Ero sivun ”Alistair Campbell” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Botti lisäsi defaultsort-mallineen.
kuollut
Rivi 1: Rivi 1:
'''Alistair Te Ariki Campbell''' [[New Zealand Order of Merit|ONZM]] (s. [[25. kesäkuuta]] [[1925]]) on [[Uusi-Seelanti|uusiseelantilainen]] [[runoilija]].
'''Alistair Te Ariki Campbell''' [[New Zealand Order of Merit|ONZM]] ([[25. kesäkuuta]] [[1925]] – [[16. elokuuta]] [[2009]]) oli [[Uusi-Seelanti|uusiseelantilainen]] [[runoilija]].


Campbell syntyi [[Rarotonga]]lla, [[Cookinsaaret|Cookinsaarilla]], mutta on asunut suurimman osan elämästään Uudessa-Seelanissa, mm. [[Wellington]]in alueella ja [[Porirua]]ssa.
Campbell syntyi [[Rarotonga]]lla, [[Cookinsaaret|Cookinsaarilla]], mutta asui suurimman osan elämästään Uudessa-Seelannissa, mm. [[Wellington]]in alueella ja [[Porirua]]ssa.


Campbellin ensimmäinen aviopuoliso oli runoilija [[Fleur Adcock]]. Pari meni naimisiin vuonna [[1952]], mutta liitto päättyi [[avioero]]on.
Campbellin ensimmäinen aviopuoliso oli runoilija [[Fleur Adcock]]. Pari meni naimisiin vuonna [[1952]], mutta liitto päättyi [[avioero]]on.

Versio 17. elokuuta 2009 kello 09.40

Alistair Te Ariki Campbell ONZM (25. kesäkuuta 192516. elokuuta 2009) oli uusiseelantilainen runoilija.

Campbell syntyi Rarotongalla, Cookinsaarilla, mutta asui suurimman osan elämästään Uudessa-Seelannissa, mm. Wellingtonin alueella ja Poriruassa.

Campbellin ensimmäinen aviopuoliso oli runoilija Fleur Adcock. Pari meni naimisiin vuonna 1952, mutta liitto päättyi avioeroon.

Malline:Tynkä/Runoilija