Ero sivun ”Olli Mononen” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
255 merkkiä lisätty ,  14 vuotta sitten
yleisen wikipediatyylin mukaiseksi ja vähän lisätietoa, Olli Mononen on kyllä sen verran legendaarinen henkilö että ansaitsisi kunnon artikkelin
(yleisen wikipediatyylin mukaiseksi ja vähän lisätietoa, Olli Mononen on kyllä sen verran legendaarinen henkilö että ansaitsisi kunnon artikkelin)
'''Olavi Antero "Olli" Mononen''' oli ohjelmanlastenohjelma [[Pikku Kakkonen|Pikku Kakkosen]] juontaja ja sisällöntuottaja 801980-luvulta 901990-luvulle. Hän mm. esiintyi ohjelmapalasessa jossa matkusti moottoripyörällä tutustumassa Suomeen.
Juonsija uonsi myös muita TV2:n lastenohjelmia, kuten [[Aasi vai Apina]], [[Temppurata]] ja [[ÄlyÄlyä]]. Sittemmin Mononen on siirtynyt ohjaajaksi. Ohjasija ohjasi muiden muassa [[Tonttu Toljanterin JoulukalenterinJoulukalenteri]]n.
 
==Aiheesta muualla==
== Olli Mononen ==
* [http://www.yle.fi/pikku2/ystavamme/ystavamme_ollimononen.html Monosen esittely Pikku Kakkosen sivuilla]
Olli Mononen oli ohjelman [[Pikku Kakkonen]] juontaja ja sisällöntuottaja 80-luvulta 90-luvulle. Hän mm. esiintyi ohjelmapalasessa jossa matkusti moottoripyörällä tutustumassa Suomeen.
 
Juonsi myös muita TV2:n lastenohjelmia, kuten [[Aasi vai Apina]], [[Temppurata]] ja [[ÄlyÄlyä]]. Sittemmin siirtynyt ohjaajaksi. Ohjasi Tonttu Toljanterin Joulukalenterin.
{{tynkä/Henkilö}}
 
[[Luokka:Suomalaiset juontajat|Mononen, Olli]]
30 308

muokkausta

Navigointivalikko