksia. MINÄ en ole vastuussa siitä, milloin ystäväni tekevät muokkauksia. Muuten, jos olisimme yksi, niin miten voisi olla samaan aikaan kirjautuneena samalla tunnuksella? Jos minulla olisi kolme tunnusta, miksi esim. hajauttaisin äänestyksissä äänet? --Alfred Dengan 11. maaliskuuta 2006 kello 11.11 (UTC)
"Muuten, jos olisimme yksi, niin miten voisi olla samaan aikaan kirjautuneena samalla tunnuksella?". Se nyt ei tietääkseni ole temppu eikä mikään. Tietääkseni samasta IP:stä voi tulla useita kirjautuneita käyttäjiä samanaikaisesti. Viimeaikaiset tuoreet muutokset esittävät taas monta tapausta, joissa Dengan on kirjoittanut ensin ja Kouluhai heti samalla minuutilla. Turhan paljon sattumia. Missä se aikoinaan poristu IP:n onkiminen nyt on, kun sitä tarvittaisiin? --ML 11. maaliskuuta 2006 kello 12.05 (UTC)
Mitä aiot tehdä asialle? Vannon olevani syytön.--Alfred Dengan 11. maaliskuuta 2006 kello 12.07 (UTC)
Mikset valita myös Totuudelle ja Kouluhaille? --Alfred Dengan 11. maaliskuuta 2006 kello 11.12 (UTC)

Muokkaus

Katso kuinka sivuja muokataan.

Muokkaus

Katso Kuinka sivuja muokataan.

--Kouluhai 11. maaliskuuta 2006 kello 10.54 (UTC)

==Yhteenveto==

Moi! Ihan minipyyntönä: olisi hyvä, jos käytät yhteenvetokenttää tehdessäsi muokkauksia. --Lendu 13. maaliskuuta 2006 kello 13.13 (UTC)

Joo. En nyt vain viitsinyt kirjoittaa jokaisesta erikseen yhteenvetoa, mutta muistanpa jatkossa. --Alfred Dengan 13. maaliskuuta 2006 kello 13.15 (UTC)
Jos et välttämättä aina muista laittaa yhteenvetoa tee näin:

mene asetukset -> muokkauskenttä -> ilmoita jos yhteenvetoa ei ole annettu. Tämä on kyllä aika vanha juttu mutta huomautinpas silti. :) --Latka 7. lokakuuta 2006 kello 16.04 (UTC)

kartta

Tammisaloa koskeva kartta on nyt tallennettu Tammisalo.png. Terveisin Käyttäjä:O-VMikkelä

Olet nyt ylläpitäjä Wikisitaateissa

Moi. Jos olet tosiaan kiinnostunut kehittämään Wikisitaatteja, niin nyt on sinulla siihen paremmat mahdollisuudet. Siellä ei oikein ole aktiivista ylläpitäjää ollut, joten hyvä jos joku käy siellä vähän useammin tarkastamassa muokkauksia / poistamassa roskia. --TJ 25. maaliskuuta 2006 kello 09.06 (UTC)

Kiitos. Aloitan työni mahdollisimman pian, nyt olen kuitenkin viikonlopun muualla ja tämänkin kirjoitan eri koneelta kuin omaltani. Mutta kiitos! --Alfred Dengan 25. maaliskuuta 2006 kello 15.51 (UTC)

Siirsin kuvan commonsiin nimellä Image:Rural Toscana.jpg. Koskin hieman väreihin ja jos tulos on mielestäsi hyvä, poistaisin mielelläni tämän fi-wikissä olevan kaksoiskappaleen. -Samulili 25. maaliskuuta 2006 kello 19.03 (UTC)

Tulos on oikein hyvä. Kaksoiskappaleen saa poistaa, kunhan vaihtaa uuden linkin Toscana-sivulle. Vai onko se siellä jo, en tiedä. --Alfred Dengan 26. maaliskuuta 2006 kello 17.49 (UTC)

Siis mikä muokkaus?Ikiaiki 31. maaliskuuta 2006 kello 18.49 (UTC)

Artikkelissa Pajulintu. Muutin taulukon mallineeksi ja korjailin vähän muutenkin. Sinä ja Käyttäjä:Opossumi olitte tehneet muokkauksen samaan aikaan kuin minä vasta esikatselin. --Alfred Dengan 31. maaliskuuta 2006 kello 18.53 (UTC)

Malline

Tarkoitus oli luoda malline, tuo sana vaan sattui jäämään epähuomiossa pois sanan "Käyttäjä" edestä, mutta samapa tuo koska Jannexilta sattui tulemaan niin pahasti sanktiopalautetta, että siihe jäi mallinteiden luomiset. Kiitos kuitenkin, kun huomautit. --Smörre 4. huhtikuuta 2006 kello 16.29 (UTC)

Karttoja, jotka ovat GFDL tai jollain muulla sopivalla lisenssillä muun kielisissä Wikipedioissa on aivan turha tuoda fi-wikiin vaan ne on syytä viedä samantien Wikipedia commonsiin. Lisäsin kuvan sivulle ohjeet siitä miten se tehdään. --Joonas (kerro) 11. huhtikuuta 2006 kello 12.22 (UTC)

Selvä. Jos sinä tai joku viitsitte, voisitteko laittaa sen Commonsiin, koska itselläni olisi muuta tekemistä. --Alfred Dengan 11. huhtikuuta 2006 kello 12.24 (UTC)

Hylkäämisestä

Kyllä ei-ylläpitäjät saavat hylätä ääniä sekä tehdä kaikkia muitakin "ylläpidollisia" toimia, mihin heidän muokkausoikeutensa riittävät. --TBone 23. huhtikuuta 2006 kello 10.16 (UTC)

Selvä. Näin erään henkilön hylkäävän ääniä, mutta mieleeni muistui jokin vähän aikaa sitten tullut kommentti siitä, että äänten hylkääminen kuuluu ainoastaan ylläpitäjille. Kiitos ripeästä vastauksesta. --Alfred Dengan 23. huhtikuuta 2006 kello 10.17 (UTC)

Tynkämallineista

Olet kiitettävän ahkerasti merkinnyt hyönteisryhmistä kertovia artikkeleita minityngiksi. Onko sinulla kenties ajatuksia miten niitä voisi laajentaa? Heimojen kuvaukset tulevat johtamaan ennnenpitkää sukujen kuvauksiin ja sukujen kuvaukset edelleen lajitasolle. Heimoja käsittelevissä artikkeleissa tuskin tarpeen eritellä yksittäisten lajien ominaisuuksia? Taksonomian ylätason ryhmät väistämättä lyhytsanaisia. Mikä ajatuskulku tekee näistä mielestäsi minitynkiä? Katsoko vain artikkelin pituutta, pohtimatta kokonaisuutta? --Gyllenhali 29. huhtikuuta 2006 kello 21.48 (UTC)

Voitko mainita esimerkin, kun ei nyt tule mieleen? --Alfred Dengan 30. huhtikuuta 2006 kello 06.18 (UTC)

Mallineet käyttäjien keskustelusivulle substattuina

Kun lisäät mallineen, esimerkiksi {{Tt}} käyttäjän keskustelusivulle, niin muista käyttää korvaustoiminnetta subst ({{subst:Tt}}), jolloin sivulle jää pysyvästi sellaisen mallinteen sisältö kun sinne on lisätty, eikä se muutu kun mallinetta ehkä muutetaan. --Ekeb 3. toukokuuta 2006 kello 16.52 (UTC)

Tuollaisesta tekniikasta en ole kuullutkaan (olen kyllä ihmetellyt, mitä subst:-merkinnät tarkoittavat, kun niihin olen joskus törmännyt). Toimin tästä lähtien näin. Olisi myös hyvä, jos muokkaussivun alareunan mallinepalkkiin ilmestyisi nappi Tt-mallinetta varten. Mutta se taitaa kuulua ylemmille tahoille. Kiitos avusta! --Alfred Dengan 3. toukokuuta 2006 kello 16.57 (UTC)

Macro-C

Valitettavasti on erittäin vaikea uskoa, että Kouluhai ja Käyttäjä:Macro-C ovat eri käyttäjiä. Käyttäjäsivu, kielitaidot, muokkauskohteet ja -tyyli ovat käytännössä lähes identtiset. --80.186.234.97 4. toukokuuta 2006 kello 17.07 (UTC)

Vastauksia:
  • Tyyli:Uskoisin, että kahdeksasluokkalaisilla on yhteisiä piirteitä, varsinkin, jos he ovat vielä kavereita.
  • Muokkauskohteet:Muokkauskohteetko identtiset? Kouluhai lisää tietoa elokuvista ja yleisurheilijoista kertoviin artikkeleihin, Macro-C jääkiekkoilijoista. Siinä on selvä ero.
  • Kielitaidot:Oletko ajatellut koskaan, että koulussakin on käsite luokka? Se on joukko ihmisiä, jotka käyvät yhteisillä tunneilla. Kotiopetuksessa tuskin koulukavereita tulee. Tyypillisessä peruskoulussa ei tietääkseni opeteta jokikistä oppilasta erikseen, eikä varsinkaan taidoiltaan eri tasoisiksi.
  • Käyttäjäsivu:Kuten kerroin, Kouluhai auttoi Macro-C:tä Wikipedian ulkopuolella.

Jos et usko, ota yhteyttä asianomaisiin käyttäjiin, älä minuun. --Alfred Dengan 4. toukokuuta 2006 kello 17.22 (UTC)

P.S: Sinulle ehkä herää kysymys: "Miksi Alfred Dengan puolustaa heitä? Siksikö, ettei halua sock puppetejaan vainottavan?" Vastaus on: "En halua jättää viattomia kavereitani pulaan. Aion auttaa heitä pitämään mahdollisuuden lisätä Wikipedian tietosisältöä vastedeskin. Macro-C:n aihealueesta ei ole vielä hirveästi tietoa." --Alfred Dengan 4. toukokuuta 2006 kello 17.22 (UTC)

Macro-C kirjoittaa jääkiekkoon liittyviä artikkeleja.--Macro-C 10. toukokuuta 2006 kello 14.41 (UTC)

Macro-C,Totuus,Alfred Dengan ja Kouluhai ovat eri käyttäjiä. Miksi se on niin vaikea uskoa?--Tieto10 10. toukokuuta 2006 kello 18.53 (UTC)
Hyvä Tieto10, vaikkei asia lienekään enää järin ajankohtainen, olisi silti suotavaa kuulla jonkinmoista argumentointia pekkien väitteiden viskelemisen sijaan. Tuollaisten perusteettomien väitteiden viskeleminen on lähinnä piikki järkevä keskustelun lihassa. Mielestäni myös Alfred Dewnganin provokaatio oli hivenen aiheettomahko, vaikka 80.186.234.97 toki lähestyi asian tiimoilta väärää tahoa. --Sirmen 12. kesäkuuta 2006 kello 15.22 (UTC)
Minä kyllä uskon. Jos 80.186.234.97:lle tätä viestiä tarkoitit, niin kerron, että hän tietää jo. --Alfred Dengan 11. toukokuuta 2006 kello 16.09 (UTC)

Silvio Berlusconi

Hei, kävit muokkaamassa Silvio Berlusconi-artikkelia, ilmeisesti kielenhuolollisissa tarkoituksissa, mutta poistit samalla aika paljon tietoja artikkelista. Jos yrität korjata kirjoitusvirheitä tai asiallistaa kieliasua, pidäthän huolen ettet syyttä poista tietoja artikkeleista. --Rakel 8. toukokuuta 2006 kello 16.50 (UTC)

Menin katsomaan sivun vanhoja versioita, huomasin kirjoitusvirheen, ja sitten tietysti painoin muokkausnappia ja tallensin. Olen pahoillani. Versio, jota korjasin: [4] --Alfred Dengan 8. toukokuuta 2006 kello 16.53 (UTC)

"Keskustelusivut on tarkoitettu sivujen sisällön kommentointiin. --Alfred Dengan 15. toukokuuta 2006 kello"

...which is exactly what I was doing. Kaaos-yhtyeen löytäminen Straigh Edge -bändien listalta kun sai minussa aikaan makeat naurut. Eipä silti, ihan hyvä läppä.

Tärykalvo

Hei! Miksi poistit artikkelista tärykalvo tiedot tärykalvon latinankielisestä nimestä, väristä, kiinnityspaikasta yms. Otitko vahoingossa historiasta esiin artikkelin väärän version vai olivatko tänään lisätyt tiedot pakkansapitämättömiä? --Totuus 21. toukokuuta 2006 kello 09.15 (UTC)

Selailin historiaa ja vahingossa muokkasin vanhaa versiota. Korjasin tuhoni äsken. --Alfred Dengan 21. toukokuuta 2006 kello 09.17 (UTC)

Käyttäjäsivuni

Kiitos käyttäjäsivuni palauttamisesta! --Kouluhai 22. toukokuuta 2006 kello 12.27 (UTC)

Tein vain velvollisuuteni. --Alfred Dengan 22. toukokuuta 2006 kello 12.28 (UTC)
Muokkaustestissäni on uusia kysymyksiä. Voit halutessasi tehdä testin uudelleen ja laittaa tuloksesi. --Kouluhai 22. toukokuuta 2006 kello 13.07 (UTC)

Juonenpaljastusmallineista oopperoissa ja baleteissa

Poistin noita oopperoiden sekä balettejen juonenpaljastusmallineita, koska yleisesti katsotaan, että juonen jonkinlainen ennalta tunteminen on lähtökohta ooppera/balettikävijöille, se lienee ollut myös perusteena en.wikin käytännölle. --Jacofin 24. toukokuuta 2006 kello 14.52 (UTC)

En ole oopperan asiantuntija, mutta luotan sinuun. --Alfred Dengan 24. toukokuuta 2006 kello 14.54 (UTC)

Teddy

Hei! Muokkasimme teddy-artikkelia yhtä aikaa ja kun vertailin artikkelin versioita, näin vain yhden korjaamasi linkin joten lisäsin sen omaan versiooni. Ei mennyt kai ihan oikein, jos on lisättävää niin yritäthän uudelleen, itselläni ei ole artikkeliin enää lisättävää. --Thi 25. toukokuuta 2006 kello 05.15 (UTC)

Joo, korjasin asian jo. Laitoin alunperin kaksi linkkiä ja k-en-mallineen. --Alfred Dengan 25. toukokuuta 2006 kello 05.17 (UTC)

Syntymä/kuolipaikkojen sijamuoto

Muutit artikkelissa Eino Poutiainen johdannossa sulkeissa olevien syntymä- ja kuolinpaikkojen sijamuotoa. Eikö tämä ole vastoin äänestyksessä konsensukseksi valittua tapaa ilmoittaa paikat perusmuodossa? --Ekeb 26. toukokuuta 2006 kello 05.33 (UTC)

Joo, olen tarkempi. Kirjoitin äsken tähän vähän pitemmin, mutta sitten jotain meni vikaan ja kaikki teksti katosi. --Alfred Dengan 26. toukokuuta 2006 kello 05.43 (UTC)

Kiitos avustasi

Kiitoa avustasi Wikipediassa. Autat kaikkia, jotka sinulta apua pyytävät. Autat heitä eteenpäin ja käytät aikaasi heidän auttamiseensa. Ansaitsisit enemmän kiitosta avunannostasi. Olet oikea mallikäyttäjä!--Macro-C 26. toukokuuta 2006 kello 05.36 (UTC)

Teen vain moraalisen velvollisuuteni. Auttaminen on toki myös hauskaa! (Olenko minä sitten jotenkin erityisesti auttanut, ilmeisesti sitten olen.) --Alfred Dengan 26. toukokuuta 2006 kello 05.43 (UTC)
No mutta kiitos kuitenkin kaikesta avusta!--Macro-C 30. toukokuuta 2006 kello 13.20 (UTC)

Ihmettelin

Hei! Ihmettelin, miksi olet laittanut pistemääräksesi 19 muokkaustestissäni, mutta huomasitkin jo näköjään virheesi. --Kouluhai 30. toukokuuta 2006 kello 13.14 (UTC)

Niin? Huomasin kyllä, eli ei minulle tarvitse ilmoittaa. --Alfred Dengan 30. toukokuuta 2006 kello 13.21 (UTC)
Saahan sitä ilmoittaa, jos tekee virheen. --Kouluhai 30. toukokuuta 2006 kello 13.40 (UTC)
Tietysti saa, muttei tarvitse. On ajanhukkaa valittaa jokikisestä pikkuvirheestä. --Alfred Dengan 30. toukokuuta 2006 kello 15.29 (UTC)

Mitä tarkoitat

Ilmaisit asiasi näin:Miksi viet muilta työt? Ei tämä ole mikään muokkausmääräkilpailu, vaan tietosanakirja. Halusin auttaa sinua, kai minulla on siihen oikeus, vai? --Kouluhai 1. kesäkuuta 2006 kello 06.17 (UTC)

Tyngät

Sivulta Wikipedia:Tynkä:

Mikä ei ole tynkä?

Lyhyt tai lyhyehkö mutta aiheen tyhjentävästi ja kattavasti selittävä artikkeli ei ole tynkä. Kaikista aiheista ei voi välttämättä kirjoittaa pitkää artikkelia. Jos aiot merkitä tällaisen tyngäksi, harkitse ensin, voiko sitä vielä laajentaa. Jos artikkelin täydentäminen on mielestäsi mahdollista, tee mieluummin se kuin että luokittelisit artikkelin tyngäksi.

Nipotus koskee artikkelia Michael Dukakis. Siinä on mielestäni kaikki mikä henkilössä on kiinnostavaa. Ei artikkeja pidä merkitä tyngäksi pelkästään sen vuoksi että ne ovat lyhyitä. --Mikko Paananen 2. kesäkuuta 2006 kello 17.44 (UTC)

Englanninkielisessä Wikipediassa artikkeli on huomattavasti laajempi. Joku kielitaitoinen pystyisi sieltä hyvin kääntämään. --Alfred Dengan 2. kesäkuuta 2006 kello 17.46 (UTC)

Translation

Mind, its hard to navigate through foreign language site, thanks for help tough. Bye.

I see. Bye. --Alfred Dengan 3. kesäkuuta 2006 kello 17.09 (UTC)

Hei Alfred Dengan

minulla olisi kysyttävää siitä miten voi perustaa uuden sivuston uudesta aiheesta. kiitos jo etukäteen. roosat

Jos tarkoitat yksittäistä sivua, kirjoitat vain vasemman laidan etsi-palkkiin haluamasi sivun nimen ja painat Siirry. Pitäisi ilmestyä hakusivu, jossa lukee jotakin: "Täsmälleen tällä otsikolla ei ole sivua. Voit luoda aiheesta uuden sivun." Tämän jälkimmäisen lauseen pitäisi olla punainen ja sitä painamalla pitäisi avautua muokkaussivu, jolle voit kirjoittaa tekstisi. Tarkempia ohjeita: Ohje:kuinka sivuja muokataan ja Ohje:Uuden artikkelin luominen. Jos tulee muuta kysyttävää, autan mielelläni. --Alfred Dengan 6. kesäkuuta 2006 kello 14.03 (UTC)

UO

Hei!Olet tehnyt kasvien ja eläinten tieteellisistä nimistä uudelleenohjauksia. Hartz antoi niiden tekemiseen tällaisen vinkin:

if (mwCustomEditButtons) {
  mwCustomEditButtons[mwCustomEditButtons.length] = {
    "imageFile": "http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c8/Button_redirect.png",
    "speedTip": "Redirect",
    "tagOpen": "#REDIRECT [[",
    "tagClose": "]]",
    "sampleText": "Kohde"};
};

Laita ihmeessä yllä oleva sivulle User:Alfred Dengan/monobook.js, niin saat lisänappulan ja uudelleenohjauksien tekeminen helpottuu. Pitäisi toimia kunhan tyhjennät välimuistin. --MiPe (wikinät) 7. kesäkuuta 2006 kello 19.00 (UTC)

Vielä yksi vinkki pääset monobookin kätevästi , kun pistät käyttäjäsivullesi seuraavan linkin [[/monobook.js]].--MiPe (wikinät) 8. kesäkuuta 2006 kello 17.56 (UTC)

Vandalismi

Mä kadun tekojani, ja lopetan. --Hirvinen 8. kesäkuuta 2006 kello 05.35 (UTC)

Voisit vaikka osallistua artikkelien parantamiseen. Usko pois, se on ihan hauskaa. --Alfred Dengan 8. kesäkuuta 2006 kello 05.41 (UTC)

Tallentamasi valokuvat

Hei! Käyttäjäsivullasi on tukku tallentamiasi valokuvia. Ajattelin ehdottaa, että tekisit niistä alasivun. Mitä mieltä olet? --Kouluhai۞ 10. kesäkuuta 2006 kello 14.48 (UTC)

Kyllähän ne alasivullekin menisivät, mutta tuossa ne ovat paremmin esillä ja tuovat värikkyyttä sivun alaosaankin. Tuonne tuskin kertyy niin paljon kuvia, että alasivu olisi tarpeen tehdä. --Alfred Dengan 10. kesäkuuta 2006 kello 15.01 (UTC)
Niin, sinähän sen tietysti päätät. --Kouluhai۞ 10. kesäkuuta 2006 kello 15.15 (UTC)

Papukaija

Poistin vandaalin laittaman ja väärällä allekirjoituksella varustetun papukaijamerkin sivultasi. --Tve4 11. kesäkuuta 2006 kello 12.35 (UTC)

Huomasin, ehdit ensin. :) Tuota vandaalia sietää pitää silmällä. Ennen viime estoa se vandalisoi sivuani myös. --Alfred Dengan 11. kesäkuuta 2006 kello 12.38 (UTC)
Sai justiin kahden viikon jäähyn: yritti nimittäin esiintyä sinuna keskustelusivullani. Pidetääs sitten kumpainenki silmät auki. :-) --Tve4 11. kesäkuuta 2006 kello 12.39 (UTC)
Kahden viikon päästä minun pitäisi olla matkoilla, toivottavasti joku vahtii... --Alfred Dengan 11. kesäkuuta 2006 kello 12.40 (UTC)

Kiitos!

...lisäyksestä poistettavat sivulle. Teen poisto ehdotuksia niin harvoin, että rutiinit unohtuneet... --PV 11. kesäkuuta 2006 kello 15.39 (UTC)

Eipä kestä. Olen tehnyt tuollaisia aiemminkin. :) --Alfred Dengan 11. kesäkuuta 2006 kello 15.47 (UTC) P.S. Otin vapauden korjata kirjoitusvirheen otsikosta.

Mallinnnnnne

Tiedoksesi että kumpaakin muotoa tuosta voi ja saa käyttää, joten älä viitsi muunnella tekstejäni niiltä osin. --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 13. kesäkuuta 2006 kello 07.06 (UTC)

Olen kyllä sitä mieltä, että sana malline (yhdellä n-kirjaimella) taipuu niin kuin käsine tai väline, yhdellä ännällä. Jos sana olisi mallinne (kahdella ännällä), tulisi taivutusmuotoon t. Ja tuskin ohje/projektisivullesi laittamasi teksti on omaa omaisuuttasi. --Alfred Dengan 13. kesäkuuta 2006 kello 07.12 (UTC)
En niin väittänytkään. Kunhan koetin säästää sinulta turhaa työtä. --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 13. kesäkuuta 2006 kello 07.14 (UTC)
No, annan tästä lähtien niiden olla. --Alfred Dengan 13. kesäkuuta 2006 kello 07.15 (UTC)

tt

Älä turhaa lätki tuota mallinetta kaikkien tunnusten luoneiden keskustelusivulle. Huomattavasti suurin osa käyttäjätunnuksen tehneistä ei koskaan tee yhtään muokkausta, joten olisi hyvä odottaa, että käyttäjä tekisi edes sen yhden muokkauksen. Tarpeeton mallineiden lätkiminen lisää palvelinkuormaa ja tukkii tuoreita muutoksia. --kompak 15. kesäkuuta 2006 kello 05.20 (UTC)

Tuon mallineen tarkoitus on käsittääkseni auttaa uusia tulokkaita alkuun. Miksi pitäisi odottaa, etttä käyttäjä alkaa tehdä muokkauksia, ja sitten vasta kertoa, miten sivuja muokataan? Ja mitä tarkoitat: "tukkii tuoreita muutoksia?" --Alfred Dengan 15. kesäkuuta 2006 kello 05.23 (UTC)
Odottaa siksi, että käyttämättömiksi jääviä käyttäjätunnuksia on turha opastaa mihinkään. Tuoreiden muutosten tukkiminen on sitä, kun niihin tulee paljon (turhia) muutoksista, joita ei voi helposti filtteröidä pois ja muita muutoksia on sieltä seasta vaikea löytää. --kompak 15. kesäkuuta 2006 kello 05.29 (UTC)
Ok. --Alfred Dengan 16. kesäkuuta 2006 kello 09.37 (UTC)
Olen samaa mieltä Alfred Denganin kanssa. Jos tulee uusi käyttäjä, joka ei tajua Wikipediasta mitään, onhan häntä neuvottava alkuun ja se tapahtuu {{tt}}-mallineella. Ensimmäiseen muokkaukseen voi kulua aikaa ilman ohjeita ja kun se tapahtuu, ei kukaan enää muista välttämättä laittaa mallinetta. --Kouluhai ۞ 16. kesäkuuta 2006 kello 10.08 (UTC)
Ohjeistus tulisi lukea jo kättelyssä. Useimmat tekevät tunnuksen, jos ovat jotain luomassa/muuttamassa. TT -malline EI KORVAA Wikipediassa olevaa ohjeistusta ja sen käytäntöjen lukemista. --192.89.77.224 16. kesäkuuta 2006 kello 12.16 (UTC)
Ei korvaakaan, en ole missään niin väittänytkään, mutta mallineen avulla pääsee tärkeille sivuille, sillä mallineessa on suoraan linkit tärkeille sivuille. Ei {{tt}}-malline ole ohjesivu, vaan tärkeille sivuille johtava malline. --Kouluhai ۞ 17. kesäkuuta 2006 kello 06.55 (UTC)

Kiitos

Kiitos vielä kerran papukaijamerkistä, oli hienoa saada se. --Kouluhai ۞ 22. kesäkuuta 2006 kello 12.12 (UTC)

American Idol-muokkauksesi

Hei! Tämä ei ole varsinaisesti valitus, mutta huomasin, että olit tehnyt kh:ta, et typoja ja silti merkitsit typoja oheisen muokkauksen yhteenvetokentässä. [5]. --Kouluhai ۞ 23. kesäkuuta 2006 kello 10.48 (UTC)

Mistä minä olisin voinut tietää, teitkö virheen tietämättömyytesi vuoksi (kh) vai vahingossa (typo)? --Alfred Dengan 23. kesäkuuta 2006 kello 10.50 (UTC)
Olin tehnyt yhdyssanavirheen ja sen korjaaminen on kh:ta. --Kouluhai ۞ 23. kesäkuuta 2006 kello 10.51 (UTC)
No, sitä en tiennyt. Olisit voinut vahingossa jättää painamatta välilyöntiä. --Alfred Dengan 23. kesäkuuta 2006 kello 10.52 (UTC)
Se olisi silti ollut kh, ei typo. Se, tekeekö kieliopillisen virheen tietämättömyyttään, vai vahingossa, ei vaikuta. --Kouluhai ۞ 23. kesäkuuta 2006 kello 10.55 (UTC)
Jos olisit kirjoittanut sen vahingossa väärin, se olisi ollut typo. Usko nyt vain. Tästä aiheesta lienee turha enää keskustella. --Alfred Dengan 23. kesäkuuta 2006 kello 10.56 (UTC)
Kirjoitusvirhe on kirjoitusprosessin aikana tehty tahaton virhe, jonka seurauksena sana kirjoitetaan väärin. Onko tuo nyt niin vaikea ymmärtää? --Alfred Dengan 23. kesäkuuta 2006 kello 10.58 (UTC)
Niin no, antaa olla. --Kouluhai ۞ 23. kesäkuuta 2006 kello 13.08 (UTC)
Ja vaikka se niin olisikin, kirjoitit silti typoja, vaikka teit typon. --Kouluhai ۞ 23. kesäkuuta 2006 kello 13.17 (UTC)
Jos asia on niin hirveä, voin tietysti jättää kaikki virheet korjaamatta. Tarkoitukseni on kuitenkin kieliasun korjaus. Noh, annetaan asian olla. Voin tottakai jatkossakin korjata virheet, jotta artikkelilla olisi paremmat mahdollisuudet suositelluksi. --Alfred Dengan 23. kesäkuuta 2006 kello 16.51 (UTC)
Kiitos, ei tarkoitukseni ole olla mikään valittaja. Lienee kokonaan turha keskustelu, koska kaikillehan sattuu joskus pieniä virheitä eikä jokaisesta kannata valittaa. --Kouluhai ۞ 23. kesäkuuta 2006 kello 18.46 (UTC)
Ok. --Alfred Dengan 23. kesäkuuta 2006 kello 18.47 (UTC)

Minkä kumman takia laitoit allekirjoituksellani työn alla-mallineen uudelleen ja poistit kokonaan tekemäni laatikon finalisteista? [6]--Kouluhai ۞ 24. kesäkuuta 2006 kello 18.27 (UTC)

Olitkin jo korjannut sen. --Kouluhai ۞ 24. kesäkuuta 2006 kello 18.28 (UTC)
Sattui jokin vahinko. Kielioppikorjaukseni ovat kuitenkin yhä historiassa tallessa, voin siirtää ne paikalleen. --Alfred Dengan 24. kesäkuuta 2006 kello 18.32 (UTC)
Kiitos, oletko muuten ajatellut arkistoida tämän sivun. Se on jo melko tuhti. --Kouluhai ۞ 24. kesäkuuta 2006 kello 18.44 (UTC)
Ei ole vielä liian tuhti. Kyllä tänne vielä mahtuu. --Alfred Dengan 24. kesäkuuta 2006 kello 18.45 (UTC)

Ihmettelyä

Jos kerta varoituksia toisten keskustelusivuille laitat, niin kannattaisi laittaa merkintä, mitä se koskee. Itse en ainakaan mitään epäilyttävää muokkauksistani löytänyt. Jospa itse lopettaisit toisten keskustelijoiden keskustelusivujen vandaloinnin. //81.175.188.12 5. heinäkuuta 2006 kello 05.52 (UTC)

Joo, kyllä tuo taisi olla hieman epäselvä huomautus, mutta se koski tätä. Sivujen tyhjentely on vandalismia. --Alfred Dengan 5. heinäkuuta 2006 kello 05.56 (UTC)

Ågren

Hei, Ågren käyttää etunimenään nimeä Gösta, joten lihavointi tulee vain nimeen Gösta Ågren. Merkitsin etunimen Sven vain tiedoksi lukijoille että sellainenkin on. Muuten teet kyllä hienoa työtä, onnittelut siitä. --Ulrika 5. heinäkuuta 2006 kello 07.29 (UTC)

Huomasin kyllä artikkelin nimen, mutta jostain syystä silloin katsoin parhaaksi korjata sen. Sinä tiedät varmasti paremmin! :) Kiitos kehuista! --Alfred Dengan 5. heinäkuuta 2006 kello 08.25 (UTC)
No nyt Tbone väittää että suomenkielisessä Wikipediassa lihavoitaisiin kaikki nimet, joten olkoon sitten lihavana miesparka:)--Ulrika 5. heinäkuuta 2006 kello 11.38 (UTC)

Suositeltujen sivujen luokittelu

Hei, kysyisin mielipidettänne siitä, minne artikkeli paavi pitäisi luokitella, mikäli siitä tulisi suositeltu. Pitäisikö se laittaa henkilöihin (onhan paavi henkilö), tai uskontojen sekaan (onhan hän myös tärkeä uskonnollinen henkilö) vai pitäisikö paaville luoda oma luokittelupaikkana (esim. hallitsijat)? Kiitos jo etukäteen vastauksestanne! --Green Bonsai 20. heinäkuuta 2006 kello 09.21 (UTC)

Tarkoitatko Wikipedia:Suositellut sivut-sivulla? Minä laittaisin sen uskontokohtaan. --Alfred Dengan 20. heinäkuuta 2006 kello 09.28 (UTC)

OK -- Green Bonsai 20. heinäkuuta 2006 kello 09.45 (UTC)

Keskustelun siirtäminen

Kun siirrät keskustelua sivulta toiselle, kerro siitä myös kohdesivun yhteenvedossa. Nyt historiassa näyttää siltä, että sinä olet kirjoitellut toisen nimellä. --kompak 27. heinäkuuta 2006 kello 12.08 (UTC)

mikä vitsi tuo on olevinaan

"Voisiko joku käyttäjä korjata?" Kahvihuoneessa? Osaat kyllä itsekin. Ja laita allekirjoitus viesteihin. Vaikka ne tietysti näkyvät muutenkin historiassa, niin on kohteliasta allekirjoittaa. Oletko ehkä taipuvainen häiriköintiin?--Ulrika 27. heinäkuuta 2006 kello 15.32 (UTC)

Alfred Dengan ilmeisesti vain siirsi jonkun anonyymin käyttäjän esittämän kysymyksen Kahvihuoneeseen väärästä paikasta (sivulta Keskustelu Wikipediasta:Käyttäjäsivu). --Jetman 27. heinäkuuta 2006 kello 15.34 (UTC)
Vai niin, no siitä kannattaisi laittaa huomautus yhteenvetoriville.--Ulrika 27. heinäkuuta 2006 kello 15.56 (UTC)
Laitoin yhteenvetoon huomautuksen, kun poistin keskustelun toiselta sivulta. Ajattelin, että siirto kävisi helpoiten "Uusi aihe" -linkkiä painamalla, vaikka silloin tosin yhteenveto ei saa kirjoitettua. --Alfred Dengan 27. heinäkuuta 2006 kello 18.51 (UTC)

Palvelus

Hei! Pyytäisin sinulta aika isoa palvelusta, jos ehtisit. Olet varmaan huomannut, että American Idolin kieliasu on aika huono ja sinä kielitieteestä paljon tietävänä osaisit varmaan korjata, viitsisitkö? PS:En osaa suomentaa, miksi Corey Clark hylättiin, se löytyy en-wikin puolelta alhaalta kohdasta season2. :-) --Kouluhai ۞ 19:37, 4 elokuu 2006 (UTC)

En tiedä, ehdinkö, sillä olen lähdössä huomenna matkalle. Kysy varmuuden vuoksi jotakuta toista. --Alfred Dengan 16:40, 5 elokuu 2006 (UTC)
Olet näemmä tullut matkalta, olisiko sinulla nyt aikaa korjailla tuota onnetonta kieliasua? --Kouluhai ۞ 13. elokuuta 2006 kello 08.06 (UTC)
En jaksa koko artikkelia korjata ainakaan nyt lähiaikoina, mutta keskityn vaikka johonkin kappaleeseen. --Alfred Dengan 13. elokuuta 2006 kello 08.09 (UTC)
En taidakaan nyt jaksaa. --Alfred Dengan 13. elokuuta 2006 kello 08.11 (UTC)

Moi, oletko ajatellut liittyä tuohon projektiin, olet lähiaikoina laajennellut muutaman minityngän tyngäksi ja kaikki mahdollinen apu tarvittaisiin. =D --Kouluhai ۞ 17. elokuuta 2006 kello 18.01 (UTC)

Yritän pysytellä "sitoutumattomana" erilaisten Wikiprojektien suhteen, sillä muokkauskohteeni tulevat ja menevät. Ainoa projekti, johon olen rohjennut liittyä, on maantiedeprojekti. Lauseesi "Kaikki mahdollinen apu tarvittaisiin" kuulostaa oudolta, onko apuni jotenkin erilaista, jos en projektiin kuulu? Joka tapauksessa vilpitön kiitos kutsusta. --Alfred Dengan 17. elokuuta 2006 kello 18.06 (UTC)
Hups, anteeksi, en ajatellut yhtään mitä kirjoitin :o. Tietysti apusi on samanlaista vaikket olisi liittyneenä. --Kouluhai ۞ 17. elokuuta 2006 kello 18.21 (UTC)

Määrä ei korvaa laatua

Moi, kiva kun olet jankuttanut tässä Wikiaikanani minulle kaikista asioista. Lupaan nyt yrittää ottaa rauhallisemmin, koska määrä ei korvaa laatua. 10 hyvää ja tarpeellista muokkausta on parempi, kuin 200 hutaistua väärin tehtyä muokkausta. Joo eli kiitos nyt vielä. =D=D=D --Kouluhai ۞ 19. elokuuta 2006 kello 09.15 (UTC)

Kiva, jos on kiva, jos olen jankuttanut. En ole ajatellut vielä lopettaa. :) --Alfred Dengan 19. elokuuta 2006 kello 09.16 (UTC)
Lopettaa mitä? (Kenties jankutusta) =D --Kouluhai ۞ 19. elokuuta 2006 kello 09.40 (UTC)

Virhe

Ilmoitin muokkaussodasta Wikisitaateissa ja bannasitkin minut. Perustelut muokkauksille oli esitetty jo aikaisemmin. --Frank 19. elokuuta 2006 kello 12.56 (UTC)

Kenelle ilmoitit? Estin sinut, koska palauttelit jatkuvasti sivua versioon, jossa sitaatit ovat puutteellisia ja otettu nettiadressista, jonne ne on kirjoittanut kyseisen henkilön vastustaja. Toisen version sitaatit taas ovat Talan itse kirjoittamia. --Alfred Dengan 19. elokuuta 2006 kello 15.51 (UTC)
Nettiadressissa on viittaus mistä ne ovat peräisin. Ilmoitin muokatessani kenttään. Toisen version sitaatit ovat jälkikäteen laadittuja selittelyjä. Palautus oikeaan muotoon. --Frank 22. elokuuta 2006 kello 16.33 (UTC)
Mielestäni toinen versio on loogisempi. En edelleenkään luota lähteisiin, jotka jo valmiiksi ovat henkilöä vastaan ja Suomalaisuuden puolueen sivuun, joka syytää viruksia ja mainoksia koneelleni. Mielestäni Heikka Talan omat kirjoitukset ovat luotettavin lähde henkilöä itseä siteerattaessa. --Alfred Dengan 22. elokuuta 2006 kello 16.39 (UTC)
Olen kirjoittanut perusteet nyt Wikisitaattien keskustelusivuille, mutta tuodaan ne tännekin. Tala on möläytellyt kaikenlaista ja Heikki Talan omat sivut pyrkivät jälkikäteen kaunistelemaan möläytyksiä. Ei sellainen ole Wikisitaattien tarkoitus, päinvastoin. Jos vaikka poliitikkojen kannattajat tulevat muokkaamaan möläytyksiä kauniimmiksi ja vähemmän provosoiviksi. Eli sitaatit alkuperäisessä muodossaan, jotka ovat levinneet pitkin keskustelupalstoja, myös adressiin ja SP:n sivuille jotka ovat koonneet noita lähinnä yhteen. --Frank 22. elokuuta 2006 kello 16.47 (UTC)
Joka tapauksessa on väärin jos muokkaussodassa toinen osapuoli bannataan ja toisen versio jää voimaan. Pitää tehdä kompromissi. Ehdotan sellaista että alkuperäiset sitaatit ensin ja selittelyt vasta sitten. Tosin aika erikoiselta sekin näyttää verrattuna muihin sitaattisivuihin. --Frank 22. elokuuta 2006 kello 16.50 (UTC)
Kutsutko yleistä keskustelupalstaa Heikki Talan omaksi sivuksi? Ja olisi mukava kuulla lähde tiedolle, että ne addressissa olevat sitaatintyngät ovat levinneet pitkin palstoja. --Alfred Dengan 22. elokuuta 2006 kello 16.55 (UTC)
Tuolla Wikisitaattien keskustelusivuilla sanottiin että ne ovat Talan omilta sivuilta, ja itse olen noita nähnyt pitkin palstoja. Mutta adressissa olivat tarkemmat tiedot. --Frank 22. elokuuta 2006 kello 18.19 (UTC)
Haa, haa, miltä tuntuu nyt, Frank, kun olet tunnustettu vandaali? --Jaakko Sivonen 24. elokuuta 2006 kello 13.55 (UTC)
Olet lapsellinen. --Frank 25. elokuuta 2006 kello 05.53 (UTC)

Osaisiko ylläpitäjä Dengan kertoa millä perusteella Tala-sitaattikokoelmassa on "keskeiset ajatukset" kuin muissakaan ei ole? Eli saako sitaattikokoelman aihe ja hänen kannattajansa muuttaa sitä mieleisekseen? Esimerkiksi jos poliitikot huomaavat tuon, siitä tulee poliittinen mainoskanava. --Frank 24. elokuuta 2006 kello 18.04 (UTC)

Sinun versiosi oli poliittinen mainos, sillä siinä mainostettiin näkyvästi ruotsinmielistä adressia ja vastustettiin tiettyä järjestöä. Nykyisen version sitaateilla on suora lähde ja Talan itsensä vahvistus: sinun versiossasi ei ollut, siinä oli vääristeltyjä lainauksia ja toisen käden lähteitä. Miksi luulet, että koko Wikiquote on olemassa ja millä perusteella luulet, että siihen valitaan tietyt sitaatit??? Arpomallako? Ei, vaan kertomaan lausujastaan = keskeiset ajatukset! P.S. Bannisi oli ehkä liian lyhyt: et ole vielä katunut vandalismiasi ja parantanut tapojasi... --Jaakko Sivonen 24. elokuuta 2006 kello 19.04 (UTC)
Hohhoijaa. Ei muillakaan sitaattikokoelmilla ole lähdettä. Adressi oli lähtenä koska siinä oli koottu useita Talan sammakoita yhteen, ei muusta syystä. Yleensäkään muissa sitaattikokoelmissa ei ole edes lähteitä. Entä jos Anneli Jäätteenmäen kannattajat muuttavat kuuluisat "puhun niin totta kuin osaan" -sitaatit "keskeisiksi ajatuksiksi"? Koko Wikisitaattien idea pääsee pahasti mätänemään jos tällaisten "keskeisten ajatusten" tuojat pääsevät mellastamaan. --Frank 25. elokuuta 2006 kello 05.53 (UTC)
Rautalapiointi jatkuu. Viittaan aiempiin kommentteihini. --Jaakko Sivonen 25. elokuuta 2006 kello 08.02 (UTC)

Allekirjoitus

Kävisitkö allekirjoittamassa viestisi, siinä on nyt vain 2 tildeä 4:n sijaan enkä minä voi niitä tildejä puolestasi laittaa. Kiitos. --Kouluhai ۞ 9. syyskuuta 2006 kello 09.29 (UTC)

Katosiko innostus (vai onko sitä ollutkaan)

Anteeksi mahdollisesti luokkaava otsikko, mutta tämä katosiko innostus näyttää olevan nyt aika yleisesti kysytty. Viittaan metaan, jossa et ole käynyt pitkään aikaan (itselläni sama ongelma). Oletko ajatellut käydä siellä muokkailemassa? --Kouluhai ۞ 9. syyskuuta 2006 kello 09.41 (UTC)

Ai, että menisin Metaan muokkailemaan?????? Kiehtova ajatus, mutta ei taida käydä niin helposti, kun näytät kuvittelevan. Kyllä minä siellä käyn, jos on asiaa. --Alfred Dengan 9. syyskuuta 2006 kello 09.44 (UTC)
Siis tarkoitan esim. niitä fi-wiki-uutisia tai jotain sellaisia, kh:ta, typoja, etc... Sinä tunnut niistä kaiken tietävän. --Kouluhai ۞ 9. syyskuuta 2006 kello 09.45 (UTC)
En kirjautunut metaan, jotta muokkailisin siellä. Kirjauduin, jotta voisin ottaa kantaa metassa käsiteltäviin asioihin omalla tunnuksellani. --Alfred Dengan 9. syyskuuta 2006 kello 09.49 (UTC)

Mitä kummaa?

Miksi JBL pitäisi muuttaa John Layfieldiksi? Muista, että en-wiki ei ole ehdoton auktoriteetti. --Kouluhai ۞ 7. lokakuuta 2006 kello 15.54 (UTC)

Onko joku höpissyt jotain en-wikistä? Mitä hupajat? --Alfred Dengan 7. lokakuuta 2006 kello 15.57 (UTC)

Vai että ei turhia lyhenteitä? Entäs tämä. Tämä on verrattavissa JBL:ään, äläkä nyt vain muuta tätä miksikään muuksi --Kouluhai ۞ 7. lokakuuta 2006 kello 15.59 (UTC)

Eri asia. --Alfred Dengan 7. lokakuuta 2006 kello 16.00 (UTC)

Tavallaanhan se sitä on, mutta JBL on käytetympi nimi, jolloin sen tulisi olla artikkelin nimi. --Kouluhai ۞ 7. lokakuuta 2006 kello 16.01 (UTC)

Ehkäpä vain siksi, koska John "Bradshaw" Layfieldin lausuminen on liian pitkää? Ei ainakaan yhtä vetovoimaista kuin Stone Cold Steve Austin. --Gurumasa 7. lokakuuta 2006 kello 16.04 (UTC)
JBL ovat henkilön nimikirjaimet, joilla hänet useimmiten tunnetaan. Triple H on sentään oikea "taiteilijanimi". Mutta, Carl Gustaf Emil Mannerheimkin tunnetaan usein C. G. E. Mannerheimina tai vain Mannerheimina, mutta artikkeli on oikealla nimellä. --Alfred Dengan 7. lokakuuta 2006 kello 16.06 (UTC)

Moi

Moi moi, kiva että sinuakin näkee. --Kouluhai ۞ 24. lokakuuta 2006 kello 18.49 (UTC)

Moi moi, käyttäjäsivuni on Wikipedian 66. linkitetyin sivu. --Alfred Dengan 24. lokakuuta 2006 kello 18.51 (UTC)
Onnea sinulle. =D --Kouluhai ۞ 24. lokakuuta 2006 kello 18.51 (UTC)

Hei! Hyvä kun korjasit tuon, nyt siinä on määritelmä. :) --Kouluhai ۞ 29. lokakuuta 2006 kello 11.39 (UTC)

Piste ja pilkku

Hei! Muistathan, että piste ja pilkku ovat eri asia. Lause loppuu pisteeseen, sen sijaan usein ennen että-sanaa käytetään pilkkua, ei pistettä. Viittaan kommenttiisi vertaisarvioinnissa. --Kouluhai ۞ 30. lokakuuta 2006 kello 06.37 (UTC)

Kyllä minä sen ymmärrän, mutta onhan se parempi huomauttaa, niin saman virheen uudelleentekemisen riski vähenee. --Kouluhai ۞ 30. lokakuuta 2006 kello 06.40 (UTC)

Tämä on varmaan turha valittamisen aihe, mutta pisteen lisääminen on kielenhuoltoa. --Kouluhai ۞ 3. marraskuuta 2006 kello 21.23 (UTC)

fi.AIW kutsuu.

Hei! Huomasin, että olet merkinnyt itsesi inklusionistiksi. Oletko harkinnut liittymistä fi.AIW-ryhmään, jonka tavoitteena on edistää inklusionismia Wikimedian suomenkielisissä projekteissa. Ryhmään liittyminen on mielenilmaus, joka ei edellytä sinulta mitään, eikä liioin sido sinua mihinkään. Liittymisen voit tehdä fi.AIW:n sivuilla. --Easyas12c 6. marraskuuta 2006 kello 21.32 (UTC)

Olen kyllä huomannut ryhmän ja tutustunutkin siihen, mutta olen ajatellut, etten liittyisi. Toisaalta haluaisin liittyä. Mutta kun minua näin ystävällisesti kutsuttiin, niin lupaan harkita! :) --Alfred Dengan 7. marraskuuta 2006 kello 17.56 (UTC)
Ok. fi.AIW kiittää. Tärkeämpää on joka tapauksessa, että tiedät kyseisen "foorumin". --Easyas12c 8. marraskuuta 2006 kello 01.49 (UTC)

Aktivoitumisestasi

Mukavaa, että olet aktivoitunut. --Kouluhai ۞ 7. marraskuuta 2006 kello 19.42 (UTC)

Onhan se. --Alfred Dengan 7. marraskuuta 2006 kello 19.43 (UTC)
Keep on. --Kouluhai ۞ 7. marraskuuta 2006 kello 19.47 (UTC)

Morjes

Moi Alfred Dengan.Mikset asettuisi ehdolle ylläpitäjäksi kun olet ollut täällä sen verran kauan ja sinullahan on aika paljon noita muokkauksia.--Vilkkuu 22. joulukuuta 2006 kello 16.44 (UTC)

En ole Alfred Dengan, mutta luulen, että hänellä on tällä hetkellä muuta tekemistä kuin tehdä ylläpitäjän hommia täällä. Ainakin aktiivisuus on laskenut huimasti menneistä kuukausista, mutta Alfred vastatkoon itse, kun näkee. Ps Vilkkuu: Pisteen, pilkun, kysymysmerkin ja huutomerkin jälkeen väli. --Kouluhai ۞ 29. joulukuuta 2006 kello 19.14 (UTC)
Ok.--Vilkkuu 30. joulukuuta 2006 kello 16.40 (UTC)
Syy on se, että en halua itse aloittaa äänestystä eikä minulla oikein ole kiinnostusta tuollaiseen hommaan täällä Wikipediassa. Haluan vain muokkailla rauhassa silloin, kun siltä tuntuu enkä olla nenä kiinni ruudussa kyttäämässä vandaaleja. --Alfred Dengan 4. tammikuuta 2007 kello 09.34 (UTC)
Ok--Vilkkuu 8. tammikuuta 2007 kello 18.25 (UTC)

Suomi Eurovision laulukilpailussa

Jos olet kiinnostunut Euroviisuista saattaisit, kenties, tietää jotakin Suomalaisista Euroviisuista. Ja vaikka olisitkin vain fani, niin voisitko auttaa minua artikkelin Suomi Eurovision laulukilpailussa kanssa. Tarkoitan tarkemmin otsikkoa, Suomalaisia Euroviisuja: [7] Ja jos olet jonkin verran edes seurannut voisit kenties kirjoittaa Lordista jne. Kysyin vain jos olisit kiinnostunut, en siis yritä pakottaa... --Tirimies 14. helmikuuta 2008 kello 14.56 (UTC)

Lekseemien inkorporoinnista kompositionaalisiksi yhdyssanoiksi

Voisitko suomentaa? Älä ota kettuiluna, ei vain ymmärrä. --22. muokkaaja 10. syyskuuta 2009 kello 10.17 (EEST)[vastaa]

Artikkelissa on tarkennettu lauseen merkitystä "Se tarkoittaa, että...", mutta käytännössä kyse on siis siitä, että sanoja ja sanankaltaisia morfeemeja (päätteitä ym. liitteitä) yhdistetään yhdeksi kokonaiseksi sanaksi, minkä merkitys voi olla hyvinkin laaja eli siten vastata jonkin ei-polysynteettisen kielen kokonaista lausetta. --Alfred Dengan 13. syyskuuta 2009 kello 14.04 (EEST)[vastaa]