Ero sivun ”Kevyesti päällystetty paperi” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p tynkäluokan muutos
p k-en
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kevyesti päällystetty paperi''' (engl. light weight coated paper; LWC) tarkoittaa puupitoista paperilaatua. Se eroaa [[SC-paperi]]sta siinä, että LWC-paperi on laadukkaampaa, vaaleampaa ja kiiltävämpää. LWC-paperia käytetään muun muassa lehdissä ja suoramainontatuotteissa. LWC-paperia korkeampitasoinen laatu on MWC-paperi, joka on keskiraskaasti päällystettyä.
'''Kevyesti päällystetty paperi''' ({{k-en|light weight coated paper}}; LWC) tarkoittaa puupitoista paperilaatua. Se eroaa [[SC-paperi]]sta siinä, että LWC-paperi on laadukkaampaa, vaaleampaa ja kiiltävämpää. LWC-paperia käytetään muun muassa lehdissä ja suoramainontatuotteissa. LWC-paperia korkeampitasoinen laatu on MWC-paperi, joka on keskiraskaasti päällystettyä.


== Lähteet ==
== Lähteet ==

Versio 23. syyskuuta 2012 kello 12.25

Kevyesti päällystetty paperi (engl. light weight coated paper; LWC) tarkoittaa puupitoista paperilaatua. Se eroaa SC-paperista siinä, että LWC-paperi on laadukkaampaa, vaaleampaa ja kiiltävämpää. LWC-paperia käytetään muun muassa lehdissä ja suoramainontatuotteissa. LWC-paperia korkeampitasoinen laatu on MWC-paperi, joka on keskiraskaasti päällystettyä.

Lähteet

Tämä tekniikkaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.