Ero sivun ”Hoo-Jii-Koo” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''HOO-JII-KOO''' on [[Helsingin Jalkapalloklubi]]n kannatuslaulu [http://www.forzahjk.net/Laulukirja.htm]. [[Vexi Salmi]] sanoitti sen 1970-luvun alussa. Se perustuu [[Daniel Boone]]n ja [[Rod McQueen]]in säveltämää [[Blue is the Colour]]-kappaleeseen, joka on englantilaisen [[Chelsea FC]]:n kannatuslaulu [http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_is_the_Colour_%28Chelsea%29]. Nykyään kappale tunnetaan paremmin "Taas kansa täyttää"-nimellä. HJK:n edustusjoukkue lauloi ja levytti kappaleen vuonna 1973.
'''HOO-JII-KOO''' on [[Helsingin Jalkapalloklubi]]n kannatuslaulu. [[Vexi Salmi]] sanoitti sen 1970-luvun alussa. Se perustuu [[Daniel Boone]]n ja [[Rod McQueen]]in säveltämää [[Blue is the Colour]]-kappaleeseen, joka on englantilaisen [[Chelsea FC]]:n kannatuslaulu. Nykyään kappale tunnetaan paremmin "Taas kansa täyttää" -nimellä. HJK:n edustusjoukkue lauloi ja levytti kappaleen vuonna 1973.


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==
* http://www.forzahjk.net/Laulukirja.htm


[[Luokka:Suomen jalkapallo]]
[[Luokka:Suomen jalkapallo]]

Versio 31. maaliskuuta 2009 kello 03.26

HOO-JII-KOO on Helsingin Jalkapalloklubin kannatuslaulu. Vexi Salmi sanoitti sen 1970-luvun alussa. Se perustuu Daniel Boonen ja Rod McQueenin säveltämää Blue is the Colour-kappaleeseen, joka on englantilaisen Chelsea FC:n kannatuslaulu. Nykyään kappale tunnetaan paremmin "Taas kansa täyttää" -nimellä. HJK:n edustusjoukkue lauloi ja levytti kappaleen vuonna 1973.

Aiheesta muualla