Keskustelu mallineesta:Metatieto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hmm... jos mallinetta käyttää yhdessä Auktoriteettitunnisteet -mallineen kanssa, jotain menee pieleen ja metatieto-malline näkyy sivulla "rikkinäisenä" mallineena. Voisikohan olla perusteltua hävittää metatieto-malline käytöstä poistuneena sellaisilta sivuilta, joihin olisi muutoin perusteltua lisätä auktoriteettitunnisteet-malline?Xaarex (keskustelu) 26. lokakuuta 2020 kello 15.09 (EET)

Ei sen pitäisi mennä rikki. Olisiko sinulla esimerkkisuva tai esimerkkiä jossa noin tapahtuu niin tsekkaan mistä on kyse? --Zache (keskustelu) 26. lokakuuta 2020 kello 15.42 (EET)
Yritin lisätä -mallinetta näyttelijöiden Jackie Chan, Tom Cruise ja Morgan Freeman -sivuille samalla tavalla kuin muuallakin eli wikitekstissä yleensä heti Aakkostus-mallineen yläpuolelle. Peruin muutokset, kun metatieto-malline näkyy sen jälkeen sivulla rikkinäisenä. Koetin myös metatieto-mallineen yläpuolelle, mutta lopputulos sama. Olettaisin, että noin kuuluisille henkilöille olisi auktoriteettitunnisteet-malline lisätty jo aiemmin, ellei näin tapahtuisi. Xaarex (keskustelu) 27. lokakuuta 2020 kello 08.30 (EET)
Minusta tuo toimii nyt näissä [1], [2], [3]. Jääkö minulta nyt huomaamatta jotain? Jos se toimii, niin veikkaisin, että rikkimeneminen johtui jostain muusta kuin tästä mallineesta. Yksi mahdollisuus voisi olla, että jostain syystä mallineiden tulostus hidasteli syystä tai toisesta jolloin sivu ei laajenna kaikkia mallineita. --Zache (keskustelu) 27. lokakuuta 2020 kello 09.11 (EET)
No kyllä nyt tosiaan näyttää toimivan. Tein täsmälleen samalla tavalla eilen ja vielä tosiaan useammalle sivulle varmistaakseni ettei kysymys ollut yksittäisestä sivusta. Olkoon siis tämä "väärä hälytys" ja kiitokset nopeasta reagoinnista. Xaarex (keskustelu) 27. lokakuuta 2020 kello 09.22 (EET)
Jatkan vielä tarkennuksena. "Rikkinäinen" metatieto-palikka näyttäisi näkyvän seuraavasti (olettaen, että sivulla on metatieto-malline, mutta ei auktoriteettitunnisteet-mallinetta): 1) siirryn muokkaamaan wikitekstiä, 2) lisään auktoriteettitunnisteet-mallineen, 3) siirryn takaisin sivun editointiin visuaalisessa tilassa "muokkaa"-painikkeella. Näinpä sitten peruin muutokseni. Mutta jos sivun julkaisee, kaikki kuitenkin näyttäisi toimivan ok. Eli ongelma taisi tulla vastaan vain wikitekstitilan ja visuaalisen tilan käyttämisessä ristiin.Xaarex (keskustelu) 28. lokakuuta 2020 kello 12.28 (EET)