Ero sivun ”Robert Reid” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p tynkämallineen vaihdos
p typo. aiheesta muualla.
Rivi 1: Rivi 1:
'''Robert Reid''' on englantilainen kartanlukija ja '''rallin maalimanmestari''' vuodelta [[2001]]. Mestaruuden hän voitti toimiessaan [[Richard Burns]]in kartturina [[Subaru]] tallissa. Reid on tunnettu juuri Burnsin kartturina ja Burnsin lopetettua ja myöhemmän poismenon johdosta Reid ei ole ollut aktiivitoiminnassa sitten vuoden [[2003]].
'''Robert Reid''' on englantilainen kartanlukija ja '''rallin maailmanmestari''' vuodelta [[2001]]. Mestaruuden hän voitti toimiessaan [[Richard Burns]]in kartturina [[Subaru]] tallissa. Reid on tunnettu juuri Burnsin kartturina ja Burnsin lopetettua ja myöhemmän poismenon johdosta Reid ei ole ollut aktiivitoiminnassa sitten vuoden [[2003]].


== Aiheesta muualla ==
==Tietoa muualta==
*[http://www.robertreid.co.uk/ Reidin www-sivut]
*[http://www.robertreid.co.uk/ Reidin www-sivut]



Versio 29. marraskuuta 2006 kello 01.18

Robert Reid on englantilainen kartanlukija ja rallin maailmanmestari vuodelta 2001. Mestaruuden hän voitti toimiessaan Richard Burnsin kartturina Subaru tallissa. Reid on tunnettu juuri Burnsin kartturina ja Burnsin lopetettua ja myöhemmän poismenon johdosta Reid ei ole ollut aktiivitoiminnassa sitten vuoden 2003.

Aiheesta muualla

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.