Ero sivun ”Ville Valo” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Zwobot (keskustelu | muokkaukset)
p robot Adding: nl
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 9: Rivi 9:
Ville soittaa myös rumpuja yhtyeessä [[Daniel Lioneye]] and The Rollers, joka on HIMn kitaristin Linden bändin, HIMin sivuprojekti.
Ville soittaa myös rumpuja yhtyeessä [[Daniel Lioneye]] and The Rollers, joka on HIMn kitaristin Linden bändin, HIMin sivuprojekti.


Villellä on [[astma]] ja hän seurustelee Jonna nygrenin kanssa
{{tynkä/Musiikki}}


[[Luokka:Suomalaiset poplaulajat|Valo, Ville]]
[[Luokka:Suomalaiset poplaulajat|Valo, Ville]]

Versio 5. lokakuuta 2005 kello 21.41

Ville Hermanni Valo (s. 22. marraskuuta 1976) on suomalaisen love metal-yhtye HIM:in laulaja, lauluntekijä ja keulahahmo.

Ville kasvoi Helsingissä Oulunkylän kaupunginosassa. Hänen isänsä työskentelee seksikaupassa, jossa hän itsekin työskenteli nuorempana, ja hänen äitinsä on kotoisin Unkarista. Hänellä on myös pikkuveli Jesse, joka on thai-nyrkkeilijä.

Nuoruudessaan Ville soitti useita instrumentteja, kuten bassoa ja rumpuja monessa yhtyeessä, kunnes hän ystäviensä kanssa perusti His Infernal Majesty -yhtyeen vuonna 1995. Myöhemmin, tehdessään levytyssopimuksen BMG:n kanssa, bändi muutti nimensä HIM-muotoon, koska he eivät halunneet että heidät yhdistetään satanismiin. Hän on yhtyeen laulaja, ja kirjoittaa suurimman osan yhtyeen kappaleista.

Ville Valo on myös esittänyt yhdessä Agentsin kanssa Rauli Badding Somerjoen kappaleita sekä tulkinnut Tuomari Nurmion "Valo yössä" -laulua.

Ville soittaa myös rumpuja yhtyeessä Daniel Lioneye and The Rollers, joka on HIMn kitaristin Linden bändin, HIMin sivuprojekti.

Villellä on astma ja hän seurustelee Jonna nygrenin kanssa