Ero sivun ”Jonttu Virta” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Finlandia (keskustelu | muokkaukset)
p Lisätty linkit Kieltolaki- ja QQ Blue-yhtyeiden artikkeleihin.
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Jouni "Jonttu" Virta''' (s. [[1. maaliskuuta]] [[1956]], [[Pori]]) on [[suomalainen]] [[kitaristi]], joka tunnetaan parhaiten [[Dingo (yhtye)|Dingon]] legendaarisimpana kitaristina, ja oli yhtyeen alkuperäinen kitaristi. Dingon lisäksi Jonttu Virta on soittanut muunmuassa [[Sleepy Sleepers]]issä, sekä monissa porilaisissa kokoonpanoissa, kuten vuosina [[1986]]-[[1987]] Dingon jälkeen ''QQ Blue''. Nykyisin Virta soittaa porilaisessa Solid Citizens-yhtyeessä.
'''Jouni "Jonttu" Virta''' (s. [[1. maaliskuuta]] [[1956]], [[Pori]]) on [[suomalainen]] [[kitaristi]], joka tunnetaan parhaiten [[Dingo (yhtye)|Dingon]] legendaarisimpana kitaristina, ja oli yhtyeen alkuperäinen kitaristi. Dingon lisäksi Jonttu Virta on soittanut muun muassa [[Sleepy Sleepers]]issä, sekä monissa porilaisissa kokoonpanoissa, kuten vuosina [[1986]]-[[1987]] Dingon jälkeen ''QQ Blue''. Nykyisin Virta soittaa porilaisessa Solid Citizens-yhtyeessä.
== Yhtyeitä ==
== Yhtyeitä ==



Versio 10. heinäkuuta 2005 kello 20.32

Jouni "Jonttu" Virta (s. 1. maaliskuuta 1956, Pori) on suomalainen kitaristi, joka tunnetaan parhaiten Dingon legendaarisimpana kitaristina, ja oli yhtyeen alkuperäinen kitaristi. Dingon lisäksi Jonttu Virta on soittanut muun muassa Sleepy Sleepersissä, sekä monissa porilaisissa kokoonpanoissa, kuten vuosina 1986-1987 Dingon jälkeen QQ Blue. Nykyisin Virta soittaa porilaisessa Solid Citizens-yhtyeessä.

Yhtyeitä

Virta on soittanut näiden lisäksi muissakin yhtyeissä.

Linkit

  • Dingo Web Dingolle omistettu Web-sivusto, sisältää tietoa Jonttu Virrasta ja muista Dingon jäsenistä.
  • Solid Citizens Yhtyeen viralliset kotisivut