Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:ArttuS” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
::Valehtelulta nuo ArttuS:n selitykset minusta haiskahtaa. Koko ajan löytyy jutuista lisää ristiriitaisuuksia ja trollailulta tuo ArttuS:n toiminta on muutenkin vaikuttanut. --[[Käyttäjä:Klassikkomies|Klassikkomies]] 15. elokuuta 2008 kello 07.22 (EEST)
 
::Vai minua kuvittelet trolliksi? Ehkä sinun mielestäsi on saattanut vaikuttaa ja ymmärränkin sen, mutta yksityisyydensuojaa millään tavalla rikkomatta voin sanoa että veljeni on todellisuudessa aiheuttanut tämä jatkuvat ristiriidat ja ongelmat, mitä olen lyhyen wikiurani aikana kohdannut. Esim: viime vuoden vaihteessa hän vandalisoi IP:sta 88.112.230.193 kolmen kuukauden eston rangaistuksella, joka tarttui myös minuun. Olin siitä syystä turhaan estettynä maaliskuuhun asti, jonka jälkeen käytännössä joka päivä olen tehnyt muokkauksia.
 
::Niin ja näin. Ymmärrän erittäin hyvin K-mies ja kaikki, että selitykseni ja toimintani saattavat vaikuttaa trollailulta, mutta sanani mittaisena voin yksinomaan sanoa että itse en ole vandalisoinut useissa sisarprojekteissa luomalla vandaali-sockpuppetteja. Lisäksi en myöskään ole kenenkään asiallisen tunnuksen sukkis. --[[Käyttäjä:ArttuS|arttu]] <sup>([[Keskustelu käyttäjästä:ArttuS|haistettele]])</sup> 15. elokuuta 2008 kello 07.29 (EEST)
8 547

muokkausta

Navigointivalikko