Ero sivun ”Gommi ja Pommi” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Rivi 7: Rivi 7:
* ''Ollaan eläimiä'' ([[1991]])
* ''Ollaan eläimiä'' ([[1991]])
* ''Gommin ja Pommin metsäkarnevaali'' ([[1995]])
* ''Gommin ja Pommin metsäkarnevaali'' ([[1995]])
* ''[[Valtava Jänis – Gommin ja Pommin kaikki seikkailut]]'' ([[2002]]) (kahden CD:n kokoelma, joka sisältää albumit ''Kamelilaulu'', ''Ollaan eläimiä'' ja ''Gommin ja Pommin metsäkarnevaali'', vuonna [[1985]] julkaistun ''Suosituimmat lastenlaulut'' -kokoelman sekä ennenjulkaisematonta materiaalia.) Viime aikoina Gommi ja Pommi on nähty myös baarikiertueilla eri puolilla Suomea. Syksyllä 2007 eläimet saivat laajaa näkyvyyttä Viestintäviraston TV-maksukampanjassa [http://www.tv-maksu-shop.fi Gommin ja Pommin TV-maksu-shop].
* ''[[Valtava Jänis – Gommin ja Pommin kaikki seikkailut]]'' ([[2002]]) (kahden CD:n kokoelma, joka sisältää albumit ''Kamelilaulu'', ''Ollaan eläimiä'' ja ''Gommin ja Pommin metsäkarnevaali'', vuonna [[1985]] julkaistun ''Suosituimmat lastenlaulut'' -kokoelman sekä ennenjulkaisematonta materiaalia.)
* ''[http://www.tv-maksu-shop.fi Gommin ja Pommin TV-maksu-shop] ([[2007]])


[[Luokka:Lastenmusiikki]]
[[Luokka:Lastenmusiikki]]

Versio 26. marraskuuta 2007 kello 15.29

Gommi ja Pommi Vihreät Niityt -musiikkitapahtumassa heinäkuussa 2004.

Gommi ja Pommi on laulaja M. A. Nummisen ja Pedro Hietasen esittämä lauluduo, joka on tullut tunnetuksi esittämistään lapsille suunnatuista lauluista. Kaksikko esiintyi Yleisradion lastenohjelmissa 1980- ja 1990-luvun taitteissa sekä vuoden 1995 Joulukalenterissa. Jokaisesta ohjelmassa esitetyistä lauluista tehtiin äänitejulkaisut, joista tunnetuiksi tulivat muun muassa laulut "Kookospähkinä", "On sika kunnossa" ja "Kamelilaulu". Gommi ja Pommi esiintyivät Pirkka-Pekka Peteliuksen ja Taneli Mäkelän tähdittämässä tv-sarjan Team Ahman yhdessä jaksossa.

Julkaisut