Ero sivun ”Killer Instinct” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
2 merkkiä poistettu ,  13 vuotta sitten
p
kielenhuoltoa ohjelmalla AWB
(Glasius > Glacius)
p (kielenhuoltoa ohjelmalla AWB)
}}
 
'''Killer Instinct''' on [[Rareware]]n luoma tappelupelisarja. Sarja alkoi 1995 kun Rareware julkaisi pelin pelihalleissa ja [[Nintendo]]n [[Super Nintendo Entertainment System]] -konsolilla. Peli aiheutti paljon ennakkokohua, mutta ei viime kädessä menestynyt suuremmin. Peliin tehtiin vuotta myöhemmin jatko-osa ''Killer Instinct 2'', joka julkaistiin seuraavana vuonna nimellä ''Killer Instinct Gold'' [[Nintendo 64]]:lle. Ensimmäinen peli oli [[Donkey Kong Country]]n grafiikkateknologiaa hyödyntävä 2D-peli. KI2 (joskus myös KIG) oli puolestaan käytännössä kolmeuloitteinenkolmiulotteinen, mutta sen hahmot olivat edelleen 2D-spritejä.
 
Tulevaisuuden maailmaan sijouttuva synkkä peli pyörii mysteerisen Ultra Tech -yhtiön ympärillä. Alkuperäinen Killer Instinct lainasi paljon elementtejä yhdestä aikansa maineikkaammasta tappelupelisarjasta, [[Mortal Kombat]]ista. Ensimmäinen peli toteutettiin huolella ja se kuuluukin ehkä aikansa parhaimpiin tappelupeleihin. Sen sijaan KI2 kärsi lukuisista [[ohjelmointivirhe|bugeista]] grafiikassa ja muuallakin.
* '''Kim Wu''' on yhden Gargoksen päihittäneen soturin jälkeläinen. 17-vuotias Kim on kansansa suojelija. Nyt Gargoksen palattua hänen on osoitettava pätevyytensä. Kimin aseet ovat [[nunchakut]].
* '''Gargos''' on demoni jonka joukko taistelijoita päihitti kauan sitten ja syöksi tämän hengelliseen tyhjiöön. Naamioitumalla tiikerihengeksi Gargos onnistui huijaamaan Jagoa ja hyödynsi tämän hänen nimeensä tehtyjä voittoja tapana paeta tyhjiöstä. Gargos on nyt palannut.
 
[[Luokka:Tappelupelit]]
[[Luokka:Kolikkopelit]]

Navigointivalikko