Ero sivun ”Keskustelu mallineesta:Metatieto” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
ei muokkausyhteenvetoa
 
::: Minusta tuo toimii nyt näissä [https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Morgan_Freeman&diff=prev&oldid=19262875], [https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Tom_Cruise&diff=prev&oldid=19262879], [https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Jackie_Chan&diff=prev&oldid=19262881]. Jääkö minulta nyt huomaamatta jotain? Jos se toimii, niin veikkaisin, että rikkimeneminen johtui jostain muusta kuin tästä mallineesta. Yksi mahdollisuus voisi olla, että jostain syystä mallineiden tulostus hidasteli syystä tai toisesta jolloin sivu ei laajenna kaikkia mallineita. --[[Käyttäjä:Zache|Zache]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Zache|keskustelu]]) 27. lokakuuta 2020 kello 09.11 (EET)
:::: No kyllä nyt tosiaan näyttää toimivan. Tein täsmälleen samalla tavalla eilen ja vielä tosiaan useammalle sivulle varmistaakseni ettei kysymys ollut yksittäisestä sivusta. Olkoon siis tämä "väärä hälytys" ja kiitokset nopeasta reagoinnista. [[Käyttäjä:Xaarex|Xaarex]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Xaarex|keskustelu]]) 27. lokakuuta 2020 kello 09.22 (EET)
:::: Jatkan vielä tarkennuksena. "Rikkinäinen" metatieto-palikka näyttäisi näkyvän seuraavasti (olettaen, että sivulla on metatieto-malline, mutta ei auktoriteettitunnisteet-mallinetta): 1) siirryn muokkaamaan wikitekstiä, 2) lisään auktoriteettitunnisteet-mallineen, 3) siirryn takaisin sivun editointiin visuaalisessa tilassa "muokkaa"-painikkeella. Näinpä sitten peruin muutokseni. Mutta jos sivun julkaisee, kaikki kuitenkin näyttäisi toimivan ok. Eli ongelma taisi tulla vastaan vain wikitekstitilan ja visuaalisen tilan käyttämisessä ristiin.[[Käyttäjä:Xaarex|Xaarex]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Xaarex|keskustelu]]) 28. lokakuuta 2020 kello 12.28 (EET)

Navigointivalikko