Ero sivun ”Nastola-lehti” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Kospo75 (keskustelu | muokkaukset)
mediakortin 2013 tiedot
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Nastola-lehti''' on ilmaisjakelulehti, joka kuuluu [[Esan kirjapaino]] Oy:n tytäryhtiön [[Esan Paikallislehdet]] Oy:n kustantamiin [[Seutuneloset]]-paikallislehtiin. Lehteä toimittavat päätoimittaja [[Sisko Ojajärvi]] ja toimittaja Johanna Rautelin.
'''Nastola-lehti''' on ilmaisjakelulehti, joka kuuluu [[Esan Kirjapaino]] Oy:n tytäryhtiön [[Esan Kaupunkilehdet]] Oy:n kustantamiin [[Seutuneloset]]-lehtiperheeseen. Lehteä toimittavat päätoimittaja [[Stiina Ikonen]] ja toimittajat Ville Hakala ja Marika Silver.


Lehden painos on lehden vuoden 2013 mediakortin mukaan 8&nbsp;500 kappaletta, <ref name="mediakortti">Seutuneloset: [http://www.seutuneloset.fi/material/mediakortti.pdf Mediakortti 2013]. PDF.</ref> joka jaetaan [[Nastola]]an ja [[Orimattila]]n [[Kuivanto|Kuivannolle]]. Seutunelonen-lehtien kokonaispainos on 39 539 kappaletta.<ref name="mediakortti" />
Lehden painos on lehden vuoden 2015 mediakortin mukaan 8&nbsp;650 kappaletta, <ref name="mediakortti">Seutuneloset: [http://www2.ess.fi/docs/s4_mkortti.pdf Mediakortti 2015]. PDF.</ref> joka jaetaan [[Nastola]]an ja [[Orimattila]]n [[Kuivanto|Kuivannolle]]. Seutuneloset-lehtien kokonaispainos on 39 250 kappaletta.<ref name="mediakortti"/>


Lehti alkoi ilmestymisensä uudelleen 1. joulukuuta 2004, kun Lahden seudun ilmaisjakelulehdet syksyllä 2003 yhdistänyt Seutuviikko purettiin. Tästä kuitenkin jäi Seutunelosille yhteinen päätoimittajuus.
Lehti alkoi ilmestyä uudelleen 1. joulukuuta 2004, kun Lahden seudun ilmaisjakelulehdet syksyllä 2003 yhdistänyt Seutuviikko purettiin. Tästä kuitenkin jäi Seutunelosille yhteinen päätoimittajuus.


==Lähteet==
==Lähteet==
Rivi 9: Rivi 9:


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==
*[http://www.seutuneloset.fi/ Seutuviikko]
*[http://www.seutuneloset.fi/ Seutuneloset]


[[Luokka:Suomalaiset ilmaisjakelulehdet]]
[[Luokka:Suomalaiset ilmaisjakelulehdet]]

Versio 19. tammikuuta 2015 kello 11.43

Nastola-lehti on ilmaisjakelulehti, joka kuuluu Esan Kirjapaino Oy:n tytäryhtiön Esan Kaupunkilehdet Oy:n kustantamiin Seutuneloset-lehtiperheeseen. Lehteä toimittavat päätoimittaja Stiina Ikonen ja toimittajat Ville Hakala ja Marika Silver.

Lehden painos on lehden vuoden 2015 mediakortin mukaan 8 650 kappaletta, [1] joka jaetaan Nastolaan ja Orimattilan Kuivannolle. Seutuneloset-lehtien kokonaispainos on 39 250 kappaletta.[1]

Lehti alkoi ilmestyä uudelleen 1. joulukuuta 2004, kun Lahden seudun ilmaisjakelulehdet syksyllä 2003 yhdistänyt Seutuviikko purettiin. Tästä kuitenkin jäi Seutunelosille yhteinen päätoimittajuus.

Lähteet

  1. a b Seutuneloset: Mediakortti 2015. PDF.

Aiheesta muualla