Ero sivun ”Matthias Freihof” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Botti poisti 6 Wikidatan sivulle d:q67383 siirrettyä kielilinkkiä
Sisältöä täydennetty.
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus  mobiilisivustosta 
Rivi 1: Rivi 1:
[[Tiedosto:Matthias Freihof.jpg|thumb|right|Matthias Freihof]]
[[Tiedosto:Matthias Freihof.jpg|thumb|right|Matthias Freihof]]
'''Matthias Freihof''' ([[25. marraskuuta]] [[1961]], [[Plauen]], [[Itä-Saksa]]) on saksalainen, [[Berliini]]ssä vaikuttava näyttelijä ja laulaja. Kansainvälisesti hänet tunnetaan parhaiten roolistaan rikossarjassa [[Siska]], jossa hän esiintyi Lorenz Wiegandina vuosina 1998-2002. Hän on näytellyt myös sarjoissa [[Marienhof]] ja [[Kettu]]. Freihof on saanut näyttelijänoppinsa Berliinin Hochschule für Schauspielkunst Ernst Bushissa.
'''Matthias Freihof''' ([[25. marraskuuta]] [[1961]], [[Plauen]], [[Itä-Saksa]]) on saksalainen, [[Berliini]]ssä vaikuttava näyttelijä ja laulaja. Kansainvälisesti hänet tunnetaan parhaiten roolistaan rikossarjassa [[Siska]], jossa hän esitti rikoskomisario Lorenz Wiegandia vuosina 1998-2002. Hän on näytellyt myös sarjoissa [[Marienhof]] ja [[Kettu]]. Freihof on saanut näyttelijänoppinsa Berliinin Hochschule für Schauspielkunst Ernst Bushissa.


== Yksityiselämä ==
== Yksityiselämä ==

Versio 21. heinäkuuta 2017 kello 22.06

Matthias Freihof

Matthias Freihof (25. marraskuuta 1961, Plauen, Itä-Saksa) on saksalainen, Berliinissä vaikuttava näyttelijä ja laulaja. Kansainvälisesti hänet tunnetaan parhaiten roolistaan rikossarjassa Siska, jossa hän esitti rikoskomisario Lorenz Wiegandia vuosina 1998-2002. Hän on näytellyt myös sarjoissa Marienhof ja Kettu. Freihof on saanut näyttelijänoppinsa Berliinin Hochschule für Schauspielkunst Ernst Bushissa.

Yksityiselämä

Freihof harrastaa laskettelua ja uintia. Hän osaa soittaa kitaraa. Freihof puhuu englantia, saksaa, ranskaa, venäjää ja kreikkaa.

Aiheesta muualla