Ero sivun ”Salaisen agentin tunnustukset” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
pEi muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 25: Rivi 25:
}}
}}


'''''Salaisen agentin tunnustukset''''' (Confessions of a Dangerous Mind) on vuonna 2002 julkaistu [[George Clooney]]n ohjaama elokuva. Elokuva perustuu TV-visailumoguli [[Chuck Barris]]in omaelämäkertaan. Chuck Barris on mm. The Dating Game ([[Napakymppi]]) ja The Gong Show kaltaisten TV-visailujen luoja, jonkä väitetään toimineen palkkamurhaajana [[CIA]]:lle 1960- ja 1970-luvuilla.
'''Salaisen agentin tunnustukset''' (Confessions of a Dangerous Mind) on vuonna 2002 julkaistu [[George Clooney]]n ohjaama elokuva. Elokuva perustuu TV-visailumoguli [[Chuck Barris]]in omaelämäkertaan. Chuck Barris on mm. The Dating Game ([[Napakymppi]]) ja The Gong Show kaltaisten TV-visailujen luoja, jonkä väitetään toimineen palkkamurhaajana [[CIA]]:lle 1960- ja 1970-luvuilla.


[[Luokka:Vuoden 2005 elokuvat]]
[[Luokka:Vuoden 2005 elokuvat]]

Versio 7. tammikuuta 2009 kello 10.18

Malline:Tietolaatikko:Elokuva

Salaisen agentin tunnustukset (Confessions of a Dangerous Mind) on vuonna 2002 julkaistu George Clooneyn ohjaama elokuva. Elokuva perustuu TV-visailumoguli Chuck Barrisin omaelämäkertaan. Chuck Barris on mm. The Dating Game (Napakymppi) ja The Gong Show kaltaisten TV-visailujen luoja, jonkä väitetään toimineen palkkamurhaajana CIA:lle 1960- ja 1970-luvuilla.

Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.