Ero sivun ”Woude” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
15 merkkiä lisätty ,  14 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
Tyypillisestä [[punk rock]]ista poiketen Wouden [[uusi aalto|uuden aallon]] musiikki edusti samanlaista romanttista linjaa kuin [[salo]]lainen [[Vaavi]]-yhtye, [[raisio]]lainen [[Korroosio (yhtye)|Korroosio]] ja [[jyväskylä]]läinen [[Yari]] Knuutisen [[Se (yhtye)|Se]]-yhtye. Yksi Wouden tunnetuimmista kappaleista on ''Tänään on kuin eilen'', jossa lauletaan: "tänään on kuin eilen, taas kännissä heräsin, ei muistoja eilisestä, kaikki rahat vain tuhlasin". Singlejulkaisujen lisäksi mainittakoon kappaleet "Pitäis kai unohtaa" ja "Mä en enää jaksa".
 
Voutilainen teki yhtyeen kappaleet, lauloi ja soitti kitaraa. Toisena kitaristina oli Risto Schiray, ja bassoa soitti Jarmo Halttunen. Rumpalina oli aluksi Timo "Droppis" Wahlberg, joka soitti ensimmäisellä pitkäsoitolla "Keskellä aikaa". Hänet korvasi Kimmo Kosenius keväällä -81 ja bändi toinen, "Kauniit päivät" -albumi julkaistiin v.-8281. Yhtyeessä soitti tuolloin myös Antti "Äpryk" Ahvenainen koskettimia. Viimeisellä singlellä rumpalina oli Timo Kotineva. Woude oli energinen lavabändi joka keikkaili ahkerasti.
 
Wouden jälkeen ryhmä kokoontui vielä yhteen v.-85 Tapio Siitosella (org.) ja Antti Sepolla (sax., voc.) vahvistettuna nimellä Wow-dees, tehden englanninkielisien albumin "One for the Loving", jolta lohkaistin myös muutama single.
=== LP:t ===
* Keskellä aikaa (1980)
* Kauniit päivät (19821981)
 
=== [[Sunnuntaina sataa aina]] -kokoelmalla (1989) ===
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko