Ero sivun ”Hyvinvointikeskus Lapponia” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
kyseessä ei ole keskussairaala, Lapissa keskussairaalat ovat Rovaniemellä ja Kemissä
Rivi 1: Rivi 1:
'''Sairaala Lapponia''' on sairaala, joka syntyi [[Kemijärvi|Kemijärven]] aluesairaalan ja terveyskeskuksen yhdistäessä toimintansa. Se toimii Itä-Lapin alueen keskussairaalana. Sairaalan palveluihin kuuluvat fysioterapia, kirurgia, laboratoriopalvelut, neuvolapalvelut sekä lääkehuolto, ja sen osastoihin kuuluvat mm. radiologian, suun terveydenhuollon sekä työterveyshuollon osastot.
'''Sairaala Lapponia''' on sairaala, joka syntyi [[Kemijärvi|Kemijärven]] aluesairaalan ja terveyskeskuksen yhdistäessä toimintansa. Se toimii Itä-Lapin alueellisena sairaalana. Sairaalan palveluihin kuuluvat fysioterapia, kirurgia, laboratoriopalvelut, neuvolapalvelut sekä lääkehuolto, ja sen osastoihin kuuluvat mm. radiologian, suun terveydenhuollon sekä työterveyshuollon osastot.


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==

Versio 26. joulukuuta 2015 kello 19.28

Sairaala Lapponia on sairaala, joka syntyi Kemijärven aluesairaalan ja terveyskeskuksen yhdistäessä toimintansa. Se toimii Itä-Lapin alueellisena sairaalana. Sairaalan palveluihin kuuluvat fysioterapia, kirurgia, laboratoriopalvelut, neuvolapalvelut sekä lääkehuolto, ja sen osastoihin kuuluvat mm. radiologian, suun terveydenhuollon sekä työterveyshuollon osastot.

Aiheesta muualla

Tämä yhteiskuntaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.