Ero sivun ”Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 26: Rivi 26:
| oheislaite =
| oheislaite =
}}''
}}''
'''''Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic''''' on Silent Hunter -pelisarjan viidennes ja toistaiseksi viimeisin osa. Pelissä ohjaillaan saksalaisen VII luokan[[U-vene|u-veneen]] kapteenia ja taistellaan liittoutuneita vastaan [[Toinen maailmansota|toisen maailmansodan]] atlantilla. Saksa on pelissä ainoa maa jolla voi pelata ja pelialue ulottuu koko atlantille. Tehtävänä on tuhota liittoutuneiden sota- ja rahtilaivoja koko [[Atlantin taistelu|atlantin taistelun]] ajan 1939-1945.
'''''Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic''''' on Silent Hunter -pelisarjan viidennes ja toistaiseksi viimeisin osa. Pelissä ohjaillaan saksalaisen VII luokan [[U-vene|u-veneen]] kapteenia ja taistellaan liittoutuneita vastaan [[Toinen maailmansota|toisen maailmansodan]] atlantilla. Saksa on pelissä ainoa maa jolla voi pelata ja pelialue ulottuu koko atlantille. Tehtävänä on tuhota liittoutuneiden sota- ja rahtilaivoja koko [[Atlantin taistelu|atlantin taistelun]] ajan 1939-1945.

Versio 24. maaliskuuta 2013 kello 01.35

Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic
Kehittäjä Ubisoft Romania
Julkaisija Ubisoft
Jakelija Steam
Säveltäjä Jason Graves
Pelisarja Silent hunter
Julkaistu
Lajityyppi Simulaatio
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli ja yhteistyömoodi
Ikäluokitus ESRB: Teini-ikäisille
Alusta Microsoft Windows
Jakelumuoto Digitaalinen jakelu
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic on Silent Hunter -pelisarjan viidennes ja toistaiseksi viimeisin osa. Pelissä ohjaillaan saksalaisen VII luokan u-veneen kapteenia ja taistellaan liittoutuneita vastaan toisen maailmansodan atlantilla. Saksa on pelissä ainoa maa jolla voi pelata ja pelialue ulottuu koko atlantille. Tehtävänä on tuhota liittoutuneiden sota- ja rahtilaivoja koko atlantin taistelun ajan 1939-1945.